Milyen családi karmát cipelsz? Horoszkópod elárulja!

karma számitás

Ha arra vagy kíváncsi, hogy milyen családi karmát cipelsz a csillagjegyed szerint, akkor olvasd figyelemmel alábbi cikkünket.

Végeztél már karma számítást? IDE kattintva megtudhatod, hogy TE milyen karmát hordozol!

Ahhoz, hogy sikeres légy, nem csak azt kell tudnod, merre tartasz, hanem azzal is tisztában kell lenned, honnan jöttél. A családi karma számításának és feltérképezésének első lépcsője a csillagjegyed szerinti családi karma megállapítása. Ha már tudod, hogy csillagjegyed szerint milyen lehetséges karmákat hordozol, akkor megkérdezheted kollégáinkat a személyre szabott családi karmádról.

Elolvashatod a karmahoroszkópod is IDE kattintva!

Kos

Kos jegy

Lehetséges, hogy generációk óta makacs, nyakas felmenőkkel áldott meg a sors. Ahhoz, hogy tovább lépj és egy szinttel feljebb juss, el kell fogadnod a jelenlegi állapotodat, és nem szabad lázonganod ellene. Ha ezt sikerült megtenned, akkor minden ajtó nyitva áll előtted. Családi karmaként hordozod a hirtelen és meggondolatlan válaszaidat, amelyekkel sokszor megsértesz másokat.

Bika

Bika jegy

A felmenőid között akadtak olyanok, akik törvénytelenséget is elkövettek bizonyos anyagi javak megszerzése érdekében. Túlságosan szerettek minden olyan vagyont, ami társadalmilag előbbre helyezte őket a ranglétrán. Ezért neked nagyon meg kell küzdened az elismerésért. Engedd el a földi dolgokhoz való ragaszkodásodat és ezután minden megadatik neked, amire vágysz.

Ikrek

Ikrek jegy

A te családodban nem mindenki tudott annyit és addig tanulni, amennyit és ameddig szeretett volna. A felmenőid közül sokan anyagilag nem engedhették meg maguknak, hogy tanuljanak vagy taníttassák a gyermekeiket. Ezért van benned ennyi tudásvágy és ezért halmozod a különböző ismereteket. Állj meg egy pillanatra, és rendszerezd a tudásod, mielőtt valami újabb dolog tanulásába fognál.

IDE kattintva megtudhatod, hogyan változtathatod meg a rossz karmád! 
karma számítás

Rák

Rák jegy

A felmenőid nagyon szerettek főzni, de nem mindig volt miből, voltak olyan időszakok, amikor a legjobb szándék ellenére is fedél nélkül maradt és szétesett a család. Ezt a karmát hordozod, és ezért fontos neked, hogy a családi asztal mindig roskadásig legyen minden finomsággal és sátoros ünnepekkor együtt üljön le a család apraja-nagyja ugyanahhoz az asztalhoz.

Oroszlán

Oroszlán jegy

Családi karmád következményeként meg kell tanulnod az alázatot, és azt, hogy meghallgass másokat. Felmenőid között nagyon sok volt az uralkodó, befolyásos ember. Az alázat karmáját hordozod, ezért, ha sikerül megtanulnod, akkor nagyon sikeres ember lehetsz. Csak az vezető, aki jó alattvaló is volt már egyszer. Ezt tartsd észben és boldog leszel.

Szűz

Szűz jegy

Felmenőid sokszor szolgáltak másokat, megélhetési célból és kényszerből, ezt a karmát nagyon régen kaphatták, amikor ők tartottak szolgálókat. Elképzelhető, hogy ettől a kollektív karmától még te sem tudsz szabadulni, és ha nem is azért, mert rá vagy szorulva, vagy pénzért, de folyton kiszolgálod a környezeted. Takarítasz, főzöl, mosol. Tedd le ezt a karmát minél előbb, és engedd, hogy segítsenek neked ebben.

Szeretnéd megtudni, hogy milyen karmikus terheket hoztál az előző életeidből, vagy a felmenőid által milyen karmát hordozol pontosan? Ha igen, akkor kérd Edit vagy Gabó jósnők segítségét a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), akik megszabadíthatnak a karmikus terheidtől!

Elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Mérleg

Mérleg jegy

A döntéshozás karmáját hordozod. Egyszer régen egy felmenődnek döntést kellett hoznia, és ez a döntés sokak életét negatívan befolyásolta. Azóta a Mérlegek félve hoznak döntéseket, állandóan hárítva a felelősséget másokra. Merj dönteni, bízz a megérzéseidben, mert ha a belsőd hangjára figyelsz, soha nem fogsz rossz döntést hozni.

Skorpió

Skorpió jegy

A szexuális energia túltengése és a monogámiára való képtelenség családi karmából fakad. Tudnod kell, hogy akkor is szeretni fognak, ha csak egyetlen egy ember mellett éled le az életed, nem kell sok társat tartanod ahhoz, hogy megkapd a szeretetet, amire vágysz. Sőt, az igazi szeretetet csak a duál párodtól kaphatod meg, keresd őt és engedj el mindenki mást.

karma számítás

Nyilas

Nyilas jegy

A folytonos mozgás, és az, hogy állandóan vidám emberekkel veszed körül magad, az egyedülléttől való félelemből fakad. Felmenőid és te is megtapasztaltad előző életeidben. hogy milyen az egyedüllét, milyen az, amikor teljesen magadra hagyatottan kell élned. Nyilasként meg kell tapasztalnod az egyedüllétet ahhoz, hogy teljesítsd a karmát. Ne menekülj, hanem éld meg, mert ez szabadít fel téged.

Bak

bak

A szigorú önmegtartóztató életmód egy családi mértékletesség karma, amelyet egy nagyon régi mértéktelenség és féktelenség ellensúlyozásaként hordozol. Ez már nagyon régen volt és azóta több generáción keresztül senki sem tudta felszabadultan élvezni az élet nyújtotta örömöket. Szakítsd el a karma kötelékét, és érezd jól magad.

Vízöntő

Vízöntő jegy

Család karmaként a folytonos lázadást hoztad. A felmenőid korlátozottságát már réges rég kompenzálták, de a te lelked mégis folyton szabadságra vágyik. Ahhoz, hogy felszabadulj, neked is meg kell élned a korlátozottságot. Iratkozz be egy olyan intézménybe, iskolába, ahol megtapasztalhatod ezt. Igazán felszabadult csak ezután lehetsz.

Halak

Halak jegy

Sokan azt gondolják rólad, hogy kétszínű vagy és megvezeted az embereket. Pedig te csak mindenkivel diplomatikus vagy és kerülöd a konfliktusokat. Ez egy ősrégi családi karmából fakad, amikor családtagjaid békéltetőként, háborús tárgyalóként működtek Ha valamelyik tárgyalásuk nem volt sikeres, akkor többen is meghaltak, ezért van benned a folyamatos félelem, hogy megbánthatsz valakit. Engedd el a félelmed és kezdd el megmondani az emberek szemébe azt, amit igazán gondolsz róluk.

Lájkolj minket!

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét