CREDIT CARD PAYMENTS 069 888 888

Nagy nyári szerelmi horoszkóp 2019!

Nyári nagy szerelmi horoszkóp

 

Kos

Kos jegy

A szerelmi horoszkóp tüzes nyarat jelez előre neked. Nagy választások előtt állsz majd, leginkább a szenvedély adhatja meg a legjobb választ számodra. Meglévő kapcsolatodnak nem tesznek jót a titkok. Hívd Aurethielt a 0690985921-es számon (485Ft/perc), tudd meg, párod megcsal-e a nyáron!

 

 

Bika

Bika jegy

Nagyon erős nyarad lesz a szerelmi horoszkóp szerint. Egy régi szerelem is megjelenik, könnyen keveredhetsz miatta szerelmi háromszögbe. Meglévő kapcsolatod, amennyiben az összeillő csillagjegyek között szerepeltek, gondtalan lesz. Hívd Xalent  a 0690985921-es számon (485Ft/perc), tudd meg, exed akar-e még tőled valamit! 

 

Nagy szerelmi horoszkóp 2019-re ITT!

 

Ikrek

Ikrek jegy

Nem szabad hagynod, hogy hitegessenek! Lépj előre nagyot,a  nyári horoszkóp minden sora erre ösztönöz! Meglévő kapcsolatodban is itt az ideje az előrelépésnek! Más családtagoknak viszont ne engedj beleszólást a párod életébe! Hívd Xalent a 0690985921-es számon (485Ft/perc), tudd meg tőle, mit is gondol rólad az anyósod! 

 

Rák

Rák jegy

A szerelmi horoszkóp szerint csendes lesz a nyarad. A szerelem magjait viszont most vetheted el, így érdemes ismerkedned. Meglévő kapcsolatban több váratlan meglepetés is érhet. Meglehet, hogy a nyár végére komoly lépésre szánjátok el magatokat! Hívd Jázmint a 0690985921-es számon (485Ft/perc), tudd meg, érdemes-e új alapokra helyezned a párkapcsolatod!

Olvass utána ITT, milyen veszélyeket rejt a szerelmi kötés!

 

Oroszlán

Oroszlán jegy

Fontos állomása lesz életednek ez a nyár, a szerelmi horoszkóp sorai szerint. Még lehet, magányosan telnek napjaid, de őszre már valaki mellett ébredhetsz! Viharos szerelem, jön mint a villámcsapás! Meglévő kapcsolatodban légy óvatos, tudd, mikor kell kiállnod párod mellett! Hívd Andynát a 0690985921-es számon (485Ft/perc), kérj jóslást, hogy tudd, változhat-e párod a jövőben! 

 

 

Szűz

Szűz jegy

Látszólag nem sok eseményt tartogat számodra a nyár. Viszont most elébe is mehetsz a dolgoknak. Keresned kell ahhoz, hogy találj! Meglévő kapcsolatodban, a nyári horoszkóp szerint, több időt kell majd vinned a közös tervekbe. Hívd Juliannát  a 0690985921-es számon (485Ft/perc), tudd meg tőle, párod mennyire hűséges!

 

 

 

Nem találtad még meg az igazit, vagy társas magányban élsz? A kártyák segítségével megtudhatod, hogy mikor köszönt be a nagy szerelem! Keresd kiváló kártyavetőinket, Bettinát  vagy Imolát a 06 90 985921 931-es telefonszámon (485Ft/perc)!

 

 

Mérleg 

Mérleg jegy

A szerelem lehetősége sokszor megadatik, de csak egy valaki lesz az igazi. Nem a szíved súgja, mi a helyes, időnként érdemes meghallgatni az eszed is! Meglévő kapcsolatod a nyári horoszkóp szerint nyugodt lesz. Vigyázz, mert egy fontos nyári évforduló kimehet a fejedből! Hívd Imolát a 0690985921-es számon (485Ft/perc), tudd meg, párodon van-e szerelmi mágia hatása!

 

 

Skorpió

Skorpió jegy

Ne engedd, hogy az év legtüzesebb időszakát beárnyékolja a munka! Vagy pénz és siker, vagy szerelem! Döntened kell, számodra mi az igazán fontos! Meglévő kapcsolatodban sok furcsa történetet tudhatsz meg párodról. Légy vele megértő, ne törődj a fecsegő barátokkal! Hívd Szegedi Pannit  a 0690985921-es számon (485Ft/perc), tudd meg, párod mindig hű volt-e hozzá a cigánykártya szerint!

 

Nyilas

Nyilas jegy

Amit keresel, akire vágysz, nagyon közel van hozzád, csak tudnod kell észrevenni! Ezen a nyáron felismered, hogy ideáid becsapnak. Akit valójában tudsz szeretni, akivel boldog lehetsz, másabb, mint képzeled! Meglévő kapcsolatodban a nyár végén gondok lehetnek. Hívd Shantit a 0690985921-es számon (485Ft/perc), tudd meg, mit bír ki a kapcsolatotok a jósnő szerint!

 

szerelem_tv2

A szerelem bevonzásának 3 legfőbb törvényét olvashatod ITT!

 

Bak

bak

Nem minden barátra érdemes időt szánnod, de a szerelmi horoszkóp szerint egy régi barátod bemutathat valakit a nyáron. Meglévő kapcsolatodban viszont gondot okozhat az exed. Közeledése miatt párod féltékeny lehet, éppen ezért határozottan kell kezelned a helyzetet. Hívd Sárát a 0690985921-es számon (485Ft/perc), tudd meg, párod titkol-e valamit előled a kártya szerint!

 

Vízöntő

Vízöntő jegy

Időnként légy kicsit önmagad, a hited lesz a nyáron a legfontosabb hajtóanyag! Az augusztus szerelemhozó hónap lehet, de vigyázz, mert választanod kell majd! Meglévő kapcsolatodban minden rendben fog menni. Leginkább akkor lehet gondod, ha valamilyen negatív erő uralkodik rajtatok. Hívd Szegedi Pannit  a 0690985921-es számon (485Ft/perc), tudd meg, van-e rontás rajtad vagy párodon!

 

Halak

Halak jegy

A nyár elején már megismerhetsz valakit, de aki könnyen jön, hamar is távozhat. Inkább a szellemi összhangra kell törekednek, mintsem a külső jegyekre. Meglévő kapcsolatodban sok nagy kérdés merül fel. Párod családja gyakran akarja negatív irányba terelni a dolgokat. Beszélned kell vele, ha úgy érzed, a szülei akarnak irányítani! Hívd Aurethielt a 0690985921-es számon (485Ft/perc), tudd meg, párod szüleivel szemben tehetsz-e valamit! 

Olvastad már?

Gyertyamágia, ami kizárólag Szenteste működik

Nincs még egy olyan este, mint a Szenteste! Napjainkban nagyon népszerű a gyertyamágia, amelyet szinte az egész világon alkalmaznak. Nálunk is a hívóknak gyakran ajánljuk, hiszen semmilyen komolyabb eszközi vagy helyszíni igénye sincs. A gyertyamágia otthon nem könnyű, hiszen a hatékony mágiákhoz valamilyen különleges helyre van szükség. Szerencsére egy évben egyszer, egy kis időre a […]

Cigánykártya üzenete Januárra

Cigánykártya üzenete Januárra     A Január nem lesz könnyű hónap a cigánykártya üzenete szerint. Neked is vigyáznod kell! A munkáltatók ebben a hónapban nagyon galád módon tudnak majd viselkedni alkalmazottaikkal. Sok munkáltató írja most le végleg magát, ami az amúgy is szűkös munkaerőpiacon, egyet jelent majd számára a csőddel. A karma visszavág, de nem […]

Melyik évben születtél? Ez vár rád 2020-ban!

Melyik évben születtél, ez vár rád 2020-ban     Személyes évedet megismerheted a 0690985921 számon (485 Ft/perc), a legjobb számmisztikával foglalkozó szakember várja a hívásod!   Tudni szeretnéd, hogy mi vár rád 2020-ban? ITT elolvashatod!   1-es személyes év A következő évtized első éve bizony sok jót ígér neked. Éppen ezért, ne hagyj ki semmilyen […]

Tudd meg, hogyan légy gazdag 2020-ban!

A gazdagság mágia az egyik legkeresettebb műfaj a mágusoknál, ezért mindig születnek új és még újabb rituálék, amelyek megmozgatnak valamit itt lent a Földön és fent az Égen egyaránt. A rituálékat mindig több avatott mágus hozza létre, amit egy adott esztendőben csak egy meghatározott számban lehetséges. Minél újabb egy rituálé, az annál hatékonyabb, hiszen kevesen […]

Január havi szerelmi horoszkóp!

Január havi szerelmi horoszkóp!   KOS A jelenleg egyedül élő Kos számára januárban kalandokból nem lesz hiány, mégis céltalannak is ígérkezik egyben. Végig úgy érezheti, mintha hiányozna még valami, így most semmi sem lehet elég jó. Hívd Sárát a 0690985921-es számon (485Ft/p), kérj szerelmi jóslást, kapj válaszokat! A párban élő Kos számára az igazi kihívást […]

Januári sikermágia az egész éves bőségért

Januári sikermágia az egész éves bőségért   A nemzetközi mágia szövetség az első ülésen meghatározta, hogy januárban melyik mágiát kérik a mágusoktól. A döntés az alapján születik meg, hogy melyiket gondolják a legerősebbnek, leghatékonyabbnak az egész éves bőség érdekében.   Segítő Lélek blogunkban támogatást kapsz ITT, hogy sokkal jobban bízz magadban!   Természetesen itt több […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha egészségügyi problémáidra keresed a megoldást, de már nem tudod kihez fordulj, akkor ne tétovázz! segítek felfedni a probléma forrását, és megszüntetem azt! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 985 921 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 530

Ha kapcsolatot szeretnél teremteni a túlvilággal, vagy kíváncsi vagy arra, mi az életfeladatod, ne késlekedj tovább! Másfél évtizedes tapasztalattal állok rendelkezésedre! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 985 921 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 494

Ha keresed a megfelelő válaszokat jövőddel kapcsolatban, akkor ne habozz. Közvetítem Neked az angyalok válaszait, így tudok irányt mutatni életed bármely területén. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 985 921 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 522