Neked is pénzt hozhat az év első tízmilliószoros napja?

Mindenki nagyon várta már az év első tízmilliószoros napját, hiszen a legutóbbi tízmilliószoros nap óta már 4 hónap telt el. Az első és legfontosabb feladatod ezen a napon, hogy mellőz minden negatív kijelentést, hiszen minden szó, minden gondolat tízmilliószoros erővel hat az életedben.

Végezd el Ariel arkangyal pénzteremtő mágiáját is! Kattints IDE !

Készíts egy listát pozitív állításokkal és valahányszor negatív, sötét gondolataid támadnak, kapd elő a listát és olvasd fel hangosan.

szimbólumok

Ilyen és ehhez hasonló állításokat írj rá: Egészséges vagyok. Boldog vagyok. Elégedett vagyok az életemmel. Több pénzem van, mint, amit el tudok költeni.

Fontos a blokkoldás ezen a napon, hiszen, ahogy minden pozitív, ugyanúgy minden negatív kijelentés és gondolat is befolyásolja az életed.

Védekezz a negatív energiák ellen, szerezd be EZEKET a tárgyakat!

Az év első tízmilliószoros napja azért is kiemelten fontos és erősebb, mint a többi, mert a tavasz újjászületési energiáival telítődik. Ez a nap tehát alkalmas az újrakezdésre. Új életet, munkát, párkapcsolatot kezdhetsz ezen a napon, és ha erre a napra időzíted valaminek a kezdetét, akkor az biztosan sikeres lesz.
Érdemes ezen a napon elkezdeni valamit, amit régóta halogatsz, és valahányszor elkezdted, eddig mindig félbehagytad.
Kezdd el ezt az év első tízmilliószoros napján, és ez a nap a garancia arra, hogy ezúttal nem csak, hogy nem hagyod félbe, amit elkezdtél, de sikerre is viszed az elképzelésed.

Régóta dédelgetett álmaid, üzleti terveid vannak? Vagy csak egy férfi szerelmére vágysz évek óta? Ha igen, akkor ez a te napod! Ma tedd meg az első lépést, és biztos lehetsz benne, hogy ez a kezdeményezés elindít egy lavinát és nincs megállás.
szimbólumok

Milyen gyertyát érdemes égetned a kívánt cél elérése érdekében! ITT megtudod!

Hogyan juthatsz pénzhez nyeremény által ezen a napon?

Ha még soha nem volt szerencséd, és szeretnél egy nagyobb nyereményhez jutni, akkor ezen a napon el kell végezned egy szerencsebevonzó mágiát. Ezt bármikor kérheted szakembereinktől várakozás nélkül vonalunkon. Legalább háromszor be kell menned egy lottózóba és mindannyiszor el kell ismételned: A tízmilliószoros nap erejével kérem, kérem a nyereményem. Ezt természetesen ne hangosan mondd, csak magadban ismételd el háromszor. A mágia még ezen a napon kifejti a hatását, ezért este éppen zárás előtt vásárolj egy sorsjegyet.

Pénzre van szükséged? Kérj pénzbevonzó rituálét a tízmilliószoros nap erejével, amely segíthet nagyobb bevételhez jutnod! Boszi Kata vagy Megmondó jósnőktől elkérheted a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), hogy rövid időn belül pénzhez tudj jutni!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Lájkolj minket!

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét