Májusban, ezeken a napokon ne adj ki PÉNZT!

pénz

A pénz nem boldogít, de jó, ha van, tartja a mondás. Most kiderül, mikor ne vegyél ki pénzt a tárcádból, ha nem szeretnél anyagi nehézségeket.

MÁJUS 7. VÁRÓ VASÁRNAP

Az első nap a hónapban, amikor nem szabad költekezned, az május 7-e. Ezt a napot a hiedelem szerint Váró Vasárnapnak hívják, mert az apostolok Jeruzsálemben visszavonulva, imádkozás és böjtölés között várták a Szentlélek megígért eljövetelét. Ezen a napon nem szabad még élelmiszerre sem költened, mert akkor egész évben nem fog beteljesülni az, amire már régóta vártál. Hogy megelőzd az anyagi nehézségeket, végezz sorsfordító pénzmágiát otthon. Ha tetemesebb összegre van szükséged, akkor hívd fel szakembereinket!

Nem is gondolnád, mire figyelmeztetnek az álmaid! ITT megtudhatod!

pénz

MÁJUS 8. – SZENT MIHÁLY FŐANGYAL MEGJELENÉSE

A legenda szerint Nápoly közelében pásztorok vettek űzőbe egy megvadult bikát. Amikor megtalálták és rálőttek, a nyíl visszarepült. A püspök három napos böjtöt és könyörgést rendelt el. A böjt utolsó napján Mihály arkangyal megjelent a püspök álmában és elmondta neki, hogy a barlang a szent helye. Ezen a napon semmire sem szabad költened, mert balszerencsés időszak elé nézhetsz, amikor még az alapvető javakat sem tudod megengedni magadnak, és kölcsön kell kérned, hogy kihúzd a hónap végéig.

Május 25 – Újhold napja! 3 tuti módszer, amivel csak ezen a napon juthatsz pénzhez! Kattints IDE a részletekért!

MÁJUS 22.- Ikrek hava

Pozitív pénzhoroszkóp az Ikrek jegyben születetteknek. Az ősi hiedelmek szerint a világ teremtésének kezdetét MÁJUS 22-ére teszik. Ezt ikrek havának nevezik, és „minden dolgok kezdetének”.

Ezen a napon az Ikrek csillagjegyben születettek különös szerencsét tapasztalhatnak pénz terén, ezért egyedül ők költsenek olyan dologra, ami pénz érkezését eredményezheti. Aki nem tervez nagyobb üzleti befektetést, az vegyen egy sorsjegyet, vagy bármilyen szerencse szelvényt. Az összes többi jegy szülöttének balszerencsét eredményez bármilyen pénzügyi kiadás ezen a napon, és csak egy gyertyával elvégzett pénzmágia tud változtatni ezen. Ezen a napon Matt jós, aki szintén Ikrek jegyben született, nagy nyereményt hozó mágiát tud elvégezni mindenkinek május 22-én! Hívd bizalommal!

Ha már későn olvasod ezt a cikket, és költöttél valamelyik napon, akkor ITT egy pénzmágia, ami segít ellensúlyozni a veszteségeket!

pénz

MÁJUS 31. (Május utolsó szerdája) A KIHÍVÁS NAPJA

A kihívás napja Kanadából indult el, de már Magyarországon is megünneplik azt a napot, amikor minden a mozgásról és az egészséges életmódról szól. Érdekesség, hogy asztrológiai szempontból a mai napon történő költekezésnek rossz következményeket jósolnak a szakemberek. Ezen a napon tehát csak egészséges ételeket lehet vásárolni, minden másra kiadott pénz balszerencsét és rossz időszak eljövetelét jelzi. Adósság rendezés ügyében pedig Ágnes jósnő tudja elvégezni a leghatékonyabb májusi pénzteremtő szertartást!

Május súlyos anyagi gondokat tartogathat számodra, ha nem leszel elég figyelmes! Mindenképp kérned kell egy pénzbevonzó mágiát Gabó vagy Lunczer Judit jósnőktől a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), hogy véletlenül se érjen anyagi kár!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Lájkolj minket!

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét