CREDIT CARD PAYMENTS 069 888 888

Milyen valójában a te démoni oldalad?

Milyen valójában a te démoni oldalad?

 

 

 

Nekünk is van angyali és démoni oldalunk. Ismered a mondást, hogy minden éremnek két oldala van, ez vonatkozik ránk is. A legkönnyebben a csillagjegyünk alapján tudjuk megmondani, hogy milyenek lennénk, ha csak a kisördög suttogna a fülünkbe, és elnyomná az angyalt. Ezt a horoszkópot nevezhetjük démonhoroszkópnak is.

 

KOS démonhoroszkóp:

Kos jegy

Ha te démon lennél, akkor a szex démona lennél. Az alvilágban mindenkivel összefeküdnél, és hobbiból házas embereket csábítanál magad mellé, majd fotókkal zsarolnád őket. Kedvenc démoni elfoglaltságod pedig az lenne, hogy párokat szakítanál szét, más emberek megbízása, kényed, kedved szerint.

 

BIKA démonhoroszkóp:

Bika jegy

Te az étel és az ital démonja lennél. Kényedre ennél és innál, korlátlanul, és az embereket azzal büntetnéd, hogy elennéd előlük az ételt. Persze, ha jobb kedvedben találnak, akkor jutalmul mindenkit korlátlan étellel jutalmaznál. Állandóan partykat szerveznél a démon társaidnak, hatalmas alvilági termekben, és ennétek, innátok napokon keresztül.

 

Neved alapján eláruljuk ITT a jövőd!

 

IKREK démonhoroszkóp:

Ikrek jegy

Te a tudás démona lennél. Mindenkiről mindent tudnál, senki nem titkolhatna előtted semmit. Belelátnál az emberek legféltettebb gondolataiba, és visszaélnél a megszerzett információkkal. Rettegésben tartanád a világot és a vezető politikusokat, így tennél szert hatalmas vagyonra.

 

RÁK démonhoroszkóp:

Rák jegy

Te az érzelmek és az egészség démona lennél. Betegséget hoznál az ellenségeidre, érzelmileg manipulálnád azokat, akik nem tetszenek neked. Hatalmas erő lenne a birtokodban, és az egész emberiség rettegne tőled.

Tenyeredből kiolvashatod a sorsod! Tudd meg ITT, hogyan!

 

OROSZLÁN démonhoroszkóp:

Oroszlán jegy

Te lennél a kapzsiság démona. A világ összes pénzét, kincsét, minden értéket elvennél az emberektől. Dőzsölnél, és nem érdekelne más szegénysége. Tele lennél pénzzel, és mindig többet és többet akarnál. Kincset csak a szeretteid és a barátaid kapnának tőled.

 

SZŰZ démonhoroszkóp:

Szűz jegy

A hatalom démona lennél. Befolyásolnád az emberek elméjét, kedvedre parancsolgatnál nekik, és gépként, robotként használnád őket. Mindenki a játékszered lenne, és kényszerítenéd őket arra, hogy hatalmas istenként, uralkodóként hódoljanak előtted.

 

Szeretnéd tudni, hogy milyen lehetőségeket tartogat a jövő év számodra? Akkor hívd Jázmint  vagy Aurethielt a 06 90 985 921-es telefonszámon (485Ft/perc), akik az elemzés mellett abban is segíthetnek, hogy mágia által nagyobb összeghez juss!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

 

 

MÉRLEG démonhoroszkóp:

Mérleg jegy

Te az örök fiatalság és a csábítás démona lennél. Sosem öregednél, a szépség istenének neveznének. Mindenki arra vágyna, hogy oszd meg velük ezt az erőt és a titkot, te pedig a markodban tartanád őket. A titokért cserébe örökké a szolgálóid lennének.

 

SKORPIÓ démonhoroszkóp:

Skorpió jegy

Egyértelmű, hogy te lennél a háború és a bosszú démona. Összeugrasztanád az embereket, kirobbantanál világháborúkat, másokat gonoszságokra biztatnál. Felkeléseket, ellenállást, polgárháborút robbantnál ki, s mindezt úgy, hogy a legnagyobb örömöd lelnéd benne, és vidáman végignéznéd a harcokat.

 

ITT olvashatod legrosszabb tulajdonságaidat horoszkópod alapján!

NYILAS démonhoroszkóp:

Nyilas jegy

Te a szerelem démona lennél, de ördögien szőnéd a szálakat. Olyan lennél, mint egy gonosz kis Cupidó. Összehoznád, majd szétválasztanád őket, játszanál az érzelmeikkel, és a boldogtalanságukon nevetnél.

 

BAK démonhoroszkóp:

bak

Te a termés és a föld démonja lennél. Szabályoznád azt, hogy ki milyen, és mekkora vagyonhoz jutna a föld által. Bőven meg is adóztatnád azokat, akiknek segítesz jobb terméshez jutni. Zsarnokoskodnál, és magadnak akarnád a föld javait. Királynak kiáltanád ki magad.

 

VÍZÖNTŐ démonhoroszkóp:

Vízöntő jegy

Te most is képes vagy démonként viselkedni, de ha igazából is démon lennél, egy alakváltó démon lenne belőled. Minden nap máshogyan gonoszkodnál, egyszer a pénzzel, vagyonnal, egyszer az érzelmekkel játszanál. Rettegésben tartanád a világot, mert mindenki attól félne, hogy milyen gonoszságot találsz ki legközelebb, és mit tulajdonítasz el magadnak.

 

HALAK démonhoroszkóp:

Halak jegy

Te a mágia démona lennél. Varázsolnál, fekete mágiákkal foglalkoznál. Természetfeletti képességekkel rendelkeznél, és nem félnél használni arra, hogy mások életébe beleavatkozz, még akkor is, ha nem is ismered őket. Képes lennél belelátni a jövőbe, teleportálásra és telepátiára.

Olvastad már?

Gyertyamágia, ami kizárólag Szenteste működik

Nincs még egy olyan este, mint a Szenteste! Napjainkban nagyon népszerű a gyertyamágia, amelyet szinte az egész világon alkalmaznak. Nálunk is a hívóknak gyakran ajánljuk, hiszen semmilyen komolyabb eszközi vagy helyszíni igénye sincs. A gyertyamágia otthon nem könnyű, hiszen a hatékony mágiákhoz valamilyen különleges helyre van szükség. Szerencsére egy évben egyszer, egy kis időre a […]

Cigánykártya üzenete Januárra

Cigánykártya üzenete Januárra     A Január nem lesz könnyű hónap a cigánykártya üzenete szerint. Neked is vigyáznod kell! A munkáltatók ebben a hónapban nagyon galád módon tudnak majd viselkedni alkalmazottaikkal. Sok munkáltató írja most le végleg magát, ami az amúgy is szűkös munkaerőpiacon, egyet jelent majd számára a csőddel. A karma visszavág, de nem […]

Melyik évben születtél? Ez vár rád 2020-ban!

Melyik évben születtél, ez vár rád 2020-ban     Személyes évedet megismerheted a 0690985921 számon (485 Ft/perc), a legjobb számmisztikával foglalkozó szakember várja a hívásod!   Tudni szeretnéd, hogy mi vár rád 2020-ban? ITT elolvashatod!   1-es személyes év A következő évtized első éve bizony sok jót ígér neked. Éppen ezért, ne hagyj ki semmilyen […]

Tudd meg, hogyan légy gazdag 2020-ban!

A gazdagság mágia az egyik legkeresettebb műfaj a mágusoknál, ezért mindig születnek új és még újabb rituálék, amelyek megmozgatnak valamit itt lent a Földön és fent az Égen egyaránt. A rituálékat mindig több avatott mágus hozza létre, amit egy adott esztendőben csak egy meghatározott számban lehetséges. Minél újabb egy rituálé, az annál hatékonyabb, hiszen kevesen […]

Január havi szerelmi horoszkóp!

Január havi szerelmi horoszkóp!   KOS A jelenleg egyedül élő Kos számára januárban kalandokból nem lesz hiány, mégis céltalannak is ígérkezik egyben. Végig úgy érezheti, mintha hiányozna még valami, így most semmi sem lehet elég jó. Hívd Sárát a 0690985921-es számon (485Ft/p), kérj szerelmi jóslást, kapj válaszokat! A párban élő Kos számára az igazi kihívást […]

Januári sikermágia az egész éves bőségért

Januári sikermágia az egész éves bőségért   A nemzetközi mágia szövetség az első ülésen meghatározta, hogy januárban melyik mágiát kérik a mágusoktól. A döntés az alapján születik meg, hogy melyiket gondolják a legerősebbnek, leghatékonyabbnak az egész éves bőség érdekében.   Segítő Lélek blogunkban támogatást kapsz ITT, hogy sokkal jobban bízz magadban!   Természetesen itt több […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha a harmónia után kutatsz, akkor jó helyen jársz! A Bach virág terápia segítségedre lesz! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 985 921 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 408

Ha egészségügyi problémáidra keresed a megoldást, de már nem tudod kihez fordulj, akkor ne tétovázz! segítek felfedni a probléma forrását, és megszüntetem azt! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 985 921 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 530

Ha kapcsolatot szeretnél teremteni a túlvilággal, vagy kíváncsi vagy arra, mi az életfeladatod, ne késlekedj tovább! Másfél évtizedes tapasztalattal állok rendelkezésedre! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 985 921 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 494