Milyen színű gyertyát használj a mágiához, hogy sikerüljön?

Milyen színű gyertyát használj a mágiához, hogy sikerüljön

Általában minden mágia elengedhetetlen kelléke a gyertya. Nagyon fontos szerepet játszik az életünkben ezen eszköz, nem csak a spiritualitás területén, hanem akkor is, ha ünneplünk, ha veszteség ér minket és szimplán hétköznapi célokra is használjuk. Te tudod, melyik színű gyertya miben segíti az életünket, és melyikkel tudunk igen hatásos gyertyamágiát végezni?

Ismerkedj meg a tibeti horoszkóppal ITT, és azzal, hogy általa mi vár rád!

penzugy_tv2

A zöld színű gyertya elégetése az élet legfontosabb területein hozhat pozitív változást az otthoni mágia együttes használatával! A siker és a jólét elérhető közelségbe kerülhet, sokan azonban a környezetükben felgyülemlő negatív energiák kiiktatására használják.
Kék színű gyertyát akkor használj, ha gyógyulásod szeretnéd megerősíteni. Ha saját magadat kezeled gyertyamágiával, feltétlenül gyújts meg kéket is, mivel ez a gyógyítás színe. Békét és nyugalmat hoz ez a szín a számodra, és segít kizárni a fizikai rosszullétre ható rossz energiákat.

Végezhetsz te magad is gyertyamágiát, de ha valamit nem jól csinálsz, még visszafelé is elsülhet! Ezért jobb, ha szakemberre bízod, aki érti a dolgát! Hívd Tündér Lilit a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), segítségével azt vonzhatod be, amit valóban szeretnél!

Mi a jegyed a kínai horoszkópban? Nézd meg ITT, elemzésünkkel együtt!

Az arany színű gyertya életerőt sugároz, de nagyon nagy hasznodra válik akkor is, ha pénzmágiát csinálsz, hiszen a gyarapodás színe is az arany. A zöld gyertya együttes használatával a leghatékonyabb szín a bőség bevonzásához!
A fekete színű gyertya nem a fekete mágia eszköze, tehát nyugodtan használhatod otthon is. Elégetésével leginkább a rosszakaróidra lehetsz hatással, mégpedig úgy, hogy ezzel a gyertya színnel semlegesíted a rosszakaród irányodba mutató negatív energiáit, és akár ki is békülhetsz vele, de ez rajtad áll!

Nézd meg ITT , mi vár rád 2017-ben a horoszkópod alapján!

cigánykártya jóslás

Nem utolsó sorban a fehér színű gyertya a leguniverzálisabb színű gyertya a spiritualitásban is, nem csak a hétköznapokban. Használhatjuk megtisztulásra, pénzmágiára, gyógyulásra. Igazából mindenféle gyertyamágiára, amelyet szeretnénk elvégezni, de tartsuk azt is szem előtt, hogy azok a színek, amelyeket célirányosan egy adott dologra használunk, sokkal hatékonyabbak az otthoni gyertyamágiában!

Jós Kati és Eliza jósnők minden kérdésedre választ adnak, amelyekkel előremozdíthatod életed alakulását, hiszen neked is szükséged van egy segítő kézre, aki útmutatást ad, mit és hogyan alakíts úgy az életedben, hogy az sikerekben gazdag legyen! Ne habozz, ha kérdésed van és a leghatásosabb gyertyamágiát szeretnéd, hívd legkiválóbb jósainkat, mágusainkat a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc)!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Lájkolj minket!

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét