CREDIT CARD PAYMENTS 069 888 888

Mit jelentenek az angyali számok?

Mit jelentenek az angyali számok

Tudtad, hogy az angyali számok és jelek mindig ott vannak körülötted? Előfordult már veled is, hogy az órára pillantottál és 4 egyforma számot láttál a digitális kijelzőn? A közhiedelem szerint ilyenkor kívánni kell valamit és az teljesül.

Azt viszont lehet, hogy nem hallottad még, hogy nincs is szükséged 4 egyforma számra, a csoda már 3 egyforma szám esetén is bekövetkezhet, hiszen minden tripla szám angyali szám, és rejtett angyali üzenete van a számodra. Figyeld az angyali számokat és vedd komolyan az üzenetet!

Vegyük sorra, melyik számsor milyen üzenetet hordoz, mert nem mindegy, hogy három darab 1-est vagy három 9-es látsz, mindkét számsor mást és mást jelent.

 

111 – A teremtés angyali számai

 

A gondolat teremtő erejére hívják fel a figyelmed. Ha valamire nagyon erősen koncentrálsz, amikor a számokat látod, az valóra válhat. Új kezdetet is jeleznek ezek a számok: az, amire abban az időszakban gondoltál, amikor megláttad a tripla egyest, jó ötlet, és kezdd el csinálni minél előbb.

 

222 – Életmód váltás angyali számai

 

Ha a 2-es számot látod háromszor egymás mellett, akkor az angyalok egy életmód váltásra akarják felhívni a figyelmed. Ha nem mozogsz eleget és nem táplálkozol egészségesen, akkor változtass ezen. Ha nálad más területen értendő a változás, de nem tudsz rájönni, hogy milyen területen kellene váltanod, akkor kérdezd kollégáinkat!

Érdekel az angyalkártya jóslás? Akkor kattints IDE!

 

333 – Veszélyt jelző angyali számok

 

Valamilyen vészhelyzetre, baleset lehetőségére hívják fel a figyelmed. Ha résen vagy, elkerülheted a bajt. Ha pontosabban szeretnéd tudni, mire kell figyelned, kérdezd kollégáinkat, és ők átadják őrangyalod figyelmeztető üzenetét!

 

444-A mobilitás angyali számai

 

Túlságosan kötődsz egy helyhez vagy élethelyzethez, esetleg személyekhez. Légy mobilisabb, ne kötődj az anyagi világhoz, mert ez leblokkolja a fejlődésed energiáit és lelassul a lelki fejlődésed, sőt, akár meg is állhat a spirituális fejlődésed.

 

555 -A változtatás angyali számai

 

Valamin sürgősen változtatnod kell az életedben. Gondold végig, hogy mi lehet az, amire az angyalok figyelmeztetnek, és ha nem sikerül rájönnöd, akkor kérd kollégáink segítségét! Ők elmondják az angyalok üzenetét és azt is, hogy min kell változtatnod ahhoz, hogy kiegyensúlyozott, teljes életet élj!

 

IDE kattintva megtudhatod az angyalok üzenetét 2016-ra!

666- A szerelem angyali számai

 

Ha ezt a számsort látod, a nagy szerelmed, a duál párod közelében vagy. Nézz szét, keresd meg őt, mert lehet, hogy ez az egyetlen lehetőségetek arra, hogy találkozzatok. Hogy biztosan ne menj el mellette, kérd kollégáink segítségét még ma!

 

777 A nagy szerencse angyali számai

 

Ha három hetest látsz, az angyalok azt szeretnék a tudomásodra hozni, hogy a nagy szerencse ott van körülötted, csak észre kell venned a lehetőséget. Nézz körül és légy szerencsés! Ha nem megy egyedül, kérd szakembereink segítségét, ők elmondják, hogy miben, miként és mikor lesz szerencséd!

 

Láttál már videón IGAZI őrangyalt? Ha nem, kattints IDE!

 

888-A nagy pénz angyali számai

 

A nagy pénz eljövetelét jelzik ezek a számok. Ha ilyet látsz, készülj fel egy hatalmas anyagi változásra, amelyet az angyalok segítségével fogsz elérni. Tudd meg a pontos angyali üzeneted, és hogy mikor lesz sok pénzed! Szakembereink, angyalkommunikátoraink készséggel állnak a rendelkezésedre.

999 -A titok angyali számai

 

Ha három 9-est látsz egymás mellett, valamilyen nagy titokra derül fény a közeljövőben. Figyelj, mert, ha nem vagy résen, nem tudsz meg valamilyen nagy titkot, ami megváltoztatná az életed! Ha nem jössz rá, hogy mi lehet ez a titok, akkor kérd kollégáink segítségét! Ők felfedik az angyali számok titkos üzenetét előtted.

 

Szeretnéd tudni, hogy ki a Te őrangyalod, vagy mely problémáddal melyik angyalhoz fordulhatsz segítségért? Esetleg még többet szeretnél tudni az angyali számokról? Ha igen, akkor hívd Imolát, vagy pedig Amaritát  a 06 90 985 921-es telefonszámon (485 Ft/perc)!

Külföldről is elérhetőek: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Lájkolj minket!

Olvastad már?

Gyertyamágia, ami kizárólag Szenteste működik

Nincs még egy olyan este, mint a Szenteste! Napjainkban nagyon népszerű a gyertyamágia, amelyet szinte az egész világon alkalmaznak. Nálunk is a hívóknak gyakran ajánljuk, hiszen semmilyen komolyabb eszközi vagy helyszíni igénye sincs. A gyertyamágia otthon nem könnyű, hiszen a hatékony mágiákhoz valamilyen különleges helyre van szükség. Szerencsére egy évben egyszer, egy kis időre a […]

Cigánykártya üzenete Januárra

Cigánykártya üzenete Januárra     A Január nem lesz könnyű hónap a cigánykártya üzenete szerint. Neked is vigyáznod kell! A munkáltatók ebben a hónapban nagyon galád módon tudnak majd viselkedni alkalmazottaikkal. Sok munkáltató írja most le végleg magát, ami az amúgy is szűkös munkaerőpiacon, egyet jelent majd számára a csőddel. A karma visszavág, de nem […]

Melyik évben születtél? Ez vár rád 2020-ban!

Melyik évben születtél, ez vár rád 2020-ban     Személyes évedet megismerheted a 0690985921 számon (485 Ft/perc), a legjobb számmisztikával foglalkozó szakember várja a hívásod!   Tudni szeretnéd, hogy mi vár rád 2020-ban? ITT elolvashatod!   1-es személyes év A következő évtized első éve bizony sok jót ígér neked. Éppen ezért, ne hagyj ki semmilyen […]

Tudd meg, hogyan légy gazdag 2020-ban!

A gazdagság mágia az egyik legkeresettebb műfaj a mágusoknál, ezért mindig születnek új és még újabb rituálék, amelyek megmozgatnak valamit itt lent a Földön és fent az Égen egyaránt. A rituálékat mindig több avatott mágus hozza létre, amit egy adott esztendőben csak egy meghatározott számban lehetséges. Minél újabb egy rituálé, az annál hatékonyabb, hiszen kevesen […]

Január havi szerelmi horoszkóp!

Január havi szerelmi horoszkóp!   KOS A jelenleg egyedül élő Kos számára januárban kalandokból nem lesz hiány, mégis céltalannak is ígérkezik egyben. Végig úgy érezheti, mintha hiányozna még valami, így most semmi sem lehet elég jó. Hívd Sárát a 0690985921-es számon (485Ft/p), kérj szerelmi jóslást, kapj válaszokat! A párban élő Kos számára az igazi kihívást […]

Januári sikermágia az egész éves bőségért

Januári sikermágia az egész éves bőségért   A nemzetközi mágia szövetség az első ülésen meghatározta, hogy januárban melyik mágiát kérik a mágusoktól. A döntés az alapján születik meg, hogy melyiket gondolják a legerősebbnek, leghatékonyabbnak az egész éves bőség érdekében.   Segítő Lélek blogunkban támogatást kapsz ITT, hogy sokkal jobban bízz magadban!   Természetesen itt több […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha keresed a megfelelő válaszokat jövőddel kapcsolatban, akkor ne habozz. Közvetítem Neked az angyalok válaszait, így tudok irányt mutatni életed bármely területén. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 985 921 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 522

Ha egészségügyi vagy párkapcsolati problémáidra keresed a megoldást, akkor itt állj meg, hiszen az atlantiszi mágiával segítek Neked! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 985 921 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 453

Ha egészségügyi problémáidra keresed a megoldást, de már nem tudod kihez fordulj, akkor ne tétovázz! segítek felfedni a probléma forrását, és megszüntetem azt! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 985 921 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 530