CREDIT CARD PAYMENTS 069 888 888

Miért csal meg a pasi, ha tényleg szeret? Most elmondjuk az igazat!

A hűtlen férfi nem mindig hibás, bár sokan úgy gondolják, ha egy férfi megcsalja a párját, akkor már biztosan nem is szereti őt.

A legvalószínűbb oka a férfi hűtlenségének nem az, hogy nem szereti a nőt, hanem az, hogy őt nem szeretik. A férfiból úgy lesz hűtlen férfi, hogy a felsége/párja elfelejt felnézni rá, elfelejti a kedvenc ételeit készíteni, elfelejti megdicsérni őt és emlékeztetni rá, hogy mennyire szereti.

 

Ha a csillagjegyed IKREK, olvasd el ITT, ki passzol hozzád a legjobban a szerelemben!

A férfi nem ért az apró kis női trükkökből, elejtett szavakból, félmondatokból. Ha megkérdi, mi a baj és a párja azt válaszolja, hogy “semmi”, nem fogja őt tovább faggatni.

A verbális kommunikációs zavar miatt tehát a férfi azt gondolja, minden rendben van, de a metakommunikáció meg azt súgja, hogy semmi sincs rendben, így a férfi teljesen összezavarodik.

 

Mit tesz az összezavarodott férfi? Keres egy másik nőt, akinél hirtelen minden olyan egyszerűnek és egyértelműnek tűnik. Nincs kötöttség, nincs számonkérés, nincs szemrehányás, csak néhány ellopott óra, perc, amelyet megfűszerez a lebukástól való félelem és a titkos szeretkezésekből származó plusz adrenalin. Ez erőt ad, hogy a hűtlen férfi ne is akarjon kilépni ebből a szerelmi háromszögből.

 

Ti vajon összeilletek a pároddal horoszkópotok alapján? Tudd meg ITT!

 

 

Ha ti összeillő csillagjegyek vagytok, és a fenti kommunikációs és egyéb problémák nem jellemzőek a kapcsolatotokra, akkor ott egészen más állhat a hűtlenség hátterében.

Például egy szerelmi kötés. Ha egy harmadik személy szemet vetett a párodra és mágia, illetve különböző szerelmi kötések által kívánja őt megszerezni, akkor neked esélyed sincs arra, hogy visszatartsd a párod, hacsak nem igényelsz gyorsan egy erős védelmet. Hívd Xalent a 06 90 985 921-es számon (485 Ft/perc), mentsd meg segítségével a párkapcsolatod!

 

Ha már megtörtént a baj, akkor se csüggedj, mert a kollégáink profi szakemberek, és elvégzik a szerelmi kötések oldását és visszakaphatod a párod. Ebben is kérheted Xalen segítségét!

 

Olvasd el ITT, hogy mennyi szexre van szükséged neked és a párodnak, hogy lásd, összeilletek-e az ágyban! 

A hűtlenség hátterében szexuális inkompatibilitás is állhat. Vannak olyan emberek, akiknek hetente egy alkalommal bőven elég  a szeretkezés, másoknak a napi egy is kevés, de akadnak olyanok, akik kibékülnek a havi egyetlen alkalommal is.

Ha te és a párod szexuális étvágya között nagyon nagy a különbség, akkor ez is előidézheti a hűtlenséget.

 

Hűtlenség, állandó féltékenykedés és veszekedések sorozata tarkítja a párkapcsolatod? Zeuszt vagy Váradi Éva jósnők segítségével a 06 90 985 921-es számon (485 Ft/perc), végre véget vethetsz a rémálomnak! Egy harmadik személy keze is lehet a megkeseredett párkapcsolat hátterében, aki negatív energiával tönkre akarja tenni a párkapcsolatodat! Ne hagyd neki!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Olvastad már?

Gyertyamágia, ami kizárólag Szenteste működik

Nincs még egy olyan este, mint a Szenteste! Napjainkban nagyon népszerű a gyertyamágia, amelyet szinte az egész világon alkalmaznak. Nálunk is a hívóknak gyakran ajánljuk, hiszen semmilyen komolyabb eszközi vagy helyszíni igénye sincs. A gyertyamágia otthon nem könnyű, hiszen a hatékony mágiákhoz valamilyen különleges helyre van szükség. Szerencsére egy évben egyszer, egy kis időre a […]

Cigánykártya üzenete Januárra

Cigánykártya üzenete Januárra     A Január nem lesz könnyű hónap a cigánykártya üzenete szerint. Neked is vigyáznod kell! A munkáltatók ebben a hónapban nagyon galád módon tudnak majd viselkedni alkalmazottaikkal. Sok munkáltató írja most le végleg magát, ami az amúgy is szűkös munkaerőpiacon, egyet jelent majd számára a csőddel. A karma visszavág, de nem […]

Melyik évben születtél? Ez vár rád 2020-ban!

Melyik évben születtél, ez vár rád 2020-ban     Személyes évedet megismerheted a 0690985921 számon (485 Ft/perc), a legjobb számmisztikával foglalkozó szakember várja a hívásod!   Tudni szeretnéd, hogy mi vár rád 2020-ban? ITT elolvashatod!   1-es személyes év A következő évtized első éve bizony sok jót ígér neked. Éppen ezért, ne hagyj ki semmilyen […]

Tudd meg, hogyan légy gazdag 2020-ban!

A gazdagság mágia az egyik legkeresettebb műfaj a mágusoknál, ezért mindig születnek új és még újabb rituálék, amelyek megmozgatnak valamit itt lent a Földön és fent az Égen egyaránt. A rituálékat mindig több avatott mágus hozza létre, amit egy adott esztendőben csak egy meghatározott számban lehetséges. Minél újabb egy rituálé, az annál hatékonyabb, hiszen kevesen […]

Január havi szerelmi horoszkóp!

Január havi szerelmi horoszkóp!   KOS A jelenleg egyedül élő Kos számára januárban kalandokból nem lesz hiány, mégis céltalannak is ígérkezik egyben. Végig úgy érezheti, mintha hiányozna még valami, így most semmi sem lehet elég jó. Hívd Sárát a 0690985921-es számon (485Ft/p), kérj szerelmi jóslást, kapj válaszokat! A párban élő Kos számára az igazi kihívást […]

Januári sikermágia az egész éves bőségért

Januári sikermágia az egész éves bőségért   A nemzetközi mágia szövetség az első ülésen meghatározta, hogy januárban melyik mágiát kérik a mágusoktól. A döntés az alapján születik meg, hogy melyiket gondolják a legerősebbnek, leghatékonyabbnak az egész éves bőség érdekében.   Segítő Lélek blogunkban támogatást kapsz ITT, hogy sokkal jobban bízz magadban!   Természetesen itt több […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha egészségügyi vagy párkapcsolati problémáidra keresed a megoldást, akkor itt állj meg, hiszen az atlantiszi mágiával segítek Neked! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 985 921 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 453

Ha egészségügyi problémáidra keresed a megoldást, de már nem tudod kihez fordulj, akkor ne tétovázz! segítek felfedni a probléma forrását, és megszüntetem azt! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 985 921 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 530

Ha kapcsolatot szeretnél teremteni a túlvilággal, vagy kíváncsi vagy arra, mi az életfeladatod, ne késlekedj tovább! Másfél évtizedes tapasztalattal állok rendelkezésedre! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 985 921 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 494