Mit üzen a cigánykártya Októberre

A cigánykártya üzenete júniusra

A cigánykártya kiváló eszköz ahhoz, hogy egy hónap milyenségét meg tudjuk határozni. Az októberi cigánykártya jóslás feltárja előttünk, hogy milyen is lesz a hónap. Érdemes tetteinket, terveinket a cigánykártya üzeneteihez igazítani, a nagyobb hatékonyság érdekében.

Születésed napja FONTOS dolgot árul el rólad! ITT megtudod, hogy mit!

Ebben a hónapban az anyagi dolgok kedvezően indulnak, ha azokba már a múlt hónapban bele kezdtünk, mivel a kirakásunk első kártyája az Örvendezés lapja. Kitartó munka gyümölcsét jelzi ez, régi vágyak teljesülését. Hiszen az örvendezés legtöbbször egy várt tevékenység eredménye. Olyan, mint horgásznak a horgász szerencse, ahol azért ül a víz mellett, mert számít a jó eredményre.

Van pár csillagjegy, aki még idén számíthat TÖBB PÉNZRE! Te köztük vagy? Tudd meg ITT !

A szerencse nyelvén ez kitartó munka eredménye, de akár kezdete is lehet valaminek, aminek örvendezés a vége. Azért ez a kártya, inkább anyagiakban jelez jót, szerencsétől független módon. A hónap második felében viszont vigyáznunk kell majd pénzünkre, mert ott megjelenik az Özvegy Férfi lapja, amely veszteséget és leépülést is jelenthet.

Hamied, a csodák angyala Neked is üzen! Tudd meg ITT , hogy mit!

Októberben a cigánykártya jóslás egészségre két dolgot emel ki. Az ízületek fokozott érzékenységét és a könnyen becsúszó megfázásokat. A Remény és Üzenet, két isteni lap, víz és levegő elemeket jelzik, tehát a nedves és hűvös időjárás esetén kialakuló légúti betegségek kártyái így együttesen. A Halál pedig a csontok lapja, amely ezekkel a lapokkal együtt, ízületi bajok szaporodására hívja fel a figyelmünket. Mindkét bajra fordíts komoly figyelmet, ha jelentkeznének nálad! De elejét is veheted az egészségügyi gondoknak, ha hívod Boszi Katát a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), aki kiváló szakember a betegségek megelőzésben!

A szerelmi jóslás cigánykártyával az októberi hónapra nem a legjobb. Aki magányos, inkább alkalmi partnert találhat, akivel egy ideig tarthat, de utána a kapcsolat véget ér. Ez a hónap nem feltétlenül a szerelem hónapja. Inkább az önfejlesztés hónapja ez. Szóval jobban jársz, ha több időt fordítasz az edzőteremre vagy a sétára, mint az ismerkedésre, s csak a jövő hónapban találod meg a nagy Ő-t. Meglévő párkapcsolatodban is arra törekedj, hogy legyen mozgástere a párodnak és neked is.Kattints ide és nézd meg a többi cigánykártya jóst!

A cigánykártya jóslás kitér a szerencse területére is. Ebben a hónapban inkább a hónap közepe lehet szerencsés. A Szerencse lapja uralja ezt a részt, ezért mindenképpen érdemes lépned, ha szeretnél nyereményt! Ebben viszont érdemes kérned segítséget is, ezért hívd Mattet a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc)! Nyertes nem lesz több, mint más hónapokban, viszont arra még hatással lehetünk, hogy kik is lehetnek azok. Ne feledd, minden nyeremény magában hordoz majd egy égiek által rád bízott feladatot is!

A Hamisság lapja is kiesett a pakliból! Előzd meg a kellemetlenséget, és hívd fel minél előbb Marcus Mágus vagy Eta jósokat a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), akik figyelmeztethetnek a közelgő VESZÉLYRE!
Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

lajk-vilag_animated_CS

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét