CREDIT CARD PAYMENTS 069 888 888

A napok mágikus ereje: hétfőn vitatkozz, pénteken szeretkezz!

Mennyi szexre van szükséged? Csillagjegyed elárulja!

Sokan tudják, hogy egyáltalán nem mindegy, mikor végzünk mágiát. Viszont azt nem sokan tudják, hogy nem csak a holdállást vagy a csillagállást kell követni, vagy a dátumokat, ha egy mágia elvégzése a célunk.

A hét napjainak is van mágikus ereje, minden nap más-más energiával bír.

Nagyon fontos az, hogy tudatosan éljük az életünk. Ehhez hozzátartozik az, hogy előre tervezzünk, rendszerezzük a kiadásokat, a bevételeket. Aki egy felsőbb spirituális szinten van, képes a teendőit is előre rendszerezni, és a hét minden napját energetikai szempontból kihasználni.

 

nyári szexhoroszkóp

Szerezd be ezt az 5 mágikus tárgyat, ami változást hoz! Kattints IDE értük!

 

Nézzük sorban, melyik nap milyen energiával rendelkezik, és hogy érdemes kihasználni!

 

HÉTFŐ:

A Hold uralja ezt a napot. Ezek az erős energiák alkalmasak arra, hogy régóta húzódó ügyeinket, vitáinkat lezárjuk. Intézzük a megoldásra váró feladatokat, és tegyük helyre azokat, akikkel problémánk van. Induljon tiszta lappal a hét! Munka után pedig mindenképpen érdemes sportolni, meditálni, jógázni. Frissüljön a test és a lélek.

 

KEDD:

Uralkodó bolygó a Mars. Ezek az energiák harciassá, kitartóvá és agresszívvá tehetnek. A nap alkalmas arra, hogy győzelmet arass, megnyerj egy fontos tárgyalást, vagy egy fontos versenyt. Verseny szervezés szempontjából is érdemes a keddet választani, ha van rá mód.

 

SZERDA:

Az uralkodó bolygó a Merkúr, ami segíti a kommunikációt, a tárgyaló képességet, talpraesettséget, intelligenciát. A nap alkalmas arra, hogy barátainkkal, szomszédainkkal, párunkkal vagy akár családtagjainkkal rendezzük a félreértéseket, vagy elmélyítsük a kapcsolatot. Nyíljunk meg egymásnak ezen a napon.

 


Ha párkapcsolati gondjaid vannak, mindenképp nézd meg ezt a két fontos dolgot!

 

ITT a fekete mágia veszélyeiről olvashatsz, mely maximálisan beleszólhat a kapcsolatodba!

 

 

ITT pedig fontos információkat olvashatsz arról, érdemes-e szerelmi kötést alkalmaznod valaki szerelméért!

 

CSÜTÖRTÖK:

A Jupiter uralja. A csütörtök alkalmas arra, hogy nyereményjátékokban vegyél részt, lottózz, tedd próbára a szerencsédet, mert a Jupiter az egyik legnagyobb szerencse energiát hordozó bolygó.

Vásárlásra, banki és pénzügyek rendezésére is alkalmas ez a nap.

 

Párkapcsolatod vitáktól és veszekedésektől hangos? Akkor kérj jósaintól segítséget, hogy kiderüljön, miért is vannak problémák szerelmi életedben! Keresd Xalen jósnőt vagy Violát a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), és segítséget kapsz a gondok megoldásában is! Most náluk van a huszonkét milliós pénzteremtő mantra is, ne habozz, változtass!
Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

 

PÉNTEK:

A Vénusz uralja a napot. A szépség, az érzelmek, a romantika, de az irigység is uralkodik ezen a napon.

A pénteki nap alkalmas arra, hogy tegyél a testedért, lelkedért, sportolj, szépítkezz, jelentkezz be kozmetikushoz, fodrászhoz.

Készíts romantikus vacsorát, mondd el az érzéseid, és hódítsd meg a szerelmed!

 

halhatatlan_szerelem

 

SZOMBAT:

A Szaturnusz az uralkodó bolygó. A kitartást, a józanságot erősíti fel. A nap alkalmas arra, hogy rendet tegyél az otthonodban. rendezd és tervezd meg a következő hetet, és a gondolataidat.

Ne feledkezz meg a barátaidról, és kirándulj egy jót a természetben!

 

VASÁRNAP:

A Nap uralja, és a Nap energiái segítenek feltöltődni, megújulni. Az energiák pozitívak, és segítik az optimizmust, hogy szebben lásd a jövőt. Vasárnap tedd azt, amihez kedved van. Bármit, csak szívesen csináld!

Olvastad már?

Telihold és holdfogyatkozás – veszélyeket tartogat!

A mai Telihold és Holdfogyatkozás veszélyeiről olvashatsz most. Bár a Telihold általában támogató jelleggel bír, ami céljaink elérést illeti, most a Holdfogyatkozással együtt inkább több rosszat hozhat, mint jót. Nem árt óvatosnak lenned, mert sosem tudni: lehet, éppen rád lesz negatív hatással, amit sikerrel kikerülhetsz, ha figyelmesen olvasol.     Leírtuk neked ITT, hogyan használd […]

Összeillő csillagjegyek a szerelemben

Összeillő csillagjegyek a szerelemben   Az asztrológia nagyban meghatározza, hogy bizonyos csillagjegyek mennyire is illenek össze. Hogy milyen intenzitású és minőségű kapcsolatra is számíthatnak egymással, valamint van-e egyáltalán közös jövőjük. A bolygók minden csillagjegyre másként hatnak, ezért sokszor előfordul, hogy bizonyos jegyek egy kapcsolaton belül csak civakodásra számíthatnak, és arra, hogy a kéréseik, elvárásaik biztos, […]

Nagy nyári szerelmi horoszkóp 2019!

Nyári nagy szerelmi horoszkóp   Kos A szerelmi horoszkóp tüzes nyarat jelez előre neked. Nagy választások előtt állsz majd, leginkább a szenvedély adhatja meg a legjobb választ számodra. Meglévő kapcsolatodnak nem tesznek jót a titkok. Hívd Juliannát a 0690633931-es számon (485Ft/perc), tudd meg, párod megcsal-e a nyáron!     Bika Nagyon erős nyarad lesz a […]

Heti horoszkóp 2019.07.11 – 2019.07.18

Heti horoszkóp 2019.07.11 – 2019.07.18   KOS Sikereidet és a szerencsédet több minden is próbálja akadályozni a heti horoszkóp szerint, pedig ezeknek lassan meg kell érkezniük az életedbe. Önmagad is gátolod a fejlődésedet, nem helyén való gondolatokkal és hozzáállással. Fontos lenne megtudnod, mi is az, amit el kell elengedni azért, hogy a céljaid elérhetővé váljanak. […]

Így szeretkeznek a csillagjegyek!

Így szeretkeznek a csillagjegyek!   KOS: A Kos minden mennyiségben imádja a szexet, egy igazi szexuális ragadozó. Gyorsan szereti, és folyamatosan új hódításokon töri a fejét, de ha igaz szerelemre talál, mindent megtesz a párjáért.   BIKA: Nagyon romantikus, inkább a szerelmet szereti. Ő a legerotikusabb a csillagjegyek között. A legérzékenyebb pontja a talpa és […]

Nagy Nyári Szerencse Horoszkóp

Nagy nyári szerencsehoroszkóp     Kos      A szerencse változó mértékben lesz veled a nyári hónapokban. Érdemes figyelned a 2019-es horoszkóp sorait, ha nagyot szeretnél szakítani. Hívd Marcus Mágust a 0690633931-es számon (485Ft/perc), ismerd meg a szerencseszámaid a nyári hónapokra!     Bika Leginkább az augusztus hozhat eredményt a szerencse területén számodra. A szerencse horoszkóp […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 313

Ha egészségügyi problémáidra keresed a megoldást, de már nem tudod kihez fordulj, akkor ne tétovázz! segítek felfedni a probléma forrását, és megszüntetem azt! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 530

Üdvözöllek sok szeretettel, Amira vagyok!
Az évek hosszú során sok ember keresett meg szerelmi, anyagi, érzelmi problémáival, melyeket a legjobb tudásom szerint, a legnagyobb szeretetemmel segítettem átlátni, majd megoldásukra rátalálni.

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 330