Mi vár rád 2015-ben a számmisztika szerint?

mi var rad

A számmisztika áll a legközelebb a tudományhoz az ezoterikus tanokon belül. Előrejelzései hihetetlenül pontosak tudnak lenni. Ahhoz, hogy megtudja, mi vár Önre a 2015-ös esztendőben a számmisztika szerint nincs más dolga, mint kiszámolni a névszámát.

1-es névszám sorsa 2015-ben:

Az első negyedévben a munka lesz leginkább napirenden. El akar érni egy nagy célt, ki akar törni a folyamatos mókuskerékből, és ezért küzd amennyit csak tud. Az első romantikus pont a Húsvét utáni időszakban látszik, akkor viszont teljesen el is terelődik a figyelme a munkáról és a pénzügyekről. Ha eddig nem volt kapcsolatban, akkor most villámcsapásként hasíthat Önbe a szerelem. Mindez kitart egész nyáron, de változó intenzitással. Sok mindent meg fog tudni általa önmagáról, amit eddig nem sejtett. Ősszel a tanulásé lesz a főszerep, akkor is, ha már rég kinőtte az iskolapadot. Munkája egy új tapasztalat elsajátítását követeli majd Öntől, ezért ne féljen a képzésektől.

2-es névszám sorsa 2015-ben:

Nyugodtan, már-már unalmasan kezdődik az új év, de ez a periódus nem tart majd sokáig. Február végétől egy magánéleti kérdést kell majd megoldania, ami sok fejtörést okoz majd Önnek. El akarja magát kötelezni, de nem biztos az érzéseiben, és ezért próbál kivárni. Az idő azonban véges, májusig meg kell majd hoznia egy fontos döntést a számmisztika alapján. A nyár már ismét nyugodtan telik, és végre tud majd foglalkozni más életszférákkal is. Ősztől egy munkahelyi változás kerül napirendre, ami sikert és elismerést hozhat majd Önnek, de csak akkor, ha mer cselekedni. Télig ennek következtében rengeteg munkára kell majd számítania, de meg fogja érni!

 Ágnes jósnő, Ágnes jósnő 313 kód, astro24h Ágnes jósnő, jóslás,

3-es névszám sorsa 2015-ben:

Az új év rengeteg újdonságot tartogat az Ön számára! Munkában sorra tűnnek majd fel a lehetőségek, igaz minddel nem fog tudni élni, ezért választania kell majd. Ha nem így tesz energiái elaprózódnak és májusra ugyanoda jut, ahonnan indult. Szerelmi életében a nyár ígérkezik izgalmasnak. Több új ismeretség is szóba jöhet, és az idegen dolgok mindig csábítják is. A baj csak akkor kezdődik, ha már párkapcsolatban van, hiszen akkor is vonzani fogja az ismeretlen. Nem kizárt, hogy az év végét mással fogja tölteni, mint a következő év elejét, de ez természetesen Önön múlik majd. Az ősz egy váratlan kiadást fog hozni, de ha figyel a részletekre úgy az is lehet, hogy elkerülheti mert egy apró hiba okozza az egészet.

4-es névszám sorsa 2015-ben:

A stabilitás éve lesz ez az Ön számára, melyet eleinte talán még nem fog érezni. Februárig lehetnek még kisebb-nagyobb anyagi gondja, váratlan kiadás, de semmi vészes. Márciustól viszont körvonalazódni fog egy hosszú távú terv, mely mind a pénzügyek terén, mind magánéletében jó érzéssel tölti majd el. Egészségére viszont vigyáznia kell majd, különösen az ízületek terén szükséges némi nyújtás, erősítés. A szívére és keringésére is ráfér majd a mozgás. Az év második felében sok munkára számíthat, de a családért és önmagáért fog dolgozni, olyanért, ami fontos Önnek ezért nem fogja tehernek érezni.

5-es névszám sorsa 2015-ben:

A kreativitás évébe érkezik, melyet ha ki tud használni nagyon boldog lesz, de sok akadályt kell legyőznie hozzá. Nem elég csupán a számok üzenetét figyelembe vennie egy számmisztikusnak sem, muszáj a világ történéseire is figyelni. Ha saját személyes sorsában képes időt és energiát szánni az alkotásra, kiteljesedhet és akár pénzt is kereshet vele. Minderre májustól lesz leginkább lehetőség, de akkor is kevés, pedig ez lenne sorsának a legjobb. Helyette látszik, hogy a létfenntartásért dolgozik és a családért, ami egyébként jól is alakul, még ha nem is azt csinálja, amit valóban szeretne. Az ősz eleje hoz majd egy fordulatot a család terén, ami először kissé talán megijeszti, de később rájön, hogy ennél jobb dolog nem is történhetett volna Önnel!

6-es névszám sorsa 2015-ben:

Legyen majd óvatos mert az év elején megkereshetik egy jónak tűnő ajánlattal. Munkahelyet váltani az első három hónapban nem nagyon fogja megérni, mert könnyen kerülhet rosszabb helyzetbe általa mint volt. Anyagilag a nyár elejétől lesz esélye némi erősödésre, akkor kezd majd el szerencséje is jobban működni. Nem csak pénzt vonzhat majd be ilyenkor, de új kapcsolatot is, különösen akkor, ha még egyedülálló lesz. Észre kell azonban majd vennie ki az, aki méltó is a figyelmére, mert lehet, hogy a nagy Ő először a háttérben marad, s várja a kínálkozó lehetőséget, amit Önnek kell megadnia. Ősszel a tanulás idejébe lép, nem iskolai mértékkel, hanem inkább önmagáról fog többet megtudni.

 Tamara jósnő astro24h, Tamara 513 kód, jóslás,

7-es névszám sorsa 2015-ben:

Legyen bátor, legyen tettre kész! Erre kéri most Önt a számmisztika a 2015-ös évben. Ha így tesz egy csomó problémát maga mögött hagyhat, amivel eddig kényszerűen együtt élt. Munkában végre eljuthat abba a pozícióba, ahova mindig szeretett volna, és ez kiállásának és pozitív kisugárzásának lesz köszönhető. Mivel ennyire más lett, jó kedélyű és optimista, így az ellenkező nem képviselői is más szemmel kezdik méregetni. Ha kapcsolatban van, ez lehet az az év, mikor végleg megállapodik vagy ismét megújítja szerelmét. Ha nincs még szerelme, akkor legyen majd nagyon figyelmes, mert az április nem csak szeszélyes lesz, de szenvedélyes is! Szerencsében az október lesz kiemelt, de a kulcs itt is az optimizmus lesz. Képes rá?

8-es névszám sorsa 2015-ben:

Az önismeret és a lelki béke egy újabb fokára léphet ebben az évben. Ha eddig nem tudta mit is akar az életben, most tavasszal megtalálhatja azt a bizonyos dolgot, amiért teljes mértékben elhivatott képes lenni. Mindenképpen jobbá fogja tenni valamivel környezetét, még ha ez valami egészen kis dolog is, Önnek számítani fog. A szerelemben viszont akadályozó tényezők gátolják. Valamit még tisztáznia kell magában, hogy képes legyen továbblépni egy következő szintre az összetartozás megélésében. Minderre a nyáron nem, csak ősszel lesz lehetősége, amikor képes lesz az elméjét és a szívét lecsendesíteni. Ha így tesz, a következő év vége boldog egyensúlyban fogja találni.

9-es névszám sorsa 2015-ben:

Lesz néhány próbatétel az évben, melyet ki kell állnia, annak érdekében, hogy megfeleljen karmájának. Az első szerelmével lesz kapcsolatban, akit könnyen lehet, hogy el akarnak majd Öntől csábítani február és március környékén. Ki kell állnia magáért és meg kell mutassa, hogy mennyivel jobban jár kedvese, ha Önnel marad. Ismerkedésre, ha még párkereső, ez az időszak nem lesz alkalmas csak is a nyár vége, addig viszont nem szabad bezárkóznia. Munkában mindig mások mögé kerül, de ennek májustól véget kell vetnie. Ne foglalkozzon mindig azzal, hogy másoknak jó legyen, gondoljon kicsit arra, hogy Önnek mire van szüksége.

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Felhasználók hozzászólásai (2)

ildiko on január 25, 2015 Válasz

rontas atok van rajtam gonosz anyos reszeges ferj szivbeteg gyermek 2 gyerek akikert dolgozom kereszt rejtam ez nem en vagyok a venbanya most is itt van szerencsem mindig volt mig lany voltam katona ildikonak minden sikerult nagy aszivem mindig turok megbocsatok de elegem lett ra ment az idegrendszerem uj eletre kell ebredjek hiszek a lehetetlenben ami emrek gyarlok vagyunk de istennek hala meg nem lett vegűnk

    Astro24h on január 29, 2015 Válasz

    Kedves Ildikó!
    Rontásokkal vagy egyéb negatív energiákkal kapcsolatban Fehér Fény lehet segítségére a 303-as kódon. Hívja Fehér Fényt a 0690 603 411 számon (381Ft/perc), aki elvégzi titkos tisztító rituáléját, amely után teste, lelke, anyagi helyzete végre felszabadul!

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét