Nagy családi horoszkóp 8. rész

Nagy családi horoszkóp, Skorpió

  • Skorpió gyermek

Skorpió gyermek esetén nem könnyű a szülő dolga, hiszen rendkívül nehezen kiismerhető, szenvedélyes természetről van szó. Nem szabad engedned a hisztinek, mert a Skorpió gyermek hamar felismeri azt, hogy a hiszti eszköz lehet számára a céljai eléréshez. Rendkívül eleven, hiperaktív gyermek, aki minden iránt érdeklődik. Tanulmányai ezt a tudásvágyat nem tükrözik, mert gyakran túlságosan is mélyére megy egy-egy dolognak, így lemarad a többiektől. Nem alapos, hanem szenvedélyes, éppen ezért képes a végletekig elmenni, ha valami érdekli. Sok tudós palánta van a Skorpió gyerekek között, akiknek egyik pillanatról a másikra fogyhat el a kedvük a tudományok felé s kezdenek el valami mással foglalkozni. Ez az oka annak, hogy nincs olyan sok Skorpió tudós, hiszen könnyedén váltanak területet. Kitartását, akaratát érdemes edzeni, de csak okosan, mert mindent szenvedélyből táplálkozva akar megoldani. Tudatos, alapos és precíz példákat kell mutatnia a szülőnek, így a Szűz és a Mérleg jegyű szülők tökéletes párost adhatnak egy Skorpió palánta felneveléséhez!

Nem tudod, miért adja fel hamar Skorpió gyermeked az iskolai dolgokat? Rossz tanuló, de az esze megvan? Amennyiben érthetetlen kérdésekkel kerülsz szembe Skorpió gyermekeddel kapcsolatban, hívd Lunczer Juditot a 0690633931-es számon (485Ft/perc), az asztrológus választ ad majd neked!  

 

  • Skorpió testvér

Nagyon változó viszonyt alakít ki testvérével. Idővel figyelmes, de fiatalon akár teljesen el tudja hanyagolni testvérét, különösen ha fiatalabb testvérről van szó. Egy Skorpió a fiatalabb testvére születését komoly traumaként éli meg. Éppen ezért sok idő, mire a viszony igazán békéssé tud válni. Többnyire az első gyermeke születése változtat meg mindent, ettől a ponttól már egyre figyelmesebb testvérként van jelen a család életében. Vigyázz, mert Skorpió testvéred sértődékeny, akár haragtartó is tud lenni! Éppen ezért légy te az okosabb, a viszony idővel teljesen rendezett lesz, mert egy Skorpió szülött évről-évre egyre bölcsebb lesz, nagyon sok változáson megy keresztül.

Lunczer Judit

Egy Skorpió feleség nem mindig kiszámítható. Amennyiben féltékeny vagy, szeretnéd tudni, tényleg kell-e aggódnod, ITT megtudhatod, mire figyelj! 

 

  • Skorpió anya

Nagyon nehéz vele, míg a gyerekek kicsik, így az apára nagy teher hárul. Sok segítségre van szüksége, de leginkább a lelki támogatás az, amit igényel. Sok apa félreérti a Skorpió anyát és azt gondolja, hogy a fürdetésben kell segíteni, pedig leginkább csak arról van szó, hogy tudni szeretné, hogy Ő még ugyanaz az értékes és szép nő, társ, aki szülés előtt volt. A gyerekkel nagyon sokat foglalkozik, szinte mindent meg akar adni neki, ezért könnyen kényezteti el gyermekét. Nem jó, ha csak egy gyermeke van, leginkább három gyermekkel érzi jól magát. Az anyaság számára nem hivatás, éppen ezért, amikor teheti, az első adandó alkalommal visszamegy dolgozni.

Sok a bizonytalan kérdésed pároddal kapcsolatban? A Skorpió jegyben született és nem tudsz eleget tenni kéréseinek? Hívd Ágnest a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérd a véleményét, hogy a Skorpió jellemzői mennyire igazak párodra!

 

  • Skorpió apa

Rendkívül stabil apa, viszont nem szabad teljesen kivonni a közéletből, az apaság miatt. Fontos, hogy az apaság mellett, eljárjon bowlingozni, vagy bármilyen férfiasnak mondott szórakozás típus legyen az életében. Mindent megad a családja boldogságáért, ezért nagyon sokat képes dolgozni, de idővel pihenésre kell inteni. Más esetben kimerül és komolyabb egészségügyi panaszok jelentkezhetnek nála. Később, mikor nagyobb a gyerek, szívesen csatlakozik szülői munkaközösségekhez, szervezi az iskolai dolgokat, programokat. Szintén Skorpió anyós esetén nagyon sok vitába kerülnek egymással.

 

Ismerd meg a Skorpió férfi titkait ITT, különösen, ha vonzódsz hozzá!

 

  • Skorpió nagymama

Szinte mindig jó kedve van és nagyon komoly életbölcsességgel rendelkezik. Ösztönösen mindig igaza van, ezért szurkálódónak tűnik. Érdemes átgondolni szavait, de nem jó neki szabad kezet adni, mert akkor mindenbe képes belefolyni. Az unokák életében is aktívan akar részt venni, nehezen viseli, ha azok felnőnek. Kifejezetten nehezen kezelhető anyós válik belőle. Ennek ellenére, idővel igen jó kapcsolat alakulhat ki egy olyan családban a családtagok között, ahol időnként egy Skorpió nagymama veszi kézbe a dolgokat.

 

Mennyire illesz össze partnereddel? Ő Skorpió, vagy te vagy az? Most megtudhatod IDE kattintva!

  • Skorpió nagyapa

Egy Skorpió após igazi főnyeremény! Mindent megtesz, hogy lánya párja szabadságot is kapjon az apaság mellett. Igazi szövetséges, aki nem csak az unokákkal foglalkozik, hanem minden családtagra figyelni szeretne. Nem szurkálódik, úgy érzi, ez nem feladata. Az unokákkal kimért, mindig figyel a szülők nevelési elveire. Sosem tesz keresztbe és nem akar okosabb lenni másoknál. Bizonyos területeken viszont nem enged, különösen, ha valami éppen a szakmájába vág. Így egy orvos vagy pedagógus Skorpió nagyapával sokszor nehéz, hiszen ott szakmájába vágnak a nevelési elvek. Ennek ellenére a kész érvek, következetesség mindig képesek meggyőzni, így igazán nem lehet vele összeveszni, hiszen szereti használni az eszét.

 

Abban a pillanatban, hogy megszülettünk, felragyogott egy csillag! Abban a pillanatban csak egyféleképpen állhattak a csillagok. Ezek a csillagok kísérnek minket és tőlük bármikor megkérdezheted a jövőt! Hívd a kedvenc asztrológusod és minden kiderül! Keresd Gabit vagy Etát a 06 90 633 931-es telefonszámon (485Ft/perc)!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Olvastad már?

Havi Horoszkóp Áprilisra

Havi Horoszkóp Áprilisra   KOS Ha valami olyasmit csinálsz, amiben hiszel, akkor arra is minden esélyed megvan a havi horoszkóp szerint, hogy ebben sikereket érj el. Ne csak a tapasztalatodra, a szívedre is hallgass, amikor döntést hozol. Nehezebb időszakon vagy túl, de végül minden a helyére kerülhet. Itt az ideje, hogy bátran elkezdd tervezgetni a […]

Heti horoszkóp 2019.03.21 – 2019.03.28

Heti horoszkóp 2019.03.21 – 2019.03.28   KOS Gyakran keresed az alkalmat, hogy amiket a fejedbe veszel, véghez is vidd. Mégis szinte minden alkalommal meghátrálsz, úgy érezve, ez neked úgysem sikerülhet. A heti horoszkópod alapján ezen a héten éppen nagy eséllyel adod a fejed elhamarkodott lépésekre, amiknek akár nagyobb veszteség is lehet az eredménye. A sorsodon […]

A tavaszi napéjegyenlőség napján – Fokozottan légy óvatos!

A tavaszi napéjegyenlőség napján – Fokozottan légy óvatos!   Eljött a napéjegyenlőség napja, és nagyon fontos, hogy most nem csak a pénz bevonzására kell koncentrálnod. A tavaszi napforduló után a nappalok sokkal hosszabbak lesznek. Eljön egy olyan időszak, amikor mi, fehér mágusok, sokkal nagyobb energiákkal tudunk dolgozni.   Mentsd meg a pénzed ezen a fontos […]

Így kérd az égiek segítségét, ha sok pénzt szeretnél bevonzani!

Így kérd az égiek segítségét, ha sok pénzt szeretnél bevonzani!   Az égiek segítenek most nekünk a pénz bevonzásában. Egy új évszak vár most ránk, ettől függetlenül mindig jól jön egy kis plusz pénz, és mindig találunk neki jó helyet. Kevesen tudják azonban azt, hogy hogyan is kell helyesen kérni az égiek segítségét, ha sok […]

Egyperces szupermágia, ami villámgyors változást hozhat

Egy perces szuper mágia, ami villámgyors változást hozhat   A mágia nagyon gyors változásokat hozhat el az életedbe. Gondolj a lavinára, amit legtöbbször csak egy pici erő, akár egy hegytetőre szálló madár, indíthat el. Pont ez a szuper mágia lényege. A te sorsodban is ott van annak a lehetősége, hogy valamilyen  pénzmágia, sikermágia, szerencse mágia […]

Heti horoszkóp 2019.03.14 – 2019.03.21

Heti horoszkóp 2019.03.14 – 2019.03.21   KOS Kosként sok bosszúságot tudsz most okozni másoknak. Jobban teszed, ha nem minden helyzetben és nem mindenkinek mondod el a véleményed, még ha az őszinte is. Néha tudni kell fékezni a nyelved, a béke érdekében. Párkapcsolatodban is vita lehet abból, ha túlzottan kíméletlen leszel. Légy azon, hogy a lehető […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha elakadtál az  élet bármely pontján és kilátástalannak látod a helyzeted, akkor itt az alkalom, hogy most változtass ezen! Együtt megoldást keressünk a felmerülő problémáidra! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 406

Ha szeretnéd tudni, hogy lábalj ki az érzelmi válságból, ne habozz! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 486

Ha túl sok a megoldatlan problémád vagy a megválaszolatlan kérdés az életedben, ne habozz tovább! Olyan módszerekkel dolgozom, amik pontos választ adnak kérdéseidre és megmutatnak minden választható lehetősége! Élj harmóniában! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 391