Nagy pénzhoroszkóp 2019-re! Ne hagyd ki!

penzhoroszkop

Nagy pénzhoroszkóp 2019-re! Ne hagyd ki!

 

Kos

Kos jegy

A pénz sokszor okoz számodra gondot az esztendő első felében. Éppen ezért minden lehetőséget érdemes megragadnod. Sajnos gyakran nem hallgatsz másokra, amit ebben az esztendőben többször is érdemes lenne. Ne adj ki pénzt akármire, sokszor lesz a drágább az olcsóbb! Hívd Marcus Mágust a 0690633931-es számon (485Ft/perc), ismerd meg a szerencsenapjaid a 2019-es esztendőre!

 

Bika

Bika jegy

Nem szabad hagynod, hogy mások mondják meg, mire költs. Vedd meg azt, amit szeretnél, ideje, hogy végre te kerülj a középpontba. A szerencse akkor működhet, ha van, ami megfelelően motivál. Igaz ez a sikerre is. Különösen az őszi hónapokban számíthatsz plusz bevételekre. Hívd Imolát a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérj rontásvizsgálatot, ha úgy érzed, mások akarnak irányítani, vagy éppen irányítanak is!

 

Álomképek, melyek pénz érkezésére hívják fel a figyelmed! ITT találod őket!

 

 

Ikrek

Ikrek jegy

Gyors változásokra számíthatsz a pénzhoroszkóp sorai szerint. Lesz pozitív és negatív bőven, egy biztos, hogy minden kiegyenlítődik majd. A nagy kiadásokat kerüld az év folyamán. Amennyiben komolyabb anyagi céljaid vannak, érdemes a mágia segítségét igénybe venned! Hívd Tündér Lilit a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérd a nagy pénzvonzó mágiát, amely megváltoztathatja a sorsod!

 

Rák

Rák jegy

A gyors pénz nem mindig könnyű pénz, ezt már sokszor megtanultad. Komoly ajánlatot kaphatsz, amit érdemes megfontolnod. Munkában inkább a kevesebb lesz a több! Szerencséd is lehet az esztendő folyamán, de ehhez fontos, hogy bizonyos napokon ne adj ki pénzt! Hívd Váradi Évát a 0690633931-es számon (485Ft/perc), tudd meg, mely napokon nem érdemes pénzt kiadnod!

Ariel arkangyalhoz EZT a mágiát végezd, hogy rövid időn belül pénzt teremthess!

 

 

Oroszlán

Oroszlán jegy

Időnként érdemes a párodra hallgatni, amennyiben anyagiakról van szó. A pénz egy olyan dolog, hogy minél kevesebb van belőle, annál jobban akarod, ám az annál inkább kerül. A nyári hónapokban viszont működni fog számodra a vonzás törvénye! Hívd Lunczer Juditot a 0690633931-es számon (485Ft/perc), tudd meg, hogyan lehet milliós szerencséd 2019. nyarán!

 

Szűz

Szűz jegy

Több időt kell munkában töltened jövőre ugyanazért a pénzért, mint ami most befolyik hozzád. Ideje a lényeges dolgokra koncentrálnod, vedd észre, ha valaki meg akar téged vezetni. Most nincs pénzed a haragra, előítéletekre, most csak magadra koncentrálj, hogy a pénz és a szerencse észrevegyenek! Hívd Zeuszt a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérj rontásvizsgálatot, hogy pénzügyeid ne legyenek blokkolva!

 

Nem baj, ha a horoszkópod nem ígér nagy összegeket 2019-re! A mi 2019-es bőségmágiánk nem csak váratlan összegeket vonzhat be, de az életed többi területére is pozitívan hat! Keresd érte Megmondót vagy Imolát a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc)!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

 

Mérleg

Mérleg jegy

Naprakésznek kell lenned 2019. folyamán, amennyiben fejlődni szeretnél anyagi területen. Bizonyos dolgok elkerülhetik figyelmed, de párod és barátaid segítségedre lesznek. A másokba vetett bizalmad megtérülhet, de légy óvatos azzal, aki félelmeket és kétséget akar benned ébreszteni! Hívd Ágnest a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérj pénzügyi jóslást a következő esztendőre!

 

Skorpió

Skorpió jegy

Nem hozhatsz az esztendő folyamán elhamarkodott döntéseket! Mindent fontolj meg alaposan, mert a szerencse is csak így tud majd működni 2019. folyamán. A pénzhoroszkóp nem jelez előre rossz évet neked, de túlköltekezned akkor sem szabad. Vigyázz azzal, aki gazdagságról beszél, miközben a pénzedre pályázik! Hívd Bettinát a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérj pénzvonzó mágiát, ha többet is szeretnél kihozni a jövődből!

 

Nyilas

Nyilas jegy

Érdemes mindenből a minőséget választanod, ha teheted. Ebben az esztendőben a horoszkóp szerint sokat költhetsz majd különböző tárgyakra. Sok eszközöd, ruhád cserélni kell, valahogy minden képes lesz elkopni. Ezzel szemben nagyon erős sikerenergiák uralkodnak majd sorsodban, érdemes lesz jobban fizető állást keresned! Hívd Gabit a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérj jóslatot, hogy tudd, miként javíthatsz pénzügyeiden!

Szólj védőangyalodhoz! Tudd meg ITT, hogyan javíthat anyagi helyzeteden!

 

Bak

bak

Nem szabad túl sokat magadra vállalnod a következő esztendő folyamán, mert a plusz munka és bevétel így is fog jönni. Éppen ezért a pihenésre is megfelelő hangsúlyt kell fektetned! Az érzelmeket sose keverd az anyagi dolgokkal. Most is tudatosítani kell magadban, hogy főnököd elsősorban a főnököd és nem a barátod. Hívd Edit Jósnőt a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérj egy sikermágiát, ha úgy érzed, munkád nem a legjobb!

 

Vízöntő

Vízöntő jegy

Mindig nagy lendülettel kezdesz az új esztendőbe, ami hamar elfogy, mikor szembesülsz az anyagi helyzeteddel. A tervekkel most légy mértékletes, inkább a munkára koncentrálj. A munkahelyi sikerek most nagyon erős hatást gyakorolnak a szerencsédre! A következő esztendőben kölcsönt ne kérj és ne is adj, mert nem hoz rád anyagi szerencsét! Hívd Megmondót a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérj oldó mágiát, ha valaki nagyobb összeggel tartozik neked!

 

Halak

Halak jegy

Érdemes végre nagyban gondolkodnod, egy jó év előtt állsz a pénzhoroszkóp szerint. Akár a szerencse is működhet, de komolyabb üzleti tervek megvalósítására is jó esélyed van. A túlköltekezésre viszont figyelj, mert blokkolhat, hiszen rendkívül érzékeny jegyben születtél. Ilyenkor érdemes tisztítást kérned, ha egy kicsit elszalad veled a ló! Hívd Matt Médiumot a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérj tisztítást, hogy ne legyen a szerencse útjában semmi!

Olvastad már?

Cigánykártya üzenete Júniusra

A cigánykártya üzenete júniusra   A cigánykártya jóslás júniusra nem igazán jó. Sok baljós jel van, ami kedvezhet a rosszakaróknak vagy negatív mágiákkal foglalkozó embereknek. Éppen ezért kell óvatosnak lenni június folyamán a cigánykártya jóslás szerint! Természetesen ez a jóslás csak általánosságban igaz. Nem biztos, hogy neked is van jelentősége, bár azért, ha figyelsz rá, […]

Havi Horoszkóp Júniusra

Havi Horoszkóp Júniusra   KOS A havi horoszkóp szerint még az is lehet, hogy annyi munka szakad a nyakadba, hogy alig győződ fogod erővel és energiával. De az is megtörténhet, hogy olyan személlyel kerülhetsz konfliktusba, aki sokat árthat neked a későbbiekben. Ezt el kell kerülnöd, mert a havi horoszkóp alapján is problémák sokasága érkezhet az […]

Heti horoszkóp 2019.05.23 – 2019.05.30

Heti horoszkóp 2019.05.23 – 2019.05.30   KOS A heti horoszkóp alapján érdemes lesz a legrokonszenvesebb arcodat mutatnod kollégáidnak és a felettesednek is. Most nem mindegy, hogyan alakulnak a munkahelyi kapcsolataid, mert akiktől nem is várnád, azoktól kaphatod majd a későbbiekben a legnagyobb segítséget. Itt az ideje rendbetenni szerelmi életedet is, mert a heti bolygóállások abban […]

Vércsoportod többet árul el rólad, mint hinnéd

0 Rh+ vagy 0 Rh-   A vércsoport ritka, viszont bárkinek adhatsz vért. A legősibb vércsoport, éppen ezért sok mágia lakozhat benned. A különböző csillagjegyek esetén ez mindnél másképpen nyilvánulhat meg. Amennyiben nullás a véred, egy olyan vércsoport birtokosa vagy, ami felerősíti a kommunikációs képességeidet. Szinte bárkivel képes vagy szót érteni, nem keveredsz fölösleges konfliktusokba. […]

Baba Vanga sokkoló üzenete 5 csillagjegynek!

Baba Vanga sokkoló üzenete 5 csillagjegynek   Bika Baba Vanga jegyedet igen lustának látja. Le kell győznöd önmagad, ha meg akarod változtatni az életed. Lustaság, vagy éppen eleged van mindenből? Neked kell látni, de a hétköznapoktól egyre jobban besokallsz, nem akarod látni az embereket. Nem bírod már a szélmalomharcot, ezért sokan tétlennek hisznek. Sokkoló üzenet, […]

Milyen otthon illik a csillagjegyedhez?

Csillagjegyekhez szóló sorozatainkban már megtudhattál sok mindent, hogy melyik csillagjegy illik hozzád, milyen legyen a pénztárcád színe, mivel tudsz pénzt teremteni. Most megnézzük azt, hogy a feng shui és az asztrológia alapján milyen otthon illik a csillagjegyedhez.   KOS Hozzád egy letisztult stílus passzol. A csillagjegyed igen aktív, gyakran túlhajszolod magad. Ezért fontos, hogy az […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 313

Ha szeretnél feltöltődni és újult erővel megkeresni a megoldást problémáid leküzdésére, akkor ne tétovázz. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 354

Ha egészségügyi problémáidra keresed a megoldást, de már nem tudod kihez fordulj, akkor ne tétovázz! segítek felfedni a probléma forrását, és megszüntetem azt! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 530