Mit tehetsz a szerencse átok ellen?

Az első lépés a szerencse átok ellen, felismerni és pontosan beazonosítani a problémát. Mivel 15 féle átok létezik, ezért elég nehéz kiszűrni, hogy téged éppen melyik sújt.

Nézd meg a naptárban, hogy mikor várható a legközelebbi tízmilliószoros nap, hiszen ezek az évben a legerősebb teremtő napok, és egy szerencse átok után a teljes felépüléshez mindenképpen szükséged lesz egy ilyen erős teremtő nap erejére.

ITT olvashatsz erről bővebben!

Honnan tudhatod, hogy szerencse átok van rajtad?

  • Szerezz egy ingát, és miután ellenőrizted, hogy az inga hogyan mutatja az igent és a nemet, határozottan kérdezz rá, majd figyeld az inga mozgását. Bármilyen választ kapsz, ezt jegyezd fel, majd lépj tovább. Több tesztet is el kell végezned, hogy 100%-osan kijelenthesd, van vagy nincs rajtad szerencse átok.
  • Próbálj ki más jós eszközöket. Például IDE kattintva megismerhetsz 2 egyszerű technikát, amely segítségével választ kapsz a kérdésedre ingyen!

szerencse

  • Ha eddig soha nem volt 5000 forintnál nagyobb nyereményed, akkor valószínűleg valami blokkolja a szerencséd, ami még mindig nem biztos, hogy átok.
  • Ha megjelenik a személyi okmányaidban vagy a születési dátumodban a 7-es és a 8-as, esetleg egyik ezek közül, és ennek ellenére nincs és nem is volt szerencséd, akkor valószínűleg szerencse átok ül rajtad!
  • A legfontosabb, hogy ha a fenti kritériumok alapján nem tudtad eldönteni, akkor kérd Ágnes segítségét a 06 90 633 931-es számon (485 Ft/perc), aki pontosan elmondja neked, hogy van-e rajtad szerencse átok, és a levételben is segít!

Ha túl leszel a védelem felállításán, amit a továbbiakban olvashatsz, akkor elkezdheted a pénz- és szerencse mágiákat. Kezdd Ariel arkangyal pénzteremtő mágiájával ITT!

Mit tehetsz, ha bebizonyosodott, hogy szerencse átok van rajtad?

  • Végezz egy auratisztítást úgy, hogy elsősorban rendet teszel a környezetedben, levendula illattal töltöd meg a szobádat, és a lila színt teszed dominánssá. Akár a falat is átfestheted, de kezdetnek egy lila függöny vagy asztalterítő sokat segít. Ezzel ráhangolódsz a tisztulásra, átalakulnak a rezgéseid.
  • Kérj egy szerencse átok levételt Boszi Katától a 06 90 633 931-es számon (485 Ft/perc)! Ezt nem ajánlott házilag elvégezni, mert még nagyobb bajt hozhatsz a fejedre!
  • Ha már levették rólad az átkot, akkor védelemre is szükséged lesz. Ezt a védelmet a kollégáinktól is megkaphatod, de te magad is felállíthatod. Helyezz a lakás bejárati ajtajához közel a földre egy kis tükröt. A tükör a bejárat felé nézzen. Az Ezoterikus Tanítások Nagy Könyve szerint a balszerencse, ha saját tükörképét pillantja meg, először megriad és elmenekül.

Egy hétig minden este gyújts egy fehér gyertyát és kérd Cesariel atlantiszi angyalt, hogy védjen meg téged. Cesariel az átkok, szellemek és démonok ellen is véd.

Anyagi helyzeted javulásáért igen is tehetsz! Itt az idő, hogy Boszi Kata vagy Norbert jósoktól kérj egy átok- vagy rontás vizsgálatot a 06 90 633 931-es számon (485 Ft/perc), hogy ha van rajtad negatív energia, levegyék rólad és beindulhasson az anyagi helyzeted javulása!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Lájkolj minket!

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét