Március havi horoszkóp

KOS

Kos

A havi horoszkóp szerint különösen anyagiak terén nyílhatnak meg előtted új kapuk. Nagyszerű változásokat hozhat ez a hónap, ne hagyd ki a lehetőséget! Olyan alkalmad is adódhat, melyre hónapokig nem lesz újabb esély. Jobb, ha nem mész el mellette, mert problémás pénzügyeidet is rendbe hozhatod általa! Hívd Gabit a 0690633931-es számon (485 Ft/p), segít, hogy jó időben lehess jó helyen! Érzelmileg légy nyitott, mert ha bezárkózol, elmehetsz a szerelem mellett! Érdemes most gyakrabban menned társaságba.

 

BIKA

Bika

Márciusban végre lazíthatsz egy kicsit, munkában vagy tanulásban is könnyebb heteknek elé nézel. Az elmúlt hónapokban felgyülemlett feszültség enyhülni látszik. Pénzügyeid most új alapokra kerülhetnek, hisz a tízmilliószoros nap ebben sokat segít jegyednek. Hívd Boszi Katát a 0690633931-es számon (485 Ft/p), regisztrálj a tízmilliószoros pénzmágiára! Partnered most sokkal több elvárással lehet irányodba. Nem teljesítheted mindent kívánságát, azonban igyekezz, mert viharos lehet különben a március.

 

IKREK

Ikrek

Fordulatokban bővelkedő időszak következik az Ikrek életében, régóta vágyott célok megvalósítására alkalmas ez a hónap. A lelked fejlődésére is érdemes időt szánnod. Hallgass a megérzéseidre, most könnyen világosodhatsz meg, könnyen tudhatod meg, mi is valódi életfeladatod. Ha nem sikerül rájönnöd, hívd Edit Jósnőt a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kérj karma elemzést, mert feladatod teljesítése bőséget hoz majd neked! Ha nem élsz kapcsolatban, a hónap második hete jó lehetőségeket kínál az ismerkedésre.

 

RÁK

Rák

Nehézkes és akadályokkal teli március várhat rád, sok értelmetlennek tűnő konfliktussal, problémás helyzettel. Figyelj anyagi javaidra is, valamint a közlekedésben is legyél körültekintőbb. Ha van párkapcsolatod, ne keresd a konfliktushelyzetet, mert szakítás is várhat a Rák jegyekre. Még akár egy kisebb betegség is ledönthet a lábadról a hónap közepe felé, de ha odafigyelsz magadra, akkor ez akár el is kerülhető. Hívd Tündér Lilit a 0690633931-es számon (485 Ft/p), segítségével elkerülhetsz minden bajt ebben a hónapban!

OROSZLÁN

Oroszlán

A Vénusz nagyon jól hat csillagjegyedre a márciusi hónapban, és nem csak érzelmi, szerelmi életedben. Pénzügyek terén javulás mutatkozik, méghozzá jelentős! Mindenképp ki kell használnod a tízmilliószoros nap erejét arra, hogy megszabadulhass minden gátló tényezőtől, ami jelenleg akadályozza a sikerek vagy a pénz érkezését az életedbe. Hívd Kamillát a 0690633931-es számon (485 Ft/p), regisztrálj a tízmilliószoros tisztító rituáléra! Egészségednek az tesz jót, ha eleget pihensz majd.

 

SZŰZ

Szűz

Végre eljött a változások ideje, miután oly sokat egy helyben toporogtál! Jelentős fordulatokat hozhat neked a március. Anyagi dolgaid pozitív fordulatot vehetnek, végre oldódni látszik a sok feszültség, ami összegyűlt benned. Nem csak gyarapodásban lehet részed, de gazdagságban is még a hónapban, ha feliratkozol Virágnál a 0690633931-es számon (485 Ft/p), a tízmilliószoros gazdagság mágiára! Jól teszed, ha szeretteidre és párodra egy kicsivel több időt szánsz, akkor valóban sok boldogságban lehet részed!

 

MÉRLEG

Mérleg

A havi horoszkóp márciusra akkor a legjobb, ha pénzügyi helyzeteden szeretnél végre változtatni. Szerencsés jegy most a tiéd, a tízmilliószoros nap ereje nem csak új és kedvező munka megtalálásában támogat, hanem még abban is, hogy nagy összeget nyerhess szerencsejáték által. Hívd Lunczer Juditot a 0690633931-es számon (485 Ft/p), mert most égetően nagy szükséged van a szerencseszámaidra! Ha módosítanál életmódodon, esetleg fogyókúrába, diétába kezdenél, erre is nagyszerű hónap a március.

 

SKORPIÓ

Skorpió

Nem ártana sürgősen kitalálnod, hogy mibe is kéne belefognod. Mi is lenne az a foglalkozás vagy saját vállalkozás, amit szívesen csinálsz, mert ha egy ilyenbe belevágsz márciusban, szinte garantált a siker és a hosszú távú anyagi gyarapodás. Választhatsz akár rövidebb utat is, mert ha most feliratkozol a tízmilliószoros gyorspénz mágiára Xalennél a 0690633931-es számon (485 Ft/p), akkor még kezdőtőkéd is lehet hamar! Szerelemben új kapuk nyílnak meg előtted, ha szingli vagy, vedd észre ezeket!

NYILAS

Nyilas

A havi horoszkóp alapján sokkal több megértést és toleranciát kell tanúsítanod közvetlen környezeteddel szemben, legyen szó akár munkatársakról, családról, barátokról vagy éppen párkapcsolatodról. Sokkal könnyebben hozhatnak ki a sodrodból, rossz energiák érik érzelmi életed, ami még anyagi helyzetedbe is nagyobb problémát hozhat. Ha máskor nem is, de most egy sorsfordítást érdemes kérned, mert egészség horoszkópod is vetít előre gondot. Hívd Zeuszt a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kérd tőle!

 

BAK

Bak

Kisebb-nagyobb problémákkal, akadályokkal kellhet megküzdened a márciusi hónapban, de nem szabad megfutamodnod! Nézz szembe a kihívásokkal és győzd le őket! Bízz magadban, mert menni fog, ráadásul pénzt is most tízmilliószoros erővel teremthetsz! Hívd Ágnest a 0690633931-es számon (485 Ft/p), iratkozz fel az év első és leghatásosabb tízmilliószoros mágiájára! A múltban szőnyeg alá söpört dolgokból előkerülhet néhány fejezet párkapcsolatodban, amik némileg felbolygathatják a mindennapokat.

 

VÍZÖNTŐ

Vízöntő

Március első fele nem tartogat jelentős változást, még a tízmilliószoros nap ellenére sem. Március másodika inkább abban támogat, hogy megszabadulhass a téged ért negatív hatásoktól, de ezektől meg is kell, annak érdekében, hogy a hónap második fele elhozhassa a csillagok által ígért változásokat az életedbe. Nagy szerencse és nagyszerű lehetőség várhat rád karrierben, anyagiakban, ezért kérj mielőbb negatív energia levételt Matt Médiumtól a 0690633931-es számon (485 Ft/p)! Párkapcsolatodba feszült időszak jöhet a hónap végén, de sikerrel megoldjátok majd a gondokat.

 

HALAK

Halak

Március folyamán eredményesen intézheted a karriereddel kapcsolatos ügyeidet. Nagy előrelépési lehetőség kínálkozhat számodra a hónapban. Élj vele, mert komoly hasznodra válhat pénzügyi szempontból! Ha most nincs párod, annak megismerésére a hónap második fele különösen alkalmas. Menj inkább biztosra, ha szingli vagy és kérj szerelmi mágiát Megmondótól a tízmilliószoros napon, a 0690633931-es számon (485 Ft/p)! A párban élők az érzelmek stabilizálódására számíthatnak, a feszült időszak eltűnni látszik.

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 313

Jósnő, metafizika tréner- és oktató, életvezetési és spirituális tanácsadó.

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 341

Ha elakadtál az  élet bármely pontján és kilátástalannak látod a helyzeted, akkor itt az alkalom, hogy most változtass ezen! Együtt megoldást keressünk a felmerülő problémáidra! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 406