CREDIT CARD PAYMENTS 069 888 888

A napok mágikus ereje: hétfőn vitatkozz, pénteken szeretkezz!

Mennyi szexre van szükséged? Csillagjegyed elárulja!

Sokan tudják, hogy egyáltalán nem mindegy, mikor végzünk mágiát. Viszont azt nem sokan tudják, hogy nem csak a holdállást vagy a csillagállást kell követni, vagy a dátumokat, ha egy mágia elvégzése a célunk.

A hét napjainak is van mágikus ereje, minden nap más-más energiával bír.

Nagyon fontos az, hogy tudatosan éljük az életünk. Ehhez hozzátartozik az, hogy előre tervezzünk, rendszerezzük a kiadásokat, a bevételeket. Aki egy felsőbb spirituális szinten van, képes a teendőit is előre rendszerezni, és a hét minden napját energetikai szempontból kihasználni.

 

nyári szexhoroszkóp

Szerezd be ezt az 5 mágikus tárgyat, ami változást hoz! Kattints IDE értük!

 

Nézzük sorban, melyik nap milyen energiával rendelkezik, és hogy érdemes kihasználni!

 

HÉTFŐ:

A Hold uralja ezt a napot. Ezek az erős energiák alkalmasak arra, hogy régóta húzódó ügyeinket, vitáinkat lezárjuk. Intézzük a megoldásra váró feladatokat, és tegyük helyre azokat, akikkel problémánk van. Induljon tiszta lappal a hét! Munka után pedig mindenképpen érdemes sportolni, meditálni, jógázni. Frissüljön a test és a lélek.

 

KEDD:

Uralkodó bolygó a Mars. Ezek az energiák harciassá, kitartóvá és agresszívvá tehetnek. A nap alkalmas arra, hogy győzelmet arass, megnyerj egy fontos tárgyalást, vagy egy fontos versenyt. Verseny szervezés szempontjából is érdemes a keddet választani, ha van rá mód.

 

SZERDA:

Az uralkodó bolygó a Merkúr, ami segíti a kommunikációt, a tárgyaló képességet, talpraesettséget, intelligenciát. A nap alkalmas arra, hogy barátainkkal, szomszédainkkal, párunkkal vagy akár családtagjainkkal rendezzük a félreértéseket, vagy elmélyítsük a kapcsolatot. Nyíljunk meg egymásnak ezen a napon.

 


Ha párkapcsolati gondjaid vannak, mindenképp nézd meg ezt a két fontos dolgot!

 

ITT a fekete mágia veszélyeiről olvashatsz, mely maximálisan beleszólhat a kapcsolatodba!

 

 

ITT pedig fontos információkat olvashatsz arról, érdemes-e szerelmi kötést alkalmaznod valaki szerelméért!

 

CSÜTÖRTÖK:

A Jupiter uralja. A csütörtök alkalmas arra, hogy nyereményjátékokban vegyél részt, lottózz, tedd próbára a szerencsédet, mert a Jupiter az egyik legnagyobb szerencse energiát hordozó bolygó.

Vásárlásra, banki és pénzügyek rendezésére is alkalmas ez a nap.

 

Párkapcsolatod vitáktól és veszekedésektől hangos? Akkor kérj jósaintól segítséget, hogy kiderüljön, miért is vannak problémák szerelmi életedben! Keresd Xalen jósnőt vagy Violát a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), és segítséget kapsz a gondok megoldásában is! Most náluk van a huszonkét milliós pénzteremtő mantra is, ne habozz, változtass!
Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

 

PÉNTEK:

A Vénusz uralja a napot. A szépség, az érzelmek, a romantika, de az irigység is uralkodik ezen a napon.

A pénteki nap alkalmas arra, hogy tegyél a testedért, lelkedért, sportolj, szépítkezz, jelentkezz be kozmetikushoz, fodrászhoz.

Készíts romantikus vacsorát, mondd el az érzéseid, és hódítsd meg a szerelmed!

 

halhatatlan_szerelem

 

SZOMBAT:

A Szaturnusz az uralkodó bolygó. A kitartást, a józanságot erősíti fel. A nap alkalmas arra, hogy rendet tegyél az otthonodban. rendezd és tervezd meg a következő hetet, és a gondolataidat.

Ne feledkezz meg a barátaidról, és kirándulj egy jót a természetben!

 

VASÁRNAP:

A Nap uralja, és a Nap energiái segítenek feltöltődni, megújulni. Az energiák pozitívak, és segítik az optimizmust, hogy szebben lásd a jövőt. Vasárnap tedd azt, amihez kedved van. Bármit, csak szívesen csináld!

Olvastad már?

Mondd el ezt az igézetet Mindenszentek éjszakáján, és meglátod a jövődet!

Mondd el ezt az igézetet Mindenszentek éjszakáján és meglátod a jövőd!   A Mindenszentek nagyon fontos nap az életünkben. Ilyenkor a legszebbek a temetők, ilyenkor érünk el az igazi mély őszbe, amely már megállíthatatlanul ígéri a telet. Novemberben hosszú és misztikus éjszakák várnak rád, és az első napja a hónapnak, feltárhatja előtted a jövőd! Ehhez […]

Az angyal, aki a lehetetlennek tűnő kívánságaidat is teljesíti

Angyal, aki a lehetetlennek tűnő kívánságaid is teljesíti     Az angyal, aki segíthet, aki meghallgatja kérésed! A nevét nem árulom el, de ahogy közeledik a Karácsony, ez az angyal egyre több időt tölt a Földön. Segítségét ilyenkor a legtapasztaltabb mágusok gyakran veszik igénybe. Ez az angyal nem őrangyal, ő egy segítő angyal, aki vagy […]

2019 Őszi szerelmi horoszkóp!

2019 Őszi szerelmi horoszkóp    Kos  A szerelmi horoszkóp szerint ez az ősz forróbb lehet számodra, mint a nyár. Tedd, amit szíved diktál, ha a boldogságod keresed! Meglévő kapcsolatodba exed szólhat közbe. Biztos, hogy mindent lezártál? Hívd Boszi Katát a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérj jóslást a szerelemről!    Bika  Ez ősz más lesz, mint a […]

Heti horoszkóp 2019.10.17. – 2019.10.24.

Heti horoszkóp 2019.10.17. – 2019.10.24.   KOS Nehéz úgy teljesítened, hogy közben kétségeid vannak párkapcsolatod miatt. Pedig a helyzeted nem olyan válságos, legalábbis a heti horoszkóp szerint. Minden kapcsolat más, lehet, hogy te több segítségre szorulsz, mint amennyit a jövő csillaghatásai nyújtani képesek. Kérj segítséget, hívd Imolát a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), aki a párkapcsolatok […]

12 mágikus mantra 2020. összes hónapjára

12 mágikus mantra 2020. összes hónapjára.    A mantra ereje egyre inkább bizonyít. Régebben még csak szent nyelveken szólt egy mantra szövege, ma már minden nyelven léteznek mantrák. A 2020 -as esztendő minden hónapjára adunk most neked egy mantrát, amelyeket érdemes alkalmaznod.    ITT is egy jól működő pénzmantrát találsz!   Jó, ha elsajátítod a […]

A Merkúr belép a Skorpió házába!

A Merkúr belép a Skorpió házába -döbbenetes fordulatokra számíthatsz  Hamarosan a Merkúr belép a Skorpió házába. November elsejétől ezért komoly fordulatokra számíthatsz az élet legtöbb területén. Lehet, hogy életedben fontos a váratlan fordulat bekövetkezése, de vigyázz, mert mindentől van lentebb! Én azt tanácsolom neked, hogy légy óvatos az elkövetkezendő időszakban. Bármit is jelezzen neked a […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 313

Ha egészségügyi problémáidra keresed a megoldást, de már nem tudod kihez fordulj, akkor ne tétovázz! segítek felfedni a probléma forrását, és megszüntetem azt! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 530

Ha túl sok a megoldatlan problémád vagy a megválaszolatlan kérdés az életedben, ne habozz tovább! Olyan módszerekkel dolgozom, amik pontos választ adnak kérdéseidre és megmutatnak minden választható lehetősége! Élj harmóniában! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 391