Márciusban, ezeken a napokon ne adj ki PÉNZT!

Szeptemberben, ezeken a napokon ne adj ki PÉNZT!

Ma már elképzelhetetlen, hogy valaki egy nap egyáltalán ne költsön pénzt, mégis szükséges, ha azt szeretnéd, hogy ne folyjon ki a pénz a kezeid közül.

Olvasd el a cikket, hogy megtudd, mely napokon kell visszafognod magad és miért.

Ha a csillagjegyed szerepel a top 6 legszerencsésebb csillagjegy között, akkor nem kell aggódnod az anyagiak miatt. IDE kattintva kiderítheted!

Első olyan nap, amikor nem tanácsos költekezni, az március 4-e. Ezen a napon a néphagyomány szerint a méhészek kiengedik a kaptárból a méheket. Ha ezen a napon pénzt költesz, akkor a pénzed is úgy fog elfogyni, mint ahogyan a méhék rajzanak tavasszal.

pénz

Ha túl későn olvastad a cikket és már költekeztél ezen a napon, akkor gyorsan végezd el Ariel arkangyal PÉNZTEREMTŐ mágiáját! Kattints IDE!

Március 9-ére se tervezz pénzkiadást! Franciska, Fanni napján a néphiedelem szerint megjósolható az elkövetkező hónapok időjárása. Ha ezen a napon borús az idő és te pénzt adsz ki, akkor a pénzügyi helyzeted fölé is gyülekeznek majd a viharfelhők.

Március 12-én, Gergely napján sem tanácsos pénzt költened. Ehhez a naphoz tartozó népszokás a Gergely-járás. Adományokat gyűjtöttek ezen a napon a diákok, a tanáraik és saját maguk részére. Március 12-én adakoznod szabad, de pénzt költened nem. Ezen a napon nagy szerencse érhet, ha elvégzed a megfelelő mágiát.

Olvasd el annak a férfinak a titkát ITT, aki mágia által lett milliomos!

pénz

Március 18-án, 19-én, és 21-én Sándor, József, Benedek zsákban hozzák a meleget, tartja a mondás. Azt viszont kevesen tudják, hogy Sándor, József, Benedek zsákban viszik a bevételed, ha ezen a napon akár egyetlen forintot is költesz. Az egyetlen dolog, amit vehetsz, az a kenyér. Bármilyen péksüteményt, kenyeret vásárolhatsz, de egyebet ne vegyél, ha azt szeretnéd, hogy ne folyjon ki a kezeid közül a havi bevételed.

Március 27-én sem tanácsos pénzt költened, vagy, ha mégis megtennéd, akkor kérj egy blokkoldó mágiát jósainktól, hogy levetesd a blokkokat és negatív energiákat az anyagi helyzetedről.

Anyagi nehézségekkel küzdesz, vagy szeretnél több pénzhez jutni? Xalen vagy Kamilla jósnők pénzbevonzó rituáléval be tudják mágiázni az életedbe a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc)!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Lájkolj minket!

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét