Milyen szerető a horoszkóp szerint?

Love

A különbözó csillagjegyek fizikai és lelki beállítottságuknak köszönhetően élik meg a szerelmet, kihasználva a természet nyújtotta előnyeiket, és azokat a gyenge pontjaikat tudják erősíteni, amik eleddig a hátrányuk volt.

 A KOS szereti a kihívásokat, tüzes energiát előszeretettel használja mindig új ötletei vannak a szex terén is, és élete végéig aktív szerető. A szexualitás fontos a számára, de az éppen olyan fontos neki, hogy színes, érdekes legyen a szexuális élete.

A BIKA hedonista lévén szereti a szexet. Megbízható partner, és az ágyban sem fog csalódást okozni. Nem kapkodja el az ágyban a dolgokat, megértő, de birtokló szerető.

Az IKREK szeretik megtapasztalni az érzéki örömöket, és ezért minden praktikát ki is próbálnak.

A RÁK akkor tudja megélni a szexuális kiteljesedését, ha a szívén keresztül hódítják meg. Innentől fogva egy csodálatos szerető partner válik belőle az ágyban is, olyan szeretettel kísérve, aminek az élményét más jegy szülöttei által nem igazán lehet megtapasztalni.

Az OROSZLÁN jegy szülötteit is a szívükön keresztül lehet meghódítani, de ez a jegy az ágyban temperamentumos, domináns, és lehengerlő. Fantáziadús, és élményteli lesz vele a szexuális éltünk.

A MÉRLEG szerető a partnerére koncentrál, fontos neki, hogy a partnere az ágyban jól érezze magát, és ezt akkor is megteszi, az egyik legfigyelmesebb partner a mérleg.

A SKORPIÓ szerti az extrém helyzeteket, az szexben a szélsőségeket is szívesen kipróbálja, nincs számára tabu ezen a téren. Nem tud olyan helyet és helyzetet elképzelni, ami neki erre a célra nem lenne megfelelő.

A NYILAS fantáziadús, játékos szexpartner. Szereti a szerepjátékokat, és azokat a neki tetsző új dolgokat kipróbálni, ami az ő gondolatvilágába belefér. Koránt sem olyan bevállalós, mint egy skórpió, de mellette is izgalmas kalandok várnak bennünket az ágyban.

A BAK kitartó, szenvedélyes szerető, neki fontos, hogy szerelmes is legyen, nem választja külön a szexet és a szerelmet, neki akkor a legjobb, ha a kettő együtt meg van. Szenvedélyes szerető.

A VÍZÖNTŐ szereti amegbízható partnert, ha megbízik a partnerében, felszabadult, kreatív szerető lesz.

A HALAK nem kifejezetten szégyenlős a szexben, fantáziadús, és az étvágya is hatalmas ezen a téren.

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét