Mi a feladatod AUGUSZTUSBAN- a csillagjegyed szerint!

Mindenkire külön feladatot szab a sors, és teszi ezt tekintettel a csillagjegyekre. Nézzük meg, hogy augusztusban mi a te feladatod a csillagjegyed szerint!

KOS

Kos jegy

Vállald fel önmagad augusztusban. A csillagjegyed feladata, hogy ne próbálj mindenkinek megfelelni, ez amúgy sem lehetséges, és most az visz előre, ha bátran kimondod, amit gondolsz. Nincs szükség diplomáciára, köntörfalazásra. Nevezd nevén a gyermeket! Amúgy is vannak olyan emberek, akikre nincs szükséged az életedben. Hogy kik ők? Xalentől megtudhatod a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc)!

BIKA

Bika jegy

Kedves Bika szülött! Ebben a hónapban a csillagjegyed szerint meg kell teremtened a békét. Fontos küldetésed van. Rövidre kell zárnod minden politikai vitát, mert így meg tudod fékezni egy komolyabb konfliktus kibontakozását. Légy résen, és vedd ki az olajat a vitapartner kezéből, hogy ne önthesse a tűzre. Hogy mikor kerül sor a vitára? Hívd Boszi Katát a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), hogy a bajt is segíthessen megelőzni!

A Fogyó hold miatt néhány jegy veszélyben lehet augusztusban! Tudd meg ITT, köztük vagy-e!

IKREK

Ikrek jegy

Bizonyára benned is megfogalmazódott már a kérdés: vajon mi az életfeladatom augusztusban?

Aki az Ikrek jegyében született, annak most az a legfontosabb feladata, hogy elkerülje a kísértést, mert emiatt nagy veszélybe sodorhatja magát! Tudd meg Lulugyitól a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), hogy milyen kísértésbe eshetsz!

RÁK

Rák jegy

Amennyiben Rák a horoszkópod, ebben a hónapban feladatod az új ismerősök szerzése. Ezt a legegyszerűbben úgy teheted meg, hogy felhívsz egy olyan jóst a vonalunkon, akivel vagy soha nem beszéltél még ezidáig, vagy csak pár szót váltottatok. Ezt akkor is tedd meg, ha első látásra maga a jós nem szimpatikus számodra. Érdekesen módon, épp ez a szakember fog neked most a legtöbbet segíteni! Hívhatod például Jós Katit a 06 90 633 931-es telefonszámot (485 Ft/perc)!

csillagjegyek

Végezd el IDE kattintva Ariel arkangyal pénzteremtő mágiáját!  Nagyon hatásos!

OROSZLÁN

Oroszlán jegy

Drága Oroszlán, a csillagjegyed szerint, augusztus a te hónapod, és luxusban tündökölhetsz, szert tehetsz a csillogásra, amire vágysz, ha most rögtön kérsz egy sikermágiát! Hívd érte Lunczer Juditot a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc)!

SZŰZ

Szűz jegy

Elérkezett az üzletkötés, egyezségek nyélbeütésének pillanata. Augusztusban a csillagjegyed feladata a jövő megalapozása. A most megtervezett vállalkozás is szárba szökkenhet. Ha nem tudod, milyen részletekre kell összpontosítanod, kérd ki Violetta véleményét a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc)!

FONTOS!
Légy felkészült, mert olyan nem várt események sorozata vár rád augusztusban, amiknek köszönhetően nagyobb bevételre tudsz szert tenni! Tudni szeretnéd pontosan, hogy miről van szó? Marcus Mágust vagy Virágot keresd a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), akik minden információt átadnak számodra!
Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

MÉRLEG

Mérleg jegy

A Mérleg csillagjegy szülöttének egyszerű a feladata. Ebben a hónapban legalább egyszer mondja ki a Szeretlek szót mindazoknak, akik iránt így érez. Ezzel olyan meghitt hangulatot tud teremteni, amivel a szokásos nyaralás alatti veszekedések elmaradnak, és békés, nyugodt pihenés vár mindenkire, aki téged körülvesz. Mégis messze elkerül a béke? Hívd Mattet a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), aki a te életedbe is harmóniát hozhat!

SKORPIÓ

Skorpió jegy

Kedves Skorpió csillagjegyben született olvasó, elérkezett a színt vallás pillanata. Most kell bevallanod egy régen eltitkolt esetet. Ha ezt most teszed meg, biztosan megbocsátásra lelsz. Ha nem hiszed, nyugodtan ellenőrizd ezt Norbert segítségével a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc)!

ITT INGYENES módszert találsz arra, hogy feltárhasd a saját jövőd rejtelmeit!

NYILAS

Nyilas jegy

A Nyilas jegy szülöttének egyetlen, igen kellemes feladata van augusztusban, maga a pihenés. Egyszerűnek tűnik, de sajnos sokszor éppen a pihenésről feledkezel meg, hajtasz, hajtasz a mókuskerékben, és észre sem veszed, hogy nem hagysz elég időt a pihenésre. Pedig most ez mindennél fontosabb. Kérlek téged, szakíts időt a lazításra és beszéld meg Szandrával a teendőket a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc)!

BAK

bak

A Baknak ebben a hónapban feladata a család békéjét és anyagi biztonságát megteremteni. Az asztrológia szerint amúgy is az erőssége a gondoskodás a szerettekről. Lehet, hogy nem tudod, hol is kezdd? Semmi gond, azért van itt Tündér Lili, hogy segítsen! Hívd a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc)!

VÍZÖNTŐ

Vízöntő jegy

Az augusztusi feladat a te csillagjegyed számára az egészségmegőrzés. Ne hajszold túl magad! Ha mindenáron szeretnél elfáradni, azt egy jó túrázás keretében tedd meg vagy ússzál egy jó nagyot, intenzíven legalább 20 percig. Az időzítés viszont nagyon fontos, nem mindegy mikor milyen módon foglalkozol magaddal. A program összeállításában segít Ágnes a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc)!

HALAK

Halak jegy

Ebben a hónapban ingadozó lesz a hangulatod, de egy jó pillanatban meghozhatod a megfelelő döntést az anyagiak terén. Kérd ki Zeusz véleményét a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), vagy végeztess pénzmágiát vele, most ez fontosabb, mint valaha!

Lájkolj minket!

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét