CREDIT CARD PAYMENTS 069 888 888

Nagy nyári egészség horoszkóp

A csillagjegyek egészséges étrendje

KOS

Kos

Az egészség horoszkóp a könnyed étkezésre és a testmozgásra hívja fel a figyelmed. Nem szabad túl enned magad, mert könnyen szedheted magadra a kilókat! A nyár utolsó heteiben viszont légy óvatos, rétegesen öltözködj, mert könnyen meghűlhetsz! Hívd Tündér Lilit a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérj részletes energetikai bemérést a legjobbtól!

 

BIKA

Bika

Az izmaidnak sokszor kell az energia, de a folyadékra is figyelj oda. Az egészség horoszkóp sorai szerint megnövekedhet a folyadék igényed. A párkapcsolati gondok miatt megnövekedhetnek a stressz hatások a 2019-es nyári  horoszkóp sorai szerint. Hívd Xalent a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérj szerelmi jóslást a legjobbtól!

 

Kihat az egészségedre az, hogy éjjel milyen pózban is alszol. Részletek ITT!

 

IKREK

Ikrek

Attól függetlenül, hogy anyagi gondokkal küzdesz, te mégis a szívósabb csillagjegyek közé tartozol. Igényed van arra, hogy meg legyen a saját kis élettered, ahol időként feltöltődhetsz egy cseppet. A lelki egyensúly és az egészséged szoros kapcsolatban állnak. Hívd Violát a 0690633931-es számon (485Ft/perc), tudd meg, van-e olyan dolog körülötted, amiért érdemes aggódnod!

 

RÁK

Rák

Leginkább az édességek okoznak számodra gondot a változékony és meleg időjáráson kívül. Éppen ezért javasol az egészség horoszkóp mértéktartást a nyári hónapokban. Vedd észre, hogy mi a hasznos számodra, és mi az, ami árt! Hívd Matt Médiumot a 0690633931-es számon (485Ft/perc), tudd meg a jóstól, mely ételek a leghasznosabbak csillagjegyednek!

 

ÍGY kérd az őrangyalod, ha egészségesebb szeretnél lenni!

 

 

 

OROSZLÁN

Oroszlán

A megújulás jegyében sok új dolgot szeretnél kipróbálni, de az egészség horoszkóp figyelmeztet, hogy nagyobb a balesetek esélye a nyáron, mint máskor. Éppen ezért légy mindig nagyon óvatos! Fontos, hogy ne hagyd figyelmen kívül az egészség tippek tanácsát! Hívd Etát a 0690633931-es számon (485Ft/perc), tudd meg, milyen betegség hajlamaid vannak a horoszkóp szerint!

 

SZŰZ

Szűz

Több hangsúlyt kell fordítanod mások, főleg az orvos tanácsára. Időnként képes vagy mindenkit leszólni, különösen, ha olyan gondod van, amit te sem akarsz magadnak beismerni. A csillagjegyek között talán a te jegyed a legmakacsabb. Hívd Ágnest a 0690633931-es számon (485Ft/perc), tudd meg a jósnőtől, mit tartogat számodra a jövő!

 

Vannak visszatérő vagy állandó gondok az egészségedben? Kérdezd meg az angyalokkal kommunikáló szakembereink egyikét, hogy milyen kő, kristály vagy ásvány javíthat a helyzeten! Egészség jóslást is kérhetsz tőlük! Hívd Edit Jósnőt vagy Tündér Lilit a 06 90 633 931-es telefonszámon (485Ft/perc)!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

 

 

MÉRLEG

Mérleg

Vannak sportok, amelyeket kifejezetten érdemes űznöd a nyári hónapokban. Érdemes elővenned a kerékpárod is, hiszen egy nagyon hasznos mozgásforma. Sport nélkül sajnos esélyed van némi plusz kilóra, amitől ősszel nagyon nehezen leszel majd képes megszabadulni. Hívd Gabit a 0690633931-es számon (485Ft/perc), tudd meg, hajlamos vagy-e a hízásra a horoszkópod szerint!

 

SKORPIÓ

Skorpió

Képes leszel mindenre érzékenyebben reagálni a nyári hónapokban, ami az egészségedre is hatással lesz. Kerüld a túlzott kimerültséget okozó dolgokat! A nagy bulik bizony ilyenek. A 2019-es nyári horoszkóp sorai szerint, a szerelem úgy sem egy ilyen helyen vár rád! Hívd Edit Jósnőt a 0690633931-es számon (485Ft/perc), tudd meg, mennyire stabil a párkapcsolatod!

 

Olvass a túlzott fogyás és a hízás lelki okairól ITT!

 

 

 

NYILAS

Nyilas

Lelkileg is légy teljes, mert egészséges csak így lehetsz! Az egészség horoszkóp arra hívja fel a figyelmed, hogy jó, ha tudod időnként, hol a határ. Mindig túl sokat akarsz kihozni magadból, aztán sajnos mindig történik valami, ami megfog. Hívd Marcus Mágust a 0690633931-es számon (485Ft/perc), tudd meg, milyen sport illik leginkább hozzád a horoszkópod szerint!

 

BAK

Bak

Tanuld meg beosztani jobban az erőd! Érzékeny bőröd miatt megeshet, hogy síelni jobban szeretsz, mint strandolni, de időnként nyáron sem árt egy kevés pihenés. Érdemes megfogadnod az egészség horoszkóp tanácsát, ha teljes nyarat szeretnél! Hívd Megmondót a 0690633931-es számon (485Ft/perc), tudd meg, mi az, ami leginkább árthat az egészségednek!

 

VÍZÖNTŐ

Vízöntő

Sok jó dolog érhet téged a nyár folyamon, nagyon különleges bolygóállások hatnak rád. Ennek ellenére jó, ha beosztod energiád, mert nagyon könnyen kimerülhetsz. Az ősz megérkezése felüdülés lesz számodra, mert a nyári meleg nagyon megviselhet! Hívd Sárát a 0690633931-es számon (485Ft/perc), tudd meg, karmikusan hol kellene élned, hogy egészséges lehess!

 

HALAK

Halak

Az egészség horoszkóp könnyed és energetikus nyarat jósol neked. Éppen ezért fald most az életet, és ne hagyj ki egy jó programot se! Az alkohollal viszont nem árt majd vigyáznod! A nyár különösen alkalmas lehet a rossz szokások, mint például a dohányzás elhagyására. Hívd Boszi Katát a 0690633931-es számon (485Ft/perc), tudd meg, fogékony vagy-e valamilyen rossz szokásra!

Olvastad már?

Telihold és holdfogyatkozás – veszélyeket tartogat!

A mai Telihold és Holdfogyatkozás veszélyeiről olvashatsz most. Bár a Telihold általában támogató jelleggel bír, ami céljaink elérést illeti, most a Holdfogyatkozással együtt inkább több rosszat hozhat, mint jót. Nem árt óvatosnak lenned, mert sosem tudni: lehet, éppen rád lesz negatív hatással, amit sikerrel kikerülhetsz, ha figyelmesen olvasol.     Leírtuk neked ITT, hogyan használd […]

Összeillő csillagjegyek a szerelemben

Összeillő csillagjegyek a szerelemben   Az asztrológia nagyban meghatározza, hogy bizonyos csillagjegyek mennyire is illenek össze. Hogy milyen intenzitású és minőségű kapcsolatra is számíthatnak egymással, valamint van-e egyáltalán közös jövőjük. A bolygók minden csillagjegyre másként hatnak, ezért sokszor előfordul, hogy bizonyos jegyek egy kapcsolaton belül csak civakodásra számíthatnak, és arra, hogy a kéréseik, elvárásaik biztos, […]

Nagy nyári szerelmi horoszkóp 2019!

Nyári nagy szerelmi horoszkóp   Kos A szerelmi horoszkóp tüzes nyarat jelez előre neked. Nagy választások előtt állsz majd, leginkább a szenvedély adhatja meg a legjobb választ számodra. Meglévő kapcsolatodnak nem tesznek jót a titkok. Hívd Juliannát a 0690633931-es számon (485Ft/perc), tudd meg, párod megcsal-e a nyáron!     Bika Nagyon erős nyarad lesz a […]

Heti horoszkóp 2019.07.11 – 2019.07.18

Heti horoszkóp 2019.07.11 – 2019.07.18   KOS Sikereidet és a szerencsédet több minden is próbálja akadályozni a heti horoszkóp szerint, pedig ezeknek lassan meg kell érkezniük az életedbe. Önmagad is gátolod a fejlődésedet, nem helyén való gondolatokkal és hozzáállással. Fontos lenne megtudnod, mi is az, amit el kell elengedni azért, hogy a céljaid elérhetővé váljanak. […]

Így szeretkeznek a csillagjegyek!

Így szeretkeznek a csillagjegyek!   KOS: A Kos minden mennyiségben imádja a szexet, egy igazi szexuális ragadozó. Gyorsan szereti, és folyamatosan új hódításokon töri a fejét, de ha igaz szerelemre talál, mindent megtesz a párjáért.   BIKA: Nagyon romantikus, inkább a szerelmet szereti. Ő a legerotikusabb a csillagjegyek között. A legérzékenyebb pontja a talpa és […]

Nagy Nyári Szerencse Horoszkóp

Nagy nyári szerencsehoroszkóp     Kos      A szerencse változó mértékben lesz veled a nyári hónapokban. Érdemes figyelned a 2019-es horoszkóp sorait, ha nagyot szeretnél szakítani. Hívd Marcus Mágust a 0690633931-es számon (485Ft/perc), ismerd meg a szerencseszámaid a nyári hónapokra!     Bika Leginkább az augusztus hozhat eredményt a szerencse területén számodra. A szerencse horoszkóp […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 313

Ha egészségügyi problémáidra keresed a megoldást, de már nem tudod kihez fordulj, akkor ne tétovázz! segítek felfedni a probléma forrását, és megszüntetem azt! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 530

Üdvözöllek sok szeretettel, Amira vagyok!
Az évek hosszú során sok ember keresett meg szerelmi, anyagi, érzelmi problémáival, melyeket a legjobb tudásom szerint, a legnagyobb szeretetemmel segítettem átlátni, majd megoldásukra rátalálni.

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 330