Miért működik a telefonos tanácsadás?

telefonos tanácsadás

Sok ügyfelem kérdezte már azt tőlem, hogyan is tud működni a telefonos tanácsadás? Hiszen nincsen közvetlen kapcsolatom a hívókkal, nem látom az arcukat, nem tudok a szemükbe nézni, mikor hozzám fordulnak. Ez mind valóban nagyon fontos tényező, mikor tanácsot adok, vagy éppen sorselemzést, sorsfordítást végzek, de a telefonos jóslás éppen olyan jól működhet ezek nélkül is. Hogy miért? Nagyon egyszerű!

Mi, jósok és jósnők rengeteg tapasztalatot szereztünk már területünkön mielőtt az asztro tanácsadást elkezdtük, ezért képesek vagyunk arra, hogy sokkal kevesebb dolog segítségével ügyfelünkre hangolódjunk. Hogy mik ezek, most felsorolom, hiszen ha Te is fel akarsz hívni engem, vagy tanácsadó kollégáimat, mert válaszút elé érkeztél, vagy kíváncsi vagy a jövődre, ezen dolgok erősítésével segítségünkre lehetsz a koncentrációban!

 telefonos jóslás, jós, jóslás, segítség, ezotéria, ezo

Amire a telefonos tanácsadáshoz szükség van:

Nagyon fontos, hogy tisztán és érthetően halljuk a nevedet és a születési dátumodat. Ez nem csupán azért szükséges, mert megnézhetjük vele a horoszkópodat, hanem azért is, mert a név és születési dátumod, minél pontosabb, annál inkább magában foglalja a személyiségedet, sorsfeladataidat. Időnként többször is kérjük emiatt, hogy ismételd el hangosan a neved, vagy annak a nevét, akiről kérdeztél.

 Zayra jósnő, Astro24h Zayra jósnő, Zayra 557 kód, jóslás,

Módszertől függetlenül fontos, hogy a jóslás, tanácsadás közvetlen módon, egyfajta beszélgetés keretében zajljon. Ha teli vagy negatív érzésekkel, türelmetlenséggel, akkor azzal nehezíted a segítő jós vagy jósnő dolgát abban, hogy áthatoljon ezeken a téged körülvevő energiákon. Így a telefonos tanácsadás második legfontosabb feltétele a nyitottság a hívó részéről, hogy elfogadja a segítségünket. A legtöbb asztro tanácsadó különféle eszközt vet be annak érdekében, hogy segítségedre lehessen. A számodra megfelelő kiválasztásához olvasd el ezt a cikket: Hogyan válassz tanácsadót

  elmúlt szerelem, párkapcsolat elemzés, párkapcsolati jóslás, tarot, kártya

Sokan hiszik azt, hogy a vonal másik végén ülő jós vagy jósnő mindent lát és mindent tud. Nagyon gyakran ez így is van, viszont mindent nem mondhatunk ki mi sem, ezért fontos az, hogy ha kérdéseket teszünk fel, arra mindig őszintén válaszolj. A jóslás etikája miatt sok mindenről nem beszélhetünk, mert sorsodat, lelkületedet tévútra vezetné. Ezért tudnod kell, hogy ha kérdezünk, azt mindig jó okkal tesszük, mert valahova el akarunk vezetni Téged!

 Norbert jós, Norbert mágus, Norbert 525 kód, jóslás,

Ezek segítségével működik tehát a telefonos tanácsadás úgy, ahogy annak kell működnie. Onnantól kezdve, hogy először köszöntünk Téged, létrejön a koncentráció közted és köztünk. Minden perccel egyre több információ áramlik, jönnek a látomások, és a képek, attól függően, mire vagy kíváncsi. Ehhez csupán azt kell elfogadnod, hogy az univerzumban minden egy, nincsen igazi távolság. Amikor beszélsz velünk és jóslást kérsz telefonon keresztül, létrejön a kapcsolat, ami sokkal erősebb, mint személyesen, hiszen sokkal erősebb koncentráció vesz ilyenkor körül. Ha pedig egy bizonyos asztro tanácsadóval tartod a kapcsolatot, kialakul a ráhangoltság, és akár egy egész élethelyzetben képesek vagyunk támogatni.

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét