Május havi szerelmi horoszkóp!

Keresed a szerelmet vagy szeretnéd tudni, mi vár rád szívügyekben ebben a hónapban? Íme, eláruljuk, mire számíthatsz májusban, olvasd el a havi horoszkópod!

KOS

Kos jegy

A májusi hónap érzelmi változásokat fog hozni a Kos jegyben születetteknek. Érdemes lesz változtatni az eddigi hozzáállásodon, és kicsit alacsonyabbra helyezni az elvárásokat. Ha túl magasra helyezed a mércét, újabb csalódásokkal kell szembesülnöd. Légy magadhoz őszinte, és adj esélyt a szerinted átlagos emberek közeledésének is. Ha bizonytalan vagy szívügyekben, kérd kollégáink tanácsát!

ITT most megtudhatod, melyik csillagjeggyel illesz leginkább össze!

BIKA

Bika jegy

A bolygók állása szerint a kedveseddel rendeznetek kell a függőben lévő kérdéseket. A májusi hónap alkalmas arra, hogy megbeszéljétek és rendezzétek a régóta fennálló nézeteltéréseket, érdekellentéteket. Ennek ellenére, ha folyton a menekülés gondolata motoszkál a fejedben, akkor nem kérdés, hogy ki kell lépned a kapcsolatból. Ebben a hónapban kisebb érzelmi sérülés nélkül tudod megélni az elválást. Bizonytalan vagy a továbblépést illetően? Hívd jósainkat!

IKREK

Ikrek jegy

Ebben a hónapban a szerelmi életed a vártnál jobban alakul. Örömökben és kényeztetésben nem fogsz hiányt szenvedni. A törődés rengeteg pozitív energiával tölt fel, és ez jótékony hatással lesz az élet többi területére is. Sokkal kiegyensúlyozottabbnak és gondtalanabbnak fogod érezni magad, sőt még a munka területén is hatékonyabban tudsz alkotni a szerelmi életednek köszönhetően. Kisebb viták, veszekedések várhatóak a havi horoszkóp szerint, de a kibékülés örömei feledtetik a rossz érzéseket.

Ikrek jegyben születtél? Akkor ezt a cikket ITT mindenképp érdemes elolvasnod!

RÁK

Rák jegy

Ha az igazira vársz, akkor nem árt tudni, hogy ott kóborol a közeledben. Egy dolgot meg kell jegyezned! Az életben rengeteg „nagy Ő”, vagy „az Igazi” van körülötted. Nem egy ember van csak a világon, akivel boldogságban és megértésben tudnád leélni az életed. Éppen ezért nem szabad görcsösen ragaszkodni a nem működő párkapcsolatokhoz. Ami nem működik, azt el kell engedni, mert lehet, pont a mai napon találna rád az egyik igazi társ a sok közül. Tudj meg erről részleteket jósainktól!

havi horoszkóp

OROSZÁN

Oroszlán jegy

Már többször megfogalmazódott benned a kérdés: Vajon Ő az igazi? Vajon vele kell leélnem az életemet? Számtalanszor bizonytalanodtál már el, nem véletlenül. A havi horoszkóp szerint itt az ideje, hogy átértékeld a kapcsolatodat és őszintén megválaszold a kérdést: ezt a kapcsolati minőséget szeretnéd megélni életed hátralevő részében? A hónap végére elkezdesz tisztán látni, és rájössz, hogy máshol kell keresned a boldogságot.

SZŰZ

Szűz jegy

Próbálj meg relaxálni, és élvezni az egyre melegebb napsugarakat. Ne keseredj el, ha vitára kerül sor. Próbálj meg higgadtan válaszolni kedvesednek, ne indulatból reagálj az esetlegesen kellemetlenül érintő megjegyzésekre. Ha odafigyelsz a stílusodra, akkor rengeteg kellemetlen pillanattól szabadíthatod meg önmagad és a párodat is. Ha nem leszel körültekintő és tapintatos, akkor párodat egy másik személy karjaiba sodorhatod. Előzz meg minden gondot jósaink segítségével!

Magányos vagy? Akkor a szerelmesek havában te is társra találhatsz legjobb párkapcsolati tanácsadóinknak köszönhetően! Nincs más dolgod, csak hívd fel Xalen vagy Szandra jósnőket a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), akik bevonzhatják az életedbe a szerelmet, hogy a nyarat már boldog kapcsolatban tölthesd!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

MÉRLEG

Mérleg jegy

Végre rádtalálhat az igazi boldogság. A májusi hónap rengeteg lehetőséget biztosít számodra az ismerkedés terén. Légy nyitott, pozitív és vágyat keltő. Ez természetesen nem azt jelenti, hogy minden nap kihívó ruhát kell viselned, de mindenesetre figyelj oda arra, hogy igényesen és vonzóan öltözködj. Akkor fogsz megismerkedni egy potenciális partnerrel, amikor a legkevésbé számítanál rá. Légy résen, mert olyanok is próbálkozni fognak, akik még nem léptek túl az előző kapcsolatukon. Tudd meg jósainktól, hol is találod az igazit!

SKORPIÓ

Skorpió jegy

Az elmúlt időszak sok csalódást, fájdalmat és bizonytalanságot eredményezett számodra. Sajnos ebben az időszakban még nem vagy képes arra, hogy tisztán és valós voltában lásd a körülötted lezajló eseményeket. Talán jobb lenne, ha ezt az időszakot inkább egyedül élnéd meg, és megtalálnád az önmagadhoz vezető utat. Amíg egyedül nem tudsz kiegyensúlyozott, teljes életet élni, addig nem szabad hajszolni azt a szerelmet, amitől megoldást vársz a problémáidra. Bármilyen problémád is van, hívd jósainkat, segíteni fognak megoldani!

havi horoszkóp

ITT fontos információkat találsz akkor is, ha kapcsolatban élsz, akkor is, ha szingli vagy!

NYILAS

Nyilas jegy

Kalandos lehet a májusi hónap a Nyilas jegyben születettek számára a havi horoszkóp szerint. Egy olyan környezetben találod magad, ahol rengeteg lehetőség nyílik számodra, hogy új ismertségekre tegyél szert. Légy óvatos, és ne bújj ágyba minden adandó alkalommal. Egy idő után a jó híred bánhatja a felelőtlen kalandok túlburjánzását. Amennyiben kapcsolatban vagy, tényleg alaposan fontold meg, hogy megéri-e kockáztatni a meglévő kapcsolatot egy röpke szexuális affér miatt.

BAK

bak

A havi horoszkóp azt mutatja, úgy érezheted, hogy párod nem foglalkozik eleget az érzelmeiddel. Ennek köszönhetően gondolataidban a szakítás, és egy másik kapcsolat lehetősége jelenik meg. Ne tégy elhamarkodott lépéseket, és ami ennél sokkal fontosabb: ne légy önző! Azon még nem gondolkodtál, hogy esetleg a partnered egy nehéz érzelmi időszakon megy keresztül és ezért nem úgy viszonyul hozzád, mint a múltban? Figyelj oda jobban és próbáld meg kideríteni, hogy mi áll az elhidegülés hátterében, vagy inkább menj biztosra szakembereink segítségével!

VÍZÖNTŐ

Vízöntő jegy

Olyan fordulatokra számíthatsz a havi horoszkóp szerint, ami eddig elképzelhetetlennek tűnt. Nyaralásra, pihenésre, új emberek megismerésére igazán alkalmas időszak május eleje. Vegyél ki pár nap szabadságot és menj el olyan helyekre, ahol eddig még nem jártál.

A hónap végén a csillagok pozitívan hatnak egy tartós kapcsolat kialakulására. Ha meglévő párkapcsolattal rendelkezel, akkor az még erősebbé válhat.

HALAK

Halak jegy

Várod a békét és az önfeledt örömöket? A májusi hónapban a Mars hat kedvezően a szerelmi életedre. Használd ki a pozitív energiákat és tegyél Te is azért, hogy a jelenlegi kapcsolatodban végre azt a boldogságot tudjátok megélni, amire mindketten régóta vágytok. Ha nem rendelkezel kapcsolattal, akkor itt az ideje, hogy nyitott szemmel járj, mert május a Te hónapod! Tudd meg jósainktól, hogyan találhatod meg a szerelmet még ebben a hónapban!

Lájkolj minket!

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét