Mi a karmikus feladatod Júliusban?

Mi a karmikus feladatod Júliusban?

 

Kos

Kos jegy

A karma hatalma nagyon erősen hat rád ebben a hónapban. Éppen ezért nem mindegy, hogyan is viszonyulsz saját karmádhoz. Nem szabad most pesszimistának lenned, legyen helyzeted bármilyen nehéz is. Hívd Matt Médiumot a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), kérj karmafordítást, ami már sokaknak hozott komoly segítséget!  

 

Bika

Bika jegy

Legtöbb időd másokra fordítod, ami nem túl szerencsés. Most önmagadra kell koncentrálnod, nem szabad, hogy ebben a csodás nyári hónapban feltöltődés helyett másra fordítsd energiáidat. Hívd Sárát a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), kérj karmikus szerencse mágiát, hogy anyagi helyzeted jól alakuljon! Szerelemben kerüld a hirtelen döntéseket!  

A karma nem csak rosszat, hanem szerencsét is hordoz magában. Tudd meg ITT, hogy mikor lehet nagy szerencséd ebben az esztendőben!

 

Ikrek

Ikrek jegy

A havi horoszkóp sorait is érdemes olvasnod, mert neked szóló üzenet van benne, ami a jó karma megélésében is segítségedre lehet. Szerencsét hozhat egy régi ismerős, különösen, ha tiszta szívből segíteni akarsz majd neki! Hívd Megmondót a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), kérj tanácsot, hogy a nagy szerencse működjön életedben!

 

Rák

Rák jegy

Most nem szabad meghátrálnod semmilyen gonddal és bajjal szemben. Akármennyire is nincs ínyedre, ideje szembenézni azokkal, akik nem a javad akarják. Talán eljött a karmikus feladat teljesítésének az ideje? Hívd Etát a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), ismerd meg karmád! Szerelemben ne engedd, hogy mások befolyásolják a véleményed!  

Nem csak a július hoz számodra sorsfordító eseményeket! Az egész 2018-as esztendő tartogat meglepetést számodra, amelyekről ITT olvashatsz!

 

 

 

Oroszlán

Oroszlán jegy

Nyáron sok energiád van, de nem szabad túlzásba vinned a sportot. Emlékezz, májusi karma, mi is jut eszedbe róla? Nem felejtettél el valami fontosat? Hívd Violát a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), kérj karma elemzést, hogy tudd, nincs-e karma mulasztásod! Különösen jó időszak lesz a blokkok oldására,  ha úgy érzed, szerencséd meg van rekedve!

 

Szűz

Szűz jegy

Nem kell mindig példát mutatnod, nem kell mindig a rendre koncentrálnod! Ideje, hogy ebben a hónapban elengedd magad végre egy kicsit! Olvasd el a havi horoszkóp sorait, ami segíthet téged abban, hogy tudd, most mi az igazán fontos! Hívd Marcus Mágust a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), kérj sorsfordító mágiát, ha úgy érzed, egy ideje nem jól haladnak a dolgok! Szerelemben most ne tarts titkokat!  

 

Mielőbb meg kell tudnod azt is, hogy ezúttal milyen életcéllal születtél le a Földre! Keresd Edit Jósnőt vagy Tündér Lilit a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), akik meg tudják neked nézni, mi a valódi karmikus küldetésed, és hogyan teljesítheted azt!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

 

Mérleg

Mérleg jegy

Akár életed legnagyobb sikereit is megalapozhatod júliusban, ha követed a karma útmutatását. Nem szabad most haboznod, bármi is adódjon! Két kézzel kell megragadnod minden lehetőséget. Hívd Ágnest a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), kérd a személyes karma horoszkópod, hogy tudd, mi is a te karmád!

 

Skorpió

Skorpió jegy

Vigyázz, ebben a hónapban hajlamos lehetsz túlvállalni magad! Nem csak karmikus feladatok adódnak számodra, éppen ezért nem árt ismerned a havi horoszkópod sem! Inkább csak az anyagi sikerekre érdemes koncentrálnod! Hívd Zeuszt a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), kérj pénz- és sikermágiát! Szerelemben ne fogadj el mindent, szó nélkül!

 

 

Nyilas

Nyilas jegy

Többet kellene hallgatnod a megérzéseidre. Sokszor szíved megsúgja, hogy mi is a helyes döntés, de te magad felülbírálod azt! Éppen ezért, leginkább úgy kaphatod meg az általad keresett válaszokat, ha önmagadra figyelsz! Hívd Xalent a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), kérj sorsfordítást, ami képes megoldani bajaid!

Egy jóseszköz, amely akár a te otthonodban is megtalálható és te magadnak is jósolhatsz segítségével! Tudd meg ITT, mire jó még a szekrény mélyén lapuló Magyar kártya! 

 

Bak

bak

Ismerd meg jobban a körülötted lévő embereket! Ebben a hónapban jobban kell tudnod koncentrálni a környezetedre. Amennyiben eleget teszel a karmádnak, jutalmaz majd téged a sors a jövőben! A tízmilliószoros nap is nagy lehetőség erre! Hívd Andynát a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), kérj mágiát a tízmilliószoros napra, amely nagy nyereményet hozhat!  

 

Vízöntő

Vízöntő jegy

A munkádban mindennek eleget teszel, de a család egy kicsit el lett hanyagolva az utóbbi időben. Mos helyre kell állítanod végre az egyensúlyt, rendezned kell családod felé a karmikus adósságot! Hívd Violettát a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), tudd meg, mennyi karmikus adósság terheli a sorsod, amely, ha régóta terhel téged, balszerencsét hozhat rád!  

 

Halak

Halak jegy

Idegeid nem az igaziak, pedig karmikusan te az erőt adó jegyek közzé vagy sorolható. Éppen ezért, többet kell koncentrálnod a pihenésre ebben a hónapban. Vigyázz, hogy ne költekezz túl és kölcsön se adj júliusban senkinek! Hívd Edit Jósnőt a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), ismerd meg, hogy karmád alapján nyertesnek születtél-e vagy sem! Szerelemben kicsit add át az irányítást partnerednek!

Olvastad már?

Kínai szerencse szimbólumod 2019-re!

A szerencse 2019-ben kicsit több törődést igényel majd, mint az eddigi években. Jó, ha mindent bevetsz magad körül, ha el szeretnél érni valamit. 2019 legfőbb szerencse motívuma talán a Disznó, legalábbis sok kínai számára. Ahogy mondtam, érdemes mindent bevetned, nem elég egy szerencse szimbólum!   Ellenőrizd le ITT, hogy az év legszerencsésebb csillagjegyei között vagy-e! […]

Szeretteid csillagjegyük alapján – Vízöntő családtagok

Szeretteid csillagjegyük alapján -Vízöntő családtagok   Vízöntő gyermek A Vízöntő gyermek gyakran küzd alvási nehézségekkel. Talán a csillagjegyek sorrendjében Ő legrosszabb alvó. Később ez változik, de a szülőknek addig nem lesz könnyű dolga. Rendkívül élénk a képzelőereje, így sokszor mesél egy képzeletbeli világról, ami csak benne létezik. Iskolában segíteni kell a beilleszkedését, mert nagy hajlandóságot […]

Heti horoszkóp 2019.01.17 – 2019.01.24

Heti horoszkóp 2019.01.17 – 2019.01.24   KOS Tovább szeretnél álmodozni és vágysz az idilli pillanatokra. Így jóformán minden és mindenki idegesíteni fog a munkahelyeden, de legalább csak magadban fogsz morogni. A pénz bolygója szerdán belép csillagjegyedbe, ami azt jelenti, jelentősebben gyarapodni tudsz. Hívd Norbertet a 06 90 633 931-es számon (485Ft/p), kérj most pénzkódot, amit, ha szerdán […]

3 csillagjegy – Nekik a szerelem kódolva van a sorsukba

Kos A csillagjegyek között nagy esélyed van arra, hogy a közeljövőben rád talál szerelem. Már január végén olyan erők hatnak rád, amelyek sok véletlenszerűnek tűnő eseményt, találkozást hozhat el a sorsodba. Akár akkora szerencséd is lehet, hogy az összeillő csillagjegyek között szerepel majd az, aki számodra szimpatikus lesz. A szerelem hamarosan ott fog kopogtatni az […]

Top 10 újévi fogadalom – A tiéd köztük van?

Top 10 újévi fogadalom – A tiéd köztük van?   Neked ismerős az az érzés, amikor a Szilveszteri buliban, vagy újév első napján megfogadsz mindent a siker, a bőség, a szerencse, a jobb élet reményében? Elszánod magad minden jóra, és minden évben elhangzik, hogy esküszöm, az idei évben betartom!   Használd EZT a sikerkódot, ha […]

2019-es kínai horoszkóp!

2019-es kínai horoszkóp!   PATKÁNY Patkány jegyed lehetővé tette számodra, hogy megtaláld azokat az embereket, akikre számíthatsz. Az a helyzet, hogy a Disznó éve bizony tartogat neked szűkösebb és problémásabb időszakokat, főleg a téli hónapokban, de barátaid és családod, mint támogatóid, az ilyen időkben is melletted lesznek. Várnak sikerek is, a május és július közötti […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 313

Ha szeretnéd tudni, milyen lelki eredete van betegségednek, ne késlekedj! 38 év tapasztalata áll mögöttem, és Neked is segíteni fogok boldogságban, egészségben élni! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 907

Ha elakadtál az  élet bármely pontján és kilátástalannak látod a helyzeted, akkor itt az alkalom, hogy most változtass ezen! Együtt megoldást keressünk a felmerülő problémáidra! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 406