Miért csal meg a pasi, ha tényleg szeret? Most elmondjuk az igazat!

A hűtlen férfi nem mindig hibás, bár sokan úgy gondolják, ha egy férfi megcsalja a párját, akkor már biztosan nem is szereti őt.

A legvalószínűbb oka a férfi hűtlenségének nem az, hogy nem szereti a nőt, hanem az, hogy őt nem szeretik. A férfiból úgy lesz hűtlen férfi, hogy a felsége/párja elfelejt felnézni rá, elfelejti a kedvenc ételeit készíteni, elfelejti megdicsérni őt és emlékeztetni rá, hogy mennyire szereti.

Ha a csillagjegyed IKREK, olvasd el ITT, ki passzol hozzád a legjobban a szerelemben!

hűtlen férfi

A férfi nem ért az apró kis női trükkökből, elejtett szavakból, félmondatokból. Ha megkérdi, mi a baj és a párja azt válaszolja, hogy “semmi”, nem fogja őt tovább faggatni.

A verbális kommunikációs zavar miatt tehát a férfi azt gondolja, minden rendben van, de a metakommunikáció meg azt súgja, hogy semmi sincs rendben, így a férfi teljesen összezavarodik.

Mit tesz az összezavarodott férfi? Keres egy másik nőt, akinél hirtelen minden olyan egyszerűnek és egyértelműnek tűnik. Nincs kötöttség, nincs számonkérés, nincs szemrehányás, csak néhány ellopott óra, perc, amelyet megfűszerez a lebukástól való félelem és a titkos szeretkezésekből származó plusz adrenalin. Ez erőt ad, hogy a hűtlen férfi ne is akarjon kilépni ebből a szerelmi háromszögből.

Ti vajon összeilletek a pároddal horoszkópotok alapján? Tudd meg ITT!

Ha ti összeillő csillagjegyek vagytok, és a fenti kommunikációs és egyéb problémák nem jellemzőek a kapcsolatotokra, akkor ott egészen más állhat a hűtlenség hátterében.

Például egy szerelmi kötés. Ha egy harmadik személy szemet vetett a párodra és mágia, illetve különböző szerelmi kötések által kívánja őt megszerezni, akkor neked esélyed sincs arra, hogy visszatartsd a párod, hacsak nem igényelsz gyorsan egy erős védelmet. Hívd Xalent a 06 90 633 931-es számon (485 Ft/perc), mentsd meg segítségével a párkapcsolatod!

Ha már megtörtént a baj, akkor se csüggedj, mert a kollégáink profi szakemberek, és elvégzik a szerelmi kötések oldását és visszakaphatod a párod. Ebben is kérheted Xalen segítségét!

Olvasd el ITT, hogy mennyi szexre van szükséged neked és a párodnak, hogy lásd, összeilletek-e az ágyban! 

hűtlen férfi

A hűtlenség hátterében szexuális inkompatibilitás is állhat. Vannak olyan emberek, akiknek hetente egy alkalommal bőven elég  a szeretkezés, másoknak a napi egy is kevés, de akadnak olyanok, akik kibékülnek a havi egyetlen alkalommal is.

Ha te és a párod szexuális étvágya között nagyon nagy a különbség, akkor ez is előidézheti a hűtlenséget.

Hűtlenség, állandó féltékenykedés és veszekedések sorozata tarkítja a párkapcsolatod? Ágnes vagy Megmondó jósnők segítségével a 06 90 633 931-es számon (485 Ft/perc), végre véget vethetsz a rémálomnak! Egy harmadik személy keze is lehet a megkeseredett párkapcsolat hátterében, aki negatív energiával tönkre akarja tenni a párkapcsolatodat! Ne hagyd neki!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét