Most megtudhatod, hogy szegénynek vagy gazdagnak születtél?

Most megtudhatod, hogy szegénynek vagy gazdagnak születtél

A szegénység sosem tűnik el a Föld színéről, viszont nem mindenki születik szegénynek. Spirituális értelemben a szegénység egyfajta vezeklés valamiért, amit előző életünkben tettünk. A jó karmához jó előző életre is szükség van. A szegénységnek viszont nem csak ez az egy oka lehet, hiszen lehetsz te magad is áldozata valakinek vagy valamilyen démoni erőnek, aminek semmi köze sincs a karmádhoz. Esetleg beléd táplálódott a szegénység tudat, felmenőid által. Ebben az esetben viszont nem kellene szegénynek lenned. Ez ellen tehetsz te magad is, akár egy egyszerű pénzmágia segítségével is!

 

Idén néhány csillagjegy kiválasztott a nagy szerencsére! Tudd meg ITT, hogy köztük vagy-e!

 

Először is tudnod kell! Meg kell ismerned szegénységed okait, hiszen lehet, hogy teljesen bűntelen vagy saját szegénységeddel kapcsolatban. Itt először is a karmádat kell megvizsgálnod. Tudnod kell, mi volt előző életedben, van-e rajtad karmikus sár vagy éppen karmikus átok. Aztán, ha ezek közül egyik sincs, akkor meg kell vizsgálnod azt, hogy valaki esetleg megátkozott-e téged. Az átok lehet, hogy gyermekkorban szállt rád. Lehet több generációs is, ahol a szüleid vagy éppen a nagyszüleid lettek megátkozva. Miután ismered az okokat, lépéseket tehetsz a szegénységeddel szemben. Hívd Xalent a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), kérj karma vizsgálatot, hogy tudd, szegénynek vagy gazdagnak születtél-e!

 

Jól jönne az anyagi plusz még az idén? Nézd meg ITT, van-e rá esélyed!

 

 

Amennyiben kiderül, hogy gazdagnak születtél, akkor mindenképpen meg kell találni azt az okot, ami a szegénységedhez vezet vagy vezetett. Miután az meg van, a szakember, akit hívsz, eldönti, hogy milyen tisztítást is alkalmazzon ennek érdekében. Amennyiben el van végezve a megfelelő oldás vagy tisztítás, szükséged van egy gazdagság visszaállító mágiára. Ezt a pénzmágiát csak azoknak szabad elvégezni, akik gazdagnak születtek, de mégis szegény sorban élnek.

 

Fortuna a kegyeibe fogadhat, ha alkalmazod a bőségteremtő imáját IDE kattintva!

 

Abban az estben, ha az derül ki, hogy szegénynek születtél, akkor sincs baj! Megtudod, hogy mit kell tenned azért, hogy karmád egyensúlyba kerüljön. Ha ezt megtetted, jöhet a gazdagság választása mágia, ahol kimondhatod, hogy megtisztítottad magad a karma sarától és nincs többé szükséged a szegénységre! Megfogadod, hogy a mágia segítségével szerezett vagyonból jótékonykodsz majd és fejlődsz, hogy értékes és hasznos része legyél a világnak!

 

Úgy érzed, a te életedbe sose érkezik anyagi bőség, sok pénz? Lehet, hogy ez a karmád, viszont tehetsz ellene! Hívd Edit Jósnőt vagy Boszi Katát a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), akik képesek karmikus terheidet oldani, hogy kitörlődhessen sorsodból a nélkülözés!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Olvastad már?

Ezzel a trükkel tartsd távol a negatív energiákat az ünnepek alatt

A rossz energiák egyre több úton képesek befészkelni magukat életedbe. Az ünnepek idején különösen sebezhető lehetsz, hiszen a szeretet megnyit minden kaput. A gond akkor van, ha valaki éppen nem szeretettel gondol rád, te viszont nem vagy képes ezeken a napokon, vagy más napokon ilyen negatív érzéseket visszaadni. Így ünnepek idején sajnos a negatív erők […]

5 legerősebb pénzmágia 2019-re!

A legerősebb pénzmágiákat kell alkalmaznod, lehetőleg még az idén, de legkésőbb januárban ahhoz, hogy a 2019-es éved a pénz és a szerencse éve lehessen! Újholdkor ne hagyd ki ezt a lehetőséget ITT!     Szerezz 19 db pénzérmét. Legyen köztük mindenféle érme. Ha van euród, vagy  forinton kívül más apród, azt is használd fel. Rakj ki […]

Nero Domini Karácsonyi mágiája – Ne maradj le!

Nero Domini az idén második alkalommal végzi el nyilvánosan a nagy karácsonyi mágiát. A jóslatok szerint, az idei évben még két hihetetlen nyeremény fog gazdára találni, és Nero Domini úgy döntött, hogy a karácsonyi mágiának ez lesz az egyik célja. Természetesen nem csak a nagy pénz lehetőségét fogja bevonzani, hanem törekedni fog a 9 áldás […]

Segítő Lélek: Sokkal erősebb vagy, mint hinnéd! Bízz magadban!

Segítő Lélek: Sokkal erősebb vagy, mint hinnéd! Bízz magadban!   Segítő Lélek egy újabb bloggal készült. Most nem káros szenvedélyekről lesz szó, hanem a hitről, az erőről, az önbizalomról és a depresszió leküzdéséről. Vésd az eszedbe, ha nem bízol, és nem hiszel magadban, előbb-utóbb elnyomnak!   Az én véleményem az, hogy mindenki egy céllal jön […]

Heti horoszkóp 2018.12.13 – 2018.12.20

Heti horoszkóp   KOS Ezekben a napokban nagyon felszínesen állhatsz hozzá párodhoz, munkádhoz vagy épp családodhoz, láthatóan máshol járnak a gondolataid, és ez nem maradhat büntetlenül. Konfliktusokra, kellemetlen eseményekre számíthatsz. Általában csak előre nézel, a jelennel és a múlttal nem szeretsz nagyon foglalkozni, pedig most kéne, mert a heti horoszkóp szerint épp a múltban történt […]

Nostradamus hátborzongató jóslatai 2019-re!

Nostradamus hatborzongató jóslatai 20019-re   Nostradamus nem csak az 1966-os londoni tűzvészt jósolta meg, hanem Nostradamus jóslata alapján akár a 2001-es terrortámadásra is felkészülhettünk volna. Sajnos senki sem tudta időben értelmezni ezt a jóslatot, így a terrortámadás bekövetkezett.   Kerüld el a gondokat! Olvasd el karmikus feladatodat ITT, ami még bőséget is hoz! Reméljük, Nostradamus […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 313

Ha szeretnéd megtudni angyali üzeneted, vagy szeretnél elhunyt szeretteiddel kapcsolatot kialakítani, akkor rám van szükséged. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 954

Ha elakadtál az  élet bármely pontján és kilátástalannak látod a helyzeted, akkor itt az alkalom, hogy most változtass ezen! Együtt megoldást keressünk a felmerülő problémáidra! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 406