Mit jelentenek az angyali számok?

Mit jelentenek az angyali számok

Tudtad, hogy az angyali számok és jelek mindig ott vannak körülötted? Előfordult már veled is, hogy az órára pillantottál és 4 egyforma számot láttál a digitális kijelzőn? A közhiedelem szerint ilyenkor kívánni kell valamit és az teljesül.

Azt viszont lehet, hogy nem hallottad még, hogy nincs is szükséged 4 egyforma számra, a csoda már 3 egyforma szám esetén is bekövetkezhet, hiszen minden tripla szám angyali szám, és rejtett angyali üzenete van a számodra. Figyeld az angyali számokat és vedd komolyan az üzenetet!

Vegyük sorra, melyik számsor milyen üzenetet hordoz, mert nem mindegy, hogy három darab 1-est vagy három 9-es látsz, mindkét számsor mást és mást jelent.

 

111 – A teremtés angyali számai

 

A gondolat teremtő erejére hívják fel a figyelmed. Ha valamire nagyon erősen koncentrálsz, amikor a számokat látod, az valóra válhat. Új kezdetet is jeleznek ezek a számok: az, amire abban az időszakban gondoltál, amikor megláttad a tripla egyest, jó ötlet, és kezdd el csinálni minél előbb.

 

222 – Életmód váltás angyali számai

 

Ha a 2-es számot látod háromszor egymás mellett, akkor az angyalok egy életmód váltásra akarják felhívni a figyelmed. Ha nem mozogsz eleget és nem táplálkozol egészségesen, akkor változtass ezen. Ha nálad más területen értendő a változás, de nem tudsz rájönni, hogy milyen területen kellene váltanod, akkor kérdezd kollégáinkat!

angyali számok

Érdekel az angyalkártya jóslás? Akkor kattints IDE!

 

333 – Veszélyt jelző angyali számok

 

Valamilyen vészhelyzetre, baleset lehetőségére hívják fel a figyelmed. Ha résen vagy, elkerülheted a bajt. Ha pontosabban szeretnéd tudni, mire kell figyelned, kérdezd kollégáinkat, és ők átadják őrangyalod figyelmeztető üzenetét!

 

444-A mobilitás angyali számai

 

Túlságosan kötődsz egy helyhez vagy élethelyzethez, esetleg személyekhez. Légy mobilisabb, ne kötődj az anyagi világhoz, mert ez leblokkolja a fejlődésed energiáit és lelassul a lelki fejlődésed, sőt, akár meg is állhat a spirituális fejlődésed.

 

555 -A változtatás angyali számai

 

Valamin sürgősen változtatnod kell az életedben. Gondold végig, hogy mi lehet az, amire az angyalok figyelmeztetnek, és ha nem sikerül rájönnöd, akkor kérd kollégáink segítségét! Ők elmondják az angyalok üzenetét és azt is, hogy min kell változtatnod ahhoz, hogy kiegyensúlyozott, teljes életet élj!

 

IDE kattintva megtudhatod az angyalok üzenetét 2016-ra!

angyali számok

666- A szerelem angyali számai

 

Ha ezt a számsort látod, a nagy szerelmed, a duál párod közelében vagy. Nézz szét, keresd meg őt, mert lehet, hogy ez az egyetlen lehetőségetek arra, hogy találkozzatok. Hogy biztosan ne menj el mellette, kérd kollégáink segítségét még ma!

 

777 A nagy szerencse angyali számai

 

Ha három hetest látsz, az angyalok azt szeretnék a tudomásodra hozni, hogy a nagy szerencse ott van körülötted, csak észre kell venned a lehetőséget. Nézz körül és légy szerencsés! Ha nem megy egyedül, kérd szakembereink segítségét, ők elmondják, hogy miben, miként és mikor lesz szerencséd!

 

Láttál már videón IGAZI őrangyalt? Ha nem, kattints IDE!

 

888-A nagy pénz angyali számai

 

A nagy pénz eljövetelét jelzik ezek a számok. Ha ilyet látsz, készülj fel egy hatalmas anyagi változásra, amelyet az angyalok segítségével fogsz elérni. Tudd meg a pontos angyali üzeneted, és hogy mikor lesz sok pénzed! Szakembereink, angyalkommunikátoraink készséggel állnak a rendelkezésedre.

angyali számok

999 -A titok angyali számai

 

Ha három 9-est látsz egymás mellett, valamilyen nagy titokra derül fény a közeljövőben. Figyelj, mert, ha nem vagy résen, nem tudsz meg valamilyen nagy titkot, ami megváltoztatná az életed! Ha nem jössz rá, hogy mi lehet ez a titok, akkor kérd kollégáink segítségét! Ők felfedik az angyali számok titkos üzenetét előtted.

 

Szeretnéd tudni, hogy ki a Te őrangyalod, vagy mely problémáddal melyik angyalhoz fordulhatsz segítségért? Esetleg még többet szeretnél tudni az angyali számokról? Ha igen, akkor hívd Fortunát, vagy pedig Virágot a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc)!

Külföldről is elérhetőek: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Lájkolj minket!

Olvastad már?

Heti horoszkóp 2019.02.14 – 2019.02.21

Heti horoszkóp 2019.02.14 – 2019.02.21   KOS Munkába nagyon eredményes leszel, és elégedett lehetsz még pénzügyekben is. Ne érdekeljenek a kisebb akadályok, most tényleg vágj bele mindenbe, amibe csak szeretnél, mert a tízmilliószoros nap hatalmas ereje támogat! Egyedül szerelmi életedben okozhat kárt ez a nap, ami negatív fordulatot vehet. A heti horoszkóp szerint olyan gondtól […]

Február havi szerelmi horoszkóp!

Február havi szerelmi horoszkóp   Kos A havi szerelmi horoszkóp új távlatokat jelez előre neked a februári hónapra. Sok új embert ismersz majd meg, aki között ott lehet az igazi is! Meglévő kapcsolatod esetében légy óvatos, mert párod félre értheti egy régi jóslat sorait! Hívd Váradi Évát a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérj egy jóslatot, ami […]

Valentin napi titkos szerelmi mágia

Valentin napi titkos szerelmi mágia   Már nyakunkon a Valentin-nap, úgyhogy gyorsan készültünk nektek egy meglepetéssel. Szingliknek, párkapcsolatban élőknek, társas magányban élőnek, csalódottaknak, és boldog szerelmeseknek is.   Nagyon fontos dolog, hogy Valentin-nap előtt nézd meg ITT, van-e rajtad esetleg valamilyen nem kívánt szerelmi kötés!   Ugyanis egy olyan Valentin napi szerelmi mágiát osztunk meg […]

Angyali nyerőszámok Februárra

Angyali nyerőszámok Februárra   Angyali nyerőszámok érkeztek februárra is. Az angyalok ilyenkor megjelölik azokat a számokat, amelyek nyereményt hozhatnak. A számoknak különleges rezgése van ebben az időszakba.   EZEKET az angyali szimbólumokat használd, hogy teljesüljenek az álmaid!   Saját magunknak is kérhetünk számokat az angyaltól, személyre szabott számokat. Ehhez meg kell tanulnunk az angyalokra koncentrálni, […]

Heti horoszkóp 2019.02.07 – 2019.02.14

Heti horoszkóp 2019.02.07 – 2019.02.14   KOS Több lehetőséget is megragadhatsz a héten, ha elég figyelmes leszel, és csak rajtad múlik, hogy élsz-e ezekkel. Fizikailag és lelkileg is rendben leszel, ennek köszönhetően a kellő lendületed meglesz ahhoz, hogy belevágj valamibe, amit sikerre is vihetsz hosszútávon. Ha viszont úgy érzed, neked soha semmi nem sikerül, akkor […]

Angyali üzenet Februárra

Angyali üzenet Februárra   Különleges angyali üzenet érkezett februárra. Az angyal hihetetlen veszélyre figyelmeztet, és a figyelmeztetés mindenkinek szól!   Használj pénzteremtő imát, amit ITT találsz!   Több őrangyal is megjelent, társultak melléjük a védőangyalok. Az angyalok arra figyelmeztetnek, hogy veszély leselkedik ránk. A hitünkben akarnak megrengetni bennünket, és ki akarnak mozdítani minket a komfort […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 313

Ha kapcsolatot szeretnél teremteni a túlvilággal, vagy kíváncsi vagy arra, mi az életfeladatod, ne késlekedj tovább! Másfél évtizedes tapasztalattal állok rendelkezésedre! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 494

Ha egészségügyi vagy párkapcsolati problémáidra keresed a megoldást, akkor itt állj meg, hiszen az atlantiszi mágiával segítek Neked! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 453