Nagy családi horoszkóp 8. rész

Nagy családi horoszkóp, Skorpió

  • Skorpió gyermek

Skorpió gyermek esetén nem könnyű a szülő dolga, hiszen rendkívül nehezen kiismerhető, szenvedélyes természetről van szó. Nem szabad engedned a hisztinek, mert a Skorpió gyermek hamar felismeri azt, hogy a hiszti eszköz lehet számára a céljai eléréshez. Rendkívül eleven, hiperaktív gyermek, aki minden iránt érdeklődik. Tanulmányai ezt a tudásvágyat nem tükrözik, mert gyakran túlságosan is mélyére megy egy-egy dolognak, így lemarad a többiektől. Nem alapos, hanem szenvedélyes, éppen ezért képes a végletekig elmenni, ha valami érdekli. Sok tudós palánta van a Skorpió gyerekek között, akiknek egyik pillanatról a másikra fogyhat el a kedvük a tudományok felé s kezdenek el valami mással foglalkozni. Ez az oka annak, hogy nincs olyan sok Skorpió tudós, hiszen könnyedén váltanak területet. Kitartását, akaratát érdemes edzeni, de csak okosan, mert mindent szenvedélyből táplálkozva akar megoldani. Tudatos, alapos és precíz példákat kell mutatnia a szülőnek, így a Szűz és a Mérleg jegyű szülők tökéletes párost adhatnak egy Skorpió palánta felneveléséhez!

Nem tudod, miért adja fel hamar Skorpió gyermeked az iskolai dolgokat? Rossz tanuló, de az esze megvan? Amennyiben érthetetlen kérdésekkel kerülsz szembe Skorpió gyermekeddel kapcsolatban, hívd Lunczer Juditot a 0690633931-es számon (485Ft/perc), az asztrológus választ ad majd neked!  

 

  • Skorpió testvér

Nagyon változó viszonyt alakít ki testvérével. Idővel figyelmes, de fiatalon akár teljesen el tudja hanyagolni testvérét, különösen ha fiatalabb testvérről van szó. Egy Skorpió a fiatalabb testvére születését komoly traumaként éli meg. Éppen ezért sok idő, mire a viszony igazán békéssé tud válni. Többnyire az első gyermeke születése változtat meg mindent, ettől a ponttól már egyre figyelmesebb testvérként van jelen a család életében. Vigyázz, mert Skorpió testvéred sértődékeny, akár haragtartó is tud lenni! Éppen ezért légy te az okosabb, a viszony idővel teljesen rendezett lesz, mert egy Skorpió szülött évről-évre egyre bölcsebb lesz, nagyon sok változáson megy keresztül.

Lunczer Judit

Egy Skorpió feleség nem mindig kiszámítható. Amennyiben féltékeny vagy, szeretnéd tudni, tényleg kell-e aggódnod, ITT megtudhatod, mire figyelj! 

 

  • Skorpió anya

Nagyon nehéz vele, míg a gyerekek kicsik, így az apára nagy teher hárul. Sok segítségre van szüksége, de leginkább a lelki támogatás az, amit igényel. Sok apa félreérti a Skorpió anyát és azt gondolja, hogy a fürdetésben kell segíteni, pedig leginkább csak arról van szó, hogy tudni szeretné, hogy Ő még ugyanaz az értékes és szép nő, társ, aki szülés előtt volt. A gyerekkel nagyon sokat foglalkozik, szinte mindent meg akar adni neki, ezért könnyen kényezteti el gyermekét. Nem jó, ha csak egy gyermeke van, leginkább három gyermekkel érzi jól magát. Az anyaság számára nem hivatás, éppen ezért, amikor teheti, az első adandó alkalommal visszamegy dolgozni.

Sok a bizonytalan kérdésed pároddal kapcsolatban? A Skorpió jegyben született és nem tudsz eleget tenni kéréseinek? Hívd Ágnest a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérd a véleményét, hogy a Skorpió jellemzői mennyire igazak párodra!

 

  • Skorpió apa

Rendkívül stabil apa, viszont nem szabad teljesen kivonni a közéletből, az apaság miatt. Fontos, hogy az apaság mellett, eljárjon bowlingozni, vagy bármilyen férfiasnak mondott szórakozás típus legyen az életében. Mindent megad a családja boldogságáért, ezért nagyon sokat képes dolgozni, de idővel pihenésre kell inteni. Más esetben kimerül és komolyabb egészségügyi panaszok jelentkezhetnek nála. Később, mikor nagyobb a gyerek, szívesen csatlakozik szülői munkaközösségekhez, szervezi az iskolai dolgokat, programokat. Szintén Skorpió anyós esetén nagyon sok vitába kerülnek egymással.

 

Ismerd meg a Skorpió férfi titkait ITT, különösen, ha vonzódsz hozzá!

 

  • Skorpió nagymama

Szinte mindig jó kedve van és nagyon komoly életbölcsességgel rendelkezik. Ösztönösen mindig igaza van, ezért szurkálódónak tűnik. Érdemes átgondolni szavait, de nem jó neki szabad kezet adni, mert akkor mindenbe képes belefolyni. Az unokák életében is aktívan akar részt venni, nehezen viseli, ha azok felnőnek. Kifejezetten nehezen kezelhető anyós válik belőle. Ennek ellenére, idővel igen jó kapcsolat alakulhat ki egy olyan családban a családtagok között, ahol időnként egy Skorpió nagymama veszi kézbe a dolgokat.

 

Mennyire illesz össze partnereddel? Ő Skorpió, vagy te vagy az? Most megtudhatod IDE kattintva!

  • Skorpió nagyapa

Egy Skorpió após igazi főnyeremény! Mindent megtesz, hogy lánya párja szabadságot is kapjon az apaság mellett. Igazi szövetséges, aki nem csak az unokákkal foglalkozik, hanem minden családtagra figyelni szeretne. Nem szurkálódik, úgy érzi, ez nem feladata. Az unokákkal kimért, mindig figyel a szülők nevelési elveire. Sosem tesz keresztbe és nem akar okosabb lenni másoknál. Bizonyos területeken viszont nem enged, különösen, ha valami éppen a szakmájába vág. Így egy orvos vagy pedagógus Skorpió nagyapával sokszor nehéz, hiszen ott szakmájába vágnak a nevelési elvek. Ennek ellenére a kész érvek, következetesség mindig képesek meggyőzni, így igazán nem lehet vele összeveszni, hiszen szereti használni az eszét.

 

Abban a pillanatban, hogy megszülettünk, felragyogott egy csillag! Abban a pillanatban csak egyféleképpen állhattak a csillagok. Ezek a csillagok kísérnek minket és tőlük bármikor megkérdezheted a jövőt! Hívd a kedvenc asztrológusod és minden kiderül! Keresd Gabit vagy Etát a 06 90 633 931-es telefonszámon (485Ft/perc)!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Olvastad már?

Kínai szerencse szimbólumod 2019-re!

A szerencse 2019-ben kicsit több törődést igényel majd, mint az eddigi években. Jó, ha mindent bevetsz magad körül, ha el szeretnél érni valamit. 2019 legfőbb szerencse motívuma talán a Disznó, legalábbis sok kínai számára. Ahogy mondtam, érdemes mindent bevetned, nem elég egy szerencse szimbólum!   Ellenőrizd le ITT, hogy az év legszerencsésebb csillagjegyei között vagy-e! […]

Szeretteid csillagjegyük alapján – Vízöntő családtagok

Szeretteid csillagjegyük alapján -Vízöntő családtagok   Vízöntő gyermek A Vízöntő gyermek gyakran küzd alvási nehézségekkel. Talán a csillagjegyek sorrendjében Ő legrosszabb alvó. Később ez változik, de a szülőknek addig nem lesz könnyű dolga. Rendkívül élénk a képzelőereje, így sokszor mesél egy képzeletbeli világról, ami csak benne létezik. Iskolában segíteni kell a beilleszkedését, mert nagy hajlandóságot […]

Heti horoszkóp 2019.01.17 – 2019.01.24

Heti horoszkóp 2019.01.17 – 2019.01.24   KOS Tovább szeretnél álmodozni és vágysz az idilli pillanatokra. Így jóformán minden és mindenki idegesíteni fog a munkahelyeden, de legalább csak magadban fogsz morogni. A pénz bolygója szerdán belép csillagjegyedbe, ami azt jelenti, jelentősebben gyarapodni tudsz. Hívd Norbertet a 06 90 633 931-es számon (485Ft/p), kérj most pénzkódot, amit, ha szerdán […]

3 csillagjegy – Nekik a szerelem kódolva van a sorsukba

Kos A csillagjegyek között nagy esélyed van arra, hogy a közeljövőben rád talál szerelem. Már január végén olyan erők hatnak rád, amelyek sok véletlenszerűnek tűnő eseményt, találkozást hozhat el a sorsodba. Akár akkora szerencséd is lehet, hogy az összeillő csillagjegyek között szerepel majd az, aki számodra szimpatikus lesz. A szerelem hamarosan ott fog kopogtatni az […]

Top 10 újévi fogadalom – A tiéd köztük van?

Top 10 újévi fogadalom – A tiéd köztük van?   Neked ismerős az az érzés, amikor a Szilveszteri buliban, vagy újév első napján megfogadsz mindent a siker, a bőség, a szerencse, a jobb élet reményében? Elszánod magad minden jóra, és minden évben elhangzik, hogy esküszöm, az idei évben betartom!   Használd EZT a sikerkódot, ha […]

2019-es kínai horoszkóp!

2019-es kínai horoszkóp!   PATKÁNY Patkány jegyed lehetővé tette számodra, hogy megtaláld azokat az embereket, akikre számíthatsz. Az a helyzet, hogy a Disznó éve bizony tartogat neked szűkösebb és problémásabb időszakokat, főleg a téli hónapokban, de barátaid és családod, mint támogatóid, az ilyen időkben is melletted lesznek. Várnak sikerek is, a május és július közötti […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 313

Ha szeretnéd tudni, milyen lelki eredete van betegségednek, ne késlekedj! 38 év tapasztalata áll mögöttem, és Neked is segíteni fogok boldogságban, egészségben élni! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 907

Ha elakadtál az  élet bármely pontján és kilátástalannak látod a helyzeted, akkor itt az alkalom, hogy most változtass ezen! Együtt megoldást keressünk a felmerülő problémáidra! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 406