Most megtudhatod, hogy szegénynek vagy gazdagnak születtél?

Most megtudhatod, hogy szegénynek vagy gazdagnak születtél

A szegénység sosem tűnik el a Föld színéről, viszont nem mindenki születik szegénynek. Spirituális értelemben a szegénység egyfajta vezeklés valamiért, amit előző életünkben tettünk. A jó karmához jó előző életre is szükség van. A szegénységnek viszont nem csak ez az egy oka lehet, hiszen lehetsz te magad is áldozata valakinek vagy valamilyen démoni erőnek, aminek semmi köze sincs a karmádhoz. Esetleg beléd táplálódott a szegénység tudat, felmenőid által. Ebben az esetben viszont nem kellene szegénynek lenned. Ez ellen tehetsz te magad is, akár egy egyszerű pénzmágia segítségével is!

 

Idén néhány csillagjegy kiválasztott a nagy szerencsére! Tudd meg ITT, hogy köztük vagy-e!

 

Először is tudnod kell! Meg kell ismerned szegénységed okait, hiszen lehet, hogy teljesen bűntelen vagy saját szegénységeddel kapcsolatban. Itt először is a karmádat kell megvizsgálnod. Tudnod kell, mi volt előző életedben, van-e rajtad karmikus sár vagy éppen karmikus átok. Aztán, ha ezek közül egyik sincs, akkor meg kell vizsgálnod azt, hogy valaki esetleg megátkozott-e téged. Az átok lehet, hogy gyermekkorban szállt rád. Lehet több generációs is, ahol a szüleid vagy éppen a nagyszüleid lettek megátkozva. Miután ismered az okokat, lépéseket tehetsz a szegénységeddel szemben. Hívd Xalent a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), kérj karma vizsgálatot, hogy tudd, szegénynek vagy gazdagnak születtél-e!

 

Jól jönne az anyagi plusz még az idén? Nézd meg ITT, van-e rá esélyed!

 

 

Amennyiben kiderül, hogy gazdagnak születtél, akkor mindenképpen meg kell találni azt az okot, ami a szegénységedhez vezet vagy vezetett. Miután az meg van, a szakember, akit hívsz, eldönti, hogy milyen tisztítást is alkalmazzon ennek érdekében. Amennyiben el van végezve a megfelelő oldás vagy tisztítás, szükséged van egy gazdagság visszaállító mágiára. Ezt a pénzmágiát csak azoknak szabad elvégezni, akik gazdagnak születtek, de mégis szegény sorban élnek.

 

Fortuna a kegyeibe fogadhat, ha alkalmazod a bőségteremtő imáját IDE kattintva!

 

Abban az estben, ha az derül ki, hogy szegénynek születtél, akkor sincs baj! Megtudod, hogy mit kell tenned azért, hogy karmád egyensúlyba kerüljön. Ha ezt megtetted, jöhet a gazdagság választása mágia, ahol kimondhatod, hogy megtisztítottad magad a karma sarától és nincs többé szükséged a szegénységre! Megfogadod, hogy a mágia segítségével szerezett vagyonból jótékonykodsz majd és fejlődsz, hogy értékes és hasznos része legyél a világnak!

 

Úgy érzed, a te életedbe sose érkezik anyagi bőség, sok pénz? Lehet, hogy ez a karmád, viszont tehetsz ellene! Hívd Edit Jósnőt vagy Boszi Katát a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), akik képesek karmikus terheidet oldani, hogy kitörlődhessen sorsodból a nélkülözés!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 313

Ha szeretnéd felkeresni elhunyt szeretteid és megtudni mit üzennek neked a túlvilágról, akkor ne habozz. Megadom a lehetőséget a kommunikációs csatorna megnyitására. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 511

Ha egészségügyi problémáidra keresed a megoldást, de már nem tudod kihez fordulj, akkor ne tétovázz! segítek felfedni a probléma forrását, és megszüntetem azt! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 530