CREDIT CARD PAYMENTS 069 888 888

Melyik évben születtél? Ez vár rád 2020-ban!

Melyik évben születtél, ez vár rád 2020-ban

 

 

Személyes évedet megismerheted a 0690985921 számon (485 Ft/perc), a legjobb számmisztikával foglalkozó szakember várja a hívásod!

 

Tudni szeretnéd, hogy mi vár rád 2020-ban? ITT elolvashatod!

 

1-es személyes év

A következő évtized első éve bizony sok jót ígér neked. Éppen ezért, ne hagyj ki semmilyen lehetőséget, amely változást hozhat sorsodba. Legyen munka vagy üzleti ajánlat, egyaránt bőséget hozhat. A szerelem is tartogat meglepetéseket, de ha párkapcsolatban élsz, nem árt az óvatosság.  Hívd a 0690985921 számon (485 Ft/perc), kérj segítséget a jóstól ha kétségeid vannak a következő esztendő miatt!

 

 

2-es személyes év

Gyors de mégis alapos döntéseket kell meghoznod 2020-ban. A kapkodás bajba sodorhat, a késlekedés meg veszteséget okozhat. Csak is az aranyközép hozhat neked eredményeket. Kerüld a kölcsönöket eben az esztendőben, a szerencsét viszont érdemes kísértened! Szerelemben sok jó tanácsot kaphatsz, de leginkább a saját eszedre érdemes majd hallgatnod! Hívd a 0690985921 számon (485 Ft/perc), tudd meg miben lehetsz igazán szerencsés!

 

3-as személyes év

A szerencse sokszor lesz veled 2020-ban, de szükséged is lesz rá. Fordulatokban gazdag esztendőre számíthatsz. Légy nyitott az új gondolatokra és ötletekre. Gondolkodás nélkül semmit sem szabad elvetned! Szerelemben nagyon változatos éved lesz. Leginkább egy régebbi kapcsolat kavarhatja fel majd az állóvizet! Hívd a 0690985921 számon (485 Ft/perc), tudd meg mit tartogat számodra a szerencse!

 

Vértezd fel magad a negatív energiák ellen 2020-ra! Az ITT megtalálható tárgyakat kell beszerezned sürgősen!

 

4-es személyes év

Akár balszerencsés is lehet számodra a 2020-as esztendő. Azért az intőjelek ellenére még van lehetőséged tenni azért, hogy semmilyen baj se érjen. Az anyagi dolgokat érdemes többször is átgondolnod, mielőtt bármibe is belevágsz! Szerelemben légy céltudatos! Itt az ideje, hogy végre a te kedved szerint alakuljanak a dolgok! Hívd a 0690985921 számon (485 Ft/perc), tudd meg van e rajtad rontás vagy ártó erő!

 

5-ös személyes év

Amennyiben személyes éved az ötös, szerencsés vagy! 2020-ban sok jó vár rád, csak arra figyelj, hogy sose korlátozd önmagad. Félelmeid, kétségeid most rossz tanácsadók lehetnek. A nyári hónapokban nagy változások következhetnek be! Szerelemben viszont már tavasszal számíthatsz valami teljesen új dologra! Légy figyelmes, keresd azt, aki már régebben felfigyelt rád! Hívd a 0690985921 számon (485 Ft/perc), tudd meg mit is tartogat számodra a 2020-as esztendő!

 

 

6-os személyes év

2020-ban nem lesz könnyű dolgod. Leginkább a tanulásra érdemes alapoznod az éved. Amennyiben tanulsz egy új szakmát, vagy fejleszted a meglévő tudásod, akkor hosszútávon ez busásan térül majd meg számodra. Más egyéb vállalkozás viszont kockázatos lehet! Szerelemben sok titok kerülhet az életedbe. Próbálj meg stresszmentesen reagálni minden helyzetben! Hívd a 0690985921 számon (485 Ft/perc), tudd meg párod hűséges-e az asztrológus szerint!

 

 

7-es személyes év

Meg kell gondolnod, hogy mibe is fektetsz szabadidőben. Leginkább a barátok segítése hozhat számodra meglepő fordulatot. Különösen annak fényében, hogy az esztendő végére lehetséges, hogy új munkahely után kell nézned! Akár jobban is járhatsz a változással! Szerelemben ne légy naiv. A tavasz sokat ígér, de nem minden marad meg! Hívd a 0690985921 számon (485 Ft/perc), kérj szerelmi mágiát, ha be akarod vonzani a nagy szerelmet!

 

ITT megtanulhatod azokat a mágikus mantrákat, amely 2020 összes hónapjára segíthetnek Neked!

8-as személyes év

Légy erős és határozott, mert 2020-ban a céltudatos viselkedés visz leginkább előre. Bármibe is kezdesz, előtte gondoskodj arról, hogy megfelelő lelki kondicionálásba részesítsd önmagad! Az akarat és kitartás lesz a szerencséd és a sikered kulcsa. Szerelemben engedj egy kicsit párodnak, most Ő döntse majd el hová is utaztok a nyáron. Így talán Ő is szemet huny majd egy kellemetlen botlásod felet! Hívd a 0690985921 számon (485 Ft/perc), tudd meg valóban flörtöl e veled a főnököd!

 

 

9-es személyes szám

Túlzásba nem érdemes vinned semmit a 2020-as esztendőben. Légy nyitott az új dolgokra, de leginkább a szerencse az amiben érdemes bíznod. Komoly nyereményed is lehet ebben az évben! Szerelemben inkább hagyatkozz partnered megérzéseire. Benned sok kétség lehet, ami gátolja a kibontakozást. Különösen ha sikeres vagy a munkában! Hívd a 0690985921 számon (485 Ft/perc), kérd el a szerencseszámokat amelyek a szerencsét hozhatják el számodra!

 

Tudni akarod, hogy szerelem, anyagiak és munka területén mit ígér a 2020-as év? Hívd Sára és Szegedi Panni jósnőinket, akik legjobb tudásuk szerint minden kérdésedre részletes válasszal fognak szolgálni a 0690985921 számon (485 Ft/perc)!

Olvastad már?

Gyertyamágia, ami kizárólag Szenteste működik

Nincs még egy olyan este, mint a Szenteste! Napjainkban nagyon népszerű a gyertyamágia, amelyet szinte az egész világon alkalmaznak. Nálunk is a hívóknak gyakran ajánljuk, hiszen semmilyen komolyabb eszközi vagy helyszíni igénye sincs. A gyertyamágia otthon nem könnyű, hiszen a hatékony mágiákhoz valamilyen különleges helyre van szükség. Szerencsére egy évben egyszer, egy kis időre a […]

Cigánykártya üzenete Januárra

Cigánykártya üzenete Januárra     A Január nem lesz könnyű hónap a cigánykártya üzenete szerint. Neked is vigyáznod kell! A munkáltatók ebben a hónapban nagyon galád módon tudnak majd viselkedni alkalmazottaikkal. Sok munkáltató írja most le végleg magát, ami az amúgy is szűkös munkaerőpiacon, egyet jelent majd számára a csőddel. A karma visszavág, de nem […]

Melyik évben születtél? Ez vár rád 2020-ban!

Melyik évben születtél, ez vár rád 2020-ban     Személyes évedet megismerheted a 0690985921 számon (485 Ft/perc), a legjobb számmisztikával foglalkozó szakember várja a hívásod!   Tudni szeretnéd, hogy mi vár rád 2020-ban? ITT elolvashatod!   1-es személyes év A következő évtized első éve bizony sok jót ígér neked. Éppen ezért, ne hagyj ki semmilyen […]

Tudd meg, hogyan légy gazdag 2020-ban!

A gazdagság mágia az egyik legkeresettebb műfaj a mágusoknál, ezért mindig születnek új és még újabb rituálék, amelyek megmozgatnak valamit itt lent a Földön és fent az Égen egyaránt. A rituálékat mindig több avatott mágus hozza létre, amit egy adott esztendőben csak egy meghatározott számban lehetséges. Minél újabb egy rituálé, az annál hatékonyabb, hiszen kevesen […]

Január havi szerelmi horoszkóp!

Január havi szerelmi horoszkóp!   KOS A jelenleg egyedül élő Kos számára januárban kalandokból nem lesz hiány, mégis céltalannak is ígérkezik egyben. Végig úgy érezheti, mintha hiányozna még valami, így most semmi sem lehet elég jó. Hívd Sárát a 0690985921-es számon (485Ft/p), kérj szerelmi jóslást, kapj válaszokat! A párban élő Kos számára az igazi kihívást […]

Januári sikermágia az egész éves bőségért

Januári sikermágia az egész éves bőségért   A nemzetközi mágia szövetség az első ülésen meghatározta, hogy januárban melyik mágiát kérik a mágusoktól. A döntés az alapján születik meg, hogy melyiket gondolják a legerősebbnek, leghatékonyabbnak az egész éves bőség érdekében.   Segítő Lélek blogunkban támogatást kapsz ITT, hogy sokkal jobban bízz magadban!   Természetesen itt több […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha egészségügyi vagy párkapcsolati problémáidra keresed a megoldást, akkor itt állj meg, hiszen az atlantiszi mágiával segítek Neked! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 985 921 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 453

Ha kapcsolatot szeretnél teremteni a túlvilággal, vagy kíváncsi vagy arra, mi az életfeladatod, ne késlekedj tovább! Másfél évtizedes tapasztalattal állok rendelkezésedre! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 985 921 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 494

Ha keresed a megfelelő válaszokat jövőddel kapcsolatban, akkor ne habozz. Közvetítem Neked az angyalok válaszait, így tudok irányt mutatni életed bármely területén. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 985 921 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 522