CREDIT CARD PAYMENTS 069 888 888

Nagy szerencsehoroszkóp 2017-re!

Már most elkészítettük nektek a 2017-es nagy szerencsehoroszkópot,

hogy még időben be tudjátok szerezni vagy elkészíteni a szerencsehozó tárgyakat,

és természetesen már most kérhető a 2017-es

szerencse energia vagy a szerencse mágia.

A szerencsét hozó tárgyakért kattints IDE!

Szerencsehoroszkóp 2017-re – KOS:

Kos jegy

Minden erőddel légy azon, hogy növeld a szerencse esélyét, mert alapból a Kosnak nem túl szerencsés év a 2017., a nyeremények terén. Nem várhatsz lottónyereményt szerencse mágia nélkül – amit jósainktól kérhetsz -, akkor meg főleg nem, ha a lottózóba sem mész el. Ne gondold, hogy nincs esélyed, csupán magad felé kell fordítanod az energiákat.

Szerencsehoroszkóp 2017-re – BIKA:

Bika jegy

Nagyon szerencsés év lesz számodra a 2017., viszont te sem nyeremények formájában fogod megkapni, és megérezni a szerencsét, hanem inkább olyan helyzeteket kell kihasználnod, amikor választás elé kerülsz. Ne feledd, mindig jót fogsz tudni választani, és a végén ebből nagy szerencséd lesz! menj biztosra egy szerencse mágiával, kattints IDE!

ITT megtudhatod, mely fűszereket kell beszerezned 2017-re, melyek szerencsét hoznak Neked!

Szerencsehoroszkóp 2017-re – IKREK:

Ikrek jegy

Családban, és családdal kapcsolatosan fogod megélni a szerencsét 2017-ben. Nyereményekre is sokkal nagyobb esélyed van, hogy nem várt összegekhez jutsz, de ehhez mindenképpen egy részletes elemzést kérj, asztrológustól.

Szerencsehoroszkóp 2017-re – RÁK:

Rák jegy

2017-ben végre elmondhatod majd, hogy egy igazán szerencsés éved van, mert minden a terveid szerint alakul, s rég várt dolgok teljesülnek, még olyanok is, amikre tényleg nem számítasz.

Ha minden eshetőségre fel szeretnél készülni, akkor, amikor a bizonyos ajtókon be kell lépned, mindenképp kérd egyik asztrológusunk segítségét, tudnod kell a részleteket!

szerencsehoroszkóp

Szerencsehoroszkóp 2017-re – OROSZLÁN:

Oroszlán jegy

a számodra a boldogság, a szerencse, a fejlődés éve lesz. Váratlanul nagy összegekre tehetsz szert, és minden, amihez hozzáérsz, arannyá válik. Érdemes egy beavatást kérned jósainktól, egy rövid ismertetőt a tudatos teremtésről, mert gondolom, szeretnél minél több hasznot húzni.!

Szerencsehoroszkóp 2017-re – SZŰZ:

Szűz jegy

Gyorsan állj neki a szerencse bevonzó tárgyak készítésének, kövess minket a facebookon, mert Karácsonykor esélyed lesz nyerni is ilyen tárgyat, és sajnos, őszintén azt kell, mondjam neked, hogy minden erőt és létező szerencsebevonzó eszközt be kell vetned, ha nem csak munkával akarsz pénzhez jutni.

Ha soha nem volt még szerencséd? Akkor lehet, hogy szerencseblokk van rajtad, amit ha eltávolít Imola vagy Marcus Mágus a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), egy csapásra meg is változhat az életed!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Szerencsehoroszkóp 2017-re – MÉRLEG:

Mérleg jegy

A szerencsehoroszkóp sok jót ígér neked, nagyon sokat tudsz majd előrehaladni 2017-ben, még a tervezettnél is többet. Több kisebb-nagyobb nyereményre van esélyed, és a szerencse mindig melletted lesz, amikor te kell, hogy kikerülj győztesként.

Szerencsehoroszkóp 2017-re – SKORPIÓ:

Skorpió jegy

Sok szerencsebevonzó praktikát találsz, de az lesz a legjobb, ha személyre szabottat kérsz szakembereinktől, mert egyetlen nagy esély látszik egyelőre, már az év legelején, hogy olyan pénzhez juss, amiért nem kell megdolgoznod.

szerencsehoroszkóp

Szerencsehoroszkóp 2017-re – NYILAS:

Nyilas jegy

Az energiákra mindenképpen szükséged lesz, mert a szerencsehoroszkóp a csillagok szerint elég labilis, ilyen egyszer fenn, egyszer lenn év ez a 2017-es a szerencse terén, ezért jó, ha energiákkal folyamatosan növeled a nyerési esélyed, és azt, hogy szituációkból te kerülj ki győztesen.

ITT pedig azt, hogy csillagjegyed alapján milyen szerencsehozó tárgyat hordj magadnál!

Szerencsehoroszkóp 2017-re – BAK:

bak

A szerencse végig kísér téged ebben az évben, csak hinned kell benne, és bíznod kell magadban. Lesznek helyzetek, amikor ott lesz az esélye a nyerésnek, de te megteszel majd érte mindent?

Szerintem, írd be a határidő naplód elejébe, hogy megteszek mindent, és képes vagyok rá, hogy szerencsés legyek 2017-ben, de sokkal jobb lenne a lelki problémáidat feltárni jósaink segítségével, hogy könnyebben fogadd be a jót 2017-ben, mint 2016-ban.

Szerencsehoroszkóp 2017-re – VÍZÖNTŐ:

Vízöntő jegy

Nagyon hasonló csillagállás várható, mint az előző jegynél. Nem szabad, hogy te magad légy az, aki elveszi, elveszíti a saját szerencséjét. Gyakrabban kellene, megfogadnod azok tanácsát, akik mindig jót akarnak neked. Bátran kérj egy blokkoldást jósainktól kezdetnek, és jobban fogod tudni irányítani a saját szerencséd!

Szerencsehoroszkóp 2017-re – HALAK:

Halak jegy

a magvetés éve, de neked már 2016-ba el kell kezdened a magvetést ahhoz,hogy terveid szerint alakuljon a jövő év. Nem szabad a cél előtt feladnod, és nem szabad hagynod, hogy a szerencsédet mások árnyékolják be. Miért nem kértél már szerencse blokkoldást szakembertől?

Lájkolj minket!

Olvastad már?

A Merkúr belép a Skorpió házába!

A Merkúr belép a Skorpió házába -döbbenetes fordulatokra számíthatsz  Hamarosan a Merkúr belép a Skorpió házába. November elsejétől ezért komoly fordulatokra számíthatsz az élet legtöbb területén. Lehet, hogy életedben fontos a váratlan fordulat bekövetkezése, de vigyázz, mert mindentől van lentebb! Én azt tanácsolom neked, hogy légy óvatos az elkövetkezendő időszakban. Bármit is jelezzen neked a […]

Október havi szerelmi horoszkóp

Október havi szerelmi horoszkóp   Kos  A havi horoszkóp sok eseményt jósol előre. Szerelemben fogd kicsit lazábban a gyeplőt, próbáld értékelni a könnyed ismeretségeket. Meglévő kapcsolatodban egy régi emlék mindig nem került helyre. Hívd Xalent a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérj jóslást, ha úgy érzed, párodat valaki el szeretné csábítani!   Bika  Észre sem veszed, hogy […]

Heti horoszkóp 2019.10.10. – 2019.10.17.

Heti horoszkóp 2019.10.10. – 2019.10.17.   KOS Könnyen veheti át az irányítást most életed felett a negatív erő, több gond jöhet munkában és pénzben is. Ha jó ideje érzed azt, hogy teljes káosz van körülötted, akkor nem hazudnak a csillagok. Mutatnak egy személyt, akinek nem olyan jók a szándékai irányodban, mint ahogy gondolod. Hívd Imolát […]

Angyali üzenet Októberre

Angyali üzenet októberre    Az angyal alá szállt októbert megelőzően is, majd átadta nekem az üzenetét. Az angyali üzenet univerzális, valamilyen formában mindannyiunkra vonatkozik. Az angyal titkokat oszt meg velem, sorsról és a jövőről, amelyeket én ebben a rövid formában most megosztok veled.   Figyelj oda EZEKRE a számokra is, mert az égiek számok által […]

Heti horoszkóp 2019.10.03. – 2019.10.10.

Heti horoszkóp 2019.10.03. – 2019.10.10.   KOS Itt egy új hónap, és te nagy reményeket fűzöl hozzá. Nem is baj, mert ha meglesz a kitartásod, hihetetlen eredményeket érhetsz el munka és pénzügyek terén, és nagyszerű lehetőség is jöhet, már ezen a héten. Van azonban fontos figyelmeztetés is! Ha október második hetétől sem tapasztalsz pozitívumokat az […]

Cigánykártya üzenete Októberre

A Cigánykártya üzenete Októberre    Az október az év legmisztikusabb hónapjainak egyike. A cigánykártya jóslás ilyenkor tud lenni a legpontosabb. Egykor ez volt az év utolsó hónapja. Ennek a hagyománynak még ma is megvannak a spirituális nyomai. Éppen ezért érdemes most figyelned az októberi cigánykártya jóslás üzenetére. A cigánykártya jelentése legnehezebben értelmezhető. Számtalan szimbólum van […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 313

Ha kapcsolatot szeretnél teremteni a túlvilággal, vagy kíváncsi vagy arra, mi az életfeladatod, ne késlekedj tovább! Másfél évtizedes tapasztalattal állok rendelkezésedre! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 494

Ha szeretnéd tudni, milyen lelki eredete van betegségednek, ne késlekedj! 38 év tapasztalata áll mögöttem, és Neked is segíteni fogok boldogságban, egészségben élni! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 907