Nagy szex horoszkóp – Ikrek, Rák, Oroszlán

Nagy szex horoszkóp – Ikrek, Rák, Oroszlán

 

Szex horoszkóp sorozatunk most sokkal részletesebb lesz. Megpróbáljuk teljesen kielemezni a csillagjegyeket és a szexet. A mi tanácsadóinknál nem tabu a szex, bátran keresheted őket ilyen témában. Nézd meg a cikk ajánlót is, sok olvasnivalót találsz, ha pedig konkrét kérdésed van, telefonálj bátran a 06 90 633 931-es telefonszámra (485Ft/perc)!

 

A Rák nagy szex horoszkópja:

Rák jegy

A Rák a szexben is lassabb, alaposabb, de lényegre törő. Figyelned kell arra, hogy betartsd a lépéseket, és ha felveszed a ritmust, meg fogod érezni a tüzet. Rengeteget képzeleg szexuálisan a Rák, a képzelete határtalan szexuális téren is. Legyél nyitott ilyen téren, mert nem csak egyedül szeret a képzeletében játszani. A Rák partner nagyon odafigyel a párjára, tudja, és megadja azt, amit a párja szeretne. Különösen szereti, ha a partnere dominál. Odaadó és gondoskodó, általában nem az egyéjszakás kalandok híve.

A Rák nő érzékeny, nem teszi meg az első lépéseket. Siettetni sem szabad, és nem szereti, ha egy férfi azonnal akarja megkapni. Alázatos, odaadó, és nagyon fontos neki saját partnerének a kielégítése.

A Rák férfi türelmes, és a nőktől is elvárja a türelmet. Szereti a hosszas előjátékot, és csak akkor tér rá a lényegre, amikor teljesen biztos abban, hogy a női partnere is közel van a csúcshoz. Szívesen átengedi a nőnek a kezdeményezést.

A Rák csillagjegynél a legjobb a vízparti helyszín, és fontos a hangulatos vacsora.

Csillagjegyed szerint mennyi szexre van szükséged? Eláruljuk ITT!


Az Ikrek nagy szex horoszkópja:

Ikrek jegy

Az Ikrek nem nagyra vágyó, viszont nagyon fontos neki, hogy valaki hosszútávon tudja a fantáziáját kielégíteni. Olyan értelemben, hogy hosszútávon változatosságot kell kapnia. Az Ikrek csillagjegy sokoldalú, nagyon szereti a változatosságot, és ez a szexuális szokásaira is igaz. Fontos az, hogy meglepetésszerűen, más-más helyszíneken szeret szexelni.

Az Ikreknek rendkívül fontos az, hogy a partnere összes érzékszervét akarja egyszerre izgatni, a látást, a hallást, az érintést. És fontos számára, hogy a partnere is tudja ezt biztosítani.

Folyamatosan feltérképezi és kutatja a partnerét, újabb és újabb tesztekkel.

Mindig valami mást, és teljesen újat akar.

Az Ikrek nő a szexben teljesen kiszámíthatatlan. A helyszín nem fontos neki, és minden új dologra nyitott. Nyitott a pornófilmekre, a telefonos szexre, szeret szexuális eszközöket használni, és maximálisan törekszik a partnere kielégítésére.

Az Ikrek férfi nem túl szenvedélyes, de nem unalmas szexpartner. Színesebbé akarja tenni a szexuális életét, partnere számára is. Mindent bevet, hogy felizgassa a partnerét. Imád új pózokat kipróbálni, és mindent megtesz, hogy a partnere kielégüljön.

 

A szex nem lehet tabu! ITT megnézheted, melyik csillagjegynek melyik a kedvenc póza!

Számmisztikával is elemezhető a szexualitás, nézd meg ITT!

Az Oroszlán nagy szex horoszkópja:

Oroszlán jegy

Az Oroszlán csillagjegy a tűzhöz kapcsolódó jegy, ezért is erős benne a testiség, a szexuális tűz, de csak a megfelelő körülmények között.

Imádja a hosszú szexet, és azt, ha nem neki kell kezdeményezni és dominálni. Az Oroszlánt az izgatja, ha a partnere benne gyönyörködik. Nagyon hálás a bókokért, és a dicséretért. Az Oroszlán imádja a csábítást és az előjátékot.

Az Oroszlán nő a legszenvedélyesebb és a legtapasztaltabb szexpartner. Hihetetlenül magabiztos, és meggyőződése, hogy bárkit megkaphat. Az Oroszlán nő szeret dominálni az ágyban, imádja, ha simogatják és maximálisan törekszik arra, hogy gyönyört okozzon a partnerének.

Az Oroszlán férfi folyamatosan változatosságot akar. Ő az egyik legvadabb szexpartner. Imádja lenyűgözni a partnerét, és elvárja tőle, hogy a legjobbnak titulálja.

 

Ellaposodott a szexuális életed? Kérd ki Xalen vagy Ágnes segítségét a 06 90 633 931-es telefonszámon (485Ft/perc), hogy mivel tudod újra felrázni, és erotikussá tenni a szexuális kapcsolatotokat!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Olvastad már?

Havi Horoszkóp Áprilisra

Havi Horoszkóp Áprilisra   KOS Ha valami olyasmit csinálsz, amiben hiszel, akkor arra is minden esélyed megvan a havi horoszkóp szerint, hogy ebben sikereket érj el. Ne csak a tapasztalatodra, a szívedre is hallgass, amikor döntést hozol. Nehezebb időszakon vagy túl, de végül minden a helyére kerülhet. Itt az ideje, hogy bátran elkezdd tervezgetni a […]

Heti horoszkóp 2019.03.21 – 2019.03.28

Heti horoszkóp 2019.03.21 – 2019.03.28   KOS Gyakran keresed az alkalmat, hogy amiket a fejedbe veszel, véghez is vidd. Mégis szinte minden alkalommal meghátrálsz, úgy érezve, ez neked úgysem sikerülhet. A heti horoszkópod alapján ezen a héten éppen nagy eséllyel adod a fejed elhamarkodott lépésekre, amiknek akár nagyobb veszteség is lehet az eredménye. A sorsodon […]

A tavaszi napéjegyenlőség napján – Fokozottan légy óvatos!

A tavaszi napéjegyenlőség napján – Fokozottan légy óvatos!   Eljött a napéjegyenlőség napja, és nagyon fontos, hogy most nem csak a pénz bevonzására kell koncentrálnod. A tavaszi napforduló után a nappalok sokkal hosszabbak lesznek. Eljön egy olyan időszak, amikor mi, fehér mágusok, sokkal nagyobb energiákkal tudunk dolgozni.   Mentsd meg a pénzed ezen a fontos […]

Így kérd az égiek segítségét, ha sok pénzt szeretnél bevonzani!

Így kérd az égiek segítségét, ha sok pénzt szeretnél bevonzani!   Az égiek segítenek most nekünk a pénz bevonzásában. Egy új évszak vár most ránk, ettől függetlenül mindig jól jön egy kis plusz pénz, és mindig találunk neki jó helyet. Kevesen tudják azonban azt, hogy hogyan is kell helyesen kérni az égiek segítségét, ha sok […]

Egyperces szupermágia, ami villámgyors változást hozhat

Egy perces szuper mágia, ami villámgyors változást hozhat   A mágia nagyon gyors változásokat hozhat el az életedbe. Gondolj a lavinára, amit legtöbbször csak egy pici erő, akár egy hegytetőre szálló madár, indíthat el. Pont ez a szuper mágia lényege. A te sorsodban is ott van annak a lehetősége, hogy valamilyen  pénzmágia, sikermágia, szerencse mágia […]

Heti horoszkóp 2019.03.14 – 2019.03.21

Heti horoszkóp 2019.03.14 – 2019.03.21   KOS Kosként sok bosszúságot tudsz most okozni másoknak. Jobban teszed, ha nem minden helyzetben és nem mindenkinek mondod el a véleményed, még ha az őszinte is. Néha tudni kell fékezni a nyelved, a béke érdekében. Párkapcsolatodban is vita lehet abból, ha túlzottan kíméletlen leszel. Légy azon, hogy a lehető […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha elakadtál az  élet bármely pontján és kilátástalannak látod a helyzeted, akkor itt az alkalom, hogy most változtass ezen! Együtt megoldást keressünk a felmerülő problémáidra! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 406

Ha szeretnéd tudni, hogy lábalj ki az érzelmi válságból, ne habozz! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 486

Ha túl sok a megoldatlan problémád vagy a megválaszolatlan kérdés az életedben, ne habozz tovább! Olyan módszerekkel dolgozom, amik pontos választ adnak kérdéseidre és megmutatnak minden választható lehetősége! Élj harmóniában! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 391