Mennyi szexre van szükséged? Csillagjegyed elárulja!

Mennyi szexre van szükséged? Csillagjegyed elárulja!

A horoszkópotokból sok mindent megtudhattok, ami az alap tulajdonságaitokat, illetve ami a habitusotokat jellemzi, sőt még azt is, hogy mely csillagjegy az, akivel igazán jó párost tudtok alkotni.

Ha gondjaid vannak párkapcsolati vagy szexuális téren, sose félj segítséget kérni! Hívd Ágnest a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), tőle a legjobb tanácsokat és megoldásokat kaphatod meg!

Még nem tudod, milyen jegyű partner lenne számodra a legmegfelelőbb? Akkor kattints IDE !

Viszont sok téma még mindig tabunak számít ezen területen is. Ilyen például a szexualitás, szexhoroszkóp.

Vannak olyan csillagjegyben születettek, akiknek nem túl nagy a szexuális étvágyuk, illetve fel lehet lobbantani náluk is a tüzet, de tudnotok kell azt, hogy mi az, amitől az illető beindul. Ilyen csillagjegyűek a Föld elemű Bika, Szűz, Bak.
Ezen csillagjegyek kapcsolatai egymással párkapcsolatban nem éppen a legkedvezőbbek, viszont szex terén jó partnerei lehetnek egymásnak, hiszen ugyanaz az igényük.
Persze fel tudjuk szítani a tüzet ezen csillagjegyeknél is a szexhoroszkóp szerint, egy kis kedvességgel, odafigyeléssel. Ezen típusokat a szerelmi horoszkópban elmondottak alapján inkább érzelmileg közelítsük meg, mert akkor a siker nem marad el!

Skorpió pasi a kiszemelted vagy a párod? Akkor ezt ITT tudnod kell!

Szintén nem az összeillő csillagjegyek tagjai, a szerelmi horoszkóp szerint a Kos, Oroszlán, Nyilas csillagjegyűek, de a szexhoroszkóp már mást mond, nagyon jól meg vannak egymással ezen csillagjegy szülöttei szex terén, hiszen mindhárom csillagjegy Tűz elemű. A vadság és a hirtelen, spontán dolgok jellemzik ezen csillagjegy szülötteit. Minden szexuális kihívásban benne vannak, amit az erkölcsi normáik megengednek. Tehát, ha ezen csillagjegyek közül választottál párt, mindig kaphatóak lesznek arra, hogy színesítsék a szexuális életeteket, ahogyan ez a szexhoroszkópban is áll.

Összeillő csillagjegyekről és csillagjegyek kapcsolatairól egymással ITT olvashatsz!

Ami a legnagyobb kihívás a szexhoroszkóp szerint az az, hogy a Levegő elemű Ikrek, Mérleg, Vízöntő hajlandóságot mutasson a testi kontaktusra. A csillagjegyek kapcsolatai egymással nem éppen a legjobb a szexhoroszkóp szerint sem, hiszen hidegek és ridegek egymással. Nem lehetetlen küldetés ágyba csalogatni ezen csillagjegyűek valamelyikét, bár nem rendelkeznek nagy szexuális étvággyal, de azért nekik is meg vannak az igényeik ezen a területen. Sokkal könnyebben a közelébe tudsz férkőzni, ha megmutatod a valódi éned, és érzi, hogy megbízhat benned. Ha ezt eléred, akkor a szexuális kielégülés nem marad el, hiszen mindent megtesz annak érdekében, hogy elégedett legyél vele szex terén.

A Víz elemű Rák, Skorpió, Halak csillagjegy szülöttei a legideálisabb szexuális partnerek, hiszen ők folyamatosan igénylik a kielégülést a szexhoroszkóp szerint. Nagyon figyelmesek és kitartóak az ágyban ezen csillagjegy szülöttei, és lelkesedésük sem lankad, sőt ha azt érzik, a partnerük nem kívánja a testi kontaktust, gyakran meg is sértődnek, és magukra veszik, hogy biztosan ők nem csinálnak valamit jól, ezért gyakran csak arra koncentrálnak, hogy a partnerüket sikerüljön kielégíteniük, gyakori szex által.

pozitív gondolkodás

Szexuális életed ellaposodott az évek során? Nincs kedved hozzá és már partneredet sem kívánod? Itt az ideje, hogy felrázd szexuális életed! Gabó vagy Jós Kati jósnők tanácsokkal, praktikákkal és mágiával segíthetnek a 06 90 633 931-es számon (485 Ft/perc), hogy olyan szexuális élményben legyen részed partnereddel, amelyet még a kezdetek kezdetén sem éltetek át együtt!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Lájkolj minket!

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét