Mi a feladatod DECEMBERBEN- a csillagjegyed szerint!

csillagjegyek

Kos

Kos

Az életfeladat számodra mindig is fontos volt. Te vagy az az ember, akinek nem munkája van, hanem hivatása! Ebben a hónapban a szükséges lépések miatt nem kell, hogy lelkiismeret-furdalásod legyen. Meg kell tanulnod elfogadni a saját lépéseidet! Tudnod kell szakítanod a régi érzelmekkel, csalódásokkal, hogy végre valami újnak, jobbnak és boldogabbnak is helyet adj. Szeretnéd tudni, mi a személyes életfeladatod? Hívd Tündér Lilit a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), aki kiszámolja karmahoroszkópod!

Bika

Bika

Több időt kell fordítanod a testedzésre, hiszen nem csak a lelkedért felelsz. Ebben a hónapban több csillagjegy is hatással lehet rád. Fontos, hogy tudd, ki az, akit kerülnöd kell. Hívd Boszi Katát a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), kérd el azokat a csillagjegyeket, amelyekkel nem érdemes most együttműködnöd! Sorsodba mások is beleszólhatnak, ezt fogadd el, mert sok építő kritikát is kaphatsz, amelyeknek karrier szempontjából lesz jelentősége.

Fontos feladat a szerelem megtalálása is, ha egyedül élsz. ITT találod az álomképeket, melyek jelzik a szerelem eljövetelét!

Ikrek

Ikrek

Az Ikrek teliholdnak köszönhetően nagyobb pénzösszeghez is hozzájuthatsz a hónap elején! Hívd Norbertet 0690633931-es számon (485 Ft/perc), aki egy ráerősítéssel bizonyíthatja a nyeremény lehetőségét! A nagy nyeremény lehetősége kecsegtető a hónapban, de más feladataid is lesznek. Szerelmi életedben még karácsony előtt rendezned kell a bizonytalan dolgokat. Párod egyre féltékenyebb, tudnod kell végre, mit is akarsz valójában!

Rák

Rák

Végre egy december, amikor a Hold energiái kettősen hatnak rád, hiszen a telihold az Ikrek csillagképben lesz. Rád nagyon erős hatást gyakorol ez az égitest, éppen ezért, energiáit használnod kell! Amennyiben sok a gondod, kérd a szerencsét, hívd Virágot a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), kérj a Hold mágiából, amely megváltoztathatja az életed! Más esetben koncentrálj most a sikerre! Különösen erős jegyeket hordozhat a munka, és az abból származó jövedelem.

csillagjegyek

SZŰZ jegyű férfival van dolgod? Ő a párod, a kiszemelted, esetleg a gyermeked? ITT fontos dolgokat tudhatsz meg róla!

Oroszlán

Oroszlán

A tűz, amely benned ég, télen sem alszik, de táplálnod kell. Légy most szenvedélyes, mindenben engedd szabadjára a vágyaid. Legyen ez munka, vagy szerelem. Míg munkában a legyőzhetetlen harcos, addig szerelemben a tűz jelképezi leginkább szenvedélyed. A Tűz mágia most komoly szerencsét hozhat neked! Hívd Jós Katit a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), kérd a Szerencse és Tűz mágiáját! Óvakodj ebben a hónapban a nehéz ételektől!

Szűz

Szűz

Ebben a hónapban jól jön majd neked a szilveszter, hiszen lazítanod kell, végre el kell engedned magad. A kikapcsolódásra többször is szakíts alkalmat, ne várd meg vele a hónap végét, hiszen akkor már nem lesz energiád bulizni. Különösen sokat adhat most neked a szilveszteri szerencse mágia, hívd Kamillát a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), hogy elvégezhesse! Egészséged miatt kerüld most a diétát, majd farsang idején ezt pótolod!

Az Ikrek teliholdnak köszönhetően nagyobb pénzösszeghez is hozzájuthatsz a hónap elején! Hívd Norbert vagy Boszi Kata jósokat a 0690633931-es telefonszámon (485 Ft/perc), akik egy ráerősítéssel biztosíthatják a nyeremény lehetőségét számodra!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Mérleg

Mérleg

Nem szabad túlköltekezned magad! Megfogadtad, hogy most több ajándékot veszel szeretteidnek, de ebben könnyen túl léphetsz egy bizonyos határt. Inkább más oldalát kamatoztasd a karácsonynak! Kérd a karácsonyi pénzmágiát, amely most nagyon erős lehet a különleges bolygóhatások miatt! Hívd érte Xalent a 0690633931-es számon (485 Ft/perc)! A türelem gyakorlása is fontos, mert valami mindig képes lesz kizökkenteni az egyensúlyból. Nem szabad, hogy figyelmed lankadjon, hiszen az éberség számodra most a legfontosabb!

Skorpió  

Skorpió

Hogy mi az életfeladatom? Gyakran tetted már magadnak fel a kérdést, amikor olyan dolgokkal szembesültél, amelyeket nem éreztél utadnak. Ebben a hónapban is vannak feladataid! Olyan emberekkel kell megtalálnod az alaphangot, akiket nem vagy képes elviselni. Ne feledd, neked célod van! Amennyiben kételkednél, hívd Lunczer Juditot a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), kérdezd meg, mi a te valódi életfeladatod! Sok kérdésre kaphatsz választ, amelyek eddig csak talányok voltak.

csillagjegyek

ITT a legjobb útmutatót találod, hogyan hódítsd meg, vagy tartsd meg a SKORPIÓ férfit!

Nyilas

Nyilas

Használd humorod, hiszen az minden feszült helyzetet képes feloldani. Munkahelyeden egyre rosszabb megítélés alá helyeznek. Ennek talán oka az, hogy túl keveset foglalkozol kollégáiddal. Szentelj több figyelmet másokra, bele értve partnered is. Sorsodat most sok negatív csillagjegy határozhatja meg. Ezeket érdemes kerülnöd. Ha tudni akarod, melyek azok, hívd Marcus Mágust a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), kérj egy asztrológiai elemzést!  

Bak  

Bak

Régóta töröd a fejed azon, hogy változtatnod kellene. Most itt a nagy lehetőség, ragadd meg az alkalmat és lépj! Egy új munka akár több pénzt és elismerést is hozhat. Ebben a hónapban feladatod része a rég halogatott lépések meghozatala. Amennyiben kétségeid vannak, hívd Zeuszt a 0690633931-es számon (485 Ft/perc) és kérj jóslást! Szerelmi életedben szintén itt a nagy lépések ideje. Mondd ki, mit szeretnél, mondd ki párodnak, mi az, amire szükséged van a boldogsághoz!

Vízöntő  

Vízöntő

Hatalmas ebédek és vacsorák állnak ellőtted. Nem is az ünnepi lakomákkal van a baj. Próbálj mértéket tartani a többi napon. Jobb, ha elérhetetlen magasságba teszed a fán a szaloncukrokat. Más esetben rajtad kötnek ki, és a hónap végére nehézkes lesz a mozgásod. Ebben a hónapban ismerd meg jobban saját egészséged. Érdemes hívnod Happyt a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), kérj kártyavetést az egészségeddel kapcsolatban! Talán szerelmi életedre is ráfér a vizsgálat. Valóban minden rendben, és egészségesnek nevezed a saját helyzeted? Új év közeleg, talán egy új élet is…

Halak

Halak

Nagyon sok alkalmad lesz ebben a hónapban a szerencsére. Viszont nem árt ismerned a szerencse útjait, a feladatod nem csak annyiból áll, hogy elvégzel dolgokat. Életed része a felfedezés is, amely nélkül nincs változás. Most fel kell fedezned saját szerencsédet, meg kell élned a belőle fakadó sikert! Ha erre egyedül képtelen vagy, hívd Ágnest a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), ő lehet a te nagy szerencse mágusod! Szükséged is lehet az útmutatásra, talán egy idegen tanácsát most érdemesebb lesz megfogadnod, mint egy barátét.

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét