Milyen változást hoz neked a MAJOM éve?

Milyen változást hoz neked a MAJOM éve

A Majom éve a látszat kapcsolatok éve lesz. Érvényes ez az érzelmi és az üzleti kapcsolatokra egyaránt. Minden esetben az egyéni hozzáálláson múlik, hogy mivé fejlődnek ezek a gyorsan kialakuló és kívülről jónak tűnő kapcsolatrendszerek.

Sokan hajlamosak lesznek a pillanatnyi örömért, kedvező lehetőségért cserébe feladni olyan biztonságot, amiért éveken át dolgoztak.

A hirtelen és könnyelmű döntéseket támogatja a Majom éve, de ez ellen erős akarattal, céltudatos magatartással fel lehet, és fel kell venni a harcot. Ebben segíthetnek a szakembereink is. Ha egy nagy döntéshelyzet előtt állsz, akkor ne hamarkodd el a választást, kérj tőlük segítséget!

Pénzügyi területen gyors valutaingadozások, hullámvölgyek és hullámhegyek váltakoznak majd az árfolyam piacon. A tőzsdézés szerelmesei nagyot nyerhetnek, de még annál is nagyobbat bukhatnak ebben az évben.

A majom pimaszsága és lendülete játékosságot és pozitív fordulatokat hozhat sokaknak az élet mindhárom területén. Minden azon múlik, hogy mennyire tudunk lépést tartani az egyre gyorsuló eseményekkel. A majom gyors mozgásához hasonlóan cikáznak a különféle, jobbnál jobb lehetőségek, és aki ügyes és tartani tudja a lépést az eseményekkel, az nagyon sok pénzt tehet félre ebben az évben. Aki viszont nem ismerve a korlátait, olyan üzletbe kezd, amihez nem ért, elveszítheti a befektetett tőkét és az eddig félretett pénzét. Kérj egy védelmet jósainktól az eddig megszerzett értékeidre, nehogy elvigye őket a Majom éve!

ITT pedig azt tudhatod meg, hogy ez az év mit jelent a számmisztika szerint!

A majom nem csak gyors és mókás, de ugyanakkor kiváló színész is. Kedvez tehát ez az év azoknak, akik valamilyen előadói műfajban dolgoznak. Műsorvezetők, színészek, zenészek – mind-mind új lehetőségeket kapnak és előadásaikat sokkal kedvezőbben fogadja a kritika, mint az előző években.

A majom a helyváltoztatás bravúros mestere, könnyedén és gyorsan mozdul. A kínai horoszkóp szerint ebben az évben Te is könnyebben változtatsz és mozdulsz ki otthonról. Egyre többen külföldön találják meg a számításukat és sokan döntenek úgy, hogy többet nem költöznek haza, véglegesen letelepednek egy másik országban.

Párkapcsolati téren a korábbi években köttetett kapcsolatok megerősödnek, sokkal többen döntenek úgy, hogy családot alapítanak és gyermeket vállalnak, mint az elmúlt időszakban bármikor. A hivatalos házasságok, parádés esküvők száma is megnő, amiből nem csak a szerelmes párok, hanem a szervezők és vendéglátók is profitálhatnak.

A Majom évében kötött házasságok sajnos kevésbé lesznek tartósak, ezért ha idén terveztél esküvőt, kérj egy szerelmi mágiát szakembereinktől, még a házasságkötés előtt, hogy biztosan örökké tartson a  szerelmetek!

Az egészségügyi problémákra könnyen rálegyintünk és amíg nagyon nagy baj nincs, nem vesszük komolyan testünk jelzéseit. Ez a Majom évében még jellemzőbb lesz, és szinte mindenkire vonatkozik ez a figyelmeztetés, hiszen az év dinamikájából adódóan kevés idő jut az egészségünk ápolására és ellenőrzésére. Az év közepe felé mindenkinek javasolt egy egészségügyi vizsgálat, akkor is, ha teljesen tünetmentes és semmilyen testi, fizikai elváltozást nem tapasztalt. Rejtett, titkos betegségek ütik fel a fejüket, és egy új járvány is megjelenhet, ami sajnos súlyos következményekkel járhat, ha időben nem fedezik fel a tüneteit.

A rejtett betegségek, pszichoszomatikus problémák felderítésére kérheted természetgyógyászaink segítségét! Ők elmondják, hogy tested mely területén van szükséged több energiára, és segítenek pótolni a kóros energiahiányt, egyensúlyt teremteni tested energiatérképén!

Olvass utána ITT, hogy van-e pálmalevél jóslatod, ,  mert ha igen, akkor ebben az évben fel kell kutatnod, és meg kell ismerned a tartalmát!

Ha még nem tetted meg, akkor most kérd el a kínai szerencse üzenetedet a Majom évére Virágtól, hogy a lehető legjobban alakíthasd ezt az évet! Hívd a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), és eléred külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,61€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

facebook like, facebook asztro világ

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét