Mikulás napi titkos rituálé 3 egyszerű lépésben

December 6-a nem kizárólag a gyermekek várva várt napja, hiszen Szent Miklós nem csak a gyermekeknek hozhatja meg a boldogságot, hanem nektek, felnőtteknek is! Ez a titkos mikulás napi rituálé a pénzért, a nap bármely szakában elvégezhető, csak az a fontos, hogy egyedül légy és teljes nyugalom, illetve béke vegyen körül!

Te ismered a tibeti horoszkópod jelentését? Olvass utána ITT, titkokat rejt!

rituálé

Amihez szükséged lesz a titkos rituálé elvégzéséhez:

– 1db fehér, hosszú, szálas gyertya

– körülbelül 10 cm-es piros cérna vagy fonál

– 1 papírcetli

– 1 toll

Te is vágysz a BŐSÉGRE? Nézd meg az angyali nyerőszámaidat ITT!

Érdekes álmaid vannak? Sokszor jelenik meg valamilyen formában álmaidban a bőség? Nézd meg ITT, mit jelent, hiszen ez nem lehet véletlen!

rituálé

Amennyiben előkészültél ehhez a titkos pénzt hozó rituáléhoz, nincs más dolgod, mint 3 egyszerű lépésben elvégezni azt, a következő módon

  • Tekerd körbe a fonaladdal a gyertyát, majd gyújtsd meg!
  • Írd fel a papírra azt az összeget, amely hosszútávon a segítségedre lesz az anyagiakban!
  • Tárcsázd a 06 90 633 931-es számot ( 485 Ft/perc) és kérd Lunczer Judit jósnő segítségét, hogy végigvezethessen a rituálén, hogy a pénzmágiád valóban sikeres legyen és bőséget hozhasson a számodra!

A Mikulástól és a Télapótól nem kérnél mást, csak sok pénzt? Kinek ne jönne jól egy milliós összeg ebben a nehéz világban? Keress fel profikat, hívd Lunczer Juditot vagy Marcus Mágust a 06 90 633 931-es számot ( 485 Ft/perc), hogy a hihetetlen decemberi energiákkal most téged segíthessenek hozzá az anyagi bőséghez!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét