Mi a feladatod OKTÓBERBEN- a csillagjegyed szerint!

Kos

Kos jegy

Nem szabad semmit sem félvállról venned, mert könnyen veszíthetsz olyan lehetőséget, ami komoly előrelépést jelentene számodra. A bátorságból eredő tetteid is előre visznek, ha csak nem kevered össze a bátorságot a vakmerőséggel. Ideje végre kezedbe venni az irányítást, hogy még az esztendő utolsó hónapjait sikeres hónapoknak könyvelhesd el! Érdemes a titkokra is figyelned, hívd Xalent a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), aki segítségedre lehet!  

Bika

Bika jegy

El kell kezdened takarékoskodni! Nem csak a pénzzel, hanem az energiáddal is, mert szükséged lesz mindkettőre a jövőben. Most még tehetsz a jövődért, de amikor már a jelened lesz, ami a csillagokban áll, már késő lesz! Hónapjaid vannak még addig a pontig, amikor sok energiára lesz szükséged. Ha nincs miből takarékoskodni, hívd Mattet a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), kérj titkos pénzmágiát, ami már sokak bankszámláján segített!  

Szerelmi életeddel kapcsolatban kérdéseid merültek fel? ITT választ kaphatsz!

Ikrek  

Ikrek jegy

Rendezned kell bizonyos emberi kapcsolatokat az életedben. Tudod, ki szívja el energiáidat, te magad mégsem teszel ellene semmit. Ebben a hónapban el kell kezdened a nagytakarítást, hiszen a rossz barátok nem csak kimerítenek, de még a szerencsédre is negatív hatással vannak. Gondolj csak bele, mennyivel eredményesebb lennél, ha támogató barátok vennének körül? Kérj negatív energia vizsgálatot, hívd Happyt a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), aki le is veszi rólad a rossz energiákat, de még a rontást is!  

Rák

Rák jegy

Nem kell mindenre figyelned, aki vagy ami valami rosszat mond. Ebben a hónapban kapcsold ki a tévét, ha rossz híreket hallasz, most a pozitív gondolkodással tudod elérni a legtöbbet. Ha így teszel, egészségedre is rendkívül jótékonyan hatsz majd. Fontos figyelned az egészségedre, mert sokszor fázhatsz meg más esetben. Ha fontos az egészséged, hívd Lunczer Juditot a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), kérj egy egészség elemzést!  

csillagjegyek

Vannak tárgyak, melyekkel kivédheted a negatív energiákat. ITT találod őket!

Oroszlán  

Oroszlán jegy

Nem mindig az anyagiak a legfontosabbak. Más dolgoknak is van jelentősége, amire figyelned kell ebben a hónapban. Vannak barátaid, akiket elhanyagoltál, pedig mindegyik barátodnál van egy kulcs, amely egy titkos ajtót nyit meg számodra. Tudni szeretnéd, hová is vezetnek ezek az ajtók? Akkor tárcsázz! Hívd Virágot a 0690633931-es számon  (485 Ft/perc), kérj sorselemzést és kártyavetést környezetedről!   

Szűz

Szűz jegy

Meg kell tanulnod újra hinni! Egyre inkább rányomja bélyegét sorsodra kishitűséged, már a munkában is sokan kerülnek, a belőled áradó negatív energiák miatt. Nem erőltetned kell a mosolyt, hanem újra magadra kell találnod. Keresd a nevetés útját, légy újra életvidám és derűs, küzdj bármivel is sorsod vonalán. Ha teljesen reménytelenek érzed a helyzetet, pillants bele a jövőbe. Hívd Norbertet a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kérj sorselemzést a jövődről, ahol biztos meglátod majd a fényt, amire vársz!

Anyagi helyzeted előremozdításában kérd Violetta vagy Virág jósnőket a 0690633931-es számon (485 Ft/p), akik pénzbevonzó mágiával segíthetnek egy reális pénzösszeget bevonzani, amivel rendezheted az anyagi helyzeted!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Mérleg  

Mérleg jegy

Talán kevés figyelmet fordítottál az egészségedre, amit most ideje pótolnod. A szerencse sem kísér utadon, ha folyton meg vagy fázva, gyakran legyengült szervezettel járod az utat. Ebben a hónapban még élhetsz a napfénnyel bizonyos napokon, még élvezheted bizonyos gyümölcsök és növények frissességét. Kerüld a nehéz ételeket, tégy sokat az egészségedért. Hívd Boszi Katát a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kérj egészség elemzést, alkati felmérést, hogyan is érhetsz el eredményt az utolsó „szép hónapban”!

Skorpió

Skorpió jegy

Ideje határokat szabnod ismerőseidnek, mert sokan átlépik a személyes szférád. Talán a nyáron túlságosan fellazultál, elfelejtetted azt, hogy nem mindenki érdektelen veled szemben. Vedd észre az igaz barátokat, de tedd is helyre őket, hiszen most a barátok miatt fordult fel az életed. Hívd Zeuszt a  0690633931-es számon (485 Ft/p),  kérj sorselemzést, hogy tudd, kik életed főszereplői és kik a statiszták!

csillagjegyek

Kíváncsi vagy, melyik csillagjegy lehet életed párja? ITT megtudod!

Nyilas

Nyilas jegy

A több sokszor kevesebb! Kipihenten többet tudsz teljesíteni, hatékonyabb vagy. Októberben elengedhetetlen, hogy figyelj a pihenésre, ha szeretnél stabil téli hónapokat és szép karácsonyt.  Mindennek most rakod le az alapjait, ezért nem szabad teljesen kimeríteni magad. Hogy mégis mit jelent ez számodra? Hívd Ágnest a 0690633931-es számon (485 Ft/p) és minden titkot megtudsz!  

Bak

bak

Meg kell tenned valamit, hogy életed legszerencsésebb hónapját élhesd meg. Viszont erről itt nem nyilatkozhatunk, mert csak kevesek lehetnek nyertesek! Ahhoz, hogy szép hónapod legyen, segítened kell másokon, de a szerencséhez több kell. Ha nyertes akarsz lenni, hívd Tündér Lilit a 0690633931-es számon, aki beavat a titokba!  

Vízöntő

Vízöntő jegy

A türelem erénye meg van benned, de ahhoz, hogy ez feléledjen, szembe kell most szállnod a türelmetlenségeddel. Tanulj meg óvatos, türelmes lenni. Hidd el, minden gyorsabban jön el, amire vársz. A szerencse is melléd szegődik, ha nem kapkodsz. A világ rohanásra késztet, de miatta elvesznek az igazi eredmények. Találd meg saját ritmusod! Hívd Edit Jósnőt a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kérj egy teljes sorselemzés, hogy megtudd, mit is hoz számodra a türelem!

Halak

Halak jegy

Szeretnél előrelépni októberben? Akkor el kell gondolkodnod azon, hogy karmádat betöltöd-e a helyeden vagy, vagy sem! A karma fontos szerelemben, munkában, sőt még egészségben is lényeges. Amennyiben valahol eltérsz a karmádtól, lényegében boldogtalannak érezheted magad. Mégis, mi a karmád? Hívd Váradi Évát a 0690633931-es számon,  kérj karma elemzést, mert ebben a hónapban a Halak jegyek legnagyobb kérdése, maga a sors!

lajk-vilag_animated_CS

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Felhasználók hozzászólásai (2)

Marika. on október 17, 2017 Válasz

Én meg kérdezném de ahhoz egy kis zsák pénz is kellene ami nincs .. mert ha lenne az életem is megváltozna ..

    Astro 24h on november 8, 2017 Válasz

    Drága Marika! Mit szeretne kérdezni? A cikkben elolvashatja karmikus feladatát, csillagjegye alapján. Üdvözlettel: Astro24h Magyarország

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét