CREDIT CARD PAYMENTS 069 888 888

Mennyi szexre van szükséged? Csillagjegyed elárulja!

Mennyi szexre van szükséged? Csillagjegyed elárulja!

A horoszkópotokból sok mindent megtudhattok, ami az alap tulajdonságaitokat, illetve ami a habitusotokat jellemzi, sőt még azt is, hogy mely csillagjegy az, akivel igazán jó párost tudtok alkotni.

Ha gondjaid vannak párkapcsolati vagy szexuális téren, sose félj segítséget kérni! Hívd Xalent a 06 90 985 921-es telefonszámon (485 Ft/perc), tőle a legjobb tanácsokat és megoldásokat kaphatod meg!

Még nem tudod, milyen jegyű partner lenne számodra a legmegfelelőbb? Akkor kattints IDE !

Viszont sok téma még mindig tabunak számít ezen területen is. Ilyen például a szexualitás, szexhoroszkóp.

Vannak olyan csillagjegyben születettek, akiknek nem túl nagy a szexuális étvágyuk, illetve fel lehet lobbantani náluk is a tüzet, de tudnotok kell azt, hogy mi az, amitől az illető beindul. Ilyen csillagjegyűek a Föld elemű Bika, Szűz, Bak.
Ezen csillagjegyek kapcsolatai egymással párkapcsolatban nem éppen a legkedvezőbbek, viszont szex terén jó partnerei lehetnek egymásnak, hiszen ugyanaz az igényük.
Persze fel tudjuk szítani a tüzet ezen csillagjegyeknél is a szexhoroszkóp szerint, egy kis kedvességgel, odafigyeléssel. Ezen típusokat a szerelmi horoszkópban elmondottak alapján inkább érzelmileg közelítsük meg, mert akkor a siker nem marad el!

Skorpió pasi a kiszemelted vagy a párod? Akkor ezt ITT tudnod kell!

Szintén nem az összeillő csillagjegyek tagjai, a szerelmi horoszkóp szerint a Kos, Oroszlán, Nyilas csillagjegyűek, de a szexhoroszkóp már mást mond, nagyon jól meg vannak egymással ezen csillagjegy szülöttei szex terén, hiszen mindhárom csillagjegy Tűz elemű. A vadság és a hirtelen, spontán dolgok jellemzik ezen csillagjegy szülötteit. Minden szexuális kihívásban benne vannak, amit az erkölcsi normáik megengednek. Tehát, ha ezen csillagjegyek közül választottál párt, mindig kaphatóak lesznek arra, hogy színesítsék a szexuális életeteket, ahogyan ez a szexhoroszkópban is áll.

Összeillő csillagjegyekről és csillagjegyek kapcsolatairól egymással ITT olvashatsz!

Ami a legnagyobb kihívás a szexhoroszkóp szerint az az, hogy a Levegő elemű Ikrek, Mérleg, Vízöntő hajlandóságot mutasson a testi kontaktusra. A csillagjegyek kapcsolatai egymással nem éppen a legjobb a szexhoroszkóp szerint sem, hiszen hidegek és ridegek egymással. Nem lehetetlen küldetés ágyba csalogatni ezen csillagjegyűek valamelyikét, bár nem rendelkeznek nagy szexuális étvággyal, de azért nekik is meg vannak az igényeik ezen a területen. Sokkal könnyebben a közelébe tudsz férkőzni, ha megmutatod a valódi éned, és érzi, hogy megbízhat benned. Ha ezt eléred, akkor a szexuális kielégülés nem marad el, hiszen mindent megtesz annak érdekében, hogy elégedett legyél vele szex terén.

A Víz elemű Rák, Skorpió, Halak csillagjegy szülöttei a legideálisabb szexuális partnerek, hiszen ők folyamatosan igénylik a kielégülést a szexhoroszkóp szerint. Nagyon figyelmesek és kitartóak az ágyban ezen csillagjegy szülöttei, és lelkesedésük sem lankad, sőt ha azt érzik, a partnerük nem kívánja a testi kontaktust, gyakran meg is sértődnek, és magukra veszik, hogy biztosan ők nem csinálnak valamit jól, ezért gyakran csak arra koncentrálnak, hogy a partnerüket sikerüljön kielégíteniük, gyakori szex által.

Szexuális életed ellaposodott az évek során? Nincs kedved hozzá és már partneredet sem kívánod? Itt az ideje, hogy felrázd szexuális életed! Gábriel   vagy Sára  jósnők tanácsokkal, praktikákkal és mágiával segíthetnek a 06 90 985 921-es számon (485 Ft/perc), hogy olyan szexuális élményben legyen részed partnereddel, amelyet még a kezdetek kezdetén sem éltetek át együtt!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Lájkolj minket!

Olvastad már?

Gyertyamágia, ami kizárólag Szenteste működik

Nincs még egy olyan este, mint a Szenteste! Napjainkban nagyon népszerű a gyertyamágia, amelyet szinte az egész világon alkalmaznak. Nálunk is a hívóknak gyakran ajánljuk, hiszen semmilyen komolyabb eszközi vagy helyszíni igénye sincs. A gyertyamágia otthon nem könnyű, hiszen a hatékony mágiákhoz valamilyen különleges helyre van szükség. Szerencsére egy évben egyszer, egy kis időre a […]

Cigánykártya üzenete Januárra

Cigánykártya üzenete Januárra     A Január nem lesz könnyű hónap a cigánykártya üzenete szerint. Neked is vigyáznod kell! A munkáltatók ebben a hónapban nagyon galád módon tudnak majd viselkedni alkalmazottaikkal. Sok munkáltató írja most le végleg magát, ami az amúgy is szűkös munkaerőpiacon, egyet jelent majd számára a csőddel. A karma visszavág, de nem […]

Melyik évben születtél? Ez vár rád 2020-ban!

Melyik évben születtél, ez vár rád 2020-ban     Személyes évedet megismerheted a 0690985921 számon (485 Ft/perc), a legjobb számmisztikával foglalkozó szakember várja a hívásod!   Tudni szeretnéd, hogy mi vár rád 2020-ban? ITT elolvashatod!   1-es személyes év A következő évtized első éve bizony sok jót ígér neked. Éppen ezért, ne hagyj ki semmilyen […]

Tudd meg, hogyan légy gazdag 2020-ban!

A gazdagság mágia az egyik legkeresettebb műfaj a mágusoknál, ezért mindig születnek új és még újabb rituálék, amelyek megmozgatnak valamit itt lent a Földön és fent az Égen egyaránt. A rituálékat mindig több avatott mágus hozza létre, amit egy adott esztendőben csak egy meghatározott számban lehetséges. Minél újabb egy rituálé, az annál hatékonyabb, hiszen kevesen […]

Január havi szerelmi horoszkóp!

Január havi szerelmi horoszkóp!   KOS A jelenleg egyedül élő Kos számára januárban kalandokból nem lesz hiány, mégis céltalannak is ígérkezik egyben. Végig úgy érezheti, mintha hiányozna még valami, így most semmi sem lehet elég jó. Hívd Sárát a 0690985921-es számon (485Ft/p), kérj szerelmi jóslást, kapj válaszokat! A párban élő Kos számára az igazi kihívást […]

Januári sikermágia az egész éves bőségért

Januári sikermágia az egész éves bőségért   A nemzetközi mágia szövetség az első ülésen meghatározta, hogy januárban melyik mágiát kérik a mágusoktól. A döntés az alapján születik meg, hogy melyiket gondolják a legerősebbnek, leghatékonyabbnak az egész éves bőség érdekében.   Segítő Lélek blogunkban támogatást kapsz ITT, hogy sokkal jobban bízz magadban!   Természetesen itt több […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha a harmónia után kutatsz, akkor jó helyen jársz! A Bach virág terápia segítségedre lesz! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 985 921 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 408

Ha egészségügyi problémáidra keresed a megoldást, de már nem tudod kihez fordulj, akkor ne tétovázz! segítek felfedni a probléma forrását, és megszüntetem azt! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 985 921 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 530

Ha kapcsolatot szeretnél teremteni a túlvilággal, vagy kíváncsi vagy arra, mi az életfeladatod, ne késlekedj tovább! Másfél évtizedes tapasztalattal állok rendelkezésedre! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 985 921 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 494