CREDIT CARD PAYMENTS 069 888 888

Milyen valójában a te démoni oldalad?

Milyen valójában a te démoni oldalad?

 

 

 

Nekünk is van angyali és démoni oldalunk. Ismered a mondást, hogy minden éremnek két oldala van, ez vonatkozik ránk is. A legkönnyebben a csillagjegyünk alapján tudjuk megmondani, hogy milyenek lennénk, ha csak a kisördög suttogna a fülünkbe, és elnyomná az angyalt. Ezt a horoszkópot nevezhetjük démonhoroszkópnak is.

 

KOS démonhoroszkóp:

Kos jegy

Ha te démon lennél, akkor a szex démona lennél. Az alvilágban mindenkivel összefeküdnél, és hobbiból házas embereket csábítanál magad mellé, majd fotókkal zsarolnád őket. Kedvenc démoni elfoglaltságod pedig az lenne, hogy párokat szakítanál szét, más emberek megbízása, kényed, kedved szerint.

 

BIKA démonhoroszkóp:

Bika jegy

Te az étel és az ital démonja lennél. Kényedre ennél és innál, korlátlanul, és az embereket azzal büntetnéd, hogy elennéd előlük az ételt. Persze, ha jobb kedvedben találnak, akkor jutalmul mindenkit korlátlan étellel jutalmaznál. Állandóan partykat szerveznél a démon társaidnak, hatalmas alvilági termekben, és ennétek, innátok napokon keresztül.

 

Neved alapján eláruljuk ITT a jövőd!

 

IKREK démonhoroszkóp:

Ikrek jegy

Te a tudás démona lennél. Mindenkiről mindent tudnál, senki nem titkolhatna előtted semmit. Belelátnál az emberek legféltettebb gondolataiba, és visszaélnél a megszerzett információkkal. Rettegésben tartanád a világot és a vezető politikusokat, így tennél szert hatalmas vagyonra.

 

RÁK démonhoroszkóp:

Rák jegy

Te az érzelmek és az egészség démona lennél. Betegséget hoznál az ellenségeidre, érzelmileg manipulálnád azokat, akik nem tetszenek neked. Hatalmas erő lenne a birtokodban, és az egész emberiség rettegne tőled.

Tenyeredből kiolvashatod a sorsod! Tudd meg ITT, hogyan!

 

OROSZLÁN démonhoroszkóp:

Oroszlán jegy

Te lennél a kapzsiság démona. A világ összes pénzét, kincsét, minden értéket elvennél az emberektől. Dőzsölnél, és nem érdekelne más szegénysége. Tele lennél pénzzel, és mindig többet és többet akarnál. Kincset csak a szeretteid és a barátaid kapnának tőled.

 

SZŰZ démonhoroszkóp:

Szűz jegy

A hatalom démona lennél. Befolyásolnád az emberek elméjét, kedvedre parancsolgatnál nekik, és gépként, robotként használnád őket. Mindenki a játékszered lenne, és kényszerítenéd őket arra, hogy hatalmas istenként, uralkodóként hódoljanak előtted.

 

Szeretnéd tudni, hogy milyen lehetőségeket tartogat a jövő év számodra? Akkor hívd Boszi Katát vagy Megmondót a 06 90 633 931-es telefonszámon (485Ft/perc), akik az elemzés mellett abban is segíthetnek, hogy mágia által nagyobb összeghez juss!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

 

 

MÉRLEG démonhoroszkóp:

Mérleg jegy

Te az örök fiatalság és a csábítás démona lennél. Sosem öregednél, a szépség istenének neveznének. Mindenki arra vágyna, hogy oszd meg velük ezt az erőt és a titkot, te pedig a markodban tartanád őket. A titokért cserébe örökké a szolgálóid lennének.

 

SKORPIÓ démonhoroszkóp:

Skorpió jegy

Egyértelmű, hogy te lennél a háború és a bosszú démona. Összeugrasztanád az embereket, kirobbantanál világháborúkat, másokat gonoszságokra biztatnál. Felkeléseket, ellenállást, polgárháborút robbantnál ki, s mindezt úgy, hogy a legnagyobb örömöd lelnéd benne, és vidáman végignéznéd a harcokat.

 

ITT olvashatod legrosszabb tulajdonságaidat horoszkópod alapján!

NYILAS démonhoroszkóp:

Nyilas jegy

Te a szerelem démona lennél, de ördögien szőnéd a szálakat. Olyan lennél, mint egy gonosz kis Cupidó. Összehoznád, majd szétválasztanád őket, játszanál az érzelmeikkel, és a boldogtalanságukon nevetnél.

 

BAK démonhoroszkóp:

bak

Te a termés és a föld démonja lennél. Szabályoznád azt, hogy ki milyen, és mekkora vagyonhoz jutna a föld által. Bőven meg is adóztatnád azokat, akiknek segítesz jobb terméshez jutni. Zsarnokoskodnál, és magadnak akarnád a föld javait. Királynak kiáltanád ki magad.

 

VÍZÖNTŐ démonhoroszkóp:

Vízöntő jegy

Te most is képes vagy démonként viselkedni, de ha igazából is démon lennél, egy alakváltó démon lenne belőled. Minden nap máshogyan gonoszkodnál, egyszer a pénzzel, vagyonnal, egyszer az érzelmekkel játszanál. Rettegésben tartanád a világot, mert mindenki attól félne, hogy milyen gonoszságot találsz ki legközelebb, és mit tulajdonítasz el magadnak.

 

HALAK démonhoroszkóp:

Halak jegy

Te a mágia démona lennél. Varázsolnál, fekete mágiákkal foglalkoznál. Természetfeletti képességekkel rendelkeznél, és nem félnél használni arra, hogy mások életébe beleavatkozz, még akkor is, ha nem is ismered őket. Képes lennél belelátni a jövőbe, teleportálásra és telepátiára.

Olvastad már?

2020-as évi nagy horoszkóp!

2020-as évi nagy horoszkóp!   KOS Az éves horoszkópod változásokkal teli tizenkét hónapot jövendöl csillagjegyednek. Szinte nem is lesz olyan hónap, amikor nem történik valami jelentős. Tavasszal leginkább a karrieredre kell koncentrálnod, mert akkor támogatnak majd a bolygók a sikerek elérésében. Június egy különleges sorsfordító dátumot tartalmaz, amikor a szegénységet felválthatja a gazdagság. Tudd meg […]

Heti horoszkóp 2019.09.19. – 2019.09.26.

Heti horoszkóp 2019.09.19. – 2019.09.26.   KOS Úgy érzed, hogy csak az a hozzáállás lehet mérvadó és helyes, amit te mutatsz a munkahelyeden. Minden, ami ettől eltér, rettenetesen bosszant. A napokban nem tudod tolerálni, ha mások eltérő tempóban dolgoznak. A családi életedben is megfigyelhető, hogy a saját véleményedet tekinted csak helyesnek. Ha így folytatod, akkor […]

5 jel, hogy veszélyben van a kapcsolatod!

5 jel, hogy veszélyben van a kapcsolatod      A veszély sokszor nehezen észrevehető. Azt gondoljuk, minden rendben van, miközben alapvető jeleket nem ismerünk fel. Te ne ess ebbe a csapdába! Ha veszély van, ismerd azt fel időben! Most megismerhetsz öt olyan jelet, amelyek arra utalnak, hogy veszélyben van a kapcsolatod.   Vannak álmok, amik […]

Heti horoszkóp 2019.09.12. – 2019.09.19.

Heti horoszkóp 2019.09.12. – 2019.09.19.   KOS Kicsit csökken a lendületed, de ezt most meg is engedheted magadnak, mert nemrég bebizonyítottad, hogy mire vagy képes. Anyagi helyzeted és lehetőségeid egyre kedvezőbbek, használd ki ezt az időszakot! Új vállalkozásba is kezdhetsz, vagy akár növelheted bevételeid. Most nagyon fontos tudnod azt, hogy nem gátolja-e valami a sikereidet […]

Szerencsenapok a szerelemben

Szerencsenapok a szerelemben     Szerencsenapok nem csak a pénzügyekben vannak, hanem a szerelem is jobban tud működni bizonyos napokon. Ezek a különleges szerencsenapok neked is a segítségedre lehetnek, hogy megtaláld az igazi boldogságot. A pénzügyek mellett a legtöbben a szerelemben tudnak bizonytalanok lenni. Sokan vagyunk a Földön, mégis a hozzánk illő párt, akivel hosszan […]

Milyen valójában a te démoni oldalad?

Milyen valójában a te démoni oldalad?       Nekünk is van angyali és démoni oldalunk. Ismered a mondást, hogy minden éremnek két oldala van, ez vonatkozik ránk is. A legkönnyebben a csillagjegyünk alapján tudjuk megmondani, hogy milyenek lennénk, ha csak a kisördög suttogna a fülünkbe, és elnyomná az angyalt. Ezt a horoszkópot nevezhetjük démonhoroszkópnak […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha keresed a megfelelő válaszokat jövőddel kapcsolatban, akkor ne habozz. Közvetítem Neked az angyalok válaszait, így tudok irányt mutatni életed bármely területén. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 522

Üdvözöllek! Kitti jósnő vagyok! Hatékony segítséget nyújtok a kedves kérdezőimnek. Életmód tanácsadó, cigánykártya jós, tarot kártya jós vagyok. Ingát is használok, és tisztánérzői képességet is örököltem édesanyámtól. Felhívom a hozzám fordulók figyelmét a rájuk leselkedő veszélyekre, hogy még időben tudjanak változtatni rajta, és el tudják kerülni a nehéz helyzeteket, vagy hogy könnyebben vészeljék át azokat. […]

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 216

Ha egészségügyi problémáidra keresed a megoldást, de már nem tudod kihez fordulj, akkor ne tétovázz! segítek felfedni a probléma forrását, és megszüntetem azt! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 530