Most megtudhatod, hogy szegénynek vagy gazdagnak születtél?

Most megtudhatod, hogy szegénynek vagy gazdagnak születtél

A szegénység sosem tűnik el a Föld színéről, viszont nem mindenki születik szegénynek. Spirituális értelemben a szegénység egyfajta vezeklés valamiért, amit előző életünkben tettünk. A jó karmához jó előző életre is szükség van. A szegénységnek viszont nem csak ez az egy oka lehet, hiszen lehetsz te magad is áldozata valakinek vagy valamilyen démoni erőnek, aminek semmi köze sincs a karmádhoz. Esetleg beléd táplálódott a szegénység tudat, felmenőid által. Ebben az esetben viszont nem kellene szegénynek lenned. Ez ellen tehetsz te magad is, akár egy egyszerű pénzmágia segítségével is!

 

Idén néhány csillagjegy kiválasztott a nagy szerencsére! Tudd meg ITT, hogy köztük vagy-e!

 

Először is tudnod kell! Meg kell ismerned szegénységed okait, hiszen lehet, hogy teljesen bűntelen vagy saját szegénységeddel kapcsolatban. Itt először is a karmádat kell megvizsgálnod. Tudnod kell, mi volt előző életedben, van-e rajtad karmikus sár vagy éppen karmikus átok. Aztán, ha ezek közül egyik sincs, akkor meg kell vizsgálnod azt, hogy valaki esetleg megátkozott-e téged. Az átok lehet, hogy gyermekkorban szállt rád. Lehet több generációs is, ahol a szüleid vagy éppen a nagyszüleid lettek megátkozva. Miután ismered az okokat, lépéseket tehetsz a szegénységeddel szemben. Hívd Xalent a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), kérj karma vizsgálatot, hogy tudd, szegénynek vagy gazdagnak születtél-e!

 

Jól jönne az anyagi plusz még az idén? Nézd meg ITT, van-e rá esélyed!

 

 

Amennyiben kiderül, hogy gazdagnak születtél, akkor mindenképpen meg kell találni azt az okot, ami a szegénységedhez vezet vagy vezetett. Miután az meg van, a szakember, akit hívsz, eldönti, hogy milyen tisztítást is alkalmazzon ennek érdekében. Amennyiben el van végezve a megfelelő oldás vagy tisztítás, szükséged van egy gazdagság visszaállító mágiára. Ezt a pénzmágiát csak azoknak szabad elvégezni, akik gazdagnak születtek, de mégis szegény sorban élnek.

 

Fortuna a kegyeibe fogadhat, ha alkalmazod a bőségteremtő imáját IDE kattintva!

 

Abban az estben, ha az derül ki, hogy szegénynek születtél, akkor sincs baj! Megtudod, hogy mit kell tenned azért, hogy karmád egyensúlyba kerüljön. Ha ezt megtetted, jöhet a gazdagság választása mágia, ahol kimondhatod, hogy megtisztítottad magad a karma sarától és nincs többé szükséged a szegénységre! Megfogadod, hogy a mágia segítségével szerezett vagyonból jótékonykodsz majd és fejlődsz, hogy értékes és hasznos része legyél a világnak!

 

Úgy érzed, a te életedbe sose érkezik anyagi bőség, sok pénz? Lehet, hogy ez a karmád, viszont tehetsz ellene! Hívd Edit Jósnőt vagy Boszi Katát a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), akik képesek karmikus terheidet oldani, hogy kitörlődhessen sorsodból a nélkülözés!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Olvastad már?

Szerezz pénzt az őszi Napéjegyenlőség előtt!

Szerezz pénzt az őszi Napéjegyenlőség előtt!   Ha neked is pénzre van szükséged, még pedig azonnal, akkor ezt egy „Napéjegyenlőség előtti pénzmágiával“ tudod a leghatékonyabban bevonzani. Azért fontos még a Napéjegyenlőség előtt elvégezned a pénzmágiát, mert az éjszakák hosszabbodásával és a nappalok megrövidülésével egyre nehezebb lesz igazán hatékony pénzmágiákat végezni.   Olvasd el a tibeti […]

Adósságaid vannak? Szerezz pénz 21 nap alatt!

Adósságaid vannak? Szerezz pénzt 21 nap alatt!   A pénz sosem akkor és úgy érkezik hozzád, amikor és amilyen formában szükséged lenne rá? Végezz programozott mágiát, azért, hogy pontosan akkor, és pontosan annyi bevételed legyen, amikor és amennyire szükséged van! Az alábbi mágiát 21 napig kell végezned és egyetlen napot sem hagyhatsz ki, ugyanis akkor […]

4 kínos szexkérdés és válasz

4 kínos szexkérdés és válasz   Sokszor beszélünk róla, hogy a szex nem lehet tabu. Viszont még mindig úgy érzem, hogy az, aki érdemben tudna beszélni róla, tabunak tartja a szex kérdést (a többség), és szomorú a másik oldal is, aki folyton a szexről beszél, de fogalma sincs a fontosságáról, vagy az érzelmi részéről, a […]

Egy jósnő blogja 2.

Egy jósnő blogja 2. – Csak a rossz szellemtől kell félni!   Nagyon örülök, hogy nagy népszerűségnek örvend a jósnő blogja. Sok megosztást és kedvelést kaptam, és egy pár kérdést. Egyébként, nyugodtan tegyetek fel még több kérdést, bátran!   Azt látom a kérdésekből, hogy nagyon sok embert foglalkoztat a szellemekkel való kommunikáció, érdeklődnek, hogy kikkel […]

Heti horoszkóp 2018.09.13 – 2018.09.20

Heti horoszkóp 2018.09.13 – 2018.09.20   KOS Valahogy nem úgy mennek a dolgok, ahogy kéne és nem is érted, hogy miért éppen te vagy az, aki sokat dolgozik, még sincs elég pénze. Hajlamos vagy időnként másokat hibáztatni, de sajnos nagyon sokszor saját magadra vagy leginkább mérges. Itt az ideje kideríteni, hogy mi is a valódi […]

Segítő Lélek: Alkohol függőség

Segítő lélek- alkoholizmus Mint segítő lélek, az utóbbi évek szomorú tapasztalata számomra, hogy egyre többen esnek az alkoholizmus csapdájába. Még rosszabb, ha arra gondolunk, hogy az alkoholbeteg emberek egyre inkább a fiatal generációkból kerülnek ki. Munkám során nagyon sokszor kell megoldanunk az ezzel kapcsolatos problémákat. Segítséget kell adnom, utat mutatnom, hogyan is lehet kilépni ebből […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha kapcsolatot szeretnél teremteni a túlvilággal, vagy kíváncsi vagy arra, mi az életfeladatod, ne késlekedj tovább! Másfél évtizedes tapasztalattal állok rendelkezésedre! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 494

Ha szerelmi vagy anyagi területen érzékelsz elakadást, vagy esetleg álmaid megfejtésére vágysz, akkor most jó helyen jársz! A megoldás a kezemben van! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 993

Ha elakadtál az  élet bármely pontján és kilátástalannak látod a helyzeted, akkor itt az alkalom, hogy most változtass ezen! Együtt megoldást keressünk a felmerülő problémáidra! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 406