Meditálni tanulhatsz 5 egyszerű lépésben

meditacio

A meditáció elsajátítása nem ördöngös feladat, főleg, ha már rendelkezel spirituális képességekkel.

Ha vannak spirituális képességeid, IDE kattintva megtudhatod, hogyan fejleszd ezeket!

1, Az első lépés egy nyugodt, csendes hely keresése. Olyan helyet keress, ahol nem zavarhatnak meg. A legjobb, ha a meditáció helyszínén domináns a kék szín.

Helyezkedj el kényelmesen, de a kezed, lábad ne legyen keresztben, csukd le a szemed. Számolj vissza 10-től 1-ig.

Ha pánikbeteg vagy, akkor is érdemes naponta 3-szor 15 percet meditálnod. Erről ITT olvashatsz erről bővebben!

meditáció

2, A meditáció második lépésében figyelj a ki- és belégzésedre, csak a légzésedre koncentrálj, szívd be, tartsd bent pár másodpercig, majd engedd ki a levegőt. Addig gyakorold, amíg eléred azt, hogy semmi más ne járjon a fejedben, csak a légzésedre figyelj.

3, A meditáció harmadik lépése az, hogy lazítsd el a testrészeidet. Egyenként mindegyiket. Lazítsd el az arcod, a karod, a vállaidat, a lábaidat. A végén képzeld azt, hogy lebegsz, annyira ellazult minden testrészed, hogy olyan érzésed van, mintha vízen lebegnél. Miközben ellazulsz, engedd el a félelmeidet, szorongásaidat.

Ha nem sikerül elengedned magad, olvasd el vonatkozó cikkünket ITT!

4, Vizualizálj egy olyan  helyet, ahol szívesen töltenéd a szabadidőd. Lehet ez egy erdő, rét, vagy bármilyen helyszín. Képzeld, hogy ott valami olyasmit csinálsz, ami kikapcsol. Sokan azt képzelik, hogy hintáznak. Ha ez jó érzéssel tölt el, akkor erre gondolj..Tedd fel a kérdésedet, amelyre választ vársz, de ne akard görcsösen, hogy azonnal válasz érkezzen rá.

5, Szép lassan térj vissza a valóságba. Semmiképp ne egyszerre nyisd ki a szemed és állj fel, mert elszédülhetsz. Lassan mozgasd meg a kezed, majd a lábad. Számolj 1-től 10-ig és mondogasd magadban, hogy amikor 10-hez érek, kinyitom a szemem és újra teljesen éber leszek. Amikor 10-hez érsz, nyisd ki a szemed és élvezd a meditáció nyújtotta frissességet.

meditáció

A következő 1-2 órában légy figyelmes, mert a meditáció során megfogalmazott kérdésre megérkezik a válasz.

A meditáció javítja az általános közérzeted és segíti a gyógyulást is.

Egyre feszültebb vagy és mindenen kiborulsz, de nem tudod a valódi okát? Ha igen, akkor kérd meg Gabó vagy Edit jósnőt a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), hogy hozzák helyre az életed, és minden negatív, ártó erőtől szabadítsanak meg!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Lájkolj minket!

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét