CREDIT CARD PAYMENTS 069 888 888

Nagy szex horoszkóp – Ikrek, Rák, Oroszlán

Nagy szex horoszkóp – Ikrek, Rák, Oroszlán

 

Szex horoszkóp sorozatunk most sokkal részletesebb lesz. Megpróbáljuk teljesen kielemezni a csillagjegyeket és a szexet. A mi tanácsadóinknál nem tabu a szex, bátran keresheted őket ilyen témában. Nézd meg a cikk ajánlót is, sok olvasnivalót találsz, ha pedig konkrét kérdésed van, telefonálj bátran a 06 90 985 921-es telefonszámra (485Ft/perc)!

 

A Rák nagy szex horoszkópja:

Rák jegy

A Rák a szexben is lassabb, alaposabb, de lényegre törő. Figyelned kell arra, hogy betartsd a lépéseket, és ha felveszed a ritmust, meg fogod érezni a tüzet. Rengeteget képzeleg szexuálisan a Rák, a képzelete határtalan szexuális téren is. Legyél nyitott ilyen téren, mert nem csak egyedül szeret a képzeletében játszani. A Rák partner nagyon odafigyel a párjára, tudja, és megadja azt, amit a párja szeretne. Különösen szereti, ha a partnere dominál. Odaadó és gondoskodó, általában nem az egyéjszakás kalandok híve.

A Rák nő érzékeny, nem teszi meg az első lépéseket. Siettetni sem szabad, és nem szereti, ha egy férfi azonnal akarja megkapni. Alázatos, odaadó, és nagyon fontos neki saját partnerének a kielégítése.

A Rák férfi türelmes, és a nőktől is elvárja a türelmet. Szereti a hosszas előjátékot, és csak akkor tér rá a lényegre, amikor teljesen biztos abban, hogy a női partnere is közel van a csúcshoz. Szívesen átengedi a nőnek a kezdeményezést.

A Rák csillagjegynél a legjobb a vízparti helyszín, és fontos a hangulatos vacsora.

Csillagjegyed szerint mennyi szexre van szükséged? Eláruljuk ITT!


Az Ikrek nagy szex horoszkópja:

Ikrek jegy

Az Ikrek nem nagyra vágyó, viszont nagyon fontos neki, hogy valaki hosszútávon tudja a fantáziáját kielégíteni. Olyan értelemben, hogy hosszútávon változatosságot kell kapnia. Az Ikrek csillagjegy sokoldalú, nagyon szereti a változatosságot, és ez a szexuális szokásaira is igaz. Fontos az, hogy meglepetésszerűen, más-más helyszíneken szeret szexelni.

Az Ikreknek rendkívül fontos az, hogy a partnere összes érzékszervét akarja egyszerre izgatni, a látást, a hallást, az érintést. És fontos számára, hogy a partnere is tudja ezt biztosítani.

Folyamatosan feltérképezi és kutatja a partnerét, újabb és újabb tesztekkel.

Mindig valami mást, és teljesen újat akar.

Az Ikrek nő a szexben teljesen kiszámíthatatlan. A helyszín nem fontos neki, és minden új dologra nyitott. Nyitott a pornófilmekre, a telefonos szexre, szeret szexuális eszközöket használni, és maximálisan törekszik a partnere kielégítésére.

Az Ikrek férfi nem túl szenvedélyes, de nem unalmas szexpartner. Színesebbé akarja tenni a szexuális életét, partnere számára is. Mindent bevet, hogy felizgassa a partnerét. Imád új pózokat kipróbálni, és mindent megtesz, hogy a partnere kielégüljön.

 

A szex nem lehet tabu! ITT megnézheted, melyik csillagjegynek melyik a kedvenc póza!

Számmisztikával is elemezhető a szexualitás, nézd meg ITT!

Az Oroszlán nagy szex horoszkópja:

Oroszlán jegy

Az Oroszlán csillagjegy a tűzhöz kapcsolódó jegy, ezért is erős benne a testiség, a szexuális tűz, de csak a megfelelő körülmények között.

Imádja a hosszú szexet, és azt, ha nem neki kell kezdeményezni és dominálni. Az Oroszlánt az izgatja, ha a partnere benne gyönyörködik. Nagyon hálás a bókokért, és a dicséretért. Az Oroszlán imádja a csábítást és az előjátékot.

Az Oroszlán nő a legszenvedélyesebb és a legtapasztaltabb szexpartner. Hihetetlenül magabiztos, és meggyőződése, hogy bárkit megkaphat. Az Oroszlán nő szeret dominálni az ágyban, imádja, ha simogatják és maximálisan törekszik arra, hogy gyönyört okozzon a partnerének.

Az Oroszlán férfi folyamatosan változatosságot akar. Ő az egyik legvadabb szexpartner. Imádja lenyűgözni a partnerét, és elvárja tőle, hogy a legjobbnak titulálja.

 

Ellaposodott a szexuális életed? Kérd ki Xalen vagy Shanti  segítségét a 06 90 985 921-es telefonszámon (485Ft/perc), hogy mivel tudod újra felrázni, és erotikussá tenni a szexuális kapcsolatotokat!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Olvastad már?

Gyertyamágia, ami kizárólag Szenteste működik

Nincs még egy olyan este, mint a Szenteste! Napjainkban nagyon népszerű a gyertyamágia, amelyet szinte az egész világon alkalmaznak. Nálunk is a hívóknak gyakran ajánljuk, hiszen semmilyen komolyabb eszközi vagy helyszíni igénye sincs. A gyertyamágia otthon nem könnyű, hiszen a hatékony mágiákhoz valamilyen különleges helyre van szükség. Szerencsére egy évben egyszer, egy kis időre a […]

Cigánykártya üzenete Januárra

Cigánykártya üzenete Januárra     A Január nem lesz könnyű hónap a cigánykártya üzenete szerint. Neked is vigyáznod kell! A munkáltatók ebben a hónapban nagyon galád módon tudnak majd viselkedni alkalmazottaikkal. Sok munkáltató írja most le végleg magát, ami az amúgy is szűkös munkaerőpiacon, egyet jelent majd számára a csőddel. A karma visszavág, de nem […]

Melyik évben születtél? Ez vár rád 2020-ban!

Melyik évben születtél, ez vár rád 2020-ban     Személyes évedet megismerheted a 0690985921 számon (485 Ft/perc), a legjobb számmisztikával foglalkozó szakember várja a hívásod!   Tudni szeretnéd, hogy mi vár rád 2020-ban? ITT elolvashatod!   1-es személyes év A következő évtized első éve bizony sok jót ígér neked. Éppen ezért, ne hagyj ki semmilyen […]

Tudd meg, hogyan légy gazdag 2020-ban!

A gazdagság mágia az egyik legkeresettebb műfaj a mágusoknál, ezért mindig születnek új és még újabb rituálék, amelyek megmozgatnak valamit itt lent a Földön és fent az Égen egyaránt. A rituálékat mindig több avatott mágus hozza létre, amit egy adott esztendőben csak egy meghatározott számban lehetséges. Minél újabb egy rituálé, az annál hatékonyabb, hiszen kevesen […]

Január havi szerelmi horoszkóp!

Január havi szerelmi horoszkóp!   KOS A jelenleg egyedül élő Kos számára januárban kalandokból nem lesz hiány, mégis céltalannak is ígérkezik egyben. Végig úgy érezheti, mintha hiányozna még valami, így most semmi sem lehet elég jó. Hívd Sárát a 0690985921-es számon (485Ft/p), kérj szerelmi jóslást, kapj válaszokat! A párban élő Kos számára az igazi kihívást […]

Januári sikermágia az egész éves bőségért

Januári sikermágia az egész éves bőségért   A nemzetközi mágia szövetség az első ülésen meghatározta, hogy januárban melyik mágiát kérik a mágusoktól. A döntés az alapján születik meg, hogy melyiket gondolják a legerősebbnek, leghatékonyabbnak az egész éves bőség érdekében.   Segítő Lélek blogunkban támogatást kapsz ITT, hogy sokkal jobban bízz magadban!   Természetesen itt több […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha a harmónia után kutatsz, akkor jó helyen jársz! A Bach virág terápia segítségedre lesz! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 985 921 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 408

Ha egészségügyi problémáidra keresed a megoldást, de már nem tudod kihez fordulj, akkor ne tétovázz! segítek felfedni a probléma forrását, és megszüntetem azt! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 985 921 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 530

Ha kapcsolatot szeretnél teremteni a túlvilággal, vagy kíváncsi vagy arra, mi az életfeladatod, ne késlekedj tovább! Másfél évtizedes tapasztalattal állok rendelkezésedre! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 985 921 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 494