CREDIT CARD PAYMENTS 069 888 888

Mennyi szexre van szükséged? Csillagjegyed elárulja!

Mennyi szexre van szükséged? Csillagjegyed elárulja!

A horoszkópotokból sok mindent megtudhattok, ami az alap tulajdonságaitokat, illetve ami a habitusotokat jellemzi, sőt még azt is, hogy mely csillagjegy az, akivel igazán jó párost tudtok alkotni.

Ha gondjaid vannak párkapcsolati vagy szexuális téren, sose félj segítséget kérni! Hívd Ágnest a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), tőle a legjobb tanácsokat és megoldásokat kaphatod meg!

Még nem tudod, milyen jegyű partner lenne számodra a legmegfelelőbb? Akkor kattints IDE !

Viszont sok téma még mindig tabunak számít ezen területen is. Ilyen például a szexualitás, szexhoroszkóp.

Vannak olyan csillagjegyben születettek, akiknek nem túl nagy a szexuális étvágyuk, illetve fel lehet lobbantani náluk is a tüzet, de tudnotok kell azt, hogy mi az, amitől az illető beindul. Ilyen csillagjegyűek a Föld elemű Bika, Szűz, Bak.
Ezen csillagjegyek kapcsolatai egymással párkapcsolatban nem éppen a legkedvezőbbek, viszont szex terén jó partnerei lehetnek egymásnak, hiszen ugyanaz az igényük.
Persze fel tudjuk szítani a tüzet ezen csillagjegyeknél is a szexhoroszkóp szerint, egy kis kedvességgel, odafigyeléssel. Ezen típusokat a szerelmi horoszkópban elmondottak alapján inkább érzelmileg közelítsük meg, mert akkor a siker nem marad el!

Skorpió pasi a kiszemelted vagy a párod? Akkor ezt ITT tudnod kell!

Szintén nem az összeillő csillagjegyek tagjai, a szerelmi horoszkóp szerint a Kos, Oroszlán, Nyilas csillagjegyűek, de a szexhoroszkóp már mást mond, nagyon jól meg vannak egymással ezen csillagjegy szülöttei szex terén, hiszen mindhárom csillagjegy Tűz elemű. A vadság és a hirtelen, spontán dolgok jellemzik ezen csillagjegy szülötteit. Minden szexuális kihívásban benne vannak, amit az erkölcsi normáik megengednek. Tehát, ha ezen csillagjegyek közül választottál párt, mindig kaphatóak lesznek arra, hogy színesítsék a szexuális életeteket, ahogyan ez a szexhoroszkópban is áll.

Összeillő csillagjegyekről és csillagjegyek kapcsolatairól egymással ITT olvashatsz!

Ami a legnagyobb kihívás a szexhoroszkóp szerint az az, hogy a Levegő elemű Ikrek, Mérleg, Vízöntő hajlandóságot mutasson a testi kontaktusra. A csillagjegyek kapcsolatai egymással nem éppen a legjobb a szexhoroszkóp szerint sem, hiszen hidegek és ridegek egymással. Nem lehetetlen küldetés ágyba csalogatni ezen csillagjegyűek valamelyikét, bár nem rendelkeznek nagy szexuális étvággyal, de azért nekik is meg vannak az igényeik ezen a területen. Sokkal könnyebben a közelébe tudsz férkőzni, ha megmutatod a valódi éned, és érzi, hogy megbízhat benned. Ha ezt eléred, akkor a szexuális kielégülés nem marad el, hiszen mindent megtesz annak érdekében, hogy elégedett legyél vele szex terén.

A Víz elemű Rák, Skorpió, Halak csillagjegy szülöttei a legideálisabb szexuális partnerek, hiszen ők folyamatosan igénylik a kielégülést a szexhoroszkóp szerint. Nagyon figyelmesek és kitartóak az ágyban ezen csillagjegy szülöttei, és lelkesedésük sem lankad, sőt ha azt érzik, a partnerük nem kívánja a testi kontaktust, gyakran meg is sértődnek, és magukra veszik, hogy biztosan ők nem csinálnak valamit jól, ezért gyakran csak arra koncentrálnak, hogy a partnerüket sikerüljön kielégíteniük, gyakori szex által.

pozitív gondolkodás

Szexuális életed ellaposodott az évek során? Nincs kedved hozzá és már partneredet sem kívánod? Itt az ideje, hogy felrázd szexuális életed! Gabó vagy Jós Kati jósnők tanácsokkal, praktikákkal és mágiával segíthetnek a 06 90 633 931-es számon (485 Ft/perc), hogy olyan szexuális élményben legyen részed partnereddel, amelyet még a kezdetek kezdetén sem éltetek át együtt!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Lájkolj minket!

Olvastad már?

Mondd el ezt az igézetet Mindenszentek éjszakáján, és meglátod a jövődet!

Mondd el ezt az igézetet Mindenszentek éjszakáján és meglátod a jövőd!   A Mindenszentek nagyon fontos nap az életünkben. Ilyenkor a legszebbek a temetők, ilyenkor érünk el az igazi mély őszbe, amely már megállíthatatlanul ígéri a telet. Novemberben hosszú és misztikus éjszakák várnak rád, és az első napja a hónapnak, feltárhatja előtted a jövőd! Ehhez […]

Az angyal, aki a lehetetlennek tűnő kívánságaidat is teljesíti

Angyal, aki a lehetetlennek tűnő kívánságaid is teljesíti     Az angyal, aki segíthet, aki meghallgatja kérésed! A nevét nem árulom el, de ahogy közeledik a Karácsony, ez az angyal egyre több időt tölt a Földön. Segítségét ilyenkor a legtapasztaltabb mágusok gyakran veszik igénybe. Ez az angyal nem őrangyal, ő egy segítő angyal, aki vagy […]

2019 Őszi szerelmi horoszkóp!

2019 Őszi szerelmi horoszkóp    Kos  A szerelmi horoszkóp szerint ez az ősz forróbb lehet számodra, mint a nyár. Tedd, amit szíved diktál, ha a boldogságod keresed! Meglévő kapcsolatodba exed szólhat közbe. Biztos, hogy mindent lezártál? Hívd Boszi Katát a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérj jóslást a szerelemről!    Bika  Ez ősz más lesz, mint a […]

Heti horoszkóp 2019.10.17. – 2019.10.24.

Heti horoszkóp 2019.10.17. – 2019.10.24.   KOS Nehéz úgy teljesítened, hogy közben kétségeid vannak párkapcsolatod miatt. Pedig a helyzeted nem olyan válságos, legalábbis a heti horoszkóp szerint. Minden kapcsolat más, lehet, hogy te több segítségre szorulsz, mint amennyit a jövő csillaghatásai nyújtani képesek. Kérj segítséget, hívd Imolát a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), aki a párkapcsolatok […]

12 mágikus mantra 2020. összes hónapjára

12 mágikus mantra 2020. összes hónapjára.    A mantra ereje egyre inkább bizonyít. Régebben még csak szent nyelveken szólt egy mantra szövege, ma már minden nyelven léteznek mantrák. A 2020 -as esztendő minden hónapjára adunk most neked egy mantrát, amelyeket érdemes alkalmaznod.    ITT is egy jól működő pénzmantrát találsz!   Jó, ha elsajátítod a […]

A Merkúr belép a Skorpió házába!

A Merkúr belép a Skorpió házába -döbbenetes fordulatokra számíthatsz  Hamarosan a Merkúr belép a Skorpió házába. November elsejétől ezért komoly fordulatokra számíthatsz az élet legtöbb területén. Lehet, hogy életedben fontos a váratlan fordulat bekövetkezése, de vigyázz, mert mindentől van lentebb! Én azt tanácsolom neked, hogy légy óvatos az elkövetkezendő időszakban. Bármit is jelezzen neked a […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 313

Ha egészségügyi problémáidra keresed a megoldást, de már nem tudod kihez fordulj, akkor ne tétovázz! segítek felfedni a probléma forrását, és megszüntetem azt! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 530

Ha túl sok a megoldatlan problémád vagy a megválaszolatlan kérdés az életedben, ne habozz tovább! Olyan módszerekkel dolgozom, amik pontos választ adnak kérdéseidre és megmutatnak minden választható lehetősége! Élj harmóniában! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 391