Mi a karmikus feladatod Júliusban?

Mi a karmikus feladatod Júliusban?

 

Kos

Kos jegy

A karma hatalma nagyon erősen hat rád ebben a hónapban. Éppen ezért nem mindegy, hogyan is viszonyulsz saját karmádhoz. Nem szabad most pesszimistának lenned, legyen helyzeted bármilyen nehéz is. Hívd Matt Médiumot a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), kérj karmafordítást, ami már sokaknak hozott komoly segítséget!  

 

Bika

Bika jegy

Legtöbb időd másokra fordítod, ami nem túl szerencsés. Most önmagadra kell koncentrálnod, nem szabad, hogy ebben a csodás nyári hónapban feltöltődés helyett másra fordítsd energiáidat. Hívd Sárát a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), kérj karmikus szerencse mágiát, hogy anyagi helyzeted jól alakuljon! Szerelemben kerüld a hirtelen döntéseket!  

A karma nem csak rosszat, hanem szerencsét is hordoz magában. Tudd meg ITT, hogy mikor lehet nagy szerencséd ebben az esztendőben!

 

Ikrek

Ikrek jegy

A havi horoszkóp sorait is érdemes olvasnod, mert neked szóló üzenet van benne, ami a jó karma megélésében is segítségedre lehet. Szerencsét hozhat egy régi ismerős, különösen, ha tiszta szívből segíteni akarsz majd neki! Hívd Megmondót a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), kérj tanácsot, hogy a nagy szerencse működjön életedben!

 

Rák

Rák jegy

Most nem szabad meghátrálnod semmilyen gonddal és bajjal szemben. Akármennyire is nincs ínyedre, ideje szembenézni azokkal, akik nem a javad akarják. Talán eljött a karmikus feladat teljesítésének az ideje? Hívd Etát a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), ismerd meg karmád! Szerelemben ne engedd, hogy mások befolyásolják a véleményed!  

Nem csak a július hoz számodra sorsfordító eseményeket! Az egész 2018-as esztendő tartogat meglepetést számodra, amelyekről ITT olvashatsz!

 

 

 

Oroszlán

Oroszlán jegy

Nyáron sok energiád van, de nem szabad túlzásba vinned a sportot. Emlékezz, májusi karma, mi is jut eszedbe róla? Nem felejtettél el valami fontosat? Hívd Violát a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), kérj karma elemzést, hogy tudd, nincs-e karma mulasztásod! Különösen jó időszak lesz a blokkok oldására,  ha úgy érzed, szerencséd meg van rekedve!

 

Szűz

Szűz jegy

Nem kell mindig példát mutatnod, nem kell mindig a rendre koncentrálnod! Ideje, hogy ebben a hónapban elengedd magad végre egy kicsit! Olvasd el a havi horoszkóp sorait, ami segíthet téged abban, hogy tudd, most mi az igazán fontos! Hívd Marcus Mágust a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), kérj sorsfordító mágiát, ha úgy érzed, egy ideje nem jól haladnak a dolgok! Szerelemben most ne tarts titkokat!  

 

Mielőbb meg kell tudnod azt is, hogy ezúttal milyen életcéllal születtél le a Földre! Keresd Edit Jósnőt vagy Tündér Lilit a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), akik meg tudják neked nézni, mi a valódi karmikus küldetésed, és hogyan teljesítheted azt!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

 

Mérleg

Mérleg jegy

Akár életed legnagyobb sikereit is megalapozhatod júliusban, ha követed a karma útmutatását. Nem szabad most haboznod, bármi is adódjon! Két kézzel kell megragadnod minden lehetőséget. Hívd Ágnest a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), kérd a személyes karma horoszkópod, hogy tudd, mi is a te karmád!

 

Skorpió

Skorpió jegy

Vigyázz, ebben a hónapban hajlamos lehetsz túlvállalni magad! Nem csak karmikus feladatok adódnak számodra, éppen ezért nem árt ismerned a havi horoszkópod sem! Inkább csak az anyagi sikerekre érdemes koncentrálnod! Hívd Zeuszt a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), kérj pénz- és sikermágiát! Szerelemben ne fogadj el mindent, szó nélkül!

 

 

Nyilas

Nyilas jegy

Többet kellene hallgatnod a megérzéseidre. Sokszor szíved megsúgja, hogy mi is a helyes döntés, de te magad felülbírálod azt! Éppen ezért, leginkább úgy kaphatod meg az általad keresett válaszokat, ha önmagadra figyelsz! Hívd Xalent a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), kérj sorsfordítást, ami képes megoldani bajaid!

Egy jóseszköz, amely akár a te otthonodban is megtalálható és te magadnak is jósolhatsz segítségével! Tudd meg ITT, mire jó még a szekrény mélyén lapuló Magyar kártya! 

 

Bak

bak

Ismerd meg jobban a körülötted lévő embereket! Ebben a hónapban jobban kell tudnod koncentrálni a környezetedre. Amennyiben eleget teszel a karmádnak, jutalmaz majd téged a sors a jövőben! A tízmilliószoros nap is nagy lehetőség erre! Hívd Andynát a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), kérj mágiát a tízmilliószoros napra, amely nagy nyereményet hozhat!  

 

Vízöntő

Vízöntő jegy

A munkádban mindennek eleget teszel, de a család egy kicsit el lett hanyagolva az utóbbi időben. Mos helyre kell állítanod végre az egyensúlyt, rendezned kell családod felé a karmikus adósságot! Hívd Violettát a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), tudd meg, mennyi karmikus adósság terheli a sorsod, amely, ha régóta terhel téged, balszerencsét hozhat rád!  

 

Halak

Halak jegy

Idegeid nem az igaziak, pedig karmikusan te az erőt adó jegyek közzé vagy sorolható. Éppen ezért, többet kell koncentrálnod a pihenésre ebben a hónapban. Vigyázz, hogy ne költekezz túl és kölcsön se adj júliusban senkinek! Hívd Edit Jósnőt a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), ismerd meg, hogy karmád alapján nyertesnek születtél-e vagy sem! Szerelemben kicsit add át az irányítást partnerednek!

Olvastad már?

Havi Horoszkóp Áprilisra

Havi Horoszkóp Áprilisra   KOS Ha valami olyasmit csinálsz, amiben hiszel, akkor arra is minden esélyed megvan a havi horoszkóp szerint, hogy ebben sikereket érj el. Ne csak a tapasztalatodra, a szívedre is hallgass, amikor döntést hozol. Nehezebb időszakon vagy túl, de végül minden a helyére kerülhet. Itt az ideje, hogy bátran elkezdd tervezgetni a […]

Heti horoszkóp 2019.03.21 – 2019.03.28

Heti horoszkóp 2019.03.21 – 2019.03.28   KOS Gyakran keresed az alkalmat, hogy amiket a fejedbe veszel, véghez is vidd. Mégis szinte minden alkalommal meghátrálsz, úgy érezve, ez neked úgysem sikerülhet. A heti horoszkópod alapján ezen a héten éppen nagy eséllyel adod a fejed elhamarkodott lépésekre, amiknek akár nagyobb veszteség is lehet az eredménye. A sorsodon […]

A tavaszi napéjegyenlőség napján – Fokozottan légy óvatos!

A tavaszi napéjegyenlőség napján – Fokozottan légy óvatos!   Eljött a napéjegyenlőség napja, és nagyon fontos, hogy most nem csak a pénz bevonzására kell koncentrálnod. A tavaszi napforduló után a nappalok sokkal hosszabbak lesznek. Eljön egy olyan időszak, amikor mi, fehér mágusok, sokkal nagyobb energiákkal tudunk dolgozni.   Mentsd meg a pénzed ezen a fontos […]

Így kérd az égiek segítségét, ha sok pénzt szeretnél bevonzani!

Így kérd az égiek segítségét, ha sok pénzt szeretnél bevonzani!   Az égiek segítenek most nekünk a pénz bevonzásában. Egy új évszak vár most ránk, ettől függetlenül mindig jól jön egy kis plusz pénz, és mindig találunk neki jó helyet. Kevesen tudják azonban azt, hogy hogyan is kell helyesen kérni az égiek segítségét, ha sok […]

Egyperces szupermágia, ami villámgyors változást hozhat

Egy perces szuper mágia, ami villámgyors változást hozhat   A mágia nagyon gyors változásokat hozhat el az életedbe. Gondolj a lavinára, amit legtöbbször csak egy pici erő, akár egy hegytetőre szálló madár, indíthat el. Pont ez a szuper mágia lényege. A te sorsodban is ott van annak a lehetősége, hogy valamilyen  pénzmágia, sikermágia, szerencse mágia […]

Heti horoszkóp 2019.03.14 – 2019.03.21

Heti horoszkóp 2019.03.14 – 2019.03.21   KOS Kosként sok bosszúságot tudsz most okozni másoknak. Jobban teszed, ha nem minden helyzetben és nem mindenkinek mondod el a véleményed, még ha az őszinte is. Néha tudni kell fékezni a nyelved, a béke érdekében. Párkapcsolatodban is vita lehet abból, ha túlzottan kíméletlen leszel. Légy azon, hogy a lehető […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha elakadtál az  élet bármely pontján és kilátástalannak látod a helyzeted, akkor itt az alkalom, hogy most változtass ezen! Együtt megoldást keressünk a felmerülő problémáidra! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 406

Ha szeretnéd tudni, hogy lábalj ki az érzelmi válságból, ne habozz! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 486

Ha túl sok a megoldatlan problémád vagy a megválaszolatlan kérdés az életedben, ne habozz tovább! Olyan módszerekkel dolgozom, amik pontos választ adnak kérdéseidre és megmutatnak minden választható lehetősége! Élj harmóniában! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 391