CREDIT CARD PAYMENTS 069 888 888

Nagy szex horoszkóp – Ikrek, Rák, Oroszlán

Nagy szex horoszkóp – Ikrek, Rák, Oroszlán

 

Szex horoszkóp sorozatunk most sokkal részletesebb lesz. Megpróbáljuk teljesen kielemezni a csillagjegyeket és a szexet. A mi tanácsadóinknál nem tabu a szex, bátran keresheted őket ilyen témában. Nézd meg a cikk ajánlót is, sok olvasnivalót találsz, ha pedig konkrét kérdésed van, telefonálj bátran a 06 90 633 931-es telefonszámra (485Ft/perc)!

 

A Rák nagy szex horoszkópja:

Rák jegy

A Rák a szexben is lassabb, alaposabb, de lényegre törő. Figyelned kell arra, hogy betartsd a lépéseket, és ha felveszed a ritmust, meg fogod érezni a tüzet. Rengeteget képzeleg szexuálisan a Rák, a képzelete határtalan szexuális téren is. Legyél nyitott ilyen téren, mert nem csak egyedül szeret a képzeletében játszani. A Rák partner nagyon odafigyel a párjára, tudja, és megadja azt, amit a párja szeretne. Különösen szereti, ha a partnere dominál. Odaadó és gondoskodó, általában nem az egyéjszakás kalandok híve.

A Rák nő érzékeny, nem teszi meg az első lépéseket. Siettetni sem szabad, és nem szereti, ha egy férfi azonnal akarja megkapni. Alázatos, odaadó, és nagyon fontos neki saját partnerének a kielégítése.

A Rák férfi türelmes, és a nőktől is elvárja a türelmet. Szereti a hosszas előjátékot, és csak akkor tér rá a lényegre, amikor teljesen biztos abban, hogy a női partnere is közel van a csúcshoz. Szívesen átengedi a nőnek a kezdeményezést.

A Rák csillagjegynél a legjobb a vízparti helyszín, és fontos a hangulatos vacsora.

Csillagjegyed szerint mennyi szexre van szükséged? Eláruljuk ITT!


Az Ikrek nagy szex horoszkópja:

Ikrek jegy

Az Ikrek nem nagyra vágyó, viszont nagyon fontos neki, hogy valaki hosszútávon tudja a fantáziáját kielégíteni. Olyan értelemben, hogy hosszútávon változatosságot kell kapnia. Az Ikrek csillagjegy sokoldalú, nagyon szereti a változatosságot, és ez a szexuális szokásaira is igaz. Fontos az, hogy meglepetésszerűen, más-más helyszíneken szeret szexelni.

Az Ikreknek rendkívül fontos az, hogy a partnere összes érzékszervét akarja egyszerre izgatni, a látást, a hallást, az érintést. És fontos számára, hogy a partnere is tudja ezt biztosítani.

Folyamatosan feltérképezi és kutatja a partnerét, újabb és újabb tesztekkel.

Mindig valami mást, és teljesen újat akar.

Az Ikrek nő a szexben teljesen kiszámíthatatlan. A helyszín nem fontos neki, és minden új dologra nyitott. Nyitott a pornófilmekre, a telefonos szexre, szeret szexuális eszközöket használni, és maximálisan törekszik a partnere kielégítésére.

Az Ikrek férfi nem túl szenvedélyes, de nem unalmas szexpartner. Színesebbé akarja tenni a szexuális életét, partnere számára is. Mindent bevet, hogy felizgassa a partnerét. Imád új pózokat kipróbálni, és mindent megtesz, hogy a partnere kielégüljön.

 

A szex nem lehet tabu! ITT megnézheted, melyik csillagjegynek melyik a kedvenc póza!

Számmisztikával is elemezhető a szexualitás, nézd meg ITT!

Az Oroszlán nagy szex horoszkópja:

Oroszlán jegy

Az Oroszlán csillagjegy a tűzhöz kapcsolódó jegy, ezért is erős benne a testiség, a szexuális tűz, de csak a megfelelő körülmények között.

Imádja a hosszú szexet, és azt, ha nem neki kell kezdeményezni és dominálni. Az Oroszlánt az izgatja, ha a partnere benne gyönyörködik. Nagyon hálás a bókokért, és a dicséretért. Az Oroszlán imádja a csábítást és az előjátékot.

Az Oroszlán nő a legszenvedélyesebb és a legtapasztaltabb szexpartner. Hihetetlenül magabiztos, és meggyőződése, hogy bárkit megkaphat. Az Oroszlán nő szeret dominálni az ágyban, imádja, ha simogatják és maximálisan törekszik arra, hogy gyönyört okozzon a partnerének.

Az Oroszlán férfi folyamatosan változatosságot akar. Ő az egyik legvadabb szexpartner. Imádja lenyűgözni a partnerét, és elvárja tőle, hogy a legjobbnak titulálja.

 

Ellaposodott a szexuális életed? Kérd ki Xalen vagy Ágnes segítségét a 06 90 633 931-es telefonszámon (485Ft/perc), hogy mivel tudod újra felrázni, és erotikussá tenni a szexuális kapcsolatotokat!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Olvastad már?

Mondd el ezt az igézetet Mindenszentek éjszakáján, és meglátod a jövődet!

Mondd el ezt az igézetet Mindenszentek éjszakáján és meglátod a jövőd!   A Mindenszentek nagyon fontos nap az életünkben. Ilyenkor a legszebbek a temetők, ilyenkor érünk el az igazi mély őszbe, amely már megállíthatatlanul ígéri a telet. Novemberben hosszú és misztikus éjszakák várnak rád, és az első napja a hónapnak, feltárhatja előtted a jövőd! Ehhez […]

Az angyal, aki a lehetetlennek tűnő kívánságaidat is teljesíti

Angyal, aki a lehetetlennek tűnő kívánságaid is teljesíti     Az angyal, aki segíthet, aki meghallgatja kérésed! A nevét nem árulom el, de ahogy közeledik a Karácsony, ez az angyal egyre több időt tölt a Földön. Segítségét ilyenkor a legtapasztaltabb mágusok gyakran veszik igénybe. Ez az angyal nem őrangyal, ő egy segítő angyal, aki vagy […]

2019 Őszi szerelmi horoszkóp!

2019 Őszi szerelmi horoszkóp    Kos  A szerelmi horoszkóp szerint ez az ősz forróbb lehet számodra, mint a nyár. Tedd, amit szíved diktál, ha a boldogságod keresed! Meglévő kapcsolatodba exed szólhat közbe. Biztos, hogy mindent lezártál? Hívd Boszi Katát a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérj jóslást a szerelemről!    Bika  Ez ősz más lesz, mint a […]

Heti horoszkóp 2019.10.17. – 2019.10.24.

Heti horoszkóp 2019.10.17. – 2019.10.24.   KOS Nehéz úgy teljesítened, hogy közben kétségeid vannak párkapcsolatod miatt. Pedig a helyzeted nem olyan válságos, legalábbis a heti horoszkóp szerint. Minden kapcsolat más, lehet, hogy te több segítségre szorulsz, mint amennyit a jövő csillaghatásai nyújtani képesek. Kérj segítséget, hívd Imolát a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), aki a párkapcsolatok […]

12 mágikus mantra 2020. összes hónapjára

12 mágikus mantra 2020. összes hónapjára.    A mantra ereje egyre inkább bizonyít. Régebben még csak szent nyelveken szólt egy mantra szövege, ma már minden nyelven léteznek mantrák. A 2020 -as esztendő minden hónapjára adunk most neked egy mantrát, amelyeket érdemes alkalmaznod.    ITT is egy jól működő pénzmantrát találsz!   Jó, ha elsajátítod a […]

A Merkúr belép a Skorpió házába!

A Merkúr belép a Skorpió házába -döbbenetes fordulatokra számíthatsz  Hamarosan a Merkúr belép a Skorpió házába. November elsejétől ezért komoly fordulatokra számíthatsz az élet legtöbb területén. Lehet, hogy életedben fontos a váratlan fordulat bekövetkezése, de vigyázz, mert mindentől van lentebb! Én azt tanácsolom neked, hogy légy óvatos az elkövetkezendő időszakban. Bármit is jelezzen neked a […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 313

Ha egészségügyi problémáidra keresed a megoldást, de már nem tudod kihez fordulj, akkor ne tétovázz! segítek felfedni a probléma forrását, és megszüntetem azt! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 530

Ha túl sok a megoldatlan problémád vagy a megválaszolatlan kérdés az életedben, ne habozz tovább! Olyan módszerekkel dolgozom, amik pontos választ adnak kérdéseidre és megmutatnak minden választható lehetősége! Élj harmóniában! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 391