Mi a feladatod NOVEMBERBEN- a csillagjegyed szerint!

A novemberi hónapban a csillagjegyek feladatai nagyon sokrétűek lesznek, mind az anyagi javak fellendítésére, mind a magánéleti problémák kezelésére. Nézzük meg azt is, hogy az adott csillagjegyeknek mire kell figyelniük novemberben!

Nézd meg először is ITT, összeilletek-e a pároddal a csillagjegyetek alapján!

A Kosoknak és a Nyilasoknak ebben a hónapban a csillagjegyük alapján, a pénztárcájukra nagyon kell figyelniük, hiszen nagyon sok kiadás vár rájuk novemberben, mint például váratlan háztartási kiadás, vagy egy olyan nagyobb kiadás, amellyel valamely családtagjukat kell segíteni. Ne élj nagylábon novemberben, ha Kos vagy Nyilas jegyben születtél, hogy ezekkel a váratlan eseményekkel ne legyenek problémáid!

Hívd Jós Katit a 0690633931-es számon (485 Ft/p), hogy útmutatást adjon, ki az, akinek valóban segítségre lenne szüksége a környezetedben!

csillagjegyek

A Bika és a Vízöntő csillagjegyeknek arra kell figyelniük novemberben, hogy nagy csalódás érheti őket a magánéletükben! Szakítás és veszekedés szele érintheti meg őket, de meg lehet ezt előzni, amennyiben látod párodon vagy az adott családtagodon, hogy valami nem stimmel, nem úgy viszonyul hozzád, ahogyan eddig. Kérdezd meg, ezt mi okozza, hidd el, mindent meg lehet beszélni!

Hívd Virágot a 0690633931-es számon (485 Ft/p), hogy mielőbb útmutatást nyújthasson neked, az érzelmeid útvesztőjében!

ITT megtudhatod, melyik az a 10 tárgy, amely megvéd a negatív energiáktól!

Az Ikrek és a Bak csillagjegyeknek a novemberi hónapban nagyon oda kell figyelniük az egészségükre, hiszen akár nagyobb veszély is leselkedhet rájuk, ha nem próbálnak egy picit lazítani a gyeplőn!

Hívd Boszik Katát a 0690633931-es számon (485 Ft/p), hogy közelebb juttathasson a hőn áhított szerencsédhez, és segíthet megelőzni a betegségeket is!

Olvass ITT az összeillő csillagjegyekről!

A Rák és az Oroszlán csillagjegyeknek arra kell figyelniük novemberben, hogy ne engedjenek a csábításnak semmilyen formában, hiszen bajba és anyagi kiadásokba kerülhetnek ezáltal! Barátnak hitt emberek húzhatják csőbe ezen csillagjegyű embereket! Ha Rák vagy Oroszlán a csillagjegyed, akkor november számodra ne legyen a bizalom hónapja!

Hívd Ágnest a 0690633931-es számon (485 Ft/p), hogy mielőbb megnézhesse, milyen negatív energiától kell megszabadulnod!

Ha a csillagjegyed Szűz vagy Skorpió, ebben a hónapban nagy bevételre tehetsz szert, ha elég körültekintő leszel. Hidd el, meg lesz a gyümölcse a kitartásodnak! A Szűz és Skorpió jegyűeknek van a legnagyobb szüksége ebben a hónapban pénzmágiára, amelyet kiváló jósainktól elsajátíthat bárki, de ezen csillagjegy szülötteinek lehet legnagyobb szerencséje ebben a hónapban!

Ezért hívd Gabót a 0690633931-es számon (485 Ft/p), hogy segítsen neked a kért pénzmágiában!

csillagjegyek

Amennyiben Mérleg vagy Halak csillagjegyben születtél, ez a hónap tele lesz örömmel és szerelemmel. Ha párkapcsolatban vagy, akkor megerősödnek az érzelmek, és kapcsolatotok magasabb szintre emelkedhet, még akár a várva várt jegyességre is sor kerülhet. Ha egyedülálló vagy, akkor ez a hónap a legmegfelelőbb arra, hogy megtaláld az igazit, csak észre kell venned, ki az, aki valóban tiszta szándékkal közelít feléd!

Hívd Xalent a 0690633931-es számon (485 Ft/p), ha biztosra akarsz menni, mert a legjobb szerelem bevonzó fehér mágiákat ismeri!

Lassan közelednek az ünnepek, és időben fel kell készülnöd, hogy ne üres zsebbel várd őket! Happytől vagy Matt Médiumtól kérhetsz pénzbevonzó mágiát a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/p)!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

lajk-vilag_animated_CS

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét