CREDIT CARD PAYMENTS 069 888 888

Mi a karmikus feladatod Augusztusban?

Mi a karmikus feladatod augusztusban  

 

A karma augusztusban elsősorban az önismeret növelése felé terel. Minél inkább ismered önmagad, annál közelebb állsz az augusztusi karmához. Megjegyzem, lehetsz akármilyen önismereti szinten, a karma érdekében ezt tudnod kell növelni! Szükséged van a jó karmára, mindez még a negatív horoszkóp előrejelzést is képes megváltoztatni. Bármit is írjon a személyre szabott havi horoszkópod, a jó karma képes segíteni neked abban, hogy életed a helyes mederben haladjon. Az önismeret növelése most szépen alakíthatja a szerencséd vagy éppen az anyagi vonalad. 

 

Olvasd el karmahoroszkópod ITT!

 

A pénz sem jön magától, mindezt már rég tudod. Karmikus feladat augusztusban az önismereted növelése. Munkádban, üzleti életedben érdemes vizsgálatot tartanod. Olyan dologra bukkanhatsz, amelyek felett eddig elsiklottál. Éppen ezért, az önvizsgálat komoly eredményeket hozhat. Sok lehetőség veszhet el, ha most augusztus folyamán nem követed a karmát. Akár nagy pénzről is szó lehet! Különösen igaz ez a szerencsére, hiszen valamilyen komoly lehetőségnek a kulcsa pont ott hever a lábaid előtt, csak észre kell venned! 

Úgy érzed, rossz a karmád? ITT a megoldás!

 

A szerelem és a karma kapcsolata mindig különleges. Meglévő kapcsolatodban nem biztos, hogy dominálni fognak a kamra hatásai. Ez így is van jól, hiszen egy jól működő kapcsolatba nem lehet beleszólása az égi erőknek. Az embernek, ahogy neked is, van némi lehetősége a tudatosságra. 

 

Tudj meg részleted a karma-oldásról ITT!

 

Amennyiben keresed a kapcsolatot, akkor bizony érdemes a közeledben keresned. Tudnod kell kicsit az előítéleteid rendezned! Barátaid nem jöhetnek szóba lehetséges partnerként. Ezt a hibát sokan elkövetik, valahogy kizárod őket. Pedig a baráti körödben most ott lehet a lehetőség a szerelemre! Ha nem működik, veszítesz egy barátot, de az sem biztos. Abban az esetben viszont, ha működik, életed nagy szerelmét találhatod meg! Egy barát nem mindig kíséri végig életed, de az igazi társ évtizedekre veled, melletted lehet! Gondold át és ismerd fel azt végre, aki barát ugyan, de belül többre vágyik veled kapcsolatban, mint barátság! 

A karmikus egészségért érdemes kicsit tisztítanod magad. Kerüld a káros dolgokat, tartózkodj mindentől, ami függőséget okozhat. A cukorral sem árt ebben a hónapban vigyáznod, mert picit jobban szaladhatnak rád a kilók. Törekedj az egyensúlyra és keresd a lelki békét mindenben. Kifejezetten hasznodra válhat a meditáció!  

 

Szeretnéd megtudni, hogy hányadik leszületésednél tartasz? Hogy mi a személyes életfeladatod, a karmikus feladatod, amelyet teljesítened kell? Ha igen, akkor hívd bizalommal Sárát vagy Xalent a 06 90 985 921-es telefonszámon (485Ft/perc), akik elárulják!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Olvastad már?

Gyertyamágia, ami kizárólag Szenteste működik

Nincs még egy olyan este, mint a Szenteste! Napjainkban nagyon népszerű a gyertyamágia, amelyet szinte az egész világon alkalmaznak. Nálunk is a hívóknak gyakran ajánljuk, hiszen semmilyen komolyabb eszközi vagy helyszíni igénye sincs. A gyertyamágia otthon nem könnyű, hiszen a hatékony mágiákhoz valamilyen különleges helyre van szükség. Szerencsére egy évben egyszer, egy kis időre a […]

Cigánykártya üzenete Januárra

Cigánykártya üzenete Januárra     A Január nem lesz könnyű hónap a cigánykártya üzenete szerint. Neked is vigyáznod kell! A munkáltatók ebben a hónapban nagyon galád módon tudnak majd viselkedni alkalmazottaikkal. Sok munkáltató írja most le végleg magát, ami az amúgy is szűkös munkaerőpiacon, egyet jelent majd számára a csőddel. A karma visszavág, de nem […]

Melyik évben születtél? Ez vár rád 2020-ban!

Melyik évben születtél, ez vár rád 2020-ban     Személyes évedet megismerheted a 0690985921 számon (485 Ft/perc), a legjobb számmisztikával foglalkozó szakember várja a hívásod!   Tudni szeretnéd, hogy mi vár rád 2020-ban? ITT elolvashatod!   1-es személyes év A következő évtized első éve bizony sok jót ígér neked. Éppen ezért, ne hagyj ki semmilyen […]

Tudd meg, hogyan légy gazdag 2020-ban!

A gazdagság mágia az egyik legkeresettebb műfaj a mágusoknál, ezért mindig születnek új és még újabb rituálék, amelyek megmozgatnak valamit itt lent a Földön és fent az Égen egyaránt. A rituálékat mindig több avatott mágus hozza létre, amit egy adott esztendőben csak egy meghatározott számban lehetséges. Minél újabb egy rituálé, az annál hatékonyabb, hiszen kevesen […]

Január havi szerelmi horoszkóp!

Január havi szerelmi horoszkóp!   KOS A jelenleg egyedül élő Kos számára januárban kalandokból nem lesz hiány, mégis céltalannak is ígérkezik egyben. Végig úgy érezheti, mintha hiányozna még valami, így most semmi sem lehet elég jó. Hívd Sárát a 0690985921-es számon (485Ft/p), kérj szerelmi jóslást, kapj válaszokat! A párban élő Kos számára az igazi kihívást […]

Januári sikermágia az egész éves bőségért

Januári sikermágia az egész éves bőségért   A nemzetközi mágia szövetség az első ülésen meghatározta, hogy januárban melyik mágiát kérik a mágusoktól. A döntés az alapján születik meg, hogy melyiket gondolják a legerősebbnek, leghatékonyabbnak az egész éves bőség érdekében.   Segítő Lélek blogunkban támogatást kapsz ITT, hogy sokkal jobban bízz magadban!   Természetesen itt több […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha a harmónia után kutatsz, akkor jó helyen jársz! A Bach virág terápia segítségedre lesz! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 985 921 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 408

Ha egészségügyi problémáidra keresed a megoldást, de már nem tudod kihez fordulj, akkor ne tétovázz! segítek felfedni a probléma forrását, és megszüntetem azt! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 985 921 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 530

Ha kapcsolatot szeretnél teremteni a túlvilággal, vagy kíváncsi vagy arra, mi az életfeladatod, ne késlekedj tovább! Másfél évtizedes tapasztalattal állok rendelkezésedre! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 985 921 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 494