Nagy családi horoszkóp 9. rész

Szeretteid csillagjegyük alapján – Bak családtagok

 

  • Bak gyermek

A Bak küzdeni akarása már gyermekkorban is kiütközik. Korosztályától komolyabban gondolkodik, de ettől még gyermek marad, amit a szülőnek sosem szabad elfelejtenie. Nem kell gondolkodásmódja és tehetsége miatt különlegesen bánni vele, hiszen akkor nem élheti meg a saját fejlődését. Belül legyen bármilyen komoly is, gyermek marad, éppen ezért a kortársai között kell megtalálnia a helyét. Sok Bak gyermek korán ki van égetve, hiszen küzdeni akarásuk a sportban és tanulásban komoly eredményeket hoz nekik, azaz inkább a szülőknek és az iskolának. Amennyiben Bak gyermeked van, vigyázz, mert küzdő szelleme nagy, éppen ezért a lehető legtöbb versenyre akarja az iskolája bepréselni. Nem szabad ezt engedned, hiszen gyermeked ne égjen ki, elsősorban legyen gyermek. Amennyiben helyesen neveled fel a Bak gyermeket, később sikeres felnőtt lesz belőle, aki fáradhatatlan energiákkal rendelkezik.

 

  • Bak testvér

Sokszor nagyon magas az elvárása egy Bak testvérnek a csillagjegyek között. Ennek ellenére a családi horoszkóp nem tartja rossz testvérnek, sőt, figyelmes és segítő testvérnek értékeli. Az elvárásokkal kapcsolatban akad vele gond, viszont a szeretete mindig felülírja gondolatait, így bármit is mondjon, sokszor azt később megbánja. A Bak testvér gondoskodó, mindig segíteni akar, csak éppen az idejét nem képes rendesen beosztani. Ilyenkor ideges, akár kiabálhat is a másikkal, de ez nem azért van, mert haragszik, hanem az a baja, hogy nincs elég ideje, tehetetlennek érzi magát. Amikor tehetetlen egy problémával szemben, ingerlékeny, éppen ezért vigyázni kell, a Bak testvért nem szabad túlságosan leterhelni!

Mire is gondol egy Bak férfi, szeretnéd tudni? Most ITT elolvashatod a legrészletesebb elemzést róla!

 

  • Bak édesanya

Nagyon nem mindegy, hogy milyen egy Bak édesanya gyermekkora. Amennyiben rossz gyermekkora volt, könnyen várhat túl sokat gyermekeitől. Ilyenkor valakinek helyre kell őt igazítania, ami nem könnyű feladat. Más esetben nagyon jó anya, viszont fontos neki az is, hogy az anyaság mellett tudjon dolgozni. Nem otthonülő típus a Bak édesanya. Mindig kell neki valami más is az anyaság mellett, ha más nem, a tanulás. Hajlamos az anyaság korai szakaszában, míg otthon van a babával, akár még plusz képzettséget vagy diplomát szerezni, amire szüksége is van. Munkahelyére visszatérve, többnyire magasabb pozícióban kezd, mint amiről elment a szülési szabadságra, ennek ellenére egy percre sem hanyagolja el a feladatait.

 

Ha eddig nem értetted, mi jár egy Bak nő fejében, most ITT megtudhatod!

 

  • Bak apa

Nehéz rávenni, hogy családi programokon vegyen részt, éppen ezért a gyermekek születésétől kezdve hangolni kell az apaságra. Egy Bak apa nem lesz magától Bak apa, fontos, hogy a társa ösztökélje. Amennyiben ez nem megy, keress más társat, de bizony a Bak apától ki kell követelni, hogy a munka mellett a családra is fordítson időt. Ennek ellenére nem rossz apa, hiszen mindent megad a családjának. Úgy érzi, a munkával tehet a legtöbbet, így ő inkább csak a pénzkeresettel szeret foglalkozni. Minél nagyobbak a gyerekek, annál inkább tud rájuk hangolódni, kezd el velük közös programokat szervezni. Inkább fiús apuka, de a lánygyermekek rajonganak érte, így gyakran fiús vonásokat vesznek fel. Ezzel nincs semmi gond, hiszen a lányok is szerethetnek focizni.

 

Tegyél meg mindent a béke érdekében, ha úgy érzed, hogy egyes családtagokkal problémád van! A barátokat megválogathatod, a szeretteidet nem! Kérj családi jóslást Xalentől vagy Gabitól a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), és tudd meg, mi áll a dolgok mögött!

*** Pluszban már most meglepheted szeretteidet a karácsonyi családi bőségmágiával is, amire regisztrálhatod őket, akár a tudtuk nélkül!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

 

  • Bak nagymama

A Bak nagymama a családi horoszkóp alapján minden idejét unokáival szeretné tölteni. Mindenben részt akar venni, de muszáj még időben megszabni a határokat, mert egy idő után rendkívül kritikusán állhat hozzád. Ragaszkodó szeretete van, úgy érzi, csak ő képes helyesen gyereket nevelni, így eleinte elkerülhetetlen az, hogy vitákba keljünk vele. Miután megvívta a család a harcait, a Bak nagymama gyorsan visszatér a saját életébe, viszont továbbra is minden lehetőséget megragad, hogy az unokáival foglalkozzon. Amikor még dolgozik a Bak nagymama, akkor ritkábban van jelen a család életében, viszont érdemes időben lebeszélni a drága ajándékokról!

ITT most megtudhatod, hogyan hódíts vagy tarts meg egy Bak pasit!

 

  • Bak nagyapa

Nehezen találja meg az alaphangot az unokáival. Idő kell ahhoz, hogy igazán nagyapa lehessen. Ahogy az unoka szépen lassan közeledik a tíz éves korhoz, a nagyapa egyre nagyobb szerepet vállal. Ilyenkor már elkezd gondolkozni közös programokon is, de nem árt figyelned rá, mert lehet, többet vár egy gyermektől, mint amennyit várhat. Tipikusan olyan nagyapa, aki idő előtt tanítja meg unokáját lőni, vezetni, szóval minden felnőttes dologba beavatja, ami azért nem annyira káros. Mire az unoka felnő, a nagyapja az egyik legjobb barátja lesz. Ez nem baj, hiszen a Bak nagyapa az, akinek mindent elmondanak. Engedékeny, de sosem sodorná veszélybe unokáit. Sajnos mindig van kedvence, ebből kigyógyítani őt nem nagyon lehet.

Olvastad már?

Cigánykártya üzenete Júliusra

Cigánykártya üzenete Júliusra   Cigánykártya jóslás készül a nyár legforróbb hónapjára is. Megnéztük a lapokat, hiszen a cigánykártya a legbeszédesebb kártya, és kíváncsiak voltunk, tartogat-e sok pénzt a legszerencsésebb hónap, illetve nagy szerelmet a jóslat szerint.   Olvasd el az ingyenes 2019-es jóslatod is ITT!   Tudjuk, hogy a hetedik hónap az év legszerencsésebb hónapja […]

Havi Horoszkóp Júliusra

Havi Horoszkóp Júliusra   KOS Sok minden átfuthat az agyadon ebben a hónapban. Leginkább azok a dolgok kerülnek majd előtérbe, amiket már egy ideje tervezel, de kivitelezni még nem volt erőd vagy időd. A havi horoszkóp szerint a második hét felé egy igazán jó lehetőséged adódhat, amit kár lenne elszalasztani. Hívd Marcus Mágust a 0690633931-es […]

Saját szerelemtérkép, hogy jobb legyen a kapcsolatod!

Sokan keresnek fel szerelmi jóslással kapcsolatosan, ezért úgy döntöttem, megosztom veletek a szerelemtérkép készítését. Nagyon remélem, hogy sikerül boldogabbá tenned a kapcsolatod, és kideríted, hogy Ő-e az igazi, vagy sem. Szerelmi horoszkóp, szerelmi mágia bármikor kérhető, de ha hosszútávon szeretnél változást és szerelmet, akkor készíts magadnak szerelemtérképet.     EZZEL a 3 módszerrel vonzhatod be […]

Nagy nyári egészség horoszkóp

KOS Az egészség horoszkóp a könnyed étkezésre és a testmozgásra hívja fel a figyelmed. Nem szabad túl enned magad, mert könnyen szedheted magadra a kilókat! A nyár utolsó heteiben viszont légy óvatos, rétegesen öltözködj, mert könnyen meghűlhetsz! Hívd Tündér Lilit a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérj részletes energetikai bemérést a legjobbtól!   BIKA Az izmaidnak sokszor […]

Heti horoszkóp 2019.06.20 – 2019.06.27

Heti horoszkóp 2019.06.20 – 2019.06.27   KOS Ne tétovázz, ha valamilyen ajánlatot kapsz ezekben a napokban, mert a heti horoszkóp alapján, amit most megragadsz, az csak jövedelmező lehet a számodra. Tedd félre a kétségeidet és korlátaidat, mert ezek okozták eddig a sikertelenségeidet, ha voltak. Jelentős anyagi fellendülés következhet, csak légy résen! Párkapcsolati téren pedig vigyázz, […]

A Nyilas Telihold ezt hozta neked!

A Nyilas Telihold megmutatja a sorsodban rejlő titkokat. Előre mutat, feltárja a rád leselkedő veszélyeket. Éppen ezért érdemes figyelned az álmaidra, arra, ami benned zajlik a különleges holdállás ideje alatt. Ebben az időszakban te magad is gondoskodhatsz a saját jövődről, de akár kéréseket is küldhetsz az égiek felé, hiszen a Nyilas jegy az Istenek hírnöke […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 313

Az ezoterikus jóslás különböző ágaival és a parapszichológiával foglalkozom. A család, a munka és a szerelem teréről feltett kérdések a specialitásaim, de minden kérdésére a legjobb tudásom szerint és szívesen válaszolok.

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 435

Ha szeretnéd felkeresni elhunyt szeretteid és megtudni mit üzennek neked a túlvilágról, akkor ne habozz. Megadom a lehetőséget a kommunikációs csatorna megnyitására. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 511