Nagy pénzhoroszkóp 2019-re! Ne hagyd ki!

penzhoroszkop

Nagy pénzhoroszkóp 2019-re! Ne hagyd ki!

 

Kos

Kos jegy

A pénz sokszor okoz számodra gondot az esztendő első felében. Éppen ezért minden lehetőséget érdemes megragadnod. Sajnos gyakran nem hallgatsz másokra, amit ebben az esztendőben többször is érdemes lenne. Ne adj ki pénzt akármire, sokszor lesz a drágább az olcsóbb! Hívd Marcus Mágust a 0690633931-es számon (485Ft/perc), ismerd meg a szerencsenapjaid a 2019-es esztendőre!

 

Bika

Bika jegy

Nem szabad hagynod, hogy mások mondják meg, mire költs. Vedd meg azt, amit szeretnél, ideje, hogy végre te kerülj a középpontba. A szerencse akkor működhet, ha van, ami megfelelően motivál. Igaz ez a sikerre is. Különösen az őszi hónapokban számíthatsz plusz bevételekre. Hívd Imolát a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérj rontásvizsgálatot, ha úgy érzed, mások akarnak irányítani, vagy éppen irányítanak is!

 

Álomképek, melyek pénz érkezésére hívják fel a figyelmed! ITT találod őket!

 

 

Ikrek

Ikrek jegy

Gyors változásokra számíthatsz a pénzhoroszkóp sorai szerint. Lesz pozitív és negatív bőven, egy biztos, hogy minden kiegyenlítődik majd. A nagy kiadásokat kerüld az év folyamán. Amennyiben komolyabb anyagi céljaid vannak, érdemes a mágia segítségét igénybe venned! Hívd Tündér Lilit a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérd a nagy pénzvonzó mágiát, amely megváltoztathatja a sorsod!

 

Rák

Rák jegy

A gyors pénz nem mindig könnyű pénz, ezt már sokszor megtanultad. Komoly ajánlatot kaphatsz, amit érdemes megfontolnod. Munkában inkább a kevesebb lesz a több! Szerencséd is lehet az esztendő folyamán, de ehhez fontos, hogy bizonyos napokon ne adj ki pénzt! Hívd Váradi Évát a 0690633931-es számon (485Ft/perc), tudd meg, mely napokon nem érdemes pénzt kiadnod!

Ariel arkangyalhoz EZT a mágiát végezd, hogy rövid időn belül pénzt teremthess!

 

 

Oroszlán

Oroszlán jegy

Időnként érdemes a párodra hallgatni, amennyiben anyagiakról van szó. A pénz egy olyan dolog, hogy minél kevesebb van belőle, annál jobban akarod, ám az annál inkább kerül. A nyári hónapokban viszont működni fog számodra a vonzás törvénye! Hívd Lunczer Juditot a 0690633931-es számon (485Ft/perc), tudd meg, hogyan lehet milliós szerencséd 2019. nyarán!

 

Szűz

Szűz jegy

Több időt kell munkában töltened jövőre ugyanazért a pénzért, mint ami most befolyik hozzád. Ideje a lényeges dolgokra koncentrálnod, vedd észre, ha valaki meg akar téged vezetni. Most nincs pénzed a haragra, előítéletekre, most csak magadra koncentrálj, hogy a pénz és a szerencse észrevegyenek! Hívd Zeuszt a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérj rontásvizsgálatot, hogy pénzügyeid ne legyenek blokkolva!

 

Nem baj, ha a horoszkópod nem ígér nagy összegeket 2019-re! A mi 2019-es bőségmágiánk nem csak váratlan összegeket vonzhat be, de az életed többi területére is pozitívan hat! Keresd érte Megmondót vagy Imolát a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc)!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

 

Mérleg

Mérleg jegy

Naprakésznek kell lenned 2019. folyamán, amennyiben fejlődni szeretnél anyagi területen. Bizonyos dolgok elkerülhetik figyelmed, de párod és barátaid segítségedre lesznek. A másokba vetett bizalmad megtérülhet, de légy óvatos azzal, aki félelmeket és kétséget akar benned ébreszteni! Hívd Ágnest a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérj pénzügyi jóslást a következő esztendőre!

 

Skorpió

Skorpió jegy

Nem hozhatsz az esztendő folyamán elhamarkodott döntéseket! Mindent fontolj meg alaposan, mert a szerencse is csak így tud majd működni 2019. folyamán. A pénzhoroszkóp nem jelez előre rossz évet neked, de túlköltekezned akkor sem szabad. Vigyázz azzal, aki gazdagságról beszél, miközben a pénzedre pályázik! Hívd Bettinát a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérj pénzvonzó mágiát, ha többet is szeretnél kihozni a jövődből!

 

Nyilas

Nyilas jegy

Érdemes mindenből a minőséget választanod, ha teheted. Ebben az esztendőben a horoszkóp szerint sokat költhetsz majd különböző tárgyakra. Sok eszközöd, ruhád cserélni kell, valahogy minden képes lesz elkopni. Ezzel szemben nagyon erős sikerenergiák uralkodnak majd sorsodban, érdemes lesz jobban fizető állást keresned! Hívd Gabit a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérj jóslatot, hogy tudd, miként javíthatsz pénzügyeiden!

Szólj védőangyalodhoz! Tudd meg ITT, hogyan javíthat anyagi helyzeteden!

 

Bak

bak

Nem szabad túl sokat magadra vállalnod a következő esztendő folyamán, mert a plusz munka és bevétel így is fog jönni. Éppen ezért a pihenésre is megfelelő hangsúlyt kell fektetned! Az érzelmeket sose keverd az anyagi dolgokkal. Most is tudatosítani kell magadban, hogy főnököd elsősorban a főnököd és nem a barátod. Hívd Edit Jósnőt a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérj egy sikermágiát, ha úgy érzed, munkád nem a legjobb!

 

Vízöntő

Vízöntő jegy

Mindig nagy lendülettel kezdesz az új esztendőbe, ami hamar elfogy, mikor szembesülsz az anyagi helyzeteddel. A tervekkel most légy mértékletes, inkább a munkára koncentrálj. A munkahelyi sikerek most nagyon erős hatást gyakorolnak a szerencsédre! A következő esztendőben kölcsönt ne kérj és ne is adj, mert nem hoz rád anyagi szerencsét! Hívd Megmondót a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérj oldó mágiát, ha valaki nagyobb összeggel tartozik neked!

 

Halak

Halak jegy

Érdemes végre nagyban gondolkodnod, egy jó év előtt állsz a pénzhoroszkóp szerint. Akár a szerencse is működhet, de komolyabb üzleti tervek megvalósítására is jó esélyed van. A túlköltekezésre viszont figyelj, mert blokkolhat, hiszen rendkívül érzékeny jegyben születtél. Ilyenkor érdemes tisztítást kérned, ha egy kicsit elszalad veled a ló! Hívd Matt Médiumot a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérj tisztítást, hogy ne legyen a szerencse útjában semmi!

Olvastad már?

Havi Horoszkóp Áprilisra

Havi Horoszkóp Áprilisra   KOS Ha valami olyasmit csinálsz, amiben hiszel, akkor arra is minden esélyed megvan a havi horoszkóp szerint, hogy ebben sikereket érj el. Ne csak a tapasztalatodra, a szívedre is hallgass, amikor döntést hozol. Nehezebb időszakon vagy túl, de végül minden a helyére kerülhet. Itt az ideje, hogy bátran elkezdd tervezgetni a […]

Heti horoszkóp 2019.03.21 – 2019.03.28

Heti horoszkóp 2019.03.21 – 2019.03.28   KOS Gyakran keresed az alkalmat, hogy amiket a fejedbe veszel, véghez is vidd. Mégis szinte minden alkalommal meghátrálsz, úgy érezve, ez neked úgysem sikerülhet. A heti horoszkópod alapján ezen a héten éppen nagy eséllyel adod a fejed elhamarkodott lépésekre, amiknek akár nagyobb veszteség is lehet az eredménye. A sorsodon […]

A tavaszi napéjegyenlőség napján – Fokozottan légy óvatos!

A tavaszi napéjegyenlőség napján – Fokozottan légy óvatos!   Eljött a napéjegyenlőség napja, és nagyon fontos, hogy most nem csak a pénz bevonzására kell koncentrálnod. A tavaszi napforduló után a nappalok sokkal hosszabbak lesznek. Eljön egy olyan időszak, amikor mi, fehér mágusok, sokkal nagyobb energiákkal tudunk dolgozni.   Mentsd meg a pénzed ezen a fontos […]

Így kérd az égiek segítségét, ha sok pénzt szeretnél bevonzani!

Így kérd az égiek segítségét, ha sok pénzt szeretnél bevonzani!   Az égiek segítenek most nekünk a pénz bevonzásában. Egy új évszak vár most ránk, ettől függetlenül mindig jól jön egy kis plusz pénz, és mindig találunk neki jó helyet. Kevesen tudják azonban azt, hogy hogyan is kell helyesen kérni az égiek segítségét, ha sok […]

Egyperces szupermágia, ami villámgyors változást hozhat

Egy perces szuper mágia, ami villámgyors változást hozhat   A mágia nagyon gyors változásokat hozhat el az életedbe. Gondolj a lavinára, amit legtöbbször csak egy pici erő, akár egy hegytetőre szálló madár, indíthat el. Pont ez a szuper mágia lényege. A te sorsodban is ott van annak a lehetősége, hogy valamilyen  pénzmágia, sikermágia, szerencse mágia […]

Heti horoszkóp 2019.03.14 – 2019.03.21

Heti horoszkóp 2019.03.14 – 2019.03.21   KOS Kosként sok bosszúságot tudsz most okozni másoknak. Jobban teszed, ha nem minden helyzetben és nem mindenkinek mondod el a véleményed, még ha az őszinte is. Néha tudni kell fékezni a nyelved, a béke érdekében. Párkapcsolatodban is vita lehet abból, ha túlzottan kíméletlen leszel. Légy azon, hogy a lehető […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha elakadtál az  élet bármely pontján és kilátástalannak látod a helyzeted, akkor itt az alkalom, hogy most változtass ezen! Együtt megoldást keressünk a felmerülő problémáidra! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 406

Ha szeretnéd tudni, hogy lábalj ki az érzelmi válságból, ne habozz! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 486

Ha túl sok a megoldatlan problémád vagy a megválaszolatlan kérdés az életedben, ne habozz tovább! Olyan módszerekkel dolgozom, amik pontos választ adnak kérdéseidre és megmutatnak minden választható lehetősége! Élj harmóniában! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 391