Mi a karmikus feladatod Júliusban?

Mi a karmikus feladatod Júliusban?

 

Kos

Kos jegy

A karma hatalma nagyon erősen hat rád ebben a hónapban. Éppen ezért nem mindegy, hogyan is viszonyulsz saját karmádhoz. Nem szabad most pesszimistának lenned, legyen helyzeted bármilyen nehéz is. Hívd Matt Médiumot a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), kérj karmafordítást, ami már sokaknak hozott komoly segítséget!  

 

Bika

Bika jegy

Legtöbb időd másokra fordítod, ami nem túl szerencsés. Most önmagadra kell koncentrálnod, nem szabad, hogy ebben a csodás nyári hónapban feltöltődés helyett másra fordítsd energiáidat. Hívd Sárát a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), kérj karmikus szerencse mágiát, hogy anyagi helyzeted jól alakuljon! Szerelemben kerüld a hirtelen döntéseket!  

A karma nem csak rosszat, hanem szerencsét is hordoz magában. Tudd meg ITT, hogy mikor lehet nagy szerencséd ebben az esztendőben!

 

Ikrek

Ikrek jegy

A havi horoszkóp sorait is érdemes olvasnod, mert neked szóló üzenet van benne, ami a jó karma megélésében is segítségedre lehet. Szerencsét hozhat egy régi ismerős, különösen, ha tiszta szívből segíteni akarsz majd neki! Hívd Megmondót a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), kérj tanácsot, hogy a nagy szerencse működjön életedben!

 

Rák

Rák jegy

Most nem szabad meghátrálnod semmilyen gonddal és bajjal szemben. Akármennyire is nincs ínyedre, ideje szembenézni azokkal, akik nem a javad akarják. Talán eljött a karmikus feladat teljesítésének az ideje? Hívd Etát a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), ismerd meg karmád! Szerelemben ne engedd, hogy mások befolyásolják a véleményed!  

Nem csak a július hoz számodra sorsfordító eseményeket! Az egész 2018-as esztendő tartogat meglepetést számodra, amelyekről ITT olvashatsz!

 

 

 

Oroszlán

Oroszlán jegy

Nyáron sok energiád van, de nem szabad túlzásba vinned a sportot. Emlékezz, májusi karma, mi is jut eszedbe róla? Nem felejtettél el valami fontosat? Hívd Violát a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), kérj karma elemzést, hogy tudd, nincs-e karma mulasztásod! Különösen jó időszak lesz a blokkok oldására,  ha úgy érzed, szerencséd meg van rekedve!

 

Szűz

Szűz jegy

Nem kell mindig példát mutatnod, nem kell mindig a rendre koncentrálnod! Ideje, hogy ebben a hónapban elengedd magad végre egy kicsit! Olvasd el a havi horoszkóp sorait, ami segíthet téged abban, hogy tudd, most mi az igazán fontos! Hívd Marcus Mágust a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), kérj sorsfordító mágiát, ha úgy érzed, egy ideje nem jól haladnak a dolgok! Szerelemben most ne tarts titkokat!  

 

Mielőbb meg kell tudnod azt is, hogy ezúttal milyen életcéllal születtél le a Földre! Keresd Edit Jósnőt vagy Tündér Lilit a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), akik meg tudják neked nézni, mi a valódi karmikus küldetésed, és hogyan teljesítheted azt!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

 

Mérleg

Mérleg jegy

Akár életed legnagyobb sikereit is megalapozhatod júliusban, ha követed a karma útmutatását. Nem szabad most haboznod, bármi is adódjon! Két kézzel kell megragadnod minden lehetőséget. Hívd Ágnest a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), kérd a személyes karma horoszkópod, hogy tudd, mi is a te karmád!

 

Skorpió

Skorpió jegy

Vigyázz, ebben a hónapban hajlamos lehetsz túlvállalni magad! Nem csak karmikus feladatok adódnak számodra, éppen ezért nem árt ismerned a havi horoszkópod sem! Inkább csak az anyagi sikerekre érdemes koncentrálnod! Hívd Zeuszt a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), kérj pénz- és sikermágiát! Szerelemben ne fogadj el mindent, szó nélkül!

 

 

Nyilas

Nyilas jegy

Többet kellene hallgatnod a megérzéseidre. Sokszor szíved megsúgja, hogy mi is a helyes döntés, de te magad felülbírálod azt! Éppen ezért, leginkább úgy kaphatod meg az általad keresett válaszokat, ha önmagadra figyelsz! Hívd Xalent a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), kérj sorsfordítást, ami képes megoldani bajaid!

Egy jóseszköz, amely akár a te otthonodban is megtalálható és te magadnak is jósolhatsz segítségével! Tudd meg ITT, mire jó még a szekrény mélyén lapuló Magyar kártya! 

 

Bak

bak

Ismerd meg jobban a körülötted lévő embereket! Ebben a hónapban jobban kell tudnod koncentrálni a környezetedre. Amennyiben eleget teszel a karmádnak, jutalmaz majd téged a sors a jövőben! A tízmilliószoros nap is nagy lehetőség erre! Hívd Andynát a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), kérj mágiát a tízmilliószoros napra, amely nagy nyereményet hozhat!  

 

Vízöntő

Vízöntő jegy

A munkádban mindennek eleget teszel, de a család egy kicsit el lett hanyagolva az utóbbi időben. Mos helyre kell állítanod végre az egyensúlyt, rendezned kell családod felé a karmikus adósságot! Hívd Violettát a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), tudd meg, mennyi karmikus adósság terheli a sorsod, amely, ha régóta terhel téged, balszerencsét hozhat rád!  

 

Halak

Halak jegy

Idegeid nem az igaziak, pedig karmikusan te az erőt adó jegyek közzé vagy sorolható. Éppen ezért, többet kell koncentrálnod a pihenésre ebben a hónapban. Vigyázz, hogy ne költekezz túl és kölcsön se adj júliusban senkinek! Hívd Edit Jósnőt a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), ismerd meg, hogy karmád alapján nyertesnek születtél-e vagy sem! Szerelemben kicsit add át az irányítást partnerednek!

Olvastad már?

Cigánykártya üzenete Júliusra

Cigánykártya üzenete Júliusra   Cigánykártya jóslás készül a nyár legforróbb hónapjára is. Megnéztük a lapokat, hiszen a cigánykártya a legbeszédesebb kártya, és kíváncsiak voltunk, tartogat-e sok pénzt a legszerencsésebb hónap, illetve nagy szerelmet a jóslat szerint.   Olvasd el az ingyenes 2019-es jóslatod is ITT!   Tudjuk, hogy a hetedik hónap az év legszerencsésebb hónapja […]

Havi Horoszkóp Júliusra

Havi Horoszkóp Júliusra   KOS Sok minden átfuthat az agyadon ebben a hónapban. Leginkább azok a dolgok kerülnek majd előtérbe, amiket már egy ideje tervezel, de kivitelezni még nem volt erőd vagy időd. A havi horoszkóp szerint a második hét felé egy igazán jó lehetőséged adódhat, amit kár lenne elszalasztani. Hívd Marcus Mágust a 0690633931-es […]

Saját szerelemtérkép, hogy jobb legyen a kapcsolatod!

Sokan keresnek fel szerelmi jóslással kapcsolatosan, ezért úgy döntöttem, megosztom veletek a szerelemtérkép készítését. Nagyon remélem, hogy sikerül boldogabbá tenned a kapcsolatod, és kideríted, hogy Ő-e az igazi, vagy sem. Szerelmi horoszkóp, szerelmi mágia bármikor kérhető, de ha hosszútávon szeretnél változást és szerelmet, akkor készíts magadnak szerelemtérképet.     EZZEL a 3 módszerrel vonzhatod be […]

Nagy nyári egészség horoszkóp

KOS Az egészség horoszkóp a könnyed étkezésre és a testmozgásra hívja fel a figyelmed. Nem szabad túl enned magad, mert könnyen szedheted magadra a kilókat! A nyár utolsó heteiben viszont légy óvatos, rétegesen öltözködj, mert könnyen meghűlhetsz! Hívd Tündér Lilit a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérj részletes energetikai bemérést a legjobbtól!   BIKA Az izmaidnak sokszor […]

Heti horoszkóp 2019.06.20 – 2019.06.27

Heti horoszkóp 2019.06.20 – 2019.06.27   KOS Ne tétovázz, ha valamilyen ajánlatot kapsz ezekben a napokban, mert a heti horoszkóp alapján, amit most megragadsz, az csak jövedelmező lehet a számodra. Tedd félre a kétségeidet és korlátaidat, mert ezek okozták eddig a sikertelenségeidet, ha voltak. Jelentős anyagi fellendülés következhet, csak légy résen! Párkapcsolati téren pedig vigyázz, […]

A Nyilas Telihold ezt hozta neked!

A Nyilas Telihold megmutatja a sorsodban rejlő titkokat. Előre mutat, feltárja a rád leselkedő veszélyeket. Éppen ezért érdemes figyelned az álmaidra, arra, ami benned zajlik a különleges holdállás ideje alatt. Ebben az időszakban te magad is gondoskodhatsz a saját jövődről, de akár kéréseket is küldhetsz az égiek felé, hiszen a Nyilas jegy az Istenek hírnöke […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 313

Ha szeretnéd tudni, milyen lelki eredete van betegségednek, ne késlekedj! 38 év tapasztalata áll mögöttem, és Neked is segíteni fogok boldogságban, egészségben élni! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 907

Ha keresed a megfelelő válaszokat jövőddel kapcsolatban, akkor ne habozz. Közvetítem Neked az angyalok válaszait, így tudok irányt mutatni életed bármely területén. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 522