Mi a feladatod JÚLIUSBAN- a csillagjegyed szerint!

Mi a feladatod MÁRCIUSBAN- a csillagjegyed szerint!

Ebből a cikkből megtudhatod, hogy mi a feladatod csillagjegyed szerint ebben a hónapban! Az asztrológia segítségével sokan megtudhatják, mi az életfeladatuk csillagjegyük alapján.

KOS:

Kos jegy

A Kos feladata júliusban, hogy tudatosan gondolkodjon, tudatosan cselekedjen, és tudatosan haladjon azon az úton, ami elvezeti őt a vágyai eléréséhez. Amennyiben erős leszel és nem térsz le az útról, csodálatos dolgokat fogsz elérni! Úgy érzed, önerőből már nem vagy képes pozitív változásokat elérni? Hívd Xalent a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), kérj siker mágiát, hogy sokkal könnyebben mehessen minden!

A tudatosság mellett az álmaidra is figyelned kell! Ha EZT álmodtad, akkor sok pénz áll a házhoz!

BIKA:

Bika jegy

Ha a Bika csillagjegyek egyike vagy, feladatod ebben a hónapban, hogy minden nap tegyél egy keveset a céljaid eléréséért.

Az is nagyon fontos, hogy hinned kell a céljaidban, és hinned kell önmagad erejében. Ha még így sem sikerül elérned a céljaidat, hívd Ágnest a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), megnézi, nincs-e rajtad átok!

IKREK:

Ikrek jegy

Nem szabad a múltban élned. Az Ikrek csillagjegyek feladata ebben a hónapban, hogy lezárják a régi, fejlődésüket már nem szolgáló dolgokat. Hálásnak kell lenned a múlt eseményeinek, de nem engedheted, hogy uralják a jelenlegit!Vannak bizonyos dolgok, amiket nem tudsz elengedni? Hívd Zeuszt a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), segíteni fog benne!

RÁK:

Rák jegy

Meg kell tanulnod befogadóvá válni a jóra és a megtapasztalásokból elraktározni, beépíteni a személyiségedbe a jó dolgokat. Továbbá gondolataidnak és tetteidnek összhangban kell lenniük. Van még egy sorsfordító feladatod is, de azt csak neked árulhatja el Tündér Lili a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc)!

Sokszor álmodban kapsz figyelmeztetést. Kattints IDE, mert ezt meg kell tudnod!

csillagjegyek

OROSZLÁN:

Oroszlán jegy

Fel kell ismerned, hogy van, amikor a közös munka és a közös út másokkal sokkal kifizetődőbb megoldás, mint makacsul ragaszkodni a magányos úthoz, amikor mindent egyedül szeretnél elérni és megvalósítani. Vagy kérj segítséget akár Mattől a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), segíthet véghezvinni bármilyen célodat!

SZŰZ:

Szűz jegy

Ebben a hónapban azt a tudást kell elsajátítanod, ha a Szűz csillagjegyek közé tartozol, hogy a tested, lelked, szellemed egyensúlyba kerüljön. El kell jutnod arra a pontra, hogy te magad légy a harmónia. Vágysz már rá egy jó ideje, mégsem érkezik meg? Hívd Virágot a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), bőség mágiája neked is segíthet!

Szeretnéd tudni, mi az az egyszerű feladat, amit neked személyre szabottan meg kell tenned ebben a hónapban ahhoz, hogy elindulhass a szerencse, sikerek, boldogság útján? Akkor Happy vagy Megmondó jósnőket keresd a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), akik sokat életébe vonzották már be a remélt változásokat!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

MÉRLEG:

Mérleg jegy

El kell határoznod ebben a hónapban, hogy életedet boldogságban fogod élni. Mindent meg is kell tenned ennek érdekében, már most, ebben a hónapban eredményeket kell felmutatnod!

Ne feledd, hogy gondolataid teremtő erővel bírnak. Mondd el Megmondónak a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), hogy mire vágysz, kívánság mágiája már sokaknak segített!

SKORPIÓ:

Skorpió jegy

Ha a Skorpió csillagjegyek közé tartozol, meg kell tanulnod, hogy sikered kulcsa abban rejlik, hogy kétségek nélkül megbecsülöd magad, a tudásod és a tapasztalataid. Ezen erények segítségével el fogod érni a céljaidat! Fontos feladatod még, hogy játssz, mert nyereményed lehet! Hívd Happyt a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), személyes szerencseszámaidért!

Csodás dolgok várnak Rád, már ebben az évben! ITT elolvashatod, mi az!

csillagjegyek

NYILAS:

Nyilas jegy

Sokszor magadba fordulsz, és ez nem helyes! Meg kell tanulnod szeretni az életedet, úgy, ahogy van. Amit kapsz másoktól, azt értékeld kellőképpen és viszonozd is. Számodra is érkezett egy sorsfordító feladat erre a hónapra, tudd meg mielőbb Lulugyitól a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc)!

BAK:

bak

Ebben a hónapban kockáztatnod kell egy fontos helyzetben. A tétovázás helyett vágj bele a felkínálkozó lehetőségbe, de fontos követned Boszi Kata utasításait, nehogy valamiben mellényúlj! Hívd őt mielőbb a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc)!

VÍZÖNTŐ:

Vízöntő jegy

Meg kell tanulnod észrevenni az útmutatást és mások segítő szándékát. Ez még nem elég a sikerekhez, ezért el is kell fogadnod azokat és használnod kell! Szeretnéd megtudni a legrövidebb utat a szerencse és a boldogság felé? Akkor hívd Edit Jósnőt a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), tudja, mi a teendőd!

HALAK:

Halak jegy

Életed történéseit a hála szemein keresztül kell nézned, ha a Halak csillagjegyek közé tartozol. Meg kell látnod a lényeget, és a kis dolgoknak is örülnöd kell. Ha ezt elsajátítod, egy sokkal boldogabb jövő vár rád. Előtte bizonyosodj meg arról, hogy nincs rajtad negatív erő, hívd vizsgálatért Kamillát a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc)!

Lájkolj minket!

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét