Mit jelentenek az angyali számok?

Mit jelentenek az angyali számok

Tudtad, hogy az angyali számok és jelek mindig ott vannak körülötted? Előfordult már veled is, hogy az órára pillantottál és 4 egyforma számot láttál a digitális kijelzőn? A közhiedelem szerint ilyenkor kívánni kell valamit és az teljesül.

Azt viszont lehet, hogy nem hallottad még, hogy nincs is szükséged 4 egyforma számra, a csoda már 3 egyforma szám esetén is bekövetkezhet, hiszen minden tripla szám angyali szám, és rejtett angyali üzenete van a számodra. Figyeld az angyali számokat és vedd komolyan az üzenetet!

Vegyük sorra, melyik számsor milyen üzenetet hordoz, mert nem mindegy, hogy három darab 1-est vagy három 9-es látsz, mindkét számsor mást és mást jelent.

 

111 – A teremtés angyali számai

 

A gondolat teremtő erejére hívják fel a figyelmed. Ha valamire nagyon erősen koncentrálsz, amikor a számokat látod, az valóra válhat. Új kezdetet is jeleznek ezek a számok: az, amire abban az időszakban gondoltál, amikor megláttad a tripla egyest, jó ötlet, és kezdd el csinálni minél előbb.

 

222 – Életmód váltás angyali számai

 

Ha a 2-es számot látod háromszor egymás mellett, akkor az angyalok egy életmód váltásra akarják felhívni a figyelmed. Ha nem mozogsz eleget és nem táplálkozol egészségesen, akkor változtass ezen. Ha nálad más területen értendő a változás, de nem tudsz rájönni, hogy milyen területen kellene váltanod, akkor kérdezd kollégáinkat!

angyali számok

Érdekel az angyalkártya jóslás? Akkor kattints IDE!

 

333 – Veszélyt jelző angyali számok

 

Valamilyen vészhelyzetre, baleset lehetőségére hívják fel a figyelmed. Ha résen vagy, elkerülheted a bajt. Ha pontosabban szeretnéd tudni, mire kell figyelned, kérdezd kollégáinkat, és ők átadják őrangyalod figyelmeztető üzenetét!

 

444-A mobilitás angyali számai

 

Túlságosan kötődsz egy helyhez vagy élethelyzethez, esetleg személyekhez. Légy mobilisabb, ne kötődj az anyagi világhoz, mert ez leblokkolja a fejlődésed energiáit és lelassul a lelki fejlődésed, sőt, akár meg is állhat a spirituális fejlődésed.

 

555 -A változtatás angyali számai

 

Valamin sürgősen változtatnod kell az életedben. Gondold végig, hogy mi lehet az, amire az angyalok figyelmeztetnek, és ha nem sikerül rájönnöd, akkor kérd kollégáink segítségét! Ők elmondják az angyalok üzenetét és azt is, hogy min kell változtatnod ahhoz, hogy kiegyensúlyozott, teljes életet élj!

 

IDE kattintva megtudhatod az angyalok üzenetét 2016-ra!

angyali számok

666- A szerelem angyali számai

 

Ha ezt a számsort látod, a nagy szerelmed, a duál párod közelében vagy. Nézz szét, keresd meg őt, mert lehet, hogy ez az egyetlen lehetőségetek arra, hogy találkozzatok. Hogy biztosan ne menj el mellette, kérd kollégáink segítségét még ma!

 

777 A nagy szerencse angyali számai

 

Ha három hetest látsz, az angyalok azt szeretnék a tudomásodra hozni, hogy a nagy szerencse ott van körülötted, csak észre kell venned a lehetőséget. Nézz körül és légy szerencsés! Ha nem megy egyedül, kérd szakembereink segítségét, ők elmondják, hogy miben, miként és mikor lesz szerencséd!

 

Láttál már videón IGAZI őrangyalt? Ha nem, kattints IDE!

 

888-A nagy pénz angyali számai

 

A nagy pénz eljövetelét jelzik ezek a számok. Ha ilyet látsz, készülj fel egy hatalmas anyagi változásra, amelyet az angyalok segítségével fogsz elérni. Tudd meg a pontos angyali üzeneted, és hogy mikor lesz sok pénzed! Szakembereink, angyalkommunikátoraink készséggel állnak a rendelkezésedre.

angyali számok

999 -A titok angyali számai

 

Ha három 9-est látsz egymás mellett, valamilyen nagy titokra derül fény a közeljövőben. Figyelj, mert, ha nem vagy résen, nem tudsz meg valamilyen nagy titkot, ami megváltoztatná az életed! Ha nem jössz rá, hogy mi lehet ez a titok, akkor kérd kollégáink segítségét! Ők felfedik az angyali számok titkos üzenetét előtted.

 

Szeretnéd tudni, hogy ki a Te őrangyalod, vagy mely problémáddal melyik angyalhoz fordulhatsz segítségért? Esetleg még többet szeretnél tudni az angyali számokról? Ha igen, akkor hívd Fortunát, vagy pedig Virágot a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc)!

Külföldről is elérhetőek: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Lájkolj minket!

Olvastad már?

Heti horoszkóp 2019.04.18 – 2019.04.25

Heti horoszkóp 2019.04.18 – 2019.04.25   KOS Ki sem látszol a teendőkből, de most mégsem bánod, mert tudod, hogy amint a feladatok végére érsz, jöhet a jól megérdemelt pihenés. Ettől a lelkesedéstől nem érzed olyan nagy tehernek a feladatokat, mégsem tennéd rosszul, ha segítséget is igényelnél. A pénzügyek sem alakulnak rosszul, sőt jól tennéd, ha […]

Csillagjegyed elárulja, milyen vagy mikor feldühítenek

KOS A csillagjegy tüzes, ezért hamar kapja fel a vizet. Képes lehetsz apróságokon is kiakadni, ilyenkor jobb, ha békén hagynak. Ami a szíveden, az a szádon, sokszor ebből van is gondod. Hívd Eugéniát a 0690633931-es számon (485Ft/perc), tudd meg, bántottál-e meg embereket a tudtodon kívül!   BIKA Nyugodt csillagjegy a Bika, bár ha mérges vagy, előbb […]

Szerelem? Gazdagság? Bevonzhatod az angyali útmutatások segítségével!

Szerelem ? Gazdagság? Bevonzhatod az angyali útmutatás segítségével   A szerelem, úgy érzed, egyre elérhetetlenebb dolog számodra, de sokszor ott a segítség, ahol azt nem is gondolnád. Az angyalok több ezer éve segítik az embert abban, hogy boldogulni tudjon. Sok területen vannak segítségünkre, amely nekünk fontos. Ilyen terület a szerelem és a pénz is. Vannak […]

Vigyázat! Ez az 5 dolog arra utal, hogy szerelmi kötést tettek rád!

Vigyázat! Ez az öt dolog utal arra, hogy szerelmi kötést tettek rád   Féltékenység A szerelmi kötés megfojt, miatta betegesen féltékeny lehetsz. Egy nagyon negatív hatás ez, amely befolyásolni akar téged. Minden szerelmi mágia hozzá köt a másikhoz, így ha féltékenyebb vagy, mint máskor, okod lehet feltételezni, hogy valamilyen szerelmi kötés van a dolgok mögött. […]

Döbbenetes kötelékek – 4 jel, hogy egy előző életben már találkoztatok

Döbbenetes kötelékek – 4 jel, hogy egy előző életben már találkoztatok   Az előző élet nagyon sok meglepetést tartogathat, amely jelen életünkben nyilvánul meg. Az előző életből áthozott kapcsolat jeleit felismerni nem hit kérdése. Ha Te magad átéled ezt az élményt, akkor kézzelfogható valóság lesz mindaz, amin eddig lehet, te magad is csak mosolyogtál.   […]

Heti horoszkóp 2019.04.11 – 2019.04.18

Heti horoszkóp 2019.04.11 – 2019.04.18   KOS Magabiztosságod hiánya miatt nehezebben veheted észre, hogy valahogy minden jól alakul ezen a héten, sokkal többet is ki tudsz hozni magadból, mint azt elsőre hiszed. Akár anyagi helyzeteden is javíthatsz, ha valóban elhiszed, hogy lehet sokkal jobb is. Kérj szerencse mágiát Gabitól 0690633931-es számon (485 Ft/perc), amelynek segítségével […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 313

Ha szeretnéd tudni, milyen lelki eredete van betegségednek, ne késlekedj! 38 év tapasztalata áll mögöttem, és Neked is segíteni fogok boldogságban, egészségben élni! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 907

Már több, mint húsz éve foglalkozom kártya jóslással. A kártyák közül a cigánykártyát használom, emellett tisztánlátó vagyok, és rontáslevétellel is dolgozom.

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 619