Milyen színű legyen a pénztárcád születésnapod szerint

Milyen színű legyen a pénztárcád születésnapod szerint

A pénztárca mágia célja nem más, mint hogy megtöltse azt. Nyilván legtöbbünk a pénztárcánkban tartjuk a pénzünket, innen megy ki, ide jön be a pénz. Ahhoz, hogy a pénztárca mágia hatékony legyen, mindenképpen figyelembe kell venni a pénztárca színét. A születésed napja alapján te is megtalálod a pénzbevonzáshoz legmegfelelőbb színt.

A pénztárca mágiát Ágnes a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc) bármikor el tudja neked végezni, ez az egyik leghatékonyabb pénzvonzó szertartás! Már csak annyi a teendőd, hogy kikeresed a születésed napját, ehhez megfelelő színű tárcát választasz, és tárcsázol, hogy Te is a részese lehess!

Mielőtt belekezdenél a pénztárca mágiába, gyorsan nézd meg ITT , álmodtál-e figyelmeztető jellel!

a24_xalen_453

És akkor most lássuk!

Aki 1-én született kiváló vezetői képességgel lett megáldva, ezért számára az arany színű pénztárca, esetleg a bronz is jó lehet.
A 2-án születettek nagyon érzékeny emberek, ezért nekik a lila vagy rózsaszínű pénztárca hozhatja meg a sikert.
Aki 3-án jött a világra az energikus és életvidám, csakis a piros vagy a bordó a megfelelő színű buksza.
A pénztárca mágia akkor lesz a legsikeresebb a 4-én születettek számára , ha a pénztárca színe a biztonság és a stabilitás jegyében barna vagy elegáns fekete.
A mágia eredményessége függ a pénztárca színétől, ha 5-én születtél , akkor a legmegfelelőbb a szabadságot szimbolizáló szivárvány szín, virágos, de mindenképpen többszínű legyen.
A 6-án született harmóniavágyához kivételesen a fehér színű pénztárca dukál.
Nem marad el a szerencse mágia eredménye nálad, ha 7-én születtél , és zöld vagy kék színű pénztárcát választasz!

6 csillagjegy szülötte számára ebben az időszakban különösen sikeres lehet a pénztárca mágia! Tudd meg ITT , közéjük tartozol-e!

A jóslás születési dátum alapján nagyon pontos lehet, de a pénztárca mágia esetében elengedhetetlen, hogy a buksza színe sárgás, arany vagy bronz színű legyen, amennyiben 8-án születtél .
A szerencse fia (lánya) lehetsz, ha 9-én születtél , és lila vagy piros a pénztárcád, de a bordó is jó választás.
A 10-én születettek számára a fekete, a barna, és az arany a megfelelő.
Akik 11-én látták meg a napvilágot , hajlamosak az álmodozásra, ezért a kék és a rózsaszín pénztárca hozhatja meg a sikert a pénztárca mágia alkalmazásakor. A 11-es szám ereje azoknál is megmutatkozik, akik a 11. hónapban születtek.

Amennyiben a kiszemelted novemberben született, nagy valószínűséggel Skorpió. ITT megtudod, hogyan hódíthatod és tarthatod meg őt!

A 12-én ünneplők kreatívak és nagy a tudásvágyuk, a kék színű pénztárca ideális a számukra.
A 13-án születettek kissé merevek, de jó vezetők, barna vagy fekete pénztárca hozhatja a meg a sikert.
Aki 14-én született , az kifejezetten haladó szellemű, többszínű pénztárcával eredményre vezet a pénztárca mágia.
A 15-én születettek számára a legfontosabb a család. Barna és sárga színű pénztárca passzol hozzájuk.
Aki 16-án született , általában nagyon vallásos, arany és lila pénztárca segíthet neki.
A 17-ik nap szülötte kiváló szervező, de nagyon érzékeny is. A piros és a bordó színű pénztárcával érheti el a legnagyobb sikereket a pénztárca mágia során.
A 18-án születettek szeretnek szerepelni, szeretik a csillogást, így arany és ezüst színű pénztárca, vagy legalább fémzárral ellátott pénztárca dukál nekik.
A 19-ei embereknek hatalmas az energiájuk, piros és zöld pénztárcával bátran vághatnak bele a pénztárca mágiába.

A 20-án születettek barátságosak, de lobbanékonyak. Zöld és kék pénztárcát kell használniuk, ha szeretnének több pénzt bevonzani az életükbe.
Aki 21-én jött a világra , sármos és vonzó. Arany és bordó színű pénztárca szükséges a sikeres pénztárca mágia elvégzéséhez.
A 22. nap szülöttei meglehetősen ellentmondásosak, így colorblocking pénztárca lesz a megfelelő társuk, fekete-fehér, sárga-barna stb.kombinációk
Aki 23-án ünnepli a születésnapját , nem köthető le, szereti a szabadságot, fehér színű legyen a pénztárcája.
A 24-én születettek elvinnék a hátukon a világ összes gondját-baját, zöld vagy barna színt válasszanak.
A 25-i ember racionális és maximalista. Legyen fekete vagy bordó a pénztárcája.
A 26-aiak általában művészi hajlamúak. A pénztárcájuk is legyen méltó hozzájuk, szép kivitelezés, virágos, mintás. Így biztosan sikeres lesz a pénztárca mágia.
Aki 27-én született , az nagyon segítőkész, így sok energiája megy el másokra. Ahhoz, hogy feltöltődhessen, vörös pénztárca szükséges.
A 28-aiak gyors felfogásúak, dinamikusak. A sebesség színe a vörös, esetleg még a bordó jöhet szóba.
Akik 29-én látták meg a napvilágot , mélyreható tudással bírnak, kék és lila dukál a pénztárcájukhoz.
A kreatív, jó humorú 30-aiak pénztárcája legyen sárga, merész mintájú.
A 31-án ünneplők makacsak és pengeéles a logikájuk. Kék, fehér vagy szürke pénztárcát kell választaniuk, ha sikeres pénztárca mágiát szeretnének.

A pénztárca színe sokban tudja befolyásolni az anyagi helyzeted. Minél sötétebb egy pénztárca, annál nagyobb az esélye, hogy pénzblokk van rajtad. Ezért fontos, hogy Rycardo vagy Megmondó jósok megnézzék a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), hogy valóban van-e blokk a pénztárcádon és azt el is távolítják!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Lájkolj minket!

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét