Mihály akangyal üzenete: Váratlan helyzetek időszaka!

Mihály akangyal üzenete

Mihály arkangyal többek között arra figyelmeztet, hogy figyelj az álmaidra, mert a következő időszakban figyelmeztető jelet kaphatsz, miközben alszol.

A legjellemzőbb figyelmeztető álomképeket ITT találod!

A váratlan helyzetekre csakis akkor tudsz felkészülni, ha kéred Mihály arkangyal segítségét. Ő felhívja majd a figyelmed a veszélyekre és a buktatókra.

Mihály arkangyal arra kér, ne engedj magadhoz közel senkit az elkövetkező napokban, mert sajnos rengeteg átverés, csalódás van a levegőben. Ha valaki most hirtelen barátkozni szeretne veled, légy gyanakvó és várj ezzel a barátsággal. Ha igazán a barátod akar lenni, akkor elfogadja az átmenti elutasítást és örülni fog, ha majd október végén jelentkezel.
Figyelj az értékeidre, mert megnő a lopások, rablások száma a következő időszakban. Mindig legyen tartalék pénzed máshol is, ne csak a lakásban, és ne egy helyen tartsd az összes pénzed.
Ha szeretnéd megelőzni a veszteségeket, hívd Virágot a 06 90 633 931-es számon (485 Ft/perc), hogy kártyájával feltárhasson minden balszerencsés történést, ami rád várhat!

Ha tudatosan szeretnéd irányítani a sorsodat, kattints IDE a tibeti horoszkópodért, megdöbbentő TITKOKAT olvashatsz!

Lehet, hogy egy barátod pénzt kér tőled a következő néhány napban. Ha így történne, akkor segíts neki. Ez a segítség lesz a barátságotok igazi próbája. Amit most adsz, a sors tízszeresen adja neked vissza!

Kattints IDE a kínai jegyedért, hogy megtudd, sorsod milyen lehetőségeket rejt!

Figyelj, kinek mit mondasz, mert egy olyan váratlan szituáció alakulhat ki, amikor összeérnek a pletykaságok és azzal kell szembesülnöd, hogy mindenki megtudja, miket mondtál a háta mögött. Igyekezz mindenkiről jót mondani, különben elég kínos helyzetbe kerülhetsz!
Mihály arkangyal szerint, ebben a hónapban, egy olyan váratlan helyzet is adódhat, amikor valakit újra kell élesztened. Nézz meg ebben a témában néhány videót és olvass utána, hogy tudd, mit kell tenned!

Angyali üzeneted most megtudhatod, ha Jós Kati vagy Eliza jósnőket felhívod a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), és elkéred tőlük! Változások és sorsfordulatok időszaka várhat rád, ha oda figyelsz és megfogadod az angyalok és jósaink tanácsát!
Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Lájkolj minket!

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét