Nagy családi horoszkóp 8. rész

Nagy családi horoszkóp, Skorpió

  • Skorpió gyermek

Skorpió gyermek esetén nem könnyű a szülő dolga, hiszen rendkívül nehezen kiismerhető, szenvedélyes természetről van szó. Nem szabad engedned a hisztinek, mert a Skorpió gyermek hamar felismeri azt, hogy a hiszti eszköz lehet számára a céljai eléréshez. Rendkívül eleven, hiperaktív gyermek, aki minden iránt érdeklődik. Tanulmányai ezt a tudásvágyat nem tükrözik, mert gyakran túlságosan is mélyére megy egy-egy dolognak, így lemarad a többiektől. Nem alapos, hanem szenvedélyes, éppen ezért képes a végletekig elmenni, ha valami érdekli. Sok tudós palánta van a Skorpió gyerekek között, akiknek egyik pillanatról a másikra fogyhat el a kedvük a tudományok felé s kezdenek el valami mással foglalkozni. Ez az oka annak, hogy nincs olyan sok Skorpió tudós, hiszen könnyedén váltanak területet. Kitartását, akaratát érdemes edzeni, de csak okosan, mert mindent szenvedélyből táplálkozva akar megoldani. Tudatos, alapos és precíz példákat kell mutatnia a szülőnek, így a Szűz és a Mérleg jegyű szülők tökéletes párost adhatnak egy Skorpió palánta felneveléséhez!

Nem tudod, miért adja fel hamar Skorpió gyermeked az iskolai dolgokat? Rossz tanuló, de az esze megvan? Amennyiben érthetetlen kérdésekkel kerülsz szembe Skorpió gyermekeddel kapcsolatban, hívd Lunczer Juditot a 0690633931-es számon (485Ft/perc), az asztrológus választ ad majd neked!  

 

  • Skorpió testvér

Nagyon változó viszonyt alakít ki testvérével. Idővel figyelmes, de fiatalon akár teljesen el tudja hanyagolni testvérét, különösen ha fiatalabb testvérről van szó. Egy Skorpió a fiatalabb testvére születését komoly traumaként éli meg. Éppen ezért sok idő, mire a viszony igazán békéssé tud válni. Többnyire az első gyermeke születése változtat meg mindent, ettől a ponttól már egyre figyelmesebb testvérként van jelen a család életében. Vigyázz, mert Skorpió testvéred sértődékeny, akár haragtartó is tud lenni! Éppen ezért légy te az okosabb, a viszony idővel teljesen rendezett lesz, mert egy Skorpió szülött évről-évre egyre bölcsebb lesz, nagyon sok változáson megy keresztül.

Lunczer Judit

Egy Skorpió feleség nem mindig kiszámítható. Amennyiben féltékeny vagy, szeretnéd tudni, tényleg kell-e aggódnod, ITT megtudhatod, mire figyelj! 

 

  • Skorpió anya

Nagyon nehéz vele, míg a gyerekek kicsik, így az apára nagy teher hárul. Sok segítségre van szüksége, de leginkább a lelki támogatás az, amit igényel. Sok apa félreérti a Skorpió anyát és azt gondolja, hogy a fürdetésben kell segíteni, pedig leginkább csak arról van szó, hogy tudni szeretné, hogy Ő még ugyanaz az értékes és szép nő, társ, aki szülés előtt volt. A gyerekkel nagyon sokat foglalkozik, szinte mindent meg akar adni neki, ezért könnyen kényezteti el gyermekét. Nem jó, ha csak egy gyermeke van, leginkább három gyermekkel érzi jól magát. Az anyaság számára nem hivatás, éppen ezért, amikor teheti, az első adandó alkalommal visszamegy dolgozni.

Sok a bizonytalan kérdésed pároddal kapcsolatban? A Skorpió jegyben született és nem tudsz eleget tenni kéréseinek? Hívd Ágnest a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérd a véleményét, hogy a Skorpió jellemzői mennyire igazak párodra!

 

  • Skorpió apa

Rendkívül stabil apa, viszont nem szabad teljesen kivonni a közéletből, az apaság miatt. Fontos, hogy az apaság mellett, eljárjon bowlingozni, vagy bármilyen férfiasnak mondott szórakozás típus legyen az életében. Mindent megad a családja boldogságáért, ezért nagyon sokat képes dolgozni, de idővel pihenésre kell inteni. Más esetben kimerül és komolyabb egészségügyi panaszok jelentkezhetnek nála. Később, mikor nagyobb a gyerek, szívesen csatlakozik szülői munkaközösségekhez, szervezi az iskolai dolgokat, programokat. Szintén Skorpió anyós esetén nagyon sok vitába kerülnek egymással.

 

Ismerd meg a Skorpió férfi titkait ITT, különösen, ha vonzódsz hozzá!

 

  • Skorpió nagymama

Szinte mindig jó kedve van és nagyon komoly életbölcsességgel rendelkezik. Ösztönösen mindig igaza van, ezért szurkálódónak tűnik. Érdemes átgondolni szavait, de nem jó neki szabad kezet adni, mert akkor mindenbe képes belefolyni. Az unokák életében is aktívan akar részt venni, nehezen viseli, ha azok felnőnek. Kifejezetten nehezen kezelhető anyós válik belőle. Ennek ellenére, idővel igen jó kapcsolat alakulhat ki egy olyan családban a családtagok között, ahol időnként egy Skorpió nagymama veszi kézbe a dolgokat.

 

Mennyire illesz össze partnereddel? Ő Skorpió, vagy te vagy az? Most megtudhatod IDE kattintva!

  • Skorpió nagyapa

Egy Skorpió após igazi főnyeremény! Mindent megtesz, hogy lánya párja szabadságot is kapjon az apaság mellett. Igazi szövetséges, aki nem csak az unokákkal foglalkozik, hanem minden családtagra figyelni szeretne. Nem szurkálódik, úgy érzi, ez nem feladata. Az unokákkal kimért, mindig figyel a szülők nevelési elveire. Sosem tesz keresztbe és nem akar okosabb lenni másoknál. Bizonyos területeken viszont nem enged, különösen, ha valami éppen a szakmájába vág. Így egy orvos vagy pedagógus Skorpió nagyapával sokszor nehéz, hiszen ott szakmájába vágnak a nevelési elvek. Ennek ellenére a kész érvek, következetesség mindig képesek meggyőzni, így igazán nem lehet vele összeveszni, hiszen szereti használni az eszét.

 

Abban a pillanatban, hogy megszülettünk, felragyogott egy csillag! Abban a pillanatban csak egyféleképpen állhattak a csillagok. Ezek a csillagok kísérnek minket és tőlük bármikor megkérdezheted a jövőt! Hívd a kedvenc asztrológusod és minden kiderül! Keresd Gabit vagy Etát a 06 90 633 931-es telefonszámon (485Ft/perc)!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Olvastad már?

Cigánykártya üzenete Júliusra

Cigánykártya üzenete Júliusra   Cigánykártya jóslás készül a nyár legforróbb hónapjára is. Megnéztük a lapokat, hiszen a cigánykártya a legbeszédesebb kártya, és kíváncsiak voltunk, tartogat-e sok pénzt a legszerencsésebb hónap, illetve nagy szerelmet a jóslat szerint.   Olvasd el az ingyenes 2019-es jóslatod is ITT!   Tudjuk, hogy a hetedik hónap az év legszerencsésebb hónapja […]

Havi Horoszkóp Júliusra

Havi Horoszkóp Júliusra   KOS Sok minden átfuthat az agyadon ebben a hónapban. Leginkább azok a dolgok kerülnek majd előtérbe, amiket már egy ideje tervezel, de kivitelezni még nem volt erőd vagy időd. A havi horoszkóp szerint a második hét felé egy igazán jó lehetőséged adódhat, amit kár lenne elszalasztani. Hívd Marcus Mágust a 0690633931-es […]

Saját szerelemtérkép, hogy jobb legyen a kapcsolatod!

Sokan keresnek fel szerelmi jóslással kapcsolatosan, ezért úgy döntöttem, megosztom veletek a szerelemtérkép készítését. Nagyon remélem, hogy sikerül boldogabbá tenned a kapcsolatod, és kideríted, hogy Ő-e az igazi, vagy sem. Szerelmi horoszkóp, szerelmi mágia bármikor kérhető, de ha hosszútávon szeretnél változást és szerelmet, akkor készíts magadnak szerelemtérképet.     EZZEL a 3 módszerrel vonzhatod be […]

Nagy nyári egészség horoszkóp

KOS Az egészség horoszkóp a könnyed étkezésre és a testmozgásra hívja fel a figyelmed. Nem szabad túl enned magad, mert könnyen szedheted magadra a kilókat! A nyár utolsó heteiben viszont légy óvatos, rétegesen öltözködj, mert könnyen meghűlhetsz! Hívd Tündér Lilit a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérj részletes energetikai bemérést a legjobbtól!   BIKA Az izmaidnak sokszor […]

Heti horoszkóp 2019.06.20 – 2019.06.27

Heti horoszkóp 2019.06.20 – 2019.06.27   KOS Ne tétovázz, ha valamilyen ajánlatot kapsz ezekben a napokban, mert a heti horoszkóp alapján, amit most megragadsz, az csak jövedelmező lehet a számodra. Tedd félre a kétségeidet és korlátaidat, mert ezek okozták eddig a sikertelenségeidet, ha voltak. Jelentős anyagi fellendülés következhet, csak légy résen! Párkapcsolati téren pedig vigyázz, […]

A Nyilas Telihold ezt hozta neked!

A Nyilas Telihold megmutatja a sorsodban rejlő titkokat. Előre mutat, feltárja a rád leselkedő veszélyeket. Éppen ezért érdemes figyelned az álmaidra, arra, ami benned zajlik a különleges holdállás ideje alatt. Ebben az időszakban te magad is gondoskodhatsz a saját jövődről, de akár kéréseket is küldhetsz az égiek felé, hiszen a Nyilas jegy az Istenek hírnöke […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 313

Ha szeretnéd tudni, milyen lelki eredete van betegségednek, ne késlekedj! 38 év tapasztalata áll mögöttem, és Neked is segíteni fogok boldogságban, egészségben élni! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 907

Ha keresed a megfelelő válaszokat jövőddel kapcsolatban, akkor ne habozz. Közvetítem Neked az angyalok válaszait, így tudok irányt mutatni életed bármely területén. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 522