CREDIT CARD PAYMENTS 069 888 888

Miért csal meg a pasi, ha tényleg szeret? Most elmondjuk az igazat!

A hűtlen férfi nem mindig hibás, bár sokan úgy gondolják, ha egy férfi megcsalja a párját, akkor már biztosan nem is szereti őt.

A legvalószínűbb oka a férfi hűtlenségének nem az, hogy nem szereti a nőt, hanem az, hogy őt nem szeretik. A férfiból úgy lesz hűtlen férfi, hogy a felsége/párja elfelejt felnézni rá, elfelejti a kedvenc ételeit készíteni, elfelejti megdicsérni őt és emlékeztetni rá, hogy mennyire szereti.

 

Ha a csillagjegyed IKREK, olvasd el ITT, ki passzol hozzád a legjobban a szerelemben!

hűtlen férfi

A férfi nem ért az apró kis női trükkökből, elejtett szavakból, félmondatokból. Ha megkérdi, mi a baj és a párja azt válaszolja, hogy “semmi”, nem fogja őt tovább faggatni.

A verbális kommunikációs zavar miatt tehát a férfi azt gondolja, minden rendben van, de a metakommunikáció meg azt súgja, hogy semmi sincs rendben, így a férfi teljesen összezavarodik.

 

Mit tesz az összezavarodott férfi? Keres egy másik nőt, akinél hirtelen minden olyan egyszerűnek és egyértelműnek tűnik. Nincs kötöttség, nincs számonkérés, nincs szemrehányás, csak néhány ellopott óra, perc, amelyet megfűszerez a lebukástól való félelem és a titkos szeretkezésekből származó plusz adrenalin. Ez erőt ad, hogy a hűtlen férfi ne is akarjon kilépni ebből a szerelmi háromszögből.

 

Ti vajon összeilletek a pároddal horoszkópotok alapján? Tudd meg ITT!

 

 

Ha ti összeillő csillagjegyek vagytok, és a fenti kommunikációs és egyéb problémák nem jellemzőek a kapcsolatotokra, akkor ott egészen más állhat a hűtlenség hátterében.

Például egy szerelmi kötés. Ha egy harmadik személy szemet vetett a párodra és mágia, illetve különböző szerelmi kötések által kívánja őt megszerezni, akkor neked esélyed sincs arra, hogy visszatartsd a párod, hacsak nem igényelsz gyorsan egy erős védelmet. Hívd Xalent a 06 90 633 931-es számon (485 Ft/perc), mentsd meg segítségével a párkapcsolatod!

 

Ha már megtörtént a baj, akkor se csüggedj, mert a kollégáink profi szakemberek, és elvégzik a szerelmi kötések oldását és visszakaphatod a párod. Ebben is kérheted Xalen segítségét!

 

Olvasd el ITT, hogy mennyi szexre van szükséged neked és a párodnak, hogy lásd, összeilletek-e az ágyban! 

hűtlen férfi

A hűtlenség hátterében szexuális inkompatibilitás is állhat. Vannak olyan emberek, akiknek hetente egy alkalommal bőven elég  a szeretkezés, másoknak a napi egy is kevés, de akadnak olyanok, akik kibékülnek a havi egyetlen alkalommal is.

Ha te és a párod szexuális étvágya között nagyon nagy a különbség, akkor ez is előidézheti a hűtlenséget.

 

Hűtlenség, állandó féltékenykedés és veszekedések sorozata tarkítja a párkapcsolatod? Ágnes vagy Megmondó jósnők segítségével a 06 90 633 931-es számon (485 Ft/perc), végre véget vethetsz a rémálomnak! Egy harmadik személy keze is lehet a megkeseredett párkapcsolat hátterében, aki negatív energiával tönkre akarja tenni a párkapcsolatodat! Ne hagyd neki!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Olvastad már?

Mondd el ezt az igézetet Mindenszentek éjszakáján, és meglátod a jövődet!

Mondd el ezt az igézetet Mindenszentek éjszakáján és meglátod a jövőd!   A Mindenszentek nagyon fontos nap az életünkben. Ilyenkor a legszebbek a temetők, ilyenkor érünk el az igazi mély őszbe, amely már megállíthatatlanul ígéri a telet. Novemberben hosszú és misztikus éjszakák várnak rád, és az első napja a hónapnak, feltárhatja előtted a jövőd! Ehhez […]

Az angyal, aki a lehetetlennek tűnő kívánságaidat is teljesíti

Angyal, aki a lehetetlennek tűnő kívánságaid is teljesíti     Az angyal, aki segíthet, aki meghallgatja kérésed! A nevét nem árulom el, de ahogy közeledik a Karácsony, ez az angyal egyre több időt tölt a Földön. Segítségét ilyenkor a legtapasztaltabb mágusok gyakran veszik igénybe. Ez az angyal nem őrangyal, ő egy segítő angyal, aki vagy […]

2019 Őszi szerelmi horoszkóp!

2019 Őszi szerelmi horoszkóp    Kos  A szerelmi horoszkóp szerint ez az ősz forróbb lehet számodra, mint a nyár. Tedd, amit szíved diktál, ha a boldogságod keresed! Meglévő kapcsolatodba exed szólhat közbe. Biztos, hogy mindent lezártál? Hívd Boszi Katát a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérj jóslást a szerelemről!    Bika  Ez ősz más lesz, mint a […]

Heti horoszkóp 2019.10.17. – 2019.10.24.

Heti horoszkóp 2019.10.17. – 2019.10.24.   KOS Nehéz úgy teljesítened, hogy közben kétségeid vannak párkapcsolatod miatt. Pedig a helyzeted nem olyan válságos, legalábbis a heti horoszkóp szerint. Minden kapcsolat más, lehet, hogy te több segítségre szorulsz, mint amennyit a jövő csillaghatásai nyújtani képesek. Kérj segítséget, hívd Imolát a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), aki a párkapcsolatok […]

12 mágikus mantra 2020. összes hónapjára

12 mágikus mantra 2020. összes hónapjára.    A mantra ereje egyre inkább bizonyít. Régebben még csak szent nyelveken szólt egy mantra szövege, ma már minden nyelven léteznek mantrák. A 2020 -as esztendő minden hónapjára adunk most neked egy mantrát, amelyeket érdemes alkalmaznod.    ITT is egy jól működő pénzmantrát találsz!   Jó, ha elsajátítod a […]

A Merkúr belép a Skorpió házába!

A Merkúr belép a Skorpió házába -döbbenetes fordulatokra számíthatsz  Hamarosan a Merkúr belép a Skorpió házába. November elsejétől ezért komoly fordulatokra számíthatsz az élet legtöbb területén. Lehet, hogy életedben fontos a váratlan fordulat bekövetkezése, de vigyázz, mert mindentől van lentebb! Én azt tanácsolom neked, hogy légy óvatos az elkövetkezendő időszakban. Bármit is jelezzen neked a […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 313

Ha egészségügyi problémáidra keresed a megoldást, de már nem tudod kihez fordulj, akkor ne tétovázz! segítek felfedni a probléma forrását, és megszüntetem azt! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 530

Ha túl sok a megoldatlan problémád vagy a megválaszolatlan kérdés az életedben, ne habozz tovább! Olyan módszerekkel dolgozom, amik pontos választ adnak kérdéseidre és megmutatnak minden választható lehetősége! Élj harmóniában! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 391