Nagy szex horoszkóp – Ikrek, Rák, Oroszlán

Nagy szex horoszkóp – Ikrek, Rák, Oroszlán

 

Szex horoszkóp sorozatunk most sokkal részletesebb lesz. Megpróbáljuk teljesen kielemezni a csillagjegyeket és a szexet. A mi tanácsadóinknál nem tabu a szex, bátran keresheted őket ilyen témában. Nézd meg a cikk ajánlót is, sok olvasnivalót találsz, ha pedig konkrét kérdésed van, telefonálj bátran a 06 90 633 931-es telefonszámra (485Ft/perc)!

 

A Rák nagy szex horoszkópja:

Rák jegy

A Rák a szexben is lassabb, alaposabb, de lényegre törő. Figyelned kell arra, hogy betartsd a lépéseket, és ha felveszed a ritmust, meg fogod érezni a tüzet. Rengeteget képzeleg szexuálisan a Rák, a képzelete határtalan szexuális téren is. Legyél nyitott ilyen téren, mert nem csak egyedül szeret a képzeletében játszani. A Rák partner nagyon odafigyel a párjára, tudja, és megadja azt, amit a párja szeretne. Különösen szereti, ha a partnere dominál. Odaadó és gondoskodó, általában nem az egyéjszakás kalandok híve.

A Rák nő érzékeny, nem teszi meg az első lépéseket. Siettetni sem szabad, és nem szereti, ha egy férfi azonnal akarja megkapni. Alázatos, odaadó, és nagyon fontos neki saját partnerének a kielégítése.

A Rák férfi türelmes, és a nőktől is elvárja a türelmet. Szereti a hosszas előjátékot, és csak akkor tér rá a lényegre, amikor teljesen biztos abban, hogy a női partnere is közel van a csúcshoz. Szívesen átengedi a nőnek a kezdeményezést.

A Rák csillagjegynél a legjobb a vízparti helyszín, és fontos a hangulatos vacsora.

Csillagjegyed szerint mennyi szexre van szükséged? Eláruljuk ITT!


Az Ikrek nagy szex horoszkópja:

Ikrek jegy

Az Ikrek nem nagyra vágyó, viszont nagyon fontos neki, hogy valaki hosszútávon tudja a fantáziáját kielégíteni. Olyan értelemben, hogy hosszútávon változatosságot kell kapnia. Az Ikrek csillagjegy sokoldalú, nagyon szereti a változatosságot, és ez a szexuális szokásaira is igaz. Fontos az, hogy meglepetésszerűen, más-más helyszíneken szeret szexelni.

Az Ikreknek rendkívül fontos az, hogy a partnere összes érzékszervét akarja egyszerre izgatni, a látást, a hallást, az érintést. És fontos számára, hogy a partnere is tudja ezt biztosítani.

Folyamatosan feltérképezi és kutatja a partnerét, újabb és újabb tesztekkel.

Mindig valami mást, és teljesen újat akar.

Az Ikrek nő a szexben teljesen kiszámíthatatlan. A helyszín nem fontos neki, és minden új dologra nyitott. Nyitott a pornófilmekre, a telefonos szexre, szeret szexuális eszközöket használni, és maximálisan törekszik a partnere kielégítésére.

Az Ikrek férfi nem túl szenvedélyes, de nem unalmas szexpartner. Színesebbé akarja tenni a szexuális életét, partnere számára is. Mindent bevet, hogy felizgassa a partnerét. Imád új pózokat kipróbálni, és mindent megtesz, hogy a partnere kielégüljön.

 

A szex nem lehet tabu! ITT megnézheted, melyik csillagjegynek melyik a kedvenc póza!

Számmisztikával is elemezhető a szexualitás, nézd meg ITT!

Az Oroszlán nagy szex horoszkópja:

Oroszlán jegy

Az Oroszlán csillagjegy a tűzhöz kapcsolódó jegy, ezért is erős benne a testiség, a szexuális tűz, de csak a megfelelő körülmények között.

Imádja a hosszú szexet, és azt, ha nem neki kell kezdeményezni és dominálni. Az Oroszlánt az izgatja, ha a partnere benne gyönyörködik. Nagyon hálás a bókokért, és a dicséretért. Az Oroszlán imádja a csábítást és az előjátékot.

Az Oroszlán nő a legszenvedélyesebb és a legtapasztaltabb szexpartner. Hihetetlenül magabiztos, és meggyőződése, hogy bárkit megkaphat. Az Oroszlán nő szeret dominálni az ágyban, imádja, ha simogatják és maximálisan törekszik arra, hogy gyönyört okozzon a partnerének.

Az Oroszlán férfi folyamatosan változatosságot akar. Ő az egyik legvadabb szexpartner. Imádja lenyűgözni a partnerét, és elvárja tőle, hogy a legjobbnak titulálja.

 

Ellaposodott a szexuális életed? Kérd ki Xalen vagy Ágnes segítségét a 06 90 633 931-es telefonszámon (485Ft/perc), hogy mivel tudod újra felrázni, és erotikussá tenni a szexuális kapcsolatotokat!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Olvastad már?

Cigánykártya üzenete Júniusra

A cigánykártya üzenete júniusra   A cigánykártya jóslás júniusra nem igazán jó. Sok baljós jel van, ami kedvezhet a rosszakaróknak vagy negatív mágiákkal foglalkozó embereknek. Éppen ezért kell óvatosnak lenni június folyamán a cigánykártya jóslás szerint! Természetesen ez a jóslás csak általánosságban igaz. Nem biztos, hogy neked is van jelentősége, bár azért, ha figyelsz rá, […]

Havi Horoszkóp Júniusra

Havi Horoszkóp Júniusra   KOS A havi horoszkóp szerint még az is lehet, hogy annyi munka szakad a nyakadba, hogy alig győződ fogod erővel és energiával. De az is megtörténhet, hogy olyan személlyel kerülhetsz konfliktusba, aki sokat árthat neked a későbbiekben. Ezt el kell kerülnöd, mert a havi horoszkóp alapján is problémák sokasága érkezhet az […]

Heti horoszkóp 2019.05.23 – 2019.05.30

Heti horoszkóp 2019.05.23 – 2019.05.30   KOS A heti horoszkóp alapján érdemes lesz a legrokonszenvesebb arcodat mutatnod kollégáidnak és a felettesednek is. Most nem mindegy, hogyan alakulnak a munkahelyi kapcsolataid, mert akiktől nem is várnád, azoktól kaphatod majd a későbbiekben a legnagyobb segítséget. Itt az ideje rendbetenni szerelmi életedet is, mert a heti bolygóállások abban […]

Vércsoportod többet árul el rólad, mint hinnéd

0 Rh+ vagy 0 Rh-   A vércsoport ritka, viszont bárkinek adhatsz vért. A legősibb vércsoport, éppen ezért sok mágia lakozhat benned. A különböző csillagjegyek esetén ez mindnél másképpen nyilvánulhat meg. Amennyiben nullás a véred, egy olyan vércsoport birtokosa vagy, ami felerősíti a kommunikációs képességeidet. Szinte bárkivel képes vagy szót érteni, nem keveredsz fölösleges konfliktusokba. […]

Baba Vanga sokkoló üzenete 5 csillagjegynek!

Baba Vanga sokkoló üzenete 5 csillagjegynek   Bika Baba Vanga jegyedet igen lustának látja. Le kell győznöd önmagad, ha meg akarod változtatni az életed. Lustaság, vagy éppen eleged van mindenből? Neked kell látni, de a hétköznapoktól egyre jobban besokallsz, nem akarod látni az embereket. Nem bírod már a szélmalomharcot, ezért sokan tétlennek hisznek. Sokkoló üzenet, […]

Milyen otthon illik a csillagjegyedhez?

Csillagjegyekhez szóló sorozatainkban már megtudhattál sok mindent, hogy melyik csillagjegy illik hozzád, milyen legyen a pénztárcád színe, mivel tudsz pénzt teremteni. Most megnézzük azt, hogy a feng shui és az asztrológia alapján milyen otthon illik a csillagjegyedhez.   KOS Hozzád egy letisztult stílus passzol. A csillagjegyed igen aktív, gyakran túlhajszolod magad. Ezért fontos, hogy az […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 313

Ha szeretnél feltöltődni és újult erővel megkeresni a megoldást problémáid leküzdésére, akkor ne tétovázz. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 354

Ha szeretnéd megtudni angyali üzeneted, vagy szeretnél elhunyt szeretteiddel kapcsolatot kialakítani, akkor rám van szükséged. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 954