Mi a karmikus feladatod Januárban?

Mi a karmikus feladatod Januárban

 

A karma az év első hónapjában nagyon fontos, hiszen az egész esztendőd milyenségére hatással lehetsz. Amennyiben képes vagy teljesíteni a karmát, lehetőséged van mentesülni akár a horoszkóp által előrevetített negatív hatásoktól is!

A január talán az egyik legkomolyabb sorsfordító hónap, amikor legtöbbet tehetsz azért, hogy a szerencse veled legyen.

 

Karmahoroszkópodban is nagyon fontos információkra bukkanhatsz. Olvasd el ITT!

 

Próbálj ne sokat káromkodni, mert ebben a hónapban a megértés és a türelem vezetnek előre. Az indulatok sosem hoznak jót, most a karma ezt nem tűri. Figyelj a horoszkóp soraira, mind az éves, mind a havi horoszkóp sorait érdemes megfontolnod, ha jó karmát szeretnél. Mások indulatát sem szabad visszaadnod, inkább számolj háromig, mielőtt konfliktusba keveredsz, majd lépj tovább, mert a céljaid követése a legfontosabb számodra január folyamán!

További kérdések merülnek fel benned karmáddal kapcsolatban? Járj utána a dolgoknak ITT!

 

Szerelemben akkor lehet jó karmád, ha képes vagy megérteni partnered nézeteit és gondolatait. Sok dologban nem egyeztek, de ettől függetlenül még a szerelem élhet. Komoly karmikus feladat minden ember életében a párkapcsolat, ezért visszahatását az élet minden területén, még a szerencse zónában is érezheted. Január folyamán sokan megértik majd, hogy a rend nem feltétlenül jelent boldogságot, míg a káosz sokszor tartalmaz örömöt és szabadságot. Nem baj, ha nincs rendben a kapcsolatod, ha nem illetek össze, amennyiben képesek vagytok együtt élni és nevetni. A januári karma legfontosabb üzenete ez!

 

Nagyon fontos az is, hogy milyen családi karmát cipelsz, ami akadályozza a boldogulásod. Részletek ITT!

 

Egészségben tenned kell a jó karma érdekében. A rossz egészség, bizonyos felfogások szerint, a karma folyamatos figyelmen kívül hagyásából ered. Éppen ezért nézz farkasszemet mindazzal, amit rossznak tartasz az életedben. Most lépj a káros szokásokkal szemben! Próbálj valódi élelmiszereket fogyasztani, kerüld a cukrot, a túlzott húsfogyasztást és a fehér lisztet. Ideje végre megváltoztatnod a sorsod, mert bizony eljöhet az az időszak, amikor már késő lesz! Január legyen a fejlődés, az építő gondolatok hónapja, óvakodj ilyenkor az alkoholos italok fogyasztásától is!

A karmát mindig érdemes követned. Januárban is, hiszen minden mindennel összefügg. Éppen ezért, ha gazdagságot, bőséget és boldogságot szeretnél, nem árt figyelned karmádra. Amennyiben mégis eltérnél, vagy úgy érzed, be kell építeni a szerencsét a sorsodba, hívd Edit Jósnőt a 06 90 633 931-es számon (485Ft/perc)! A karma legnagyobb mágusa Ő, aki képes lehet megváltoztatni a sorsod, még akkor is, ha a szegénységet valamilyen karmikus adósság miatt kell elviselned!   

 

Még nem tudod, milyen céllal küldtek az Égiek ezúttal a Földre? Jósaink elmondják, hogy mi a valódi küldetésed, amivel elérheted a harmóniát és a bőséget! Keresd Edit Jósnőt vagy Etát a 06 90 633 931-es telefonszámon (485Ft/perc)!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Olvastad már?

Kínai szerencse szimbólumod 2019-re!

A szerencse 2019-ben kicsit több törődést igényel majd, mint az eddigi években. Jó, ha mindent bevetsz magad körül, ha el szeretnél érni valamit. 2019 legfőbb szerencse motívuma talán a Disznó, legalábbis sok kínai számára. Ahogy mondtam, érdemes mindent bevetned, nem elég egy szerencse szimbólum!   Ellenőrizd le ITT, hogy az év legszerencsésebb csillagjegyei között vagy-e! […]

Szeretteid csillagjegyük alapján – Vízöntő családtagok

Szeretteid csillagjegyük alapján -Vízöntő családtagok   Vízöntő gyermek A Vízöntő gyermek gyakran küzd alvási nehézségekkel. Talán a csillagjegyek sorrendjében Ő legrosszabb alvó. Később ez változik, de a szülőknek addig nem lesz könnyű dolga. Rendkívül élénk a képzelőereje, így sokszor mesél egy képzeletbeli világról, ami csak benne létezik. Iskolában segíteni kell a beilleszkedését, mert nagy hajlandóságot […]

Heti horoszkóp 2019.01.17 – 2019.01.24

Heti horoszkóp 2019.01.17 – 2019.01.24   KOS Tovább szeretnél álmodozni és vágysz az idilli pillanatokra. Így jóformán minden és mindenki idegesíteni fog a munkahelyeden, de legalább csak magadban fogsz morogni. A pénz bolygója szerdán belép csillagjegyedbe, ami azt jelenti, jelentősebben gyarapodni tudsz. Hívd Norbertet a 06 90 633 931-es számon (485Ft/p), kérj most pénzkódot, amit, ha szerdán […]

3 csillagjegy – Nekik a szerelem kódolva van a sorsukba

Kos A csillagjegyek között nagy esélyed van arra, hogy a közeljövőben rád talál szerelem. Már január végén olyan erők hatnak rád, amelyek sok véletlenszerűnek tűnő eseményt, találkozást hozhat el a sorsodba. Akár akkora szerencséd is lehet, hogy az összeillő csillagjegyek között szerepel majd az, aki számodra szimpatikus lesz. A szerelem hamarosan ott fog kopogtatni az […]

Top 10 újévi fogadalom – A tiéd köztük van?

Top 10 újévi fogadalom – A tiéd köztük van?   Neked ismerős az az érzés, amikor a Szilveszteri buliban, vagy újév első napján megfogadsz mindent a siker, a bőség, a szerencse, a jobb élet reményében? Elszánod magad minden jóra, és minden évben elhangzik, hogy esküszöm, az idei évben betartom!   Használd EZT a sikerkódot, ha […]

2019-es kínai horoszkóp!

2019-es kínai horoszkóp!   PATKÁNY Patkány jegyed lehetővé tette számodra, hogy megtaláld azokat az embereket, akikre számíthatsz. Az a helyzet, hogy a Disznó éve bizony tartogat neked szűkösebb és problémásabb időszakokat, főleg a téli hónapokban, de barátaid és családod, mint támogatóid, az ilyen időkben is melletted lesznek. Várnak sikerek is, a május és július közötti […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 313

Ha szeretnéd tudni, milyen lelki eredete van betegségednek, ne késlekedj! 38 év tapasztalata áll mögöttem, és Neked is segíteni fogok boldogságban, egészségben élni! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 907

Ha elakadtál az  élet bármely pontján és kilátástalannak látod a helyzeted, akkor itt az alkalom, hogy most változtass ezen! Együtt megoldást keressünk a felmerülő problémáidra! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 406