CREDIT CARD PAYMENTS 069 888 888

Nagy szerelmi horoszkóp 2019-re

Nagy szerelmi horoszkóp 2019-re

kos01

 

A szerelmi horoszkóp szerint az év első felében érdemes ismerkedned. Akár életed párját is megtalálhatod. Az összeillő csillagjegyek nagyon fontosak, hiszen a boldogság a tét. Meglévő kapcsolatodba érdemes több energiát fektetned. Az év első hónapjában jelentkező kétségek hamar eloszlanak. Hívd Szegedi Pannit a 06 90 985  921-es számon (485Ft/perc), kérj szerelmi mágiát, ha úgy érzed, más nem segíthet!

 

bika01

 

Egyedülállóként egy régebbi kapcsolat okozhat nálad érzelmi viharokat. Nem biztos, hogy érdemes újrakezdened valamit, ami már egyszer nem működött. A szerelem megtalál téged 2019-ben, csak légy türelmes. Megvélő kapcsolatodban lehet, okkal leszel féltékeny. Könnyen kerülhet a szerencse párkapcsolatban, éppen ezért érdemes figyelned, hogy párod boldog-e veled? Hívd Aurethielt a 06 90 985 921-es számon (485Ft/perc), tudd meg, párod boldog-e veled!  

 

Ismerd meg ITT, jegyed mit is jelent neked a szerelem, tudd meg, mit üzen számodra a kínai asztrológia titokzatos világa! 

 

ikrek01

 

Lépj ebben az esztendőben a szenvedély útjára! Ideje, hogy azt tedd, amihez kedved van és közben találkozz a valódi szerelemmel! Az asztrológia sokat segíthet neked a párkeresésben az év folyamán. Meglévő párkapcsolat esetén bizonyos dolgokban egy ideje húzod az időt. 2019-ben viszont minden számodra kellemetlen programon túl kell majd lenned! Hívd Sárát a 06 90 985 921-es számon (485Ft/perc), kérd a jós segítségét, érdemes-e mélyíteni a kapcsolatod vagy sem!  

 

rak01

 

A szerelmi horoszkóp 2019-re sok változást jelez előre neked. Több randid is lesz, nagy az esélyed az 1-2 hónapos futó kapcsolatokra. Bárkiben is csalódsz majd, tudd, ez az út vezet majd el az igazihoz! Meglévő kapcsolatodban ideje végre a tettek mezejére lépnetek. Éppen ezért nagy esélye van az összeköltözésnek vagy éppen az esküvőnek! Hívd Sárát a 06 90 985 921-es számon (485Ft/perc), kérj egy szerelmi jóslást, ami utat is mutat számodra!  

 

Tudnod kell! Három dolog, amely szükséges a szerelem bevonzásához! Amennyiben nem akarsz magányos maradni, olvasd el a sorokat, amelyek neked szólnak, ITT

 

oroszlan

 

Sok időt töltesz párkereséssel, de sokszor ez eredménytelen. A 2019-es esztendő nyarán viszont minden megváltozik majd. Több ismerkedési lehetőséged is adódik, nehéz lesz majd döntened, ki az igazi. A szerelmi horoszkóp meglévő kapcsolat esetén komoly változásokat jelez előre az őszi hónapokra. Ne ülj majd fel minden pletykának, a bizalom a legfontosabb! Hívd Jázmint  a 06 90 985 921-es számon (485Ft/perc), kérj jóslást, tudd meg párod mennyire hűséges!

 

szuz01

 

A következő esztendőben érdemes több energiát fordítanod a társkeresésre, mert könnyen megtalálhatod az igazit. Talán egy ismerősöd is bemutathat valakit a szerelmi horoszkóp sorai szerint. Meglévő kapcsolatodban viszont ne döntsetek el semmit a nyári hónapokkal kapcsolatban. Egy váratlan vendég minden terveteket át írja majd! Hívd Shantit  a 06 90 985 921-es számon (485Ft/perc), gyermekvállalás előtt állhatsz, tudd meg, mire számíthatsz!

 

Szeretnénk, hogy tudd, van megoldás a párkapcsolati problémákra, és van módja annak is, hogy behívd az életedbe az igazit! Keresd Bettinát vagy Xalent a 06 90 985 921-es telefonszámon (485Ft/perc), oldd meg segítségükkel szívügyeidet!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

 

merleg01

 

A szerelem, ismerkedés – amennyiben figyelsz a csillagjegyek alapvető tulajdonságaira – jól fog menni 2019. folyamán. Adj több időt az ismerkedésre, nem szabad elhamarkodottan ítélned. Meglévő kapcsolat esetén érdemes egy kicsit bíznod a véletlenben, nem kell mindent megszervezned. Az év utolsó felében kellemes meglepetés ér majd. Hívd Xalen at06 90 985 921-es számon (485Ft/perc), kérj szerelmi oldást, ha úgy érzed, partneredre hatással van még a régi szerelme!

 

skorpio01

 

Nem szabad semmit sem túldimenzionálnod a szerelmi horoszkóp sorai szerint. Légy figyelmes, ha ismerkedsz, mert a következő esztendőben könnyen nyúlhatsz mellé. Sosem lehetsz elég óvatos, ne a villámcsapást várd, hanem inkább ismerd meg az igazit! Meglévő kapcsolatodban a nyári hónapokban gondot okozhat a féltékenység, inkább a bizalmat kellene erősítened! Hívd Amaritát a 06 90 985 921-es számon (485Ft/perc), tudd meg a jóstól, hűséges-e a párod!

 

nyilas01

 

Leginkább a tartalmas beszélgetések tudnak megfogni, ha ismerkedsz. Ilyen kapcsolatot a tavasz vége felé találhatsz majd. Fontos, ne csak az ideákra figyelj, az összeillő csillagjegyek is fontosak! Meglévő kapcsolatodban gondot okozhat párod családja. Miatta az egész tavaszi időszak káosz lehet. Nem szabad semmit sem túl reagálnod, mivel a nyári hónapokban mindent boldogság formájában kapsz majd vissza. Hívd Kincsőt  a 06 90 985 921-es számon (485Ft/perc), tudd meg a jóstól, párod tartja-e még a kapcsolatot valamelyik exével!  

 

Vannak nagyon erős kötések, amelyek ellen nehéz harcolni. Párod megbolondult egy nő miatt, úgy gondolod, kötés van a dologban? ITT többet is megtudhatsz! 

 

bak01

 

Ismerkedésre leginkább a nyári hónapokban van lehetőséged. Ilyenkor inkább a tartalmas megismerésre, a közös érdeklődésre kell törekedned! Meglévő kapcsolat esetén viszont ne engedd, hogy a múlt ismét közbeszóljon. Neked is vannak hibáid, amelyeket régebben követtél el, nem szabad visszakanyarodni, inkább nézz előre. Nagy meglepetés érhet az esztendő végén! Hívd Gábrielt  a 06 90 985 921-es számon (485Ft/perc), tudd meg, párod mit szeretne elérni veled a jövőben!  

 

vizonto01

 

Nem szabad minden kósza hírnek bedőlnöd az év elején! Az exed nem terjeszt rólad semmit, viszont szeretne újra közelebb kerülni hozzád. Gondold meg, mert ő sokat változott, ahogy te magad is! A meglévő kapcsolatod minősége sokban függ attól, hogy az összeillő csillagjegyek mennyire illenek rátok. Legyen bármi gond is, az év végére minden megoldódik. Könnyen jöhet akár családalapítás is! Hívd Xalent a 06 90 985 921-es számon (485Ft/perc), kérj tanácsot a kártyától, hogy tudd, ki az igazi!

 

halakbb

 

Nem kell sok energiát az ismerkedésbe fektetned. Inkább érezd jól magad és engedd, hogy a 2019-es esztendő meghozza a szerelmet! Meglévő kapcsolatodban viszont jobban kell figyelned, mert a szerelem gondozást igényel. Nem szabad hagynod kihűlni az érzéseid, fontos, hogy törődj többet a kapcsolatoddal. A család viszont támogatni akar majd, azt veszed észre ősszel, hogy nagyon sok ember törődik a boldogságoddal. Hívd Juliannát a 06 90 985 921-es számon (485Ft/perc), kérj jóslást, hogy tudd, az igazi mellett vagy-e!

 

Olvastad már?

Gyertyamágia, ami kizárólag Szenteste működik

Nincs még egy olyan este, mint a Szenteste! Napjainkban nagyon népszerű a gyertyamágia, amelyet szinte az egész világon alkalmaznak. Nálunk is a hívóknak gyakran ajánljuk, hiszen semmilyen komolyabb eszközi vagy helyszíni igénye sincs. A gyertyamágia otthon nem könnyű, hiszen a hatékony mágiákhoz valamilyen különleges helyre van szükség. Szerencsére egy évben egyszer, egy kis időre a […]

Cigánykártya üzenete Januárra

Cigánykártya üzenete Januárra     A Január nem lesz könnyű hónap a cigánykártya üzenete szerint. Neked is vigyáznod kell! A munkáltatók ebben a hónapban nagyon galád módon tudnak majd viselkedni alkalmazottaikkal. Sok munkáltató írja most le végleg magát, ami az amúgy is szűkös munkaerőpiacon, egyet jelent majd számára a csőddel. A karma visszavág, de nem […]

Melyik évben születtél? Ez vár rád 2020-ban!

Melyik évben születtél, ez vár rád 2020-ban     Személyes évedet megismerheted a 0690985921 számon (485 Ft/perc), a legjobb számmisztikával foglalkozó szakember várja a hívásod!   Tudni szeretnéd, hogy mi vár rád 2020-ban? ITT elolvashatod!   1-es személyes év A következő évtized első éve bizony sok jót ígér neked. Éppen ezért, ne hagyj ki semmilyen […]

Tudd meg, hogyan légy gazdag 2020-ban!

A gazdagság mágia az egyik legkeresettebb műfaj a mágusoknál, ezért mindig születnek új és még újabb rituálék, amelyek megmozgatnak valamit itt lent a Földön és fent az Égen egyaránt. A rituálékat mindig több avatott mágus hozza létre, amit egy adott esztendőben csak egy meghatározott számban lehetséges. Minél újabb egy rituálé, az annál hatékonyabb, hiszen kevesen […]

Január havi szerelmi horoszkóp!

Január havi szerelmi horoszkóp!   KOS A jelenleg egyedül élő Kos számára januárban kalandokból nem lesz hiány, mégis céltalannak is ígérkezik egyben. Végig úgy érezheti, mintha hiányozna még valami, így most semmi sem lehet elég jó. Hívd Sárát a 0690985921-es számon (485Ft/p), kérj szerelmi jóslást, kapj válaszokat! A párban élő Kos számára az igazi kihívást […]

Januári sikermágia az egész éves bőségért

Januári sikermágia az egész éves bőségért   A nemzetközi mágia szövetség az első ülésen meghatározta, hogy januárban melyik mágiát kérik a mágusoktól. A döntés az alapján születik meg, hogy melyiket gondolják a legerősebbnek, leghatékonyabbnak az egész éves bőség érdekében.   Segítő Lélek blogunkban támogatást kapsz ITT, hogy sokkal jobban bízz magadban!   Természetesen itt több […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha a harmónia után kutatsz, akkor jó helyen jársz! A Bach virág terápia segítségedre lesz! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 985 921 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 408

Ha egészségügyi problémáidra keresed a megoldást, de már nem tudod kihez fordulj, akkor ne tétovázz! segítek felfedni a probléma forrását, és megszüntetem azt! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 985 921 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 530

Ha kapcsolatot szeretnél teremteni a túlvilággal, vagy kíváncsi vagy arra, mi az életfeladatod, ne késlekedj tovább! Másfél évtizedes tapasztalattal állok rendelkezésedre! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 985 921 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 494