CREDIT CARD PAYMENTS 069 888 888

Nagy nyári szerelmi horoszkóp 2019!

Nyári nagy szerelmi horoszkóp

 

Kos

Kos jegy

A szerelmi horoszkóp tüzes nyarat jelez előre neked. Nagy választások előtt állsz majd, leginkább a szenvedély adhatja meg a legjobb választ számodra. Meglévő kapcsolatodnak nem tesznek jót a titkok. Hívd Juliannát a 0690633931-es számon (485Ft/perc), tudd meg, párod megcsal-e a nyáron!

 

 

Bika

Bika jegy

Nagyon erős nyarad lesz a szerelmi horoszkóp szerint. Egy régi szerelem is megjelenik, könnyen keveredhetsz miatta szerelmi háromszögbe. Meglévő kapcsolatod, amennyiben az összeillő csillagjegyek között szerepeltek, gondtalan lesz. Hívd Gabit a 0690633931-es számon (485Ft/perc), tudd meg, exed akar-e még tőled valamit! 

 

Nagy szerelmi horoszkóp 2019-re ITT!

 

Ikrek

Ikrek jegy

Nem szabad hagynod, hogy hitegessenek! Lépj előre nagyot,a  nyári horoszkóp minden sora erre ösztönöz! Meglévő kapcsolatodban is itt az ideje az előrelépésnek! Más családtagoknak viszont ne engedj beleszólást a párod életébe! Hívd Xalent a 0690633931-es számon (485Ft/perc), tudd meg tőle, mit is gondol rólad az anyósod! 

 

Rák

Rák jegy

A szerelmi horoszkóp szerint csendes lesz a nyarad. A szerelem magjait viszont most vetheted el, így érdemes ismerkedned. Meglévő kapcsolatban több váratlan meglepetés is érhet. Meglehet, hogy a nyár végére komoly lépésre szánjátok el magatokat! Hívd Etát a 0690633931-es számon (485Ft/perc), tudd meg, érdemes-e új alapokra helyezned a párkapcsolatod!

Olvass utána ITT, milyen veszélyeket rejt a szerelmi kötés!

 

Oroszlán

Oroszlán jegy

Fontos állomása lesz életednek ez a nyár, a szerelmi horoszkóp sorai szerint. Még lehet, magányosan telnek napjaid, de őszre már valaki mellett ébredhetsz! Viharos szerelem, jön mint a villámcsapás! Meglévő kapcsolatodban légy óvatos, tudd, mikor kell kiállnod párod mellett! Hívd Marcus Mágust a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérj jóslást, hogy tudd, változhat-e párod a jövőben! 

 

 

Szűz

Szűz jegy

Látszólag nem sok eseményt tartogat számodra a nyár. Viszont most elébe is mehetsz a dolgoknak. Keresned kell ahhoz, hogy találj! Meglévő kapcsolatodban, a nyári horoszkóp szerint, több időt kell majd vinned a közös tervekbe. Hívd Boszi Katát a 0690633931-es számon (485Ft/perc), tudd meg tőle, párod mennyire hűséges!

 

 

 

Nem találtad még meg az igazit, vagy társas magányban élsz? A kártyák segítségével megtudhatod, hogy mikor köszönt be a nagy szerelem! Keresd kiváló kártyavetőinket, Marcus Mágust vagy Imolát a 06 90 633 931-es telefonszámon (485Ft/perc)!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

 

 

Mérleg 

Mérleg jegy

A szerelem lehetősége sokszor megadatik, de csak egy valaki lesz az igazi. Nem a szíved súgja, mi a helyes, időnként érdemes meghallgatni az eszed is! Meglévő kapcsolatod a nyári horoszkóp szerint nyugodt lesz. Vigyázz, mert egy fontos nyári évforduló kimehet a fejedből! Hívd Imolát a 0690633931-es számon (485Ft/perc), tudd meg, párodon van-e szerelmi mágia hatása!

 

 

Skorpió

Skorpió jegy

Ne engedd, hogy az év legtüzesebb időszakát beárnyékolja a munka! Vagy pénz és siker, vagy szerelem! Döntened kell, számodra mi az igazán fontos! Meglévő kapcsolatodban sok furcsa történetet tudhatsz meg párodról. Légy vele megértő, ne törődj a fecsegő barátokkal! Hívd Megmondót a 0690633931-es számon (485Ft/perc), tudd meg, párod mindig hű volt-e hozzá a cigánykártya szerint!

 

Nyilas

Nyilas jegy

Amit keresel, akire vágysz, nagyon közel van hozzád, csak tudnod kell észrevenni! Ezen a nyáron felismered, hogy ideáid becsapnak. Akit valójában tudsz szeretni, akivel boldog lehetsz, másabb, mint képzeled! Meglévő kapcsolatodban a nyár végén gondok lehetnek. Hívd Violát a 0690633931-es számon (485Ft/perc), tudd meg, mit bír ki a kapcsolatotok a jósnő szerint!

 

szerelem_tv2

A szerelem bevonzásának 3 legfőbb törvényét olvashatod ITT!

 

Bak

bak

Nem minden barátra érdemes időt szánnod, de a szerelmi horoszkóp szerint egy régi barátod bemutathat valakit a nyáron. Meglévő kapcsolatodban viszont gondot okozhat az exed. Közeledése miatt párod féltékeny lehet, éppen ezért határozottan kell kezelned a helyzetet. Hívd Sárát a 0690633931-es számon (485Ft/perc), tudd meg, párod titkol-e valamit előled a kártya szerint!

 

Vízöntő

Vízöntő jegy

Időnként légy kicsit önmagad, a hited lesz a nyáron a legfontosabb hajtóanyag! Az augusztus szerelemhozó hónap lehet, de vigyázz, mert választanod kell majd! Meglévő kapcsolatodban minden rendben fog menni. Leginkább akkor lehet gondod, ha valamilyen negatív erő uralkodik rajtatok. Hívd Tündér Lilit a 0690633931-es számon (485Ft/perc), tudd meg, van-e rontás rajtad vagy párodon!

 

Halak

Halak jegy

A nyár elején már megismerhetsz valakit, de aki könnyen jön, hamar is távozhat. Inkább a szellemi összhangra kell törekednek, mintsem a külső jegyekre. Meglévő kapcsolatodban sok nagy kérdés merül fel. Párod családja gyakran akarja negatív irányba terelni a dolgokat. Beszélned kell vele, ha úgy érzed, a szülei akarnak irányítani! Hívd Ágnest a 0690633931-es számon (485Ft/perc), tudd meg, párod szüleivel szemben tehetsz-e valamit! 

Olvastad már?

Telihold és holdfogyatkozás – veszélyeket tartogat!

A mai Telihold és Holdfogyatkozás veszélyeiről olvashatsz most. Bár a Telihold általában támogató jelleggel bír, ami céljaink elérést illeti, most a Holdfogyatkozással együtt inkább több rosszat hozhat, mint jót. Nem árt óvatosnak lenned, mert sosem tudni: lehet, éppen rád lesz negatív hatással, amit sikerrel kikerülhetsz, ha figyelmesen olvasol.     Leírtuk neked ITT, hogyan használd […]

Összeillő csillagjegyek a szerelemben

Összeillő csillagjegyek a szerelemben   Az asztrológia nagyban meghatározza, hogy bizonyos csillagjegyek mennyire is illenek össze. Hogy milyen intenzitású és minőségű kapcsolatra is számíthatnak egymással, valamint van-e egyáltalán közös jövőjük. A bolygók minden csillagjegyre másként hatnak, ezért sokszor előfordul, hogy bizonyos jegyek egy kapcsolaton belül csak civakodásra számíthatnak, és arra, hogy a kéréseik, elvárásaik biztos, […]

Nagy nyári szerelmi horoszkóp 2019!

Nyári nagy szerelmi horoszkóp   Kos A szerelmi horoszkóp tüzes nyarat jelez előre neked. Nagy választások előtt állsz majd, leginkább a szenvedély adhatja meg a legjobb választ számodra. Meglévő kapcsolatodnak nem tesznek jót a titkok. Hívd Juliannát a 0690633931-es számon (485Ft/perc), tudd meg, párod megcsal-e a nyáron!     Bika Nagyon erős nyarad lesz a […]

Heti horoszkóp 2019.07.11 – 2019.07.18

Heti horoszkóp 2019.07.11 – 2019.07.18   KOS Sikereidet és a szerencsédet több minden is próbálja akadályozni a heti horoszkóp szerint, pedig ezeknek lassan meg kell érkezniük az életedbe. Önmagad is gátolod a fejlődésedet, nem helyén való gondolatokkal és hozzáállással. Fontos lenne megtudnod, mi is az, amit el kell elengedni azért, hogy a céljaid elérhetővé váljanak. […]

Így szeretkeznek a csillagjegyek!

Így szeretkeznek a csillagjegyek!   KOS: A Kos minden mennyiségben imádja a szexet, egy igazi szexuális ragadozó. Gyorsan szereti, és folyamatosan új hódításokon töri a fejét, de ha igaz szerelemre talál, mindent megtesz a párjáért.   BIKA: Nagyon romantikus, inkább a szerelmet szereti. Ő a legerotikusabb a csillagjegyek között. A legérzékenyebb pontja a talpa és […]

Nagy Nyári Szerencse Horoszkóp

Nagy nyári szerencsehoroszkóp     Kos      A szerencse változó mértékben lesz veled a nyári hónapokban. Érdemes figyelned a 2019-es horoszkóp sorait, ha nagyot szeretnél szakítani. Hívd Marcus Mágust a 0690633931-es számon (485Ft/perc), ismerd meg a szerencseszámaid a nyári hónapokra!     Bika Leginkább az augusztus hozhat eredményt a szerencse területén számodra. A szerencse horoszkóp […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 313

Ha egészségügyi problémáidra keresed a megoldást, de már nem tudod kihez fordulj, akkor ne tétovázz! segítek felfedni a probléma forrását, és megszüntetem azt! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 530

Ha az élet minden területén elakadtál és nem tudod, milyen irányba is indulj, akkor ne késlekedj! Sokféle technikámnak és tanulmányaimnak köszönhetően most Neked segíthetek egy gondtalan jövő elérésében! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 830