Március havi szerelmi horoszkóp!

szerelmi horoszkóp

A havi horoszkóp igen vegyes érzelmi és szerelmi szempontból. Olvasd el, hogy rád mi vár csillagjegyed szerint, és alakítsd a legjobban a március hónapot párkapcsolati téren!

Kos

Kos jegy

A tavasz első hónapja sok boldogságot hoz számodra. A havi horoszkóp olyan jeleket hordoz magába, amelyek alapján tartós és kellemes időszak következhet párkapcsolatodban. Viszont érdemes ezt az időszakot hosszan megőrizned, ezért nem árt, ha tisztában vagy a buktatókkal. Hívd Xalent a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), kérj egy elemzést, amelyből kiderül, párodnak valóban vannak-e titkai! Ebben az időszakban meg kell ismerned a szabadságot partnered mellett, úgy, hogy közben szerelmed sem korlátozod.

ITT most rögtön kiderítheted, hogy melyik csillagjegy illik hozzád leginkább!

Bika

Bika jegy

Túlzottan sok energiát viszel kapcsolatodba, ezért sokszor párod kedvetlennek tűnik. Minél inkább pörögsz, ő egyre inkább kevésnek érzi magát, hogy megfeleljen a kihívásoknak. Engedd a szerelmet szabadon! Hívd Norbertet a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), és kérj tanácsot, mit is tehetnél kapcsolatodért! A kártyák sosem hazudnak! A havi horoszkóp szerint családod nagyon sok energiától foszt meg, talán ez is okozhatja, hogy csak túlpörgéssel tudod megőrizni az általad elvárt színvonalat.

Ikrek

Ikrek jegy

Az Ikrek hangulata szélsőséges lehet. Olykor nyugodt, és azt gondolja, hogy, amit egyszer már megszerzett, nem kell érte harcolnia. Nem biztos, hogy partnered is így gondolja, sőt, épp ellenkezőleg. Máskor túlságosan feszülten ragaszkodsz a párodhoz és felesleges féltékenységgel generálsz vitákat. Találd meg az arany középutat, hívd Mattet a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), hogy segíthessen neked benne! Lényeges, hogy mindig nyugodtan gondold végig a történteket, mielőtt olyat tennél, amit később megbánsz, különösen akkor, ha más ember is érintett.

A kínai horoszkóp is nagyon sokat elárul kapcsolatodról, vagy arról, mikor találhat rád a szerelem! Kattints IDE!

Rák

Rák jegy

Az egyedülálló Rák jegyűeket szomorúsággal töltheti el a tavaszi időszak. Különösen érzékeny emberek, akik hajlamosak bezárkózni, ahelyett, hogy ismerkednének és társat keresnének maguknak ebben a gyönyörű évszakban. A csalódások mély nyomot hagyhatnak benned, de ne aggódj, eljött a te időd! Ha támogatásra van szükséged, hívd bizalommal Tündér Lilit a 0690633931-es számon (485 Ft/perc)! A kapcsolatban élők számára kedvező időszak lehet ez a havi horoszkóp alapján a megbocsájtásra, vagy akár az újrakezdésre is.

havi horoszkóp

Oroszlán

Oroszlán jegy

Az Oroszlán ösztöneire nagy hatással lesz a tavasz eleje, a havi horoszkóp szerint. Nagy lendülettel és sok energiával próbálod megszerezni szíved választottját. Vigyázz, nehogy ellenkező hatást érj el és elűzd a közeledből! Szakértői tanácsért hívd Happyt a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), hogy megtudd, érdemes-e próbálkoznod a választott személynél! A kapcsolatban élő Oroszlán jegyűek is óvatosak legyenek a lendülettel, mert ilyenkor hajlamosabbak hevesen reagálni egy kisebb nézeteltérésre is.

Szűz

Szűz jegy

A jegy szülötteinek szerelmi életében korszakváltás következhet. Ez jelentheti egy új kapcsolat lehetőségét vagy egy meglévő kapcsolat megszakadását. A döntés nem egyszerű és meglehet, hogy egy hozzád közel álló személy a saját érdekei szerint próbál neked ebben tanácsot adni. Hogy tisztán láss, hívd inkább Virágot a 0690633931-es számon (485 Ft/perc)! Bízz a szakértelmünkben és a szerelem meg fog találni! Ha kiegyensúlyozottnak hiszed a kapcsolatodat, legyél óvatos. A csábító mindig akkor bukkan fel, amikor nem számítasz rá. A kérdés már csak az, hogy téged, vagy párodat próbálják elcsábítani?

Vágysz egy szenvedélyes, megértő és kedves társra? Happy vagy Norbert jósokat keresd a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), akik segítened neked bevonzani azt a társat, aki a legideálisabb az elképzeléseidhez!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Mérleg

Mérleg jegy

A Mérleg, aki mindig megfontolt és megpróbál minden helyzetben jól dönteni, most nem tudja, mihez kezdjen. Kényelmesen, otthonod melegében töltötted a telet, aminek most vége. Úgy érzed, hiányzik valami az életedből, ami egy őszinte szerelem. Hosszú évek óta tartó kapcsolatodat érdemes felpezsdítened, használd ki a kellemes időt és szervezz programokat pároddal. Ha a szerelmet várod, ne tétovázz, hívd Imolát a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), hogy megtudd, hogyan tudod bevonzani a hozzád legjobban illő személyt! A boldogsághoz neked is jogod van.

ITT mind a 12 csillagjegyről találsz leírást, és döntsd el Te magad, kit érdemes választanod!

Skorpió

Skorpió jegy

A Skorpió jegy szülöttei azok, akik különösen örülnek a tavasz beköszöntének. A szerelemben is sokkal merészebbek, bátrabban ismerkednek és flörtölnek. Vigyázat, nehogy túlzásba ess, hiszen nem mindenki tűri, ha félte tekintesz. A bőség zavarában előfordulhat, hogy nem tudod eldönteni, kinek a személyében találod meg a valódi boldogságot. Hívd Edit Jósnőt a 0690633931-es számon (485 Ft/perc) és kérj tanácsot egy valódi szerelmi szakértőtől! A hosszabb ideje kapcsolatban élők életébe is beléphet egy csábító ebben a hónapban. Legyél óvatos, és ne kockáztasd a biztosat bizonytalanért!

havi horoszkóp

Nyilas

Nyilas jegy

A tavasz friss szellője a Nyilas jegyűeket is felfrissíti. Nem számít, hogy rövid vagy hosszú ideje tart már a szerelem, ez az ő időszak minden tekintetben nekik kedvez. Ha jelenleg egyedülálló vagy, de szeretnéd, hogy egy párkapcsolat a te életed is megédesítse, hívd Nero Dominit a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), hogy megtudd, hogyan tudod bevonzani a nagy Őt az életedbe! Minden esetre járj nyitott szemmel, mert lehet, hogy a szerelem ott vár rád, ahol nem is sejtenéd. A kapcsolatban élők pedig lazítsanak és élvezzék az élet apró örömeit is.

Bak

bak

A Bak hajlamos görcsösen keresni a szerelmet, vagy ragaszkodni egy olyan személyhez, aki igazán nem is illik hozzá. Fel kell ismerned, ha a kapcsolatod boldogtalan. Nem biztos, hogy érdemes több energiát fektetned bele. Ha nem tudod, mi tévő legyél, hívd Rycardót a 0690633931-es számon (485 Ft/perc) és tudd meg, hogy kapcsolatod áldás vagy átok-e a számodra! Lehetséges, hogy olyan személy iránt érzel szerelmet, aki csak barátként tekint rád, vagy nem látja benned a partnerét. De vigyázz, mert ez fordítva is igaz lehet és egy olyan személy, akit barátnak hiszel, gyengéd érzelmeket táplál irántad.

Vízöntő

vizonto1

Ez a hónap kedvező hatással lehet szerelmi életedre a havi horoszkóp szerint. A téli időszak után érzelmeid is felpezsdülnek, alkalmas lehet ez az időszak egy párkapcsolat kialakítására, illetve szerelmed új energiával töltheted fel. Korábbi sérelmeid most könnyebb megbocsájtani és a kapcsolatodat pozitív irányba fordítani. Ezzel kapcsolatos tanácsokért hívd Lunczer Juditot a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), hogy megtudd, hogyan hozhatod ki az idei tavaszból a legtöbbet! Ne késlekedj, adj esélyt magadnak és párodnak megélni a nagybetűs szerelmet!

Halak

Halak jegy

A Halak meglehet, hogy bizonytalan most a szerelmével kapcsolatban. Nem tudja, vajon helyes-e ebben a kapcsolatban maradni, vagy egyáltalán alkalmas lehet-e a mostanában kialakuló szerelmet befogadnia az életébe. Ha tanácsra van szükséged, hívd bizalommal Igazgyöngyöt a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), hogy választ kapj kérdéseidre! Kedvező időszak lehet ez számodra, csak tudnod kell, mit tegyél ennek érdekében. Valószínű, hogy pusztán egy baráti tanács most számodra nem elegendő.

Lájkolj minket!

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét