Mikor lehet nyereményed? Elárulja a Holdnaptár!

holdméágia

Legyen kisebb vagy nagyobb nyereményről szó, senki sincs, aki visszautasítaná azt. Viszont, ha nyertél már, akkor lehet, hogy elgondolkodtál azon is, hogy miért pont ezen a napon történt? Mi állhat a háttérben? Véletlen, vagy a sors által előre megrendezett játék?

Olvasd el cikkünket és megtudhatod, mennyire fontos az időzítés, és hogy mennyire. Mikor érdemes sorsjegyet venned? Mikor érdemes a szelvényt kitölteni? A Hold állás mennyire befolyásolja a nyeremény esélyét?

2017-es jóslatok Vénusz jósnőtől, ITT! Döbbenetes!

nyeremény

Március 5-én még  az első negyedben jár a Hold. Ezen a napon kisebb nyereményre számíthatsz, de ki kell próbálnod a szerencséd, ugyanis ez a nap beindíthatja a szerencse szériád. Keresd fel a közeli lottózót, és vegyél egy sorsjegyet. Még ott helyben kapard le, mert akkor azonnal beválthatod a nyereményedet, amelyet nem szabad visszafordítanod, tehát ne vásárolj új sorsjegyet. Tedd el a pénzt és a következő szerencsés napon ebből a pénzből vedd a szerencseszelvényt.

Használd ki a telihold és a tízmilliószoros nap erejét és március 12-én végezz vagy kérj egy nyeremény mágiát szakembereinktől, majd tedd meg a szerencseszámaidat a lottón. Ilyenkor rendkívüli erők és energiák szabadulnak fel, ezért nagyobb, sőt, hatalmas nyereményre is számíthatsz!

Ha nem sikerül nyerned ezen a napon, akkor szerezd be ezeket a tárgyakat is. Kattints IDE!

Március 16-án a Hold a Skorpióba lép. Ezen a napon rengeteg plusz energiát kapsz és ezt az energiát fektesd abba, hogy vizualizálod a nyereményed. Ezen a napon bármi megtörténhet, légy nyitott a lehetőségekre!

nyeremény

Olvasd el ITT, mit tartogat számodra a Kakas éve, és a csillagjegyed szerint mikor lesz nagy szerencséd az idén!

Március 20-án érkezik az utolsó negyedbe a Hold. Erre a napra is készülj fel, és még előtte végezz egy nyeremény mágiát, majd próbáld ki a szerencséd. Ha nem sikerül nyerned ezen az erőteljes napon, akkor mindenképpen végeztess egy rontás vizsgálatot, illetve blokk oldást vonalunkon, mert könnyen lehet, hogy szerencse vagy nyeremény blokk van rajtad!

Újhold napja március 28-a, szintén kedvező nyereményjátékok szempontjából, ezért,  ha a többi napon nem is játszottál, most mindenképpen venned kell egy sorsjegyet vagy bármilyen más nyereményjáték szelvényt.

Régóta anyagi nehézségekkel küszködsz? Mi segíthetünk neked, ha több pénzre lenne szükséged! Eta vagy Tündér Lili jósnőket keresd a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), akik pénzrituáléval bevonzhatják az életedbe! Használd ki a tízmilliószoros napot, mert gyökeresen megváltoztathatja az életedet!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Lájkolj minket!

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét