Nagy pénzhoroszkóp 2019-re! Ne hagyd ki!

penzhoroszkop

Nagy pénzhoroszkóp 2019-re! Ne hagyd ki!

 

Kos

Kos jegy

A pénz sokszor okoz számodra gondot az esztendő első felében. Éppen ezért minden lehetőséget érdemes megragadnod. Sajnos gyakran nem hallgatsz másokra, amit ebben az esztendőben többször is érdemes lenne. Ne adj ki pénzt akármire, sokszor lesz a drágább az olcsóbb! Hívd Marcus Mágust a 0690633931-es számon (485Ft/perc), ismerd meg a szerencsenapjaid a 2019-es esztendőre!

 

Bika

Bika jegy

Nem szabad hagynod, hogy mások mondják meg, mire költs. Vedd meg azt, amit szeretnél, ideje, hogy végre te kerülj a középpontba. A szerencse akkor működhet, ha van, ami megfelelően motivál. Igaz ez a sikerre is. Különösen az őszi hónapokban számíthatsz plusz bevételekre. Hívd Imolát a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérj rontásvizsgálatot, ha úgy érzed, mások akarnak irányítani, vagy éppen irányítanak is!

 

Álomképek, melyek pénz érkezésére hívják fel a figyelmed! ITT találod őket!

 

 

Ikrek

Ikrek jegy

Gyors változásokra számíthatsz a pénzhoroszkóp sorai szerint. Lesz pozitív és negatív bőven, egy biztos, hogy minden kiegyenlítődik majd. A nagy kiadásokat kerüld az év folyamán. Amennyiben komolyabb anyagi céljaid vannak, érdemes a mágia segítségét igénybe venned! Hívd Tündér Lilit a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérd a nagy pénzvonzó mágiát, amely megváltoztathatja a sorsod!

 

Rák

Rák jegy

A gyors pénz nem mindig könnyű pénz, ezt már sokszor megtanultad. Komoly ajánlatot kaphatsz, amit érdemes megfontolnod. Munkában inkább a kevesebb lesz a több! Szerencséd is lehet az esztendő folyamán, de ehhez fontos, hogy bizonyos napokon ne adj ki pénzt! Hívd Váradi Évát a 0690633931-es számon (485Ft/perc), tudd meg, mely napokon nem érdemes pénzt kiadnod!

Ariel arkangyalhoz EZT a mágiát végezd, hogy rövid időn belül pénzt teremthess!

 

 

Oroszlán

Oroszlán jegy

Időnként érdemes a párodra hallgatni, amennyiben anyagiakról van szó. A pénz egy olyan dolog, hogy minél kevesebb van belőle, annál jobban akarod, ám az annál inkább kerül. A nyári hónapokban viszont működni fog számodra a vonzás törvénye! Hívd Lunczer Juditot a 0690633931-es számon (485Ft/perc), tudd meg, hogyan lehet milliós szerencséd 2019. nyarán!

 

Szűz

Szűz jegy

Több időt kell munkában töltened jövőre ugyanazért a pénzért, mint ami most befolyik hozzád. Ideje a lényeges dolgokra koncentrálnod, vedd észre, ha valaki meg akar téged vezetni. Most nincs pénzed a haragra, előítéletekre, most csak magadra koncentrálj, hogy a pénz és a szerencse észrevegyenek! Hívd Zeuszt a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérj rontásvizsgálatot, hogy pénzügyeid ne legyenek blokkolva!

 

Nem baj, ha a horoszkópod nem ígér nagy összegeket 2019-re! A mi 2019-es bőségmágiánk nem csak váratlan összegeket vonzhat be, de az életed többi területére is pozitívan hat! Keresd érte Megmondót vagy Imolát a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc)!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

 

Mérleg

Mérleg jegy

Naprakésznek kell lenned 2019. folyamán, amennyiben fejlődni szeretnél anyagi területen. Bizonyos dolgok elkerülhetik figyelmed, de párod és barátaid segítségedre lesznek. A másokba vetett bizalmad megtérülhet, de légy óvatos azzal, aki félelmeket és kétséget akar benned ébreszteni! Hívd Ágnest a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérj pénzügyi jóslást a következő esztendőre!

 

Skorpió

Skorpió jegy

Nem hozhatsz az esztendő folyamán elhamarkodott döntéseket! Mindent fontolj meg alaposan, mert a szerencse is csak így tud majd működni 2019. folyamán. A pénzhoroszkóp nem jelez előre rossz évet neked, de túlköltekezned akkor sem szabad. Vigyázz azzal, aki gazdagságról beszél, miközben a pénzedre pályázik! Hívd Bettinát a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérj pénzvonzó mágiát, ha többet is szeretnél kihozni a jövődből!

 

Nyilas

Nyilas jegy

Érdemes mindenből a minőséget választanod, ha teheted. Ebben az esztendőben a horoszkóp szerint sokat költhetsz majd különböző tárgyakra. Sok eszközöd, ruhád cserélni kell, valahogy minden képes lesz elkopni. Ezzel szemben nagyon erős sikerenergiák uralkodnak majd sorsodban, érdemes lesz jobban fizető állást keresned! Hívd Gabit a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérj jóslatot, hogy tudd, miként javíthatsz pénzügyeiden!

Szólj védőangyalodhoz! Tudd meg ITT, hogyan javíthat anyagi helyzeteden!

 

Bak

bak

Nem szabad túl sokat magadra vállalnod a következő esztendő folyamán, mert a plusz munka és bevétel így is fog jönni. Éppen ezért a pihenésre is megfelelő hangsúlyt kell fektetned! Az érzelmeket sose keverd az anyagi dolgokkal. Most is tudatosítani kell magadban, hogy főnököd elsősorban a főnököd és nem a barátod. Hívd Edit Jósnőt a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérj egy sikermágiát, ha úgy érzed, munkád nem a legjobb!

 

Vízöntő

Vízöntő jegy

Mindig nagy lendülettel kezdesz az új esztendőbe, ami hamar elfogy, mikor szembesülsz az anyagi helyzeteddel. A tervekkel most légy mértékletes, inkább a munkára koncentrálj. A munkahelyi sikerek most nagyon erős hatást gyakorolnak a szerencsédre! A következő esztendőben kölcsönt ne kérj és ne is adj, mert nem hoz rád anyagi szerencsét! Hívd Megmondót a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérj oldó mágiát, ha valaki nagyobb összeggel tartozik neked!

 

Halak

Halak jegy

Érdemes végre nagyban gondolkodnod, egy jó év előtt állsz a pénzhoroszkóp szerint. Akár a szerencse is működhet, de komolyabb üzleti tervek megvalósítására is jó esélyed van. A túlköltekezésre viszont figyelj, mert blokkolhat, hiszen rendkívül érzékeny jegyben születtél. Ilyenkor érdemes tisztítást kérned, ha egy kicsit elszalad veled a ló! Hívd Matt Médiumot a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérj tisztítást, hogy ne legyen a szerencse útjában semmi!

Olvastad már?

Kínai szerencse szimbólumod 2019-re!

A szerencse 2019-ben kicsit több törődést igényel majd, mint az eddigi években. Jó, ha mindent bevetsz magad körül, ha el szeretnél érni valamit. 2019 legfőbb szerencse motívuma talán a Disznó, legalábbis sok kínai számára. Ahogy mondtam, érdemes mindent bevetned, nem elég egy szerencse szimbólum!   Ellenőrizd le ITT, hogy az év legszerencsésebb csillagjegyei között vagy-e! […]

Szeretteid csillagjegyük alapján – Vízöntő családtagok

Szeretteid csillagjegyük alapján -Vízöntő családtagok   Vízöntő gyermek A Vízöntő gyermek gyakran küzd alvási nehézségekkel. Talán a csillagjegyek sorrendjében Ő legrosszabb alvó. Később ez változik, de a szülőknek addig nem lesz könnyű dolga. Rendkívül élénk a képzelőereje, így sokszor mesél egy képzeletbeli világról, ami csak benne létezik. Iskolában segíteni kell a beilleszkedését, mert nagy hajlandóságot […]

Heti horoszkóp 2019.01.17 – 2019.01.24

Heti horoszkóp 2019.01.17 – 2019.01.24   KOS Tovább szeretnél álmodozni és vágysz az idilli pillanatokra. Így jóformán minden és mindenki idegesíteni fog a munkahelyeden, de legalább csak magadban fogsz morogni. A pénz bolygója szerdán belép csillagjegyedbe, ami azt jelenti, jelentősebben gyarapodni tudsz. Hívd Norbertet a 06 90 633 931-es számon (485Ft/p), kérj most pénzkódot, amit, ha szerdán […]

3 csillagjegy – Nekik a szerelem kódolva van a sorsukba

Kos A csillagjegyek között nagy esélyed van arra, hogy a közeljövőben rád talál szerelem. Már január végén olyan erők hatnak rád, amelyek sok véletlenszerűnek tűnő eseményt, találkozást hozhat el a sorsodba. Akár akkora szerencséd is lehet, hogy az összeillő csillagjegyek között szerepel majd az, aki számodra szimpatikus lesz. A szerelem hamarosan ott fog kopogtatni az […]

Top 10 újévi fogadalom – A tiéd köztük van?

Top 10 újévi fogadalom – A tiéd köztük van?   Neked ismerős az az érzés, amikor a Szilveszteri buliban, vagy újév első napján megfogadsz mindent a siker, a bőség, a szerencse, a jobb élet reményében? Elszánod magad minden jóra, és minden évben elhangzik, hogy esküszöm, az idei évben betartom!   Használd EZT a sikerkódot, ha […]

2019-es kínai horoszkóp!

2019-es kínai horoszkóp!   PATKÁNY Patkány jegyed lehetővé tette számodra, hogy megtaláld azokat az embereket, akikre számíthatsz. Az a helyzet, hogy a Disznó éve bizony tartogat neked szűkösebb és problémásabb időszakokat, főleg a téli hónapokban, de barátaid és családod, mint támogatóid, az ilyen időkben is melletted lesznek. Várnak sikerek is, a május és július közötti […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 313

Ha szeretnéd tudni, milyen lelki eredete van betegségednek, ne késlekedj! 38 év tapasztalata áll mögöttem, és Neked is segíteni fogok boldogságban, egészségben élni! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 907

Ha elakadtál az  élet bármely pontján és kilátástalannak látod a helyzeted, akkor itt az alkalom, hogy most változtass ezen! Együtt megoldást keressünk a felmerülő problémáidra! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 406