CREDIT CARD PAYMENTS 069 888 888

Mit jelentenek az angyali számok?

Mit jelentenek az angyali számok

Tudtad, hogy az angyali számok és jelek mindig ott vannak körülötted? Előfordult már veled is, hogy az órára pillantottál és 4 egyforma számot láttál a digitális kijelzőn? A közhiedelem szerint ilyenkor kívánni kell valamit és az teljesül.

Azt viszont lehet, hogy nem hallottad még, hogy nincs is szükséged 4 egyforma számra, a csoda már 3 egyforma szám esetén is bekövetkezhet, hiszen minden tripla szám angyali szám, és rejtett angyali üzenete van a számodra. Figyeld az angyali számokat és vedd komolyan az üzenetet!

Vegyük sorra, melyik számsor milyen üzenetet hordoz, mert nem mindegy, hogy három darab 1-est vagy három 9-es látsz, mindkét számsor mást és mást jelent.

 

111 – A teremtés angyali számai

 

A gondolat teremtő erejére hívják fel a figyelmed. Ha valamire nagyon erősen koncentrálsz, amikor a számokat látod, az valóra válhat. Új kezdetet is jeleznek ezek a számok: az, amire abban az időszakban gondoltál, amikor megláttad a tripla egyest, jó ötlet, és kezdd el csinálni minél előbb.

 

222 – Életmód váltás angyali számai

 

Ha a 2-es számot látod háromszor egymás mellett, akkor az angyalok egy életmód váltásra akarják felhívni a figyelmed. Ha nem mozogsz eleget és nem táplálkozol egészségesen, akkor változtass ezen. Ha nálad más területen értendő a változás, de nem tudsz rájönni, hogy milyen területen kellene váltanod, akkor kérdezd kollégáinkat!

angyali számok

Érdekel az angyalkártya jóslás? Akkor kattints IDE!

 

333 – Veszélyt jelző angyali számok

 

Valamilyen vészhelyzetre, baleset lehetőségére hívják fel a figyelmed. Ha résen vagy, elkerülheted a bajt. Ha pontosabban szeretnéd tudni, mire kell figyelned, kérdezd kollégáinkat, és ők átadják őrangyalod figyelmeztető üzenetét!

 

444-A mobilitás angyali számai

 

Túlságosan kötődsz egy helyhez vagy élethelyzethez, esetleg személyekhez. Légy mobilisabb, ne kötődj az anyagi világhoz, mert ez leblokkolja a fejlődésed energiáit és lelassul a lelki fejlődésed, sőt, akár meg is állhat a spirituális fejlődésed.

 

555 -A változtatás angyali számai

 

Valamin sürgősen változtatnod kell az életedben. Gondold végig, hogy mi lehet az, amire az angyalok figyelmeztetnek, és ha nem sikerül rájönnöd, akkor kérd kollégáink segítségét! Ők elmondják az angyalok üzenetét és azt is, hogy min kell változtatnod ahhoz, hogy kiegyensúlyozott, teljes életet élj!

 

IDE kattintva megtudhatod az angyalok üzenetét 2016-ra!

angyali számok

666- A szerelem angyali számai

 

Ha ezt a számsort látod, a nagy szerelmed, a duál párod közelében vagy. Nézz szét, keresd meg őt, mert lehet, hogy ez az egyetlen lehetőségetek arra, hogy találkozzatok. Hogy biztosan ne menj el mellette, kérd kollégáink segítségét még ma!

 

777 A nagy szerencse angyali számai

 

Ha három hetest látsz, az angyalok azt szeretnék a tudomásodra hozni, hogy a nagy szerencse ott van körülötted, csak észre kell venned a lehetőséget. Nézz körül és légy szerencsés! Ha nem megy egyedül, kérd szakembereink segítségét, ők elmondják, hogy miben, miként és mikor lesz szerencséd!

 

Láttál már videón IGAZI őrangyalt? Ha nem, kattints IDE!

 

888-A nagy pénz angyali számai

 

A nagy pénz eljövetelét jelzik ezek a számok. Ha ilyet látsz, készülj fel egy hatalmas anyagi változásra, amelyet az angyalok segítségével fogsz elérni. Tudd meg a pontos angyali üzeneted, és hogy mikor lesz sok pénzed! Szakembereink, angyalkommunikátoraink készséggel állnak a rendelkezésedre.

angyali számok

999 -A titok angyali számai

 

Ha három 9-est látsz egymás mellett, valamilyen nagy titokra derül fény a közeljövőben. Figyelj, mert, ha nem vagy résen, nem tudsz meg valamilyen nagy titkot, ami megváltoztatná az életed! Ha nem jössz rá, hogy mi lehet ez a titok, akkor kérd kollégáink segítségét! Ők felfedik az angyali számok titkos üzenetét előtted.

 

Szeretnéd tudni, hogy ki a Te őrangyalod, vagy mely problémáddal melyik angyalhoz fordulhatsz segítségért? Esetleg még többet szeretnél tudni az angyali számokról? Ha igen, akkor hívd Fortunát, vagy pedig Virágot a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc)!

Külföldről is elérhetőek: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Lájkolj minket!

Olvastad már?

Telihold és holdfogyatkozás – veszélyeket tartogat!

A mai Telihold és Holdfogyatkozás veszélyeiről olvashatsz most. Bár a Telihold általában támogató jelleggel bír, ami céljaink elérést illeti, most a Holdfogyatkozással együtt inkább több rosszat hozhat, mint jót. Nem árt óvatosnak lenned, mert sosem tudni: lehet, éppen rád lesz negatív hatással, amit sikerrel kikerülhetsz, ha figyelmesen olvasol.     Leírtuk neked ITT, hogyan használd […]

Összeillő csillagjegyek a szerelemben

Összeillő csillagjegyek a szerelemben   Az asztrológia nagyban meghatározza, hogy bizonyos csillagjegyek mennyire is illenek össze. Hogy milyen intenzitású és minőségű kapcsolatra is számíthatnak egymással, valamint van-e egyáltalán közös jövőjük. A bolygók minden csillagjegyre másként hatnak, ezért sokszor előfordul, hogy bizonyos jegyek egy kapcsolaton belül csak civakodásra számíthatnak, és arra, hogy a kéréseik, elvárásaik biztos, […]

Nagy nyári szerelmi horoszkóp 2019!

Nyári nagy szerelmi horoszkóp   Kos A szerelmi horoszkóp tüzes nyarat jelez előre neked. Nagy választások előtt állsz majd, leginkább a szenvedély adhatja meg a legjobb választ számodra. Meglévő kapcsolatodnak nem tesznek jót a titkok. Hívd Juliannát a 0690633931-es számon (485Ft/perc), tudd meg, párod megcsal-e a nyáron!     Bika Nagyon erős nyarad lesz a […]

Heti horoszkóp 2019.07.11 – 2019.07.18

Heti horoszkóp 2019.07.11 – 2019.07.18   KOS Sikereidet és a szerencsédet több minden is próbálja akadályozni a heti horoszkóp szerint, pedig ezeknek lassan meg kell érkezniük az életedbe. Önmagad is gátolod a fejlődésedet, nem helyén való gondolatokkal és hozzáállással. Fontos lenne megtudnod, mi is az, amit el kell elengedni azért, hogy a céljaid elérhetővé váljanak. […]

Így szeretkeznek a csillagjegyek!

Így szeretkeznek a csillagjegyek!   KOS: A Kos minden mennyiségben imádja a szexet, egy igazi szexuális ragadozó. Gyorsan szereti, és folyamatosan új hódításokon töri a fejét, de ha igaz szerelemre talál, mindent megtesz a párjáért.   BIKA: Nagyon romantikus, inkább a szerelmet szereti. Ő a legerotikusabb a csillagjegyek között. A legérzékenyebb pontja a talpa és […]

Nagy Nyári Szerencse Horoszkóp

Nagy nyári szerencsehoroszkóp     Kos      A szerencse változó mértékben lesz veled a nyári hónapokban. Érdemes figyelned a 2019-es horoszkóp sorait, ha nagyot szeretnél szakítani. Hívd Marcus Mágust a 0690633931-es számon (485Ft/perc), ismerd meg a szerencseszámaid a nyári hónapokra!     Bika Leginkább az augusztus hozhat eredményt a szerencse területén számodra. A szerencse horoszkóp […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 313

Ha egészségügyi problémáidra keresed a megoldást, de már nem tudod kihez fordulj, akkor ne tétovázz! segítek felfedni a probléma forrását, és megszüntetem azt! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 530

Ha az élet minden területén elakadtál és nem tudod, milyen irányba is indulj, akkor ne késlekedj! Sokféle technikámnak és tanulmányaimnak köszönhetően most Neked segíthetek egy gondtalan jövő elérésében! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 830