CREDIT CARD PAYMENTS 069 888 888

Milyen valójában a te démoni oldalad?

Milyen valójában a te démoni oldalad?

 

 

 

Nekünk is van angyali és démoni oldalunk. Ismered a mondást, hogy minden éremnek két oldala van, ez vonatkozik ránk is. A legkönnyebben a csillagjegyünk alapján tudjuk megmondani, hogy milyenek lennénk, ha csak a kisördög suttogna a fülünkbe, és elnyomná az angyalt. Ezt a horoszkópot nevezhetjük démonhoroszkópnak is.

 

KOS démonhoroszkóp:

Kos jegy

Ha te démon lennél, akkor a szex démona lennél. Az alvilágban mindenkivel összefeküdnél, és hobbiból házas embereket csábítanál magad mellé, majd fotókkal zsarolnád őket. Kedvenc démoni elfoglaltságod pedig az lenne, hogy párokat szakítanál szét, más emberek megbízása, kényed, kedved szerint.

 

BIKA démonhoroszkóp:

Bika jegy

Te az étel és az ital démonja lennél. Kényedre ennél és innál, korlátlanul, és az embereket azzal büntetnéd, hogy elennéd előlük az ételt. Persze, ha jobb kedvedben találnak, akkor jutalmul mindenkit korlátlan étellel jutalmaznál. Állandóan partykat szerveznél a démon társaidnak, hatalmas alvilági termekben, és ennétek, innátok napokon keresztül.

 

Neved alapján eláruljuk ITT a jövőd!

 

IKREK démonhoroszkóp:

Ikrek jegy

Te a tudás démona lennél. Mindenkiről mindent tudnál, senki nem titkolhatna előtted semmit. Belelátnál az emberek legféltettebb gondolataiba, és visszaélnél a megszerzett információkkal. Rettegésben tartanád a világot és a vezető politikusokat, így tennél szert hatalmas vagyonra.

 

RÁK démonhoroszkóp:

Rák jegy

Te az érzelmek és az egészség démona lennél. Betegséget hoznál az ellenségeidre, érzelmileg manipulálnád azokat, akik nem tetszenek neked. Hatalmas erő lenne a birtokodban, és az egész emberiség rettegne tőled.

Tenyeredből kiolvashatod a sorsod! Tudd meg ITT, hogyan!

 

OROSZLÁN démonhoroszkóp:

Oroszlán jegy

Te lennél a kapzsiság démona. A világ összes pénzét, kincsét, minden értéket elvennél az emberektől. Dőzsölnél, és nem érdekelne más szegénysége. Tele lennél pénzzel, és mindig többet és többet akarnál. Kincset csak a szeretteid és a barátaid kapnának tőled.

 

SZŰZ démonhoroszkóp:

Szűz jegy

A hatalom démona lennél. Befolyásolnád az emberek elméjét, kedvedre parancsolgatnál nekik, és gépként, robotként használnád őket. Mindenki a játékszered lenne, és kényszerítenéd őket arra, hogy hatalmas istenként, uralkodóként hódoljanak előtted.

 

Szeretnéd tudni, hogy milyen lehetőségeket tartogat a jövő év számodra? Akkor hívd Boszi Katát vagy Megmondót a 06 90 633 931-es telefonszámon (485Ft/perc), akik az elemzés mellett abban is segíthetnek, hogy mágia által nagyobb összeghez juss!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

 

 

MÉRLEG démonhoroszkóp:

Mérleg jegy

Te az örök fiatalság és a csábítás démona lennél. Sosem öregednél, a szépség istenének neveznének. Mindenki arra vágyna, hogy oszd meg velük ezt az erőt és a titkot, te pedig a markodban tartanád őket. A titokért cserébe örökké a szolgálóid lennének.

 

SKORPIÓ démonhoroszkóp:

Skorpió jegy

Egyértelmű, hogy te lennél a háború és a bosszú démona. Összeugrasztanád az embereket, kirobbantanál világháborúkat, másokat gonoszságokra biztatnál. Felkeléseket, ellenállást, polgárháborút robbantnál ki, s mindezt úgy, hogy a legnagyobb örömöd lelnéd benne, és vidáman végignéznéd a harcokat.

 

ITT olvashatod legrosszabb tulajdonságaidat horoszkópod alapján!

NYILAS démonhoroszkóp:

Nyilas jegy

Te a szerelem démona lennél, de ördögien szőnéd a szálakat. Olyan lennél, mint egy gonosz kis Cupidó. Összehoznád, majd szétválasztanád őket, játszanál az érzelmeikkel, és a boldogtalanságukon nevetnél.

 

BAK démonhoroszkóp:

bak

Te a termés és a föld démonja lennél. Szabályoznád azt, hogy ki milyen, és mekkora vagyonhoz jutna a föld által. Bőven meg is adóztatnád azokat, akiknek segítesz jobb terméshez jutni. Zsarnokoskodnál, és magadnak akarnád a föld javait. Királynak kiáltanád ki magad.

 

VÍZÖNTŐ démonhoroszkóp:

Vízöntő jegy

Te most is képes vagy démonként viselkedni, de ha igazából is démon lennél, egy alakváltó démon lenne belőled. Minden nap máshogyan gonoszkodnál, egyszer a pénzzel, vagyonnal, egyszer az érzelmekkel játszanál. Rettegésben tartanád a világot, mert mindenki attól félne, hogy milyen gonoszságot találsz ki legközelebb, és mit tulajdonítasz el magadnak.

 

HALAK démonhoroszkóp:

Halak jegy

Te a mágia démona lennél. Varázsolnál, fekete mágiákkal foglalkoznál. Természetfeletti képességekkel rendelkeznél, és nem félnél használni arra, hogy mások életébe beleavatkozz, még akkor is, ha nem is ismered őket. Képes lennél belelátni a jövőbe, teleportálásra és telepátiára.

Olvastad már?

Heti horoszkóp 2019.11.21. – 2019.11.28.

Heti horoszkóp 2019.11.21. – 2019.11.28.   KOS Ha önfejűségedből, hirtelen haragodból nem adsz alább, elég rossz napok elé nézhetsz. Most a heti bolygóállás az anyagi helyzetedre, és karrier területére is eléggé rosszul hat. Azok a döntések, amiket mérlegelés nélkül hozol, most biztos, hogy nem fogják a javadat szolgálni. Hívd Violát a 0690633931-es számon (485 Ft/p), […]

Karácsony előtti angyali üzenet: Kövesd a megérzéseidet!

Karácsony előtti angyali üzenet: Kövesd a megérzéseid!    Az angyali üzenet mindig fontosabb karácsony környékén. A legszentebb ünnep ez, a fény ünnepe, amikor a Karácsony angyala a Földre száll, békét és szeretetet hozva az emberek és a te szívedbe is! Teljesen mindegy, milyen hited van, ha Karácsony tájékán itt vagy Európában valahol, a karácsonyi szellem […]

Pénz, szerelem, siker varázslat 2020-ra!

Pénz, szerelem és siker varázslat 2020-ra   A pénz egyre fontosabb tényezővé válik napjainkban. Sokan csak ebben látják a boldogságot. Azt gondolom, te is egyetértesz abban, hogy az élethez több dologra is szükség van, mint csupán a pénz. A szerelem éppen olyan fontos, vagy a siker által nyújtott flow élmény, amelyről mostanság nagy divat beszélni. […]

Angyali üzenet Novemberre

Angyali üzenet novemberre   Az angyali üzenet novemberre is megérkezett. Késve ugyan, de megérkezett. Az angyalok mérgesek az emberekre. Fáj nekik, amit mi emberek, a Földön teszünk. Nézd csak meg, ahogy sokszor a tévében egy műsorvezetővel beszélnek. Hová is jutott a világ!? Az angyalok a sok gonoszság miatt csak késve küldték el üzenetüket, viszont sosem […]

A kínai asztrológia szerint ettől lesz különleges a karácsony

A kínai asztrológia szerint, ettől lesz különleges a karácsony      December 24.  A Disznó éve, 2019. hamarosan lezárul. Elkezdődik a baljós 2020-as esztendő, a Patkány éve. Most még a Disznó bősége köszönt rád, most még élhetsz olyan energiákkal, amelyek jövőre már elérhetetlenek lesznek. A Disznó évének minden ünnepe különleges, amikor különösen boldog pillanatokat élhetsz […]

Heti horoszkóp 2019.11.14. – 2019.11.21.

Heti horoszkóp 2019.11.14. – 2019.11.21.   KOS Barátaidra sokat támaszkodhatsz a héten. Bármi is történjék, melletted leszek és segítenek, leginkább lelkileg. Ugyanígy szerelmi életed is nagyon jól alakulhat, az alvó vulkán kitörni látszik. Igen heves, boldog hét lehet ez számodra érzelmi téren. Anyagiakkal kapcsolatban sok feszültség látható a heti horoszkópban, több kiadás, kevesebb bevétel. Vagy […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 313

Ha szeretnéd megtudni angyali üzeneted, vagy szeretnél elhunyt szeretteiddel kapcsolatot kialakítani, akkor rám van szükséged. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 954

Ha túl sok a megoldatlan problémád vagy a megválaszolatlan kérdés az életedben, ne habozz tovább! Olyan módszerekkel dolgozom, amik pontos választ adnak kérdéseidre és megmutatnak minden választható lehetősége! Élj harmóniában! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 391