Nagy őszi pénzhoroszkóp

Nagy őszi pénzhoroszkóp

Kos

A nyár nem éppen úgy alakult, ahogy szeretted volna és a házi pénztárad jelentősen megcsappant, ezért lehet, hogy már a malacperselyt is feltörted, hogy mindent megvehess, amire szükséged volt.

Jó hír, hogy az ősz az másként alakul, sajnos nem rögtön az elején, de október végére már helyreáll az anyagi helyzeted és egy váratlan bevételre is számíthatsz az őszi pénzhoroszkóp szerint! Szeptemberben megbíznak valamilyen új feladattal, ami szintén pénzt hoz a konyhára, de az sem érkezik meg október 15. előtt. Ha gyorsabban szeretnél pénzhez jutni, kérj egy csillagjegy-mágiát a jósainktól!

Bika

A befektetett munka végre meghozza a gyümölcsét, sokat dolgoztál, ezért meg is érdemled a plusz pénzt, amivel megjutalmaz a főnököd. Sajnos ez a pénz még mindig nem elég ahhoz, hogy megvalósítsd az álmod és befizess arra a karibi nyaralásra, amire olyan régóta ácsingózol.

A szerencse melléd szegődhet ebben a hónapban, úgyhogy mindenképpen játssz szerencsejátékon, főleg kaparós sorsjeggyel, de hogy pontosan melyik nap kell lekaparnod azt a bizonyos sorsjegyet, a kollégáink elmondják, és azt is, hogy mibe fektesd a pénzt, hogy ezentúl ne legyenek filléres gondjaid!

Ikrek

Új szelek fújnak az Ikrek csillagjegy háza táján, új munka, új lehetőségek, új kapuk nyílnak ebben a hónapban. Sajnos a kapuk be is záródhatnak, pontosan az orrod előtt, ha lassan mozdulsz és sokat tétovázol. Ha kapsz egy jó ajánlatot, azonnal fogadd el, ne mondd azt, hogy átgondolod. Ráérsz utána is átgondolni, és ha nem tetszik, majd kihátrálhatsz belőle, de így biztosan nem maradsz le semmiről! Bármit ajánlanak a következő két hónapban, mondj igent, mert lesz egy olyan ajánlat is, ami hosszútávon sok pénzt hozhat a konyhára és ez rád is fér. Szeretnéd tudni, hogy milyen ajánlatról van szó és mire kell odafigyelned? Akkor hívd jósainkat és kérdezd meg most!

Rák

Régóta vársz egy fizetésemelésre, de sajnos ez a plusz összeg most ősszel sem a Te bankszámládra kerül. Ne add fel, mert a Jupiter a Te oldaladon áll, és ha nem is a munkából, de máshonnan érkezhet váratlan összeg, ráadásul olyan összeg, amivel már kezdeni is tudsz valamit. Ne kérj kölcsön, várj egy-két hetet és megoldódnak az anyagi gondjaid. Hívd a kollégáinkat és tudd meg, meddig kell kitartanod és milyen váratlan összegre számíthatsz szeptember végén! Ráerősítésként segíteni fog a fehér mágia, kérj egy személyre szabott szerencse-rituálét is szakembereinktől!

jós, jóslás, jósnő, ezotéria, ezo, spiritualitás, spirituális képességek, spirituális tanítások

Oroszlán

Ne aggodalmaskodj, és ne azt nézd, hogy a szomszédnak mennyi pénze, hány autója van, mert attól Neked nem lesz semmivel sem több pénzed, csak jól felhergeled magad. Arra gondolj, hogy a szomszédnak egy valamije biztosan nem lesz, és ez pedig az a nagy szerencse, ami Rád vár októberben. Ahhoz, hogy bekövetkezzen a nagy változás, kérj egy tisztítást jósainktól, mert meg kell tisztíttatnod magad mindenféle negatív energiától, ami akár a kedves szomszédodtól is származhat. Ha szeptemberben valakinek pénzt adsz ajándékba, az decemberig triplán megtérül.

Szűz

Tipikus példája vagy az optimistának, aki mindig úgy látja, hogy a pohara félig tele van, akkor is, ha már teljesen üres. Igazad van, majdcsak lesz valahogy, de nem mindegy, hogy mikor és hogyan alakul az életed. Vedd a kezedbe a pénzügyeidet és légy résen, mert sok új lehetőséget hoz az ősz, amit, ha nem veszel észre és nem használsz ki, akkor még karácsonykor is szűkölködni fogsz! Tudd meg jósainktól, milyen lehetőségekre kell odafigyelned az ősz folyamán, hogy megalapozd az anyagi helyzeted 3 évre előre!

Mérleg

Az égiek nagyon melletted állnak, mert több szerencsés fordulat is várható az ősz folyamán. Valamilyen rokonod vagy ismerősöd felajánlhat egy új pénzkereseti lehetőséget és értékes ajándékokat kaphatsz a születésnapodra, ezt mutatja a horoszkóp. Ebben a hónapban ne kérj és ne adj kölcsön, mert a kölcsön pénzek nem hoznak szerencsét. Ha munkahelyet szeretnél váltani, vagy még nincs munkahelyed, akkor hívd szakembereinket és tudd meg, hogy mikor lesz olyan állásod, amire mindig is vágytál!

Skorpió

Rengeteg energiád lesz ősszel, mintha a nyári napsütés feltöltötte volna az akkumulátoraidat. Pörögsz, sokat dolgozol, de nem biztos, hogy a béred az egyenértékű lesz a befektetett munkával. Próbálj lassítani és tartalékolni az erődet, mert még szükséged lehet rá később is. Ha minden energiádat elhasználod a hónap elején, akkor a hónap végére semmi nem marad és nehezedre esik majd talpon maradni. Pedig az energiádra éppen szeptember második felében lesz szükséged, mert akkor bíznak meg egy olyan feladattal, amit, ha jól végzel el, akkor előléptetés és fizetésemelés lesz a jutalmad a pénzhoroszkóp szerint! Kérdezd meg jósainkat, mi lesz ez pontosan, hogy fel tudj rá készülni!

ezo, jós, jóslás, jósnő, nyeremény, nagy nyeremény, meditáció, hogyan kell meditálni, transzcendentális meditáció, meditációs zene, meditációs gyakorlatok, pénz, pénz mágia, gyors pénz, sok pénz

Nyilas

Ne hozz elhamarkodott döntéseket, mert könnyen elveszítheted azt az anyagi stabilitást, amit eddig felépítettél. Ne bízz meg senkiben, különösen a  férfiakban ne, mert nem mindenki jó szándékkal barátkozik veled. Október második felében több kisebb plusz bevételre számíthatsz, amelynek egy része nem munkából származik. Tudd meg jósainktól, hogy pontosan mire kell odafigyelned az ősszel, és hogy kiben nem szabad megbíznod ahhoz, hogy ne veszíts pénzt, hanem több pénzed legyen!

Vízöntő

Picit fellélegeztetsz, mert valamilyen nagy kiadás kitolódik, és azt a pénzt, amit arra szántál, most elköltheted másra. A lényeg, hogy egy nagyobb dologba fektesd, mert ha apróságokra költöd, a végén semmit nem látsz majd belőle és bosszankodni fogsz amiatt, hogy kicsúszott a kezedből egy nagyobb összeg. A kiadást nem úszod meg, csak kitolódik a következő év elejére, úgyhogy továbbra is érdemes spórolnod, és nem ártana valami nagyobb nyereménnyel gyarapítanod a tartalékaidat. Kérj egy nyeremény-mágiát még ma szakembereinktől, hogy ne legyenek többet anyagi gondjaid!

Bak

Ha munkanélküli vagy, akkor az ősz meghozza végre az új állást és karriert, amire mindig is vágytál. Ha már van munkád, akkor is felkínálja a sors a változás, a változtatás lehetőségét. Ha jó helyen dolgozol és elégedett vagy a fizetéseddel, akkor ne mondj fel egy másik lehetőség miatt. Ha kevés a pénzed, akkor viszont most érdemes váltanod, mert ez az új munka sokkal több szabadidőt és a szabadidőben sokkal több elkölthető pénzt hoz a konyhádra! Szerződés aláírása előtt nézd meg az apró betűs részt, vagy kérdezd meg jósainkat, mire kell odafigyelned, hogy ne húzzanak csőbe!

Halak

Nagy munkahely változtatásokat, illetve anyagi gyarapodást az ősz nem ígér, de az anyagi stabilitás megteremtésére alkalmas ez a két hónap. Ha ügyesen lavírozol és csökkented a kiadásaidat, akkor kis tartalékot is tudsz képezni, amire régóta vágytál. Lehetne szerencséd is, de valahogy mindig elmész mellette. Kérj egy nyeremény- és szerencse oldást és mágiát ezekre a területekre még ma jósainktól, hogy már ősszel nagyobb összeget nyerhess és ne legyen probléma a karácsonyi ajándékok megvásárlása!

Úgy érzed, hogy teljesen padlón vagy anyagilag?! Akkor kérj egy teljes körű pénzmágiát, ami segít kimásznod a gödörből! Bettina  és Eugénia jósnő személyre szabott pénzmágiával tudnak segíteni, ami hatásos! A 06 90 633 931-es számon (485 Ft/perc) ők azt is elmondják, hogyan tudsz változtatni a jelenlegi helyzeteden és bevonzzák Neked a pénzt, amire szükséged van!

Ha pénzzel álmodsz, az mindenképpen jelent valamit, nézd meg, hogy mit , és további útmutatást kaphatsz, ha elolvasod a karrier horoszkópod és megszívleled a jósaink tanácsait!

Kérheted az angyalok segítségét is, vagy készíts pénztalizmánt, amelyet a jósaink beavatnak, és ha mindig magadnál hordod, akkor nagyon sok pénzhez juthatsz rövid időn belül! Telefonálj bátran külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,61€/p) számra, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számra, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számra!

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét