Nagy családi horoszkóp 9. rész

Szeretteid csillagjegyük alapján – Bak családtagok

 

  • Bak gyermek

A Bak küzdeni akarása már gyermekkorban is kiütközik. Korosztályától komolyabban gondolkodik, de ettől még gyermek marad, amit a szülőnek sosem szabad elfelejtenie. Nem kell gondolkodásmódja és tehetsége miatt különlegesen bánni vele, hiszen akkor nem élheti meg a saját fejlődését. Belül legyen bármilyen komoly is, gyermek marad, éppen ezért a kortársai között kell megtalálnia a helyét. Sok Bak gyermek korán ki van égetve, hiszen küzdeni akarásuk a sportban és tanulásban komoly eredményeket hoz nekik, azaz inkább a szülőknek és az iskolának. Amennyiben Bak gyermeked van, vigyázz, mert küzdő szelleme nagy, éppen ezért a lehető legtöbb versenyre akarja az iskolája bepréselni. Nem szabad ezt engedned, hiszen gyermeked ne égjen ki, elsősorban legyen gyermek. Amennyiben helyesen neveled fel a Bak gyermeket, később sikeres felnőtt lesz belőle, aki fáradhatatlan energiákkal rendelkezik.

 

  • Bak testvér

Sokszor nagyon magas az elvárása egy Bak testvérnek a csillagjegyek között. Ennek ellenére a családi horoszkóp nem tartja rossz testvérnek, sőt, figyelmes és segítő testvérnek értékeli. Az elvárásokkal kapcsolatban akad vele gond, viszont a szeretete mindig felülírja gondolatait, így bármit is mondjon, sokszor azt később megbánja. A Bak testvér gondoskodó, mindig segíteni akar, csak éppen az idejét nem képes rendesen beosztani. Ilyenkor ideges, akár kiabálhat is a másikkal, de ez nem azért van, mert haragszik, hanem az a baja, hogy nincs elég ideje, tehetetlennek érzi magát. Amikor tehetetlen egy problémával szemben, ingerlékeny, éppen ezért vigyázni kell, a Bak testvért nem szabad túlságosan leterhelni!

Mire is gondol egy Bak férfi, szeretnéd tudni? Most ITT elolvashatod a legrészletesebb elemzést róla!

 

  • Bak édesanya

Nagyon nem mindegy, hogy milyen egy Bak édesanya gyermekkora. Amennyiben rossz gyermekkora volt, könnyen várhat túl sokat gyermekeitől. Ilyenkor valakinek helyre kell őt igazítania, ami nem könnyű feladat. Más esetben nagyon jó anya, viszont fontos neki az is, hogy az anyaság mellett tudjon dolgozni. Nem otthonülő típus a Bak édesanya. Mindig kell neki valami más is az anyaság mellett, ha más nem, a tanulás. Hajlamos az anyaság korai szakaszában, míg otthon van a babával, akár még plusz képzettséget vagy diplomát szerezni, amire szüksége is van. Munkahelyére visszatérve, többnyire magasabb pozícióban kezd, mint amiről elment a szülési szabadságra, ennek ellenére egy percre sem hanyagolja el a feladatait.

 

Ha eddig nem értetted, mi jár egy Bak nő fejében, most ITT megtudhatod!

 

  • Bak apa

Nehéz rávenni, hogy családi programokon vegyen részt, éppen ezért a gyermekek születésétől kezdve hangolni kell az apaságra. Egy Bak apa nem lesz magától Bak apa, fontos, hogy a társa ösztökélje. Amennyiben ez nem megy, keress más társat, de bizony a Bak apától ki kell követelni, hogy a munka mellett a családra is fordítson időt. Ennek ellenére nem rossz apa, hiszen mindent megad a családjának. Úgy érzi, a munkával tehet a legtöbbet, így ő inkább csak a pénzkeresettel szeret foglalkozni. Minél nagyobbak a gyerekek, annál inkább tud rájuk hangolódni, kezd el velük közös programokat szervezni. Inkább fiús apuka, de a lánygyermekek rajonganak érte, így gyakran fiús vonásokat vesznek fel. Ezzel nincs semmi gond, hiszen a lányok is szerethetnek focizni.

 

Tegyél meg mindent a béke érdekében, ha úgy érzed, hogy egyes családtagokkal problémád van! A barátokat megválogathatod, a szeretteidet nem! Kérj családi jóslást Xalentől vagy Gabitól a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), és tudd meg, mi áll a dolgok mögött!

*** Pluszban már most meglepheted szeretteidet a karácsonyi családi bőségmágiával is, amire regisztrálhatod őket, akár a tudtuk nélkül!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

 

  • Bak nagymama

A Bak nagymama a családi horoszkóp alapján minden idejét unokáival szeretné tölteni. Mindenben részt akar venni, de muszáj még időben megszabni a határokat, mert egy idő után rendkívül kritikusán állhat hozzád. Ragaszkodó szeretete van, úgy érzi, csak ő képes helyesen gyereket nevelni, így eleinte elkerülhetetlen az, hogy vitákba keljünk vele. Miután megvívta a család a harcait, a Bak nagymama gyorsan visszatér a saját életébe, viszont továbbra is minden lehetőséget megragad, hogy az unokáival foglalkozzon. Amikor még dolgozik a Bak nagymama, akkor ritkábban van jelen a család életében, viszont érdemes időben lebeszélni a drága ajándékokról!

ITT most megtudhatod, hogyan hódíts vagy tarts meg egy Bak pasit!

 

  • Bak nagyapa

Nehezen találja meg az alaphangot az unokáival. Idő kell ahhoz, hogy igazán nagyapa lehessen. Ahogy az unoka szépen lassan közeledik a tíz éves korhoz, a nagyapa egyre nagyobb szerepet vállal. Ilyenkor már elkezd gondolkozni közös programokon is, de nem árt figyelned rá, mert lehet, többet vár egy gyermektől, mint amennyit várhat. Tipikusan olyan nagyapa, aki idő előtt tanítja meg unokáját lőni, vezetni, szóval minden felnőttes dologba beavatja, ami azért nem annyira káros. Mire az unoka felnő, a nagyapja az egyik legjobb barátja lesz. Ez nem baj, hiszen a Bak nagyapa az, akinek mindent elmondanak. Engedékeny, de sosem sodorná veszélybe unokáit. Sajnos mindig van kedvence, ebből kigyógyítani őt nem nagyon lehet.

Olvastad már?

Havi Horoszkóp Áprilisra

Havi Horoszkóp Áprilisra   KOS Ha valami olyasmit csinálsz, amiben hiszel, akkor arra is minden esélyed megvan a havi horoszkóp szerint, hogy ebben sikereket érj el. Ne csak a tapasztalatodra, a szívedre is hallgass, amikor döntést hozol. Nehezebb időszakon vagy túl, de végül minden a helyére kerülhet. Itt az ideje, hogy bátran elkezdd tervezgetni a […]

Heti horoszkóp 2019.03.21 – 2019.03.28

Heti horoszkóp 2019.03.21 – 2019.03.28   KOS Gyakran keresed az alkalmat, hogy amiket a fejedbe veszel, véghez is vidd. Mégis szinte minden alkalommal meghátrálsz, úgy érezve, ez neked úgysem sikerülhet. A heti horoszkópod alapján ezen a héten éppen nagy eséllyel adod a fejed elhamarkodott lépésekre, amiknek akár nagyobb veszteség is lehet az eredménye. A sorsodon […]

A tavaszi napéjegyenlőség napján – Fokozottan légy óvatos!

A tavaszi napéjegyenlőség napján – Fokozottan légy óvatos!   Eljött a napéjegyenlőség napja, és nagyon fontos, hogy most nem csak a pénz bevonzására kell koncentrálnod. A tavaszi napforduló után a nappalok sokkal hosszabbak lesznek. Eljön egy olyan időszak, amikor mi, fehér mágusok, sokkal nagyobb energiákkal tudunk dolgozni.   Mentsd meg a pénzed ezen a fontos […]

Így kérd az égiek segítségét, ha sok pénzt szeretnél bevonzani!

Így kérd az égiek segítségét, ha sok pénzt szeretnél bevonzani!   Az égiek segítenek most nekünk a pénz bevonzásában. Egy új évszak vár most ránk, ettől függetlenül mindig jól jön egy kis plusz pénz, és mindig találunk neki jó helyet. Kevesen tudják azonban azt, hogy hogyan is kell helyesen kérni az égiek segítségét, ha sok […]

Egyperces szupermágia, ami villámgyors változást hozhat

Egy perces szuper mágia, ami villámgyors változást hozhat   A mágia nagyon gyors változásokat hozhat el az életedbe. Gondolj a lavinára, amit legtöbbször csak egy pici erő, akár egy hegytetőre szálló madár, indíthat el. Pont ez a szuper mágia lényege. A te sorsodban is ott van annak a lehetősége, hogy valamilyen  pénzmágia, sikermágia, szerencse mágia […]

Heti horoszkóp 2019.03.14 – 2019.03.21

Heti horoszkóp 2019.03.14 – 2019.03.21   KOS Kosként sok bosszúságot tudsz most okozni másoknak. Jobban teszed, ha nem minden helyzetben és nem mindenkinek mondod el a véleményed, még ha az őszinte is. Néha tudni kell fékezni a nyelved, a béke érdekében. Párkapcsolatodban is vita lehet abból, ha túlzottan kíméletlen leszel. Légy azon, hogy a lehető […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha elakadtál az  élet bármely pontján és kilátástalannak látod a helyzeted, akkor itt az alkalom, hogy most változtass ezen! Együtt megoldást keressünk a felmerülő problémáidra! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 406

Ha szeretnéd tudni, hogy lábalj ki az érzelmi válságból, ne habozz! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 486

Ha túl sok a megoldatlan problémád vagy a megválaszolatlan kérdés az életedben, ne habozz tovább! Olyan módszerekkel dolgozom, amik pontos választ adnak kérdéseidre és megmutatnak minden választható lehetősége! Élj harmóniában! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 391