Munkával kapcsolatos gondjaidra, így kérheted az Angyalok segítségét!

Munkával kapcsolatos gondjaidra így kérheted az Angyalok segítségét!

Az Angyalok fénylények, energiák. Ők kötnek össze a tökéletes léttel és a végtelen szeretettel. A legalapvetőbb dolog, amit tudnunk kell az angyalokról,az az, hogy csak akkor lépnek közbe az életünkbe, ha kérjük Őket!

Ariel arkangyal PÉNZTEREMTŐ mágiáját mindenképpen el kell végezned! Kattints IDE !

Segítséget többféleképpen kérhetünk az angyaloktól. A legegyszerűbb módja a segítségkérésnek az imádkozás az angyalokhoz, de a gondolatban elmondott, illetve kigondolt kérést is mondhatunk, versbe foglalhatunk.
Ha konkrét célunk, vágyunk van, akkor hívhatjuk az annak megfelelő angyalokat is.
Például, esetünkben, ha munkahelyi problémáink vannak, akkor úgy kezdjük az imát: “Kérem a munka angyalait, segítsenek nekem abban, hogy…” és a konkrét kérés.

tisztítás

Mivel különbözőek vagyunk, így a munkahelyek, és az azon belüli problémák is különbözőek. Jó, ha tájékozott vagy, és felkészült.

A felkészültségben nagy segítségedre lehet a horoszkópunk is ITT !

Minden munkahelyi problémára léteznek konkrét imák, például:
A munkahelyi ártó személytől való védelmi ima.
Ima egy új munkahelyért.
Ima a növekvő üzleti sikerekért, lehetőségekért.

Nézd meg ITT , hogy a csillagjegyed szerencsés lesz-e, és vár-e rád nyeremény!

Ezekért az imákért hívd bizalommal jósainkat, mert nem véletlenül találtál erre a cikkre, biztos vagyok benne, hogy segíthetünk a problémádon, és megszűnhet a munkahelyeden uralkodó negatív energia, és végre sokkal nagyobb anyagi bevételre tehetsz szert, munka által!
Nyugaton már bevált szokás, hogy fizetésemelés, munkahelyi előrelépés érdekében angyalok és a mágia segítségét kérik.
Tapasztalatunk szerint, magának az üzlet helységnek a mágiázása is képes dupla vagy akár tripla nyereséghez juttatni a vállalkozást, dolgozót.

Rycardo

Remélem, nem döntesz úgy, hogy kihagyod ezt a lehetőséget!

A munkahelyed meg fog szűnni vagy hosszabb ideje keresel már munkát, de nem találod a megfelelőt? Zeusz vagy Ágnes segíthetnek neked egy jó munkahely bevonzásában a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), ami anyagi biztonságot nyújthat neked és családodnak!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Lájkolj minket!

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét