Nagy családi horoszkóp 9. rész

Szeretteid csillagjegyük alapján – Bak családtagok

 

  • Bak gyermek

A Bak küzdeni akarása már gyermekkorban is kiütközik. Korosztályától komolyabban gondolkodik, de ettől még gyermek marad, amit a szülőnek sosem szabad elfelejtenie. Nem kell gondolkodásmódja és tehetsége miatt különlegesen bánni vele, hiszen akkor nem élheti meg a saját fejlődését. Belül legyen bármilyen komoly is, gyermek marad, éppen ezért a kortársai között kell megtalálnia a helyét. Sok Bak gyermek korán ki van égetve, hiszen küzdeni akarásuk a sportban és tanulásban komoly eredményeket hoz nekik, azaz inkább a szülőknek és az iskolának. Amennyiben Bak gyermeked van, vigyázz, mert küzdő szelleme nagy, éppen ezért a lehető legtöbb versenyre akarja az iskolája bepréselni. Nem szabad ezt engedned, hiszen gyermeked ne égjen ki, elsősorban legyen gyermek. Amennyiben helyesen neveled fel a Bak gyermeket, később sikeres felnőtt lesz belőle, aki fáradhatatlan energiákkal rendelkezik.

 

  • Bak testvér

Sokszor nagyon magas az elvárása egy Bak testvérnek a csillagjegyek között. Ennek ellenére a családi horoszkóp nem tartja rossz testvérnek, sőt, figyelmes és segítő testvérnek értékeli. Az elvárásokkal kapcsolatban akad vele gond, viszont a szeretete mindig felülírja gondolatait, így bármit is mondjon, sokszor azt később megbánja. A Bak testvér gondoskodó, mindig segíteni akar, csak éppen az idejét nem képes rendesen beosztani. Ilyenkor ideges, akár kiabálhat is a másikkal, de ez nem azért van, mert haragszik, hanem az a baja, hogy nincs elég ideje, tehetetlennek érzi magát. Amikor tehetetlen egy problémával szemben, ingerlékeny, éppen ezért vigyázni kell, a Bak testvért nem szabad túlságosan leterhelni!

Mire is gondol egy Bak férfi, szeretnéd tudni? Most ITT elolvashatod a legrészletesebb elemzést róla!

 

  • Bak édesanya

Nagyon nem mindegy, hogy milyen egy Bak édesanya gyermekkora. Amennyiben rossz gyermekkora volt, könnyen várhat túl sokat gyermekeitől. Ilyenkor valakinek helyre kell őt igazítania, ami nem könnyű feladat. Más esetben nagyon jó anya, viszont fontos neki az is, hogy az anyaság mellett tudjon dolgozni. Nem otthonülő típus a Bak édesanya. Mindig kell neki valami más is az anyaság mellett, ha más nem, a tanulás. Hajlamos az anyaság korai szakaszában, míg otthon van a babával, akár még plusz képzettséget vagy diplomát szerezni, amire szüksége is van. Munkahelyére visszatérve, többnyire magasabb pozícióban kezd, mint amiről elment a szülési szabadságra, ennek ellenére egy percre sem hanyagolja el a feladatait.

 

Ha eddig nem értetted, mi jár egy Bak nő fejében, most ITT megtudhatod!

 

  • Bak apa

Nehéz rávenni, hogy családi programokon vegyen részt, éppen ezért a gyermekek születésétől kezdve hangolni kell az apaságra. Egy Bak apa nem lesz magától Bak apa, fontos, hogy a társa ösztökélje. Amennyiben ez nem megy, keress más társat, de bizony a Bak apától ki kell követelni, hogy a munka mellett a családra is fordítson időt. Ennek ellenére nem rossz apa, hiszen mindent megad a családjának. Úgy érzi, a munkával tehet a legtöbbet, így ő inkább csak a pénzkeresettel szeret foglalkozni. Minél nagyobbak a gyerekek, annál inkább tud rájuk hangolódni, kezd el velük közös programokat szervezni. Inkább fiús apuka, de a lánygyermekek rajonganak érte, így gyakran fiús vonásokat vesznek fel. Ezzel nincs semmi gond, hiszen a lányok is szerethetnek focizni.

 

Tegyél meg mindent a béke érdekében, ha úgy érzed, hogy egyes családtagokkal problémád van! A barátokat megválogathatod, a szeretteidet nem! Kérj családi jóslást Xalentől vagy Gabitól a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), és tudd meg, mi áll a dolgok mögött!

*** Pluszban már most meglepheted szeretteidet a karácsonyi családi bőségmágiával is, amire regisztrálhatod őket, akár a tudtuk nélkül!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

 

  • Bak nagymama

A Bak nagymama a családi horoszkóp alapján minden idejét unokáival szeretné tölteni. Mindenben részt akar venni, de muszáj még időben megszabni a határokat, mert egy idő után rendkívül kritikusán állhat hozzád. Ragaszkodó szeretete van, úgy érzi, csak ő képes helyesen gyereket nevelni, így eleinte elkerülhetetlen az, hogy vitákba keljünk vele. Miután megvívta a család a harcait, a Bak nagymama gyorsan visszatér a saját életébe, viszont továbbra is minden lehetőséget megragad, hogy az unokáival foglalkozzon. Amikor még dolgozik a Bak nagymama, akkor ritkábban van jelen a család életében, viszont érdemes időben lebeszélni a drága ajándékokról!

ITT most megtudhatod, hogyan hódíts vagy tarts meg egy Bak pasit!

 

  • Bak nagyapa

Nehezen találja meg az alaphangot az unokáival. Idő kell ahhoz, hogy igazán nagyapa lehessen. Ahogy az unoka szépen lassan közeledik a tíz éves korhoz, a nagyapa egyre nagyobb szerepet vállal. Ilyenkor már elkezd gondolkozni közös programokon is, de nem árt figyelned rá, mert lehet, többet vár egy gyermektől, mint amennyit várhat. Tipikusan olyan nagyapa, aki idő előtt tanítja meg unokáját lőni, vezetni, szóval minden felnőttes dologba beavatja, ami azért nem annyira káros. Mire az unoka felnő, a nagyapja az egyik legjobb barátja lesz. Ez nem baj, hiszen a Bak nagyapa az, akinek mindent elmondanak. Engedékeny, de sosem sodorná veszélybe unokáit. Sajnos mindig van kedvence, ebből kigyógyítani őt nem nagyon lehet.

Olvastad már?

Kínai szerencse szimbólumod 2019-re!

A szerencse 2019-ben kicsit több törődést igényel majd, mint az eddigi években. Jó, ha mindent bevetsz magad körül, ha el szeretnél érni valamit. 2019 legfőbb szerencse motívuma talán a Disznó, legalábbis sok kínai számára. Ahogy mondtam, érdemes mindent bevetned, nem elég egy szerencse szimbólum!   Ellenőrizd le ITT, hogy az év legszerencsésebb csillagjegyei között vagy-e! […]

Szeretteid csillagjegyük alapján – Vízöntő családtagok

Szeretteid csillagjegyük alapján -Vízöntő családtagok   Vízöntő gyermek A Vízöntő gyermek gyakran küzd alvási nehézségekkel. Talán a csillagjegyek sorrendjében Ő legrosszabb alvó. Később ez változik, de a szülőknek addig nem lesz könnyű dolga. Rendkívül élénk a képzelőereje, így sokszor mesél egy képzeletbeli világról, ami csak benne létezik. Iskolában segíteni kell a beilleszkedését, mert nagy hajlandóságot […]

Heti horoszkóp 2019.01.17 – 2019.01.24

Heti horoszkóp 2019.01.17 – 2019.01.24   KOS Tovább szeretnél álmodozni és vágysz az idilli pillanatokra. Így jóformán minden és mindenki idegesíteni fog a munkahelyeden, de legalább csak magadban fogsz morogni. A pénz bolygója szerdán belép csillagjegyedbe, ami azt jelenti, jelentősebben gyarapodni tudsz. Hívd Norbertet a 06 90 633 931-es számon (485Ft/p), kérj most pénzkódot, amit, ha szerdán […]

3 csillagjegy – Nekik a szerelem kódolva van a sorsukba

Kos A csillagjegyek között nagy esélyed van arra, hogy a közeljövőben rád talál szerelem. Már január végén olyan erők hatnak rád, amelyek sok véletlenszerűnek tűnő eseményt, találkozást hozhat el a sorsodba. Akár akkora szerencséd is lehet, hogy az összeillő csillagjegyek között szerepel majd az, aki számodra szimpatikus lesz. A szerelem hamarosan ott fog kopogtatni az […]

Top 10 újévi fogadalom – A tiéd köztük van?

Top 10 újévi fogadalom – A tiéd köztük van?   Neked ismerős az az érzés, amikor a Szilveszteri buliban, vagy újév első napján megfogadsz mindent a siker, a bőség, a szerencse, a jobb élet reményében? Elszánod magad minden jóra, és minden évben elhangzik, hogy esküszöm, az idei évben betartom!   Használd EZT a sikerkódot, ha […]

2019-es kínai horoszkóp!

2019-es kínai horoszkóp!   PATKÁNY Patkány jegyed lehetővé tette számodra, hogy megtaláld azokat az embereket, akikre számíthatsz. Az a helyzet, hogy a Disznó éve bizony tartogat neked szűkösebb és problémásabb időszakokat, főleg a téli hónapokban, de barátaid és családod, mint támogatóid, az ilyen időkben is melletted lesznek. Várnak sikerek is, a május és július közötti […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 313

Ha szeretnéd tudni, milyen lelki eredete van betegségednek, ne késlekedj! 38 év tapasztalata áll mögöttem, és Neked is segíteni fogok boldogságban, egészségben élni! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 907

Ha elakadtál az  élet bármely pontján és kilátástalannak látod a helyzeted, akkor itt az alkalom, hogy most változtass ezen! Együtt megoldást keressünk a felmerülő problémáidra! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 406