Mi a karmikus feladatod Januárban?

Mi a karmikus feladatod Januárban

 

A karma az év első hónapjában nagyon fontos, hiszen az egész esztendőd milyenségére hatással lehetsz. Amennyiben képes vagy teljesíteni a karmát, lehetőséged van mentesülni akár a horoszkóp által előrevetített negatív hatásoktól is!

A január talán az egyik legkomolyabb sorsfordító hónap, amikor legtöbbet tehetsz azért, hogy a szerencse veled legyen.

 

Karmahoroszkópodban is nagyon fontos információkra bukkanhatsz. Olvasd el ITT!

 

Próbálj ne sokat káromkodni, mert ebben a hónapban a megértés és a türelem vezetnek előre. Az indulatok sosem hoznak jót, most a karma ezt nem tűri. Figyelj a horoszkóp soraira, mind az éves, mind a havi horoszkóp sorait érdemes megfontolnod, ha jó karmát szeretnél. Mások indulatát sem szabad visszaadnod, inkább számolj háromig, mielőtt konfliktusba keveredsz, majd lépj tovább, mert a céljaid követése a legfontosabb számodra január folyamán!

További kérdések merülnek fel benned karmáddal kapcsolatban? Járj utána a dolgoknak ITT!

 

Szerelemben akkor lehet jó karmád, ha képes vagy megérteni partnered nézeteit és gondolatait. Sok dologban nem egyeztek, de ettől függetlenül még a szerelem élhet. Komoly karmikus feladat minden ember életében a párkapcsolat, ezért visszahatását az élet minden területén, még a szerencse zónában is érezheted. Január folyamán sokan megértik majd, hogy a rend nem feltétlenül jelent boldogságot, míg a káosz sokszor tartalmaz örömöt és szabadságot. Nem baj, ha nincs rendben a kapcsolatod, ha nem illetek össze, amennyiben képesek vagytok együtt élni és nevetni. A januári karma legfontosabb üzenete ez!

 

Nagyon fontos az is, hogy milyen családi karmát cipelsz, ami akadályozza a boldogulásod. Részletek ITT!

 

Egészségben tenned kell a jó karma érdekében. A rossz egészség, bizonyos felfogások szerint, a karma folyamatos figyelmen kívül hagyásából ered. Éppen ezért nézz farkasszemet mindazzal, amit rossznak tartasz az életedben. Most lépj a káros szokásokkal szemben! Próbálj valódi élelmiszereket fogyasztani, kerüld a cukrot, a túlzott húsfogyasztást és a fehér lisztet. Ideje végre megváltoztatnod a sorsod, mert bizony eljöhet az az időszak, amikor már késő lesz! Január legyen a fejlődés, az építő gondolatok hónapja, óvakodj ilyenkor az alkoholos italok fogyasztásától is!

A karmát mindig érdemes követned. Januárban is, hiszen minden mindennel összefügg. Éppen ezért, ha gazdagságot, bőséget és boldogságot szeretnél, nem árt figyelned karmádra. Amennyiben mégis eltérnél, vagy úgy érzed, be kell építeni a szerencsét a sorsodba, hívd Edit Jósnőt a 06 90 633 931-es számon (485Ft/perc)! A karma legnagyobb mágusa Ő, aki képes lehet megváltoztatni a sorsod, még akkor is, ha a szegénységet valamilyen karmikus adósság miatt kell elviselned!   

 

Még nem tudod, milyen céllal küldtek az Égiek ezúttal a Földre? Jósaink elmondják, hogy mi a valódi küldetésed, amivel elérheted a harmóniát és a bőséget! Keresd Edit Jósnőt vagy Etát a 06 90 633 931-es telefonszámon (485Ft/perc)!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Olvastad már?

Cigánykártya üzenete Júliusra

Cigánykártya üzenete Júliusra   Cigánykártya jóslás készül a nyár legforróbb hónapjára is. Megnéztük a lapokat, hiszen a cigánykártya a legbeszédesebb kártya, és kíváncsiak voltunk, tartogat-e sok pénzt a legszerencsésebb hónap, illetve nagy szerelmet a jóslat szerint.   Olvasd el az ingyenes 2019-es jóslatod is ITT!   Tudjuk, hogy a hetedik hónap az év legszerencsésebb hónapja […]

Havi Horoszkóp Júliusra

Havi Horoszkóp Júliusra   KOS Sok minden átfuthat az agyadon ebben a hónapban. Leginkább azok a dolgok kerülnek majd előtérbe, amiket már egy ideje tervezel, de kivitelezni még nem volt erőd vagy időd. A havi horoszkóp szerint a második hét felé egy igazán jó lehetőséged adódhat, amit kár lenne elszalasztani. Hívd Marcus Mágust a 0690633931-es […]

Saját szerelemtérkép, hogy jobb legyen a kapcsolatod!

Sokan keresnek fel szerelmi jóslással kapcsolatosan, ezért úgy döntöttem, megosztom veletek a szerelemtérkép készítését. Nagyon remélem, hogy sikerül boldogabbá tenned a kapcsolatod, és kideríted, hogy Ő-e az igazi, vagy sem. Szerelmi horoszkóp, szerelmi mágia bármikor kérhető, de ha hosszútávon szeretnél változást és szerelmet, akkor készíts magadnak szerelemtérképet.     EZZEL a 3 módszerrel vonzhatod be […]

Nagy nyári egészség horoszkóp

KOS Az egészség horoszkóp a könnyed étkezésre és a testmozgásra hívja fel a figyelmed. Nem szabad túl enned magad, mert könnyen szedheted magadra a kilókat! A nyár utolsó heteiben viszont légy óvatos, rétegesen öltözködj, mert könnyen meghűlhetsz! Hívd Tündér Lilit a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérj részletes energetikai bemérést a legjobbtól!   BIKA Az izmaidnak sokszor […]

Heti horoszkóp 2019.06.20 – 2019.06.27

Heti horoszkóp 2019.06.20 – 2019.06.27   KOS Ne tétovázz, ha valamilyen ajánlatot kapsz ezekben a napokban, mert a heti horoszkóp alapján, amit most megragadsz, az csak jövedelmező lehet a számodra. Tedd félre a kétségeidet és korlátaidat, mert ezek okozták eddig a sikertelenségeidet, ha voltak. Jelentős anyagi fellendülés következhet, csak légy résen! Párkapcsolati téren pedig vigyázz, […]

A Nyilas Telihold ezt hozta neked!

A Nyilas Telihold megmutatja a sorsodban rejlő titkokat. Előre mutat, feltárja a rád leselkedő veszélyeket. Éppen ezért érdemes figyelned az álmaidra, arra, ami benned zajlik a különleges holdállás ideje alatt. Ebben az időszakban te magad is gondoskodhatsz a saját jövődről, de akár kéréseket is küldhetsz az égiek felé, hiszen a Nyilas jegy az Istenek hírnöke […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 313

Ha szeretnéd tudni, milyen lelki eredete van betegségednek, ne késlekedj! 38 év tapasztalata áll mögöttem, és Neked is segíteni fogok boldogságban, egészségben élni! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 907

Ha keresed a megfelelő válaszokat jövőddel kapcsolatban, akkor ne habozz. Közvetítem Neked az angyalok válaszait, így tudok irányt mutatni életed bármely területén. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 522