CREDIT CARD PAYMENTS 069 888 888

Nagy szerelmi horoszkóp 2019-re

Nagy szerelmi horoszkóp 2019-re

kos01

 

A szerelmi horoszkóp szerint az év első felében érdemes ismerkedned. Akár életed párját is megtalálhatod. Az összeillő csillagjegyek nagyon fontosak, hiszen a boldogság a tét. Meglévő kapcsolatodba érdemes több energiát fektetned. Az év első hónapjában jelentkező kétségek hamar eloszlanak. Hívd Szegedi Pannit a 06 90 633 931-es számon (485Ft/perc), kérj szerelmi mágiát, ha úgy érzed, más nem segíthet!

 

bika01

 

Egyedülállóként egy régebbi kapcsolat okozhat nálad érzelmi viharokat. Nem biztos, hogy érdemes újrakezdened valamit, ami már egyszer nem működött. A szerelem megtalál téged 2019-ben, csak légy türelmes. Megvélő kapcsolatodban lehet, okkal leszel féltékeny. Könnyen kerülhet a szerencse párkapcsolatban, éppen ezért érdemes figyelned, hogy párod boldog-e veled? Hívd Marcus Mágust a 06 90 633 931-es számon (485Ft/perc), tudd meg, párod boldog-e veled!  

 

Ismerd meg ITT, jegyed mit is jelent neked a szerelem, tudd meg, mit üzen számodra a kínai asztrológia titokzatos világa! 

 

ikrek01

 

Lépj ebben az esztendőben a szenvedély útjára! Ideje, hogy azt tedd, amihez kedved van és közben találkozz a valódi szerelemmel! Az asztrológia sokat segíthet neked a párkeresésben az év folyamán. Meglévő párkapcsolat esetén bizonyos dolgokban egy ideje húzod az időt. 2019-ben viszont minden számodra kellemetlen programon túl kell majd lenned! Hívd Ágnest a 06 90 633 931-es számon (485Ft/perc), kérd a jós segítségét, érdemes-e mélyíteni a kapcsolatod vagy sem!  

 

rak01

 

A szerelmi horoszkóp 2019-re sok változást jelez előre neked. Több randid is lesz, nagy az esélyed az 1-2 hónapos futó kapcsolatokra. Bárkiben is csalódsz majd, tudd, ez az út vezet majd el az igazihoz! Meglévő kapcsolatodban ideje végre a tettek mezejére lépnetek. Éppen ezért nagy esélye van az összeköltözésnek vagy éppen az esküvőnek! Hívd Sárát a 06 90 633 931-es számon (485Ft/perc), kérj egy szerelmi jóslást, ami utat is mutat számodra!  

 

Tudnod kell! Három dolog, amely szükséges a szerelem bevonzásához! Amennyiben nem akarsz magányos maradni, olvasd el a sorokat, amelyek neked szólnak, ITT

 

oroszlan

 

Sok időt töltesz párkereséssel, de sokszor ez eredménytelen. A 2019-es esztendő nyarán viszont minden megváltozik majd. Több ismerkedési lehetőséged is adódik, nehéz lesz majd döntened, ki az igazi. A szerelmi horoszkóp meglévő kapcsolat esetén komoly változásokat jelez előre az őszi hónapokra. Ne ülj majd fel minden pletykának, a bizalom a legfontosabb! Hívd Tündér Lilit a 06 90 633 931-es számon (485Ft/perc), kérj jóslást, tudd meg párod mennyire hűséges!

 

szuz01

 

A következő esztendőben érdemes több energiát fordítanod a társkeresésre, mert könnyen megtalálhatod az igazit. Talán egy ismerősöd is bemutathat valakit a szerelmi horoszkóp sorai szerint. Meglévő kapcsolatodban viszont ne döntsetek el semmit a nyári hónapokkal kapcsolatban. Egy váratlan vendég minden terveteket át írja majd! Hívd Boszi Katát a 06 90 633 931-es számon (485Ft/perc), gyermekvállalás előtt állhatsz, tudd meg, mire számíthatsz!

 

Szeretnénk, hogy tudd, van megoldás a párkapcsolati problémákra, és van módja annak is, hogy behívd az életedbe az igazit! Keresd Matt Médiumot vagy Xalent a 06 90 633 931-es telefonszámon (485Ft/perc), oldd meg segítségükkel szívügyeidet!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

 

merleg01

 

A szerelem, ismerkedés – amennyiben figyelsz a csillagjegyek alapvető tulajdonságaira – jól fog menni 2019. folyamán. Adj több időt az ismerkedésre, nem szabad elhamarkodottan ítélned. Meglévő kapcsolat esetén érdemes egy kicsit bíznod a véletlenben, nem kell mindent megszervezned. Az év utolsó felében kellemes meglepetés ér majd. Hívd Edit Jósnőt a 06 90 633 931-es számon (485Ft/perc), kérj szerelmi oldást, ha úgy érzed, partneredre hatással van még a régi szerelme!

 

skorpio01

 

Nem szabad semmit sem túldimenzionálnod a szerelmi horoszkóp sorai szerint. Légy figyelmes, ha ismerkedsz, mert a következő esztendőben könnyen nyúlhatsz mellé. Sosem lehetsz elég óvatos, ne a villámcsapást várd, hanem inkább ismerd meg az igazit! Meglévő kapcsolatodban a nyári hónapokban gondot okozhat a féltékenység, inkább a bizalmat kellene erősítened! Hívd Zeuszt a 06 90 633 931-es számon (485Ft/perc), tudd meg a jóstól, hűséges-e a párod!

 

nyilas01

 

Leginkább a tartalmas beszélgetések tudnak megfogni, ha ismerkedsz. Ilyen kapcsolatot a tavasz vége felé találhatsz majd. Fontos, ne csak az ideákra figyelj, az összeillő csillagjegyek is fontosak! Meglévő kapcsolatodban gondot okozhat párod családja. Miatta az egész tavaszi időszak káosz lehet. Nem szabad semmit sem túl reagálnod, mivel a nyári hónapokban mindent boldogság formájában kapsz majd vissza. Hívd Violettát a 06 90 633 931-es számon (485Ft/perc), tudd meg a jóstól, párod tartja-e még a kapcsolatot valamelyik exével!  

 

Vannak nagyon erős kötések, amelyek ellen nehéz harcolni. Párod megbolondult egy nő miatt, úgy gondolod, kötés van a dologban? ITT többet is megtudhatsz! 

 

bak01

 

Ismerkedésre leginkább a nyári hónapokban van lehetőséged. Ilyenkor inkább a tartalmas megismerésre, a közös érdeklődésre kell törekedned! Meglévő kapcsolat esetén viszont ne engedd, hogy a múlt ismét közbeszóljon. Neked is vannak hibáid, amelyeket régebben követtél el, nem szabad visszakanyarodni, inkább nézz előre. Nagy meglepetés érhet az esztendő végén! Hívd Gabit a 06 90 633 931-es számon (485Ft/perc), tudd meg, párod mit szeretne elérni veled a jövőben!  

 

vizonto01

 

Nem szabad minden kósza hírnek bedőlnöd az év elején! Az exed nem terjeszt rólad semmit, viszont szeretne újra közelebb kerülni hozzád. Gondold meg, mert ő sokat változott, ahogy te magad is! A meglévő kapcsolatod minősége sokban függ attól, hogy az összeillő csillagjegyek mennyire illenek rátok. Legyen bármi gond is, az év végére minden megoldódik. Könnyen jöhet akár családalapítás is! Hívd Xalent a 06 90 633 931-es számon (485Ft/perc), kérj tanácsot a kártyától, hogy tudd, ki az igazi!

 

halakbb

 

Nem kell sok energiát az ismerkedésbe fektetned. Inkább érezd jól magad és engedd, hogy a 2019-es esztendő meghozza a szerelmet! Meglévő kapcsolatodban viszont jobban kell figyelned, mert a szerelem gondozást igényel. Nem szabad hagynod kihűlni az érzéseid, fontos, hogy törődj többet a kapcsolatoddal. A család viszont támogatni akar majd, azt veszed észre ősszel, hogy nagyon sok ember törődik a boldogságoddal. Hívd Matt Médiumot a 06 90 633 931-es számon (485Ft/perc), kérj jóslást, hogy tudd, az igazi mellett vagy-e!

 

Olvastad már?

Havi Horoszkóp Szeptemberre

Havi Horoszkóp Szeptemberre   KOS A havi horoszkóp alapján munkahelyeden történhetnek olyan változások, amelyek hatással lehetnek a megélhetésedre. De az is lehet, hogy valaki megpróbál olyan irányba terelni, amelybe nem szabad elmenni, mert ezzel csak magad alatt vághatod a fát. Tudd meg inkább, mik lesznek a helyes lépések a siker és gyarapodás érdekében! Hívd Tündér […]

Heti horoszkóp 2019.08.22. – 2019.08.29.

Heti horoszkóp 2019.08.22. – 2019.08.29.   KOS Mozgékony leszel, és ez alkalmat ad arra is, hogy a barátaiddal szervezz programot. Viszont dönthetsz úgy is, hogy energiádat és idődet magadra szánod. Érdemes ezt akkor arra használnod, hogy előre dolgozz, vagy előrébb juss az otthoni teendőkben. Legyen egy kis időd arra is, hogy vegyél egy sorsjegyet, mert […]

Olyan nő vagy, akit mindig dobnak a pasik? Ezt rontod el!

Olyan nő vagy, akit mindig dobnak a pasik? Ezt rontod el!     Sok olyan nő létezik, akit állandóan dobnak a pasik. Legtöbb esetben a nő úgy érzi, ő mindent megtett, hogy boldog legyen a kapcsolat, de cserébe nem kapott semmit. Ám ez nem igaz, hiszen ahhoz, hogy egy kapcsolat tönkremenjen, két ember kell. A […]

A betegségek lelki okai

A betegségek lelki okai   Természetesen vannak olyan betegségek, amik külső tényezők hatására jönnek létre, de a legtöbbjüknek lelki oka van. Az, hogy valamit nem tudunk elengedni, ha megrekedünk egy bizonyos mókuskerékben, elégedetlenkedünk, sok a stressz, megbántottak minket (és még sorolhatnánk), mind-mind nyomot hagynak testünkben. Nagyon fontos, hogy bármilyen negatívum is ér minket, tudjuk a […]

Tarot suli

Tarot suli   Az alábbi linkeken megmutatjuk nektek, hogyan jósolhattok magatoknak. A Tarot kártya bármilyen jellegű kérdésedre képes pontos választ adni, ha megfelelően kérdezed. Segítségével kiderítheted, mi az életfeladatod, mikor találsz szerelmet, hogyan lehetsz sikeres, szerencsés, és hogyan élhetsz anyagi bőségben. De ha konkrét kérdésed, problémád van, azokra is megkapod a választ, megoldást.   Nézzük […]

Heti horoszkóp 2019.08.15. – 2019.08.22.

Heti horoszkóp 2019.08.15. – 2019.08.22.   KOS Munkában úgy érzed, mintha meg lennél rekedve, ráadásul nagy az esélye, hogy olyanokkal kell együtt dolgoznod, akik nem igazán kedvelnek, vagy pedig fordítva. Még a várt eredményeket se hozza meg neked, hiszen a pénztárcád gyakran üres. Heti horoszkópod alapján nem csak ez a hét ilyen, már hosszabb idő […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Üdvözöllek sok szeretettel! Gigi vagyok! Jóslással, lelki tanácsadással foglalkozom. Specialitásom a cigánykártya, ezen kívül használom az angyalkártyák és tarot kártyák segítségét. Az évek során sok embernek segítettem rávilágítani a problémáikra és kezelésükre. Ha tönkrement a kapcsolatod, megoldást vagy kiutat szeretnél belőle, ha nem látod tisztán a jövődet, esetleg ha szeretnél több jövedelemre szert tenni, itt […]

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 112

Ha keresed a megoldást felmerülő problémáidra, és egy igazan tapasztalt jóssal szeretnél beszelni, akkor ne tétovázz! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 383

Ha keresed a megfelelő válaszokat jövőddel kapcsolatban, akkor ne habozz. Közvetítem Neked az angyalok válaszait, így tudok irányt mutatni életed bármely területén. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 522