Mit árul el a telefonszámod a számmisztika szerint?

telefonszam

Az életünkben minden számokhoz kötött, szinte minden életterületen megjelennek a számok. Ott sorakoznak a személyi igazolványunkban, a TAJ kártyán, a bankkártyán, a névjegykártyánkon, az autónk rendszámtábláján és még sorolhatnám.

Minden számnak külön rezgése van, ezért egyáltalán nem mindegy, hogy milyen számok vesznek körül bennünket. Van olyan szám, amelyen nem tudsz változtatni, mint például a születési dátumod, de sok olyan szám is van az életben, amelyet Te magad választhatsz meg. Ilyen például a telefonszámod is. Nagyon sok szolgáltatónál eldöntheted, hogy mi legyen a számod és, ha tetszik, szolgáltatóváltáskor is magaddal viheted.

Van 3 szám, mely biztosan balszerencsét hoz! Nézd meg ITT, melyek ezek!

Szerencsés-e a mostani telefonszámod, vagy  érdemes lenne lecserélned?

Erre a kérdésre nagyon egyszerűen megkaphatod a választ, ha az alábbi példa alapján összeadod a számokat addig, amíg egy egyjegyű számot nem kapsz, ezután leellenőrzöd, hogy ez a szám szerencsét hoz, vagy éppen az ellenkezőjét. Az utóbbi esetben azonnal cseréld le a számod, de előtte kérdezd meg egy számmisztikustól, hogy mely számok hoznak neked szerencsét, bőséget és pozitív dolgokat az életedbe, majd ez alapján válassz magadnak új számot!

Lehet, hogy a telefonszámod okozta a peches időszakokat? Nem hívtak fel egy állásinterjú után? Hiába adtad meg a számod az első randin, mégsem csörgött utána a telefonod? Tudd meg azonnal a 0690633931-es telefonszámon (485 Ft/perc), és ha szükséges, még ma cseréld le a számod!

Szeretnéd elkerülni a baleseteket? Kattints IDE, és megtudod, milyen talizmán véd meg!

Példa:

telefon, jóslás, jós, jósnő, telefonos jóslás

0680 970 85 39

Számolási útmutató: 6+8+9+7+8+5+3+9

A végeredmény 55, tehát 5+5 vagyis 10, és 1+0 az 1

1: Ha ez a szám jött ki, mint a fenti példánkban is,  akkor azonnal cseréld le a telefonszámod! Sajnos az 1-es szám a legrosszabb ómen. Mindenképpen hiányt jelöl. Bizonyára több minden hiányzik az életedből, és sehogy sem tudsz egyről a kettőre jutni. Ha magányos vagy, akkor itt az idő, hogy változtass valamin. Kezdd a telefonszámoddal!

2: A telefonszámod nem befolyásolja a szerencsédet, ha megtartod, semmi nem változik az életedben, de mindenképpen kérd el a szerencseszámaidat jósainktól, mert a telefonszámod alapján Fortuna elhanyagolt téged az elmúlt időszakban.

3: Ha a számok összeadása után a 3-as számot kaptad, inkább az érzelmi életedre kell odafigyelned. A telefonszámod ezt nem befolyásolja. Hamarosan véget érhet a kapcsolatod, de ha nem szeretnéd, akkor kérj tanácsot a 0690633931-es számon (485 Ft/perc)!

4: Ha a telefonszámod négyesre redukálódik, akkor te szeretsz utazni és, ha tehetnéd, sokkal többet utaznál, mint most. Nagyon figyelj a közúti balesetekre, mert ha még nem volt benne részed, amíg ezt a telefonszámot használod, bármi megtörténhet. Kérj segítséget és védelmet a 0690633931-es telefonszámon (485 Ft/perc)!

félelem astro24h, ne félj tovább, segítség astro24h

5: Sok mindent elkezdesz, de szinte semmit nem fejezel be. A telefonszámod nem hoz rád bajt, de nem is segít semmiben. Több kitartásra lenne szükséged és más számok rezgései tudnak ebben segíteni. Kérdezd meg kollégáinktól, melyek azok a számok, amelyek támogatnak téged és azokat válaszd a számaid közé.

6: Általában szerencsés vagy és szeretsz alkotni, vonzódsz a művészetekhez. Ha telefonszámot változtatsz, könnyebben megtalálod azt a művészeti ágat, amelyben a legjobban kibontakozhatsz.

7:  A hetes a szerencse száma. Ha 7-es jött ki, akkor mindenképpen hívd a kollégáinkat, mert ez nagyon ritka, és Rád nagy nyeremény vár! Tudd meg, mikor és hogyan nyerhetsz pénzt vagy bármilyen más értékes ajándékot!

8: A pénz száma a 8-as, gratulálunk! Ha ezt a végeredményt kaptad, nem kéne, hogy anyagi gondokkal küszködj. A 8-as szám sok pénzt hoz neked. Ha ez nem így van, akkor valamilyen negatív energia akadályozza a szám energiájának a beépülését. Kérj egy rontásvizsgálatot, illetve védelmet az Asztro-Vonalon!

9: A teljesség száma a kilenc. Ha 9-es jött ki, akkor a te életfeladatod a tökéletes harmónia megtalálása. Ez bizonyára menni fog Neked segítség nélkül is, de sajnos 60 éves korod előtt aligha sikerül megtalálnod, amit keresel. Ha felhívod a 0690633931-es számot (485 Ft/perc), megtudhatod, mit kell tenned, hogy jóval előbb révbe érj, és megtaláld a boldogságot!

Szeretnéd tudni, hogy azok a számok, melyek gyakran megjelennek a mindennapjaidban, mire akarják felhívni a figyelmed? Szeretnél egy személyre szabott számmisztikai vagy asztrológiai elemzést kérni, hogy tudd, milyen irányba indulj, vagy mi vár rád a jövőben? Akkor hívd a legjobb szakembereket. Lunczer Juditot vagy Xalent a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), akik elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

lájkold ha tetszett, lájkold és oszd meg, lájkold astro24h,

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét