Mi a feladatod SZEPTEMBERBEN- a csillagjegyed szerint!

Mi a feladatod SZEPTEMBERBEN- a csillagjegyed szerint!

A szeptemberi hónap a csillagjegyek feladatait elnézve nem lesz egy könnyű időszak. Útmutatást adunk a csillagjegyetek alapján, mi az, amit el kell végezz ebben a hónapban, mi az életfeladatod ezen időszakra, hogy ebből a kevésbé szerencsés hónapból is kihozhasd a maximumot!

Érdekel a tibeti horoszkópod? Nézd meg ITT, mire számíthatsz!

A Kosoknak és a Nyilasoknak ebben a hónapban a csillagjegyük alapján egy olyan embert kellene felkarolniuk, akár csak lelki segítséggel, aki a közvetlen környezetükben él, és most nagy segítségre lenne szüksége! Ne aggódj, ha Kos vagy Nyilas csillagjegyű vagy, többszörösen kapod majd vissza a segítséget!
Hívd Kamillát a 0690633931-es számon (485 Ft/p), hogy útmutatást adjon, ki az, akinek valóban segítségre lenne szüksége a környezetedben!

A Bika és Vízöntő csillagjegyeknek mindössze arra kell figyelniük ebben a hónapban, hogy ne legyenek nyersek és türelmetlenek a szeretteikkel, mert ebben az időszakban nagyon meg tudnak bántani olyan személyt is akár, aki nagyon közel áll a szívükhöz!
Hívd Virágot a 0690633931-es számon (485 Ft/p), hogy mielőbb útmutatást nyújthasson neked az érzelmeid útvesztőjében!

Megnézheted ITT, ki illik hozzád a leginkább a szerelemben!

Az Ikrek és a Bak csillagjegyek ebben a hónapban meg tudják teremteni azt a kimaradt pénzbevételt, ami miatt az elmúlt hónapokban nélkülözniük kellett, önhibájukon kívül. Ez a hónap nekik a legalkalmasabb arra, hogy nagyobb összeghez juthassanak hozzá, ezt ki kell használni ezen csillagjegyben születetteknek!
Hívd Nero Dominit a 0690633931-es számon (485 Ft/p), hogy közelebb juttathasson a hőn áhított szerencsédhez!

Csillagjegyed alapján azt is megtudhatod ITT, hogy valójában mennyi szexre van szükséged!

A Rák és Oroszlán csillagjegyeknek arra kell figyelniük a szeptemberi hónapban, hogy elkerüljék azt a rengeteg negativitást, melyet a közvetlen környezetüktől kapnak ebben az időszakban. Hosszabb távon ez a rossz energiamennyiség betegséget is okozhat! Tehát, ha Rák vagy Oroszlán csillagjegyűek vagytok, kérjetek tisztítást a legjobb tanácsadóinktól!
Hívd Ágnest a 0690633931-es számon (485 Ft/p), hogy mielőbb megnézhesse, milyen negatív energiától kell megszabadulnod és a tisztításban is segít!

Ha a csillagjegyed Szűz vagy Skorpió, neked ebben a hónapban a szerelmed megtartására kell koncentrálnod, hiszen egy hűséges társ az egyik legjobb dolog, amely az életedben történhet veled! Tegyél most te a társad kedvére, hogy érezze azt, hogy valóban fontos neked, lepd meg olyan dolgokkal, programokkal, amire nem számít, de te tudod, hogy örömet okoz a számára!
Hívd Gabót a 0690633931-es számon (485 Ft/p), hogy segítsen kiigazodnod a szerelmed érzésein!

Amennyiben Mérleg vagy Halak csillagjegyben születtél, ez a hónap tele lesz buktatókkal a számodra. Csak és kizárólag olyan dologba kezdj bele, amelyben nincsen rizikó, most nem éri meg kockáztatni, arra lesz bőven még idő az évben. A környezeteddel is légy egy kicsit alázatosabb, nehogy egy nagyobb afférban legyen részed!
Hívd Xalent a 0690633931-es számon (485 Ft/p), hogy megnézze, mi hozhat neked sikereket szeptemberben!

Csillagjegyed negatív eseményt, nem várt történést jelez? Itt az ideje, hogy a kezedbe vedd a sorsod irányítását és olyan életet teremts magadnak, ami neked és családodnak is jobb életet biztosíthat! Hívd Marcus Mágust vagy Norbert jósokat a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), akik segíthetnek benne!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Lájkolj minket!

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét