CREDIT CARD PAYMENTS 069 888 888

Mit jelentenek az angyali számok?

Mit jelentenek az angyali számok

Tudtad, hogy az angyali számok és jelek mindig ott vannak körülötted? Előfordult már veled is, hogy az órára pillantottál és 4 egyforma számot láttál a digitális kijelzőn? A közhiedelem szerint ilyenkor kívánni kell valamit és az teljesül.

Azt viszont lehet, hogy nem hallottad még, hogy nincs is szükséged 4 egyforma számra, a csoda már 3 egyforma szám esetén is bekövetkezhet, hiszen minden tripla szám angyali szám, és rejtett angyali üzenete van a számodra. Figyeld az angyali számokat és vedd komolyan az üzenetet!

Vegyük sorra, melyik számsor milyen üzenetet hordoz, mert nem mindegy, hogy három darab 1-est vagy három 9-es látsz, mindkét számsor mást és mást jelent.

 

111 – A teremtés angyali számai

 

A gondolat teremtő erejére hívják fel a figyelmed. Ha valamire nagyon erősen koncentrálsz, amikor a számokat látod, az valóra válhat. Új kezdetet is jeleznek ezek a számok: az, amire abban az időszakban gondoltál, amikor megláttad a tripla egyest, jó ötlet, és kezdd el csinálni minél előbb.

 

222 – Életmód váltás angyali számai

 

Ha a 2-es számot látod háromszor egymás mellett, akkor az angyalok egy életmód váltásra akarják felhívni a figyelmed. Ha nem mozogsz eleget és nem táplálkozol egészségesen, akkor változtass ezen. Ha nálad más területen értendő a változás, de nem tudsz rájönni, hogy milyen területen kellene váltanod, akkor kérdezd kollégáinkat!

angyali számok

Érdekel az angyalkártya jóslás? Akkor kattints IDE!

 

333 – Veszélyt jelző angyali számok

 

Valamilyen vészhelyzetre, baleset lehetőségére hívják fel a figyelmed. Ha résen vagy, elkerülheted a bajt. Ha pontosabban szeretnéd tudni, mire kell figyelned, kérdezd kollégáinkat, és ők átadják őrangyalod figyelmeztető üzenetét!

 

444-A mobilitás angyali számai

 

Túlságosan kötődsz egy helyhez vagy élethelyzethez, esetleg személyekhez. Légy mobilisabb, ne kötődj az anyagi világhoz, mert ez leblokkolja a fejlődésed energiáit és lelassul a lelki fejlődésed, sőt, akár meg is állhat a spirituális fejlődésed.

 

555 -A változtatás angyali számai

 

Valamin sürgősen változtatnod kell az életedben. Gondold végig, hogy mi lehet az, amire az angyalok figyelmeztetnek, és ha nem sikerül rájönnöd, akkor kérd kollégáink segítségét! Ők elmondják az angyalok üzenetét és azt is, hogy min kell változtatnod ahhoz, hogy kiegyensúlyozott, teljes életet élj!

 

IDE kattintva megtudhatod az angyalok üzenetét 2016-ra!

angyali számok

666- A szerelem angyali számai

 

Ha ezt a számsort látod, a nagy szerelmed, a duál párod közelében vagy. Nézz szét, keresd meg őt, mert lehet, hogy ez az egyetlen lehetőségetek arra, hogy találkozzatok. Hogy biztosan ne menj el mellette, kérd kollégáink segítségét még ma!

 

777 A nagy szerencse angyali számai

 

Ha három hetest látsz, az angyalok azt szeretnék a tudomásodra hozni, hogy a nagy szerencse ott van körülötted, csak észre kell venned a lehetőséget. Nézz körül és légy szerencsés! Ha nem megy egyedül, kérd szakembereink segítségét, ők elmondják, hogy miben, miként és mikor lesz szerencséd!

 

Láttál már videón IGAZI őrangyalt? Ha nem, kattints IDE!

 

888-A nagy pénz angyali számai

 

A nagy pénz eljövetelét jelzik ezek a számok. Ha ilyet látsz, készülj fel egy hatalmas anyagi változásra, amelyet az angyalok segítségével fogsz elérni. Tudd meg a pontos angyali üzeneted, és hogy mikor lesz sok pénzed! Szakembereink, angyalkommunikátoraink készséggel állnak a rendelkezésedre.

angyali számok

999 -A titok angyali számai

 

Ha három 9-est látsz egymás mellett, valamilyen nagy titokra derül fény a közeljövőben. Figyelj, mert, ha nem vagy résen, nem tudsz meg valamilyen nagy titkot, ami megváltoztatná az életed! Ha nem jössz rá, hogy mi lehet ez a titok, akkor kérd kollégáink segítségét! Ők felfedik az angyali számok titkos üzenetét előtted.

 

Szeretnéd tudni, hogy ki a Te őrangyalod, vagy mely problémáddal melyik angyalhoz fordulhatsz segítségért? Esetleg még többet szeretnél tudni az angyali számokról? Ha igen, akkor hívd Fortunát, vagy pedig Virágot a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc)!

Külföldről is elérhetőek: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Lájkolj minket!

Olvastad már?

Heti horoszkóp 2019.11.21. – 2019.11.28.

Heti horoszkóp 2019.11.21. – 2019.11.28.   KOS Ha önfejűségedből, hirtelen haragodból nem adsz alább, elég rossz napok elé nézhetsz. Most a heti bolygóállás az anyagi helyzetedre, és karrier területére is eléggé rosszul hat. Azok a döntések, amiket mérlegelés nélkül hozol, most biztos, hogy nem fogják a javadat szolgálni. Hívd Violát a 0690633931-es számon (485 Ft/p), […]

Karácsony előtti angyali üzenet: Kövesd a megérzéseidet!

Karácsony előtti angyali üzenet: Kövesd a megérzéseid!    Az angyali üzenet mindig fontosabb karácsony környékén. A legszentebb ünnep ez, a fény ünnepe, amikor a Karácsony angyala a Földre száll, békét és szeretetet hozva az emberek és a te szívedbe is! Teljesen mindegy, milyen hited van, ha Karácsony tájékán itt vagy Európában valahol, a karácsonyi szellem […]

Pénz, szerelem, siker varázslat 2020-ra!

Pénz, szerelem és siker varázslat 2020-ra   A pénz egyre fontosabb tényezővé válik napjainkban. Sokan csak ebben látják a boldogságot. Azt gondolom, te is egyetértesz abban, hogy az élethez több dologra is szükség van, mint csupán a pénz. A szerelem éppen olyan fontos, vagy a siker által nyújtott flow élmény, amelyről mostanság nagy divat beszélni. […]

Angyali üzenet Novemberre

Angyali üzenet novemberre   Az angyali üzenet novemberre is megérkezett. Késve ugyan, de megérkezett. Az angyalok mérgesek az emberekre. Fáj nekik, amit mi emberek, a Földön teszünk. Nézd csak meg, ahogy sokszor a tévében egy műsorvezetővel beszélnek. Hová is jutott a világ!? Az angyalok a sok gonoszság miatt csak késve küldték el üzenetüket, viszont sosem […]

A kínai asztrológia szerint ettől lesz különleges a karácsony

A kínai asztrológia szerint, ettől lesz különleges a karácsony      December 24.  A Disznó éve, 2019. hamarosan lezárul. Elkezdődik a baljós 2020-as esztendő, a Patkány éve. Most még a Disznó bősége köszönt rád, most még élhetsz olyan energiákkal, amelyek jövőre már elérhetetlenek lesznek. A Disznó évének minden ünnepe különleges, amikor különösen boldog pillanatokat élhetsz […]

Heti horoszkóp 2019.11.14. – 2019.11.21.

Heti horoszkóp 2019.11.14. – 2019.11.21.   KOS Barátaidra sokat támaszkodhatsz a héten. Bármi is történjék, melletted leszek és segítenek, leginkább lelkileg. Ugyanígy szerelmi életed is nagyon jól alakulhat, az alvó vulkán kitörni látszik. Igen heves, boldog hét lehet ez számodra érzelmi téren. Anyagiakkal kapcsolatban sok feszültség látható a heti horoszkópban, több kiadás, kevesebb bevétel. Vagy […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 313

Ha szeretnéd megtudni angyali üzeneted, vagy szeretnél elhunyt szeretteiddel kapcsolatot kialakítani, akkor rám van szükséged. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 954

Már több, mint húsz éve foglalkozom kártya jóslással. A kártyák közül a cigánykártyát használom, emellett tisztánlátó vagyok, és rontáslevétellel is dolgozom.

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 619