Mi a karmikus feladatod Januárban?

Mi a karmikus feladatod Januárban

 

A karma az év első hónapjában nagyon fontos, hiszen az egész esztendőd milyenségére hatással lehetsz. Amennyiben képes vagy teljesíteni a karmát, lehetőséged van mentesülni akár a horoszkóp által előrevetített negatív hatásoktól is!

A január talán az egyik legkomolyabb sorsfordító hónap, amikor legtöbbet tehetsz azért, hogy a szerencse veled legyen.

 

Karmahoroszkópodban is nagyon fontos információkra bukkanhatsz. Olvasd el ITT!

 

Próbálj ne sokat káromkodni, mert ebben a hónapban a megértés és a türelem vezetnek előre. Az indulatok sosem hoznak jót, most a karma ezt nem tűri. Figyelj a horoszkóp soraira, mind az éves, mind a havi horoszkóp sorait érdemes megfontolnod, ha jó karmát szeretnél. Mások indulatát sem szabad visszaadnod, inkább számolj háromig, mielőtt konfliktusba keveredsz, majd lépj tovább, mert a céljaid követése a legfontosabb számodra január folyamán!

További kérdések merülnek fel benned karmáddal kapcsolatban? Járj utána a dolgoknak ITT!

 

Szerelemben akkor lehet jó karmád, ha képes vagy megérteni partnered nézeteit és gondolatait. Sok dologban nem egyeztek, de ettől függetlenül még a szerelem élhet. Komoly karmikus feladat minden ember életében a párkapcsolat, ezért visszahatását az élet minden területén, még a szerencse zónában is érezheted. Január folyamán sokan megértik majd, hogy a rend nem feltétlenül jelent boldogságot, míg a káosz sokszor tartalmaz örömöt és szabadságot. Nem baj, ha nincs rendben a kapcsolatod, ha nem illetek össze, amennyiben képesek vagytok együtt élni és nevetni. A januári karma legfontosabb üzenete ez!

 

Nagyon fontos az is, hogy milyen családi karmát cipelsz, ami akadályozza a boldogulásod. Részletek ITT!

 

Egészségben tenned kell a jó karma érdekében. A rossz egészség, bizonyos felfogások szerint, a karma folyamatos figyelmen kívül hagyásából ered. Éppen ezért nézz farkasszemet mindazzal, amit rossznak tartasz az életedben. Most lépj a káros szokásokkal szemben! Próbálj valódi élelmiszereket fogyasztani, kerüld a cukrot, a túlzott húsfogyasztást és a fehér lisztet. Ideje végre megváltoztatnod a sorsod, mert bizony eljöhet az az időszak, amikor már késő lesz! Január legyen a fejlődés, az építő gondolatok hónapja, óvakodj ilyenkor az alkoholos italok fogyasztásától is!

A karmát mindig érdemes követned. Januárban is, hiszen minden mindennel összefügg. Éppen ezért, ha gazdagságot, bőséget és boldogságot szeretnél, nem árt figyelned karmádra. Amennyiben mégis eltérnél, vagy úgy érzed, be kell építeni a szerencsét a sorsodba, hívd Edit Jósnőt a 06 90 633 931-es számon (485Ft/perc)! A karma legnagyobb mágusa Ő, aki képes lehet megváltoztatni a sorsod, még akkor is, ha a szegénységet valamilyen karmikus adósság miatt kell elviselned!   

 

Még nem tudod, milyen céllal küldtek az Égiek ezúttal a Földre? Jósaink elmondják, hogy mi a valódi küldetésed, amivel elérheted a harmóniát és a bőséget! Keresd Edit Jósnőt vagy Etát a 06 90 633 931-es telefonszámon (485Ft/perc)!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Olvastad már?

Havi Horoszkóp Áprilisra

Havi Horoszkóp Áprilisra   KOS Ha valami olyasmit csinálsz, amiben hiszel, akkor arra is minden esélyed megvan a havi horoszkóp szerint, hogy ebben sikereket érj el. Ne csak a tapasztalatodra, a szívedre is hallgass, amikor döntést hozol. Nehezebb időszakon vagy túl, de végül minden a helyére kerülhet. Itt az ideje, hogy bátran elkezdd tervezgetni a […]

Heti horoszkóp 2019.03.21 – 2019.03.28

Heti horoszkóp 2019.03.21 – 2019.03.28   KOS Gyakran keresed az alkalmat, hogy amiket a fejedbe veszel, véghez is vidd. Mégis szinte minden alkalommal meghátrálsz, úgy érezve, ez neked úgysem sikerülhet. A heti horoszkópod alapján ezen a héten éppen nagy eséllyel adod a fejed elhamarkodott lépésekre, amiknek akár nagyobb veszteség is lehet az eredménye. A sorsodon […]

A tavaszi napéjegyenlőség napján – Fokozottan légy óvatos!

A tavaszi napéjegyenlőség napján – Fokozottan légy óvatos!   Eljött a napéjegyenlőség napja, és nagyon fontos, hogy most nem csak a pénz bevonzására kell koncentrálnod. A tavaszi napforduló után a nappalok sokkal hosszabbak lesznek. Eljön egy olyan időszak, amikor mi, fehér mágusok, sokkal nagyobb energiákkal tudunk dolgozni.   Mentsd meg a pénzed ezen a fontos […]

Így kérd az égiek segítségét, ha sok pénzt szeretnél bevonzani!

Így kérd az égiek segítségét, ha sok pénzt szeretnél bevonzani!   Az égiek segítenek most nekünk a pénz bevonzásában. Egy új évszak vár most ránk, ettől függetlenül mindig jól jön egy kis plusz pénz, és mindig találunk neki jó helyet. Kevesen tudják azonban azt, hogy hogyan is kell helyesen kérni az égiek segítségét, ha sok […]

Egyperces szupermágia, ami villámgyors változást hozhat

Egy perces szuper mágia, ami villámgyors változást hozhat   A mágia nagyon gyors változásokat hozhat el az életedbe. Gondolj a lavinára, amit legtöbbször csak egy pici erő, akár egy hegytetőre szálló madár, indíthat el. Pont ez a szuper mágia lényege. A te sorsodban is ott van annak a lehetősége, hogy valamilyen  pénzmágia, sikermágia, szerencse mágia […]

Heti horoszkóp 2019.03.14 – 2019.03.21

Heti horoszkóp 2019.03.14 – 2019.03.21   KOS Kosként sok bosszúságot tudsz most okozni másoknak. Jobban teszed, ha nem minden helyzetben és nem mindenkinek mondod el a véleményed, még ha az őszinte is. Néha tudni kell fékezni a nyelved, a béke érdekében. Párkapcsolatodban is vita lehet abból, ha túlzottan kíméletlen leszel. Légy azon, hogy a lehető […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha elakadtál az  élet bármely pontján és kilátástalannak látod a helyzeted, akkor itt az alkalom, hogy most változtass ezen! Együtt megoldást keressünk a felmerülő problémáidra! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 406

Ha szeretnéd tudni, hogy lábalj ki az érzelmi válságból, ne habozz! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 486

Ha túl sok a megoldatlan problémád vagy a megválaszolatlan kérdés az életedben, ne habozz tovább! Olyan módszerekkel dolgozom, amik pontos választ adnak kérdéseidre és megmutatnak minden választható lehetősége! Élj harmóniában! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 391