MÁGIA RAJONGÓKNAK: Családi gyertyamágia

Gyertya mágia

Ha valakinek a családja súlyos anyagi gondokkal küzd, a szegénység kiűzése érdekében egy fehér mágiát, úgynevezett családi gyertyamágiát kell elvégezni, hogy a pénztelenséget az anyagi bőség tudja felváltani.

Amire szükséged lesz a szertartás elvégzéséhez: 3 gyertya, 3 különböző címletű pénzérme, toll, papír.

ITT többet is megtudhatsz arról, hogyan tudsz hatékonyan gyertyamágiát végezni!

  • 1. lépés (adósságrendezés)

A papírra fel kell írnod azt az összeget, ami szükségeltetik ahhoz, hogy a szegénység eltűnjön a család életéből. Nagyon fontos, hogy ha a mágiát először végzed el, akkor azt az összeget kell felírnod, amekkora adóssága van a családnak (a kifizetetlen számlák is ide tartoznak, és a családtagok mindegyikének a tartozását bele kell számolni).

gyertyamágia

Még nagyobb segítségre van szükséged? ITT egy szertartás, amit újhold napján tudsz elvégezni!

A meggyújtott 3 gyertya közé kell a papírt tenni, amire majd elhelyezed a 3 pénzérmét. Ezután le kell kapcsolni az összes villanyt a szobában, és 9 percen keresztül ismételni kell a következő varázsigét: “Távozz, szegénység! Távozz, adósság! Távozz, anyagi balsors! Te fényességet adó láng, adj új életet, adj feloldozást a szegénység kötése alól!”

Végül a papírt el kell égetni a gyertya lángjában, s megnyálazott ujjal eloltani a gyertyákat.

Szeretnél biztosra menni? ITT egy tuti pénzbevonzó gyertyamágia!

Amennyiben úgy érzed, mindannyiszor sikertelenül végeztél mágiát, és a helyzeted a próbálkozások ellenére sem változott pozitív irányba, hívd jósainkat a 06 90 633 931-es (485 Ft/p), a legtitkosabb és leghatékonyabb szertartással segíthetnek neked és családodnak!

gyertyamágia

  • 2.lépés (gyertyamágia a váratlan, nagyobb összeg beérkezéséért)

Írd rá egy papírra azt az összeget, amit szeretnél bevonzani az életedbe az otthoni gyertyamágia segítségével. Hajtsd háromszög alakúra a papírt és helyezd a gyertyákat a papír sarkaira. Ezután gyújtsd meg őket, és a gyertya lángját tenyereddel körbezárva ismételd el a következő varázsigét kilencszer:

„Kérlek téged felsőbb hatalom, kérlek téged Univerzum, tisztítsd meg a pénz útját és engedd be életembe a váratlan anyagi fellendülést. Kérem, kérem, kérem! Köszönöm, köszönöm, köszönöm!„

Abban az esetben, ha a felírt összeg nagyobb, mint a havi bevételed, akkor kollégáinknak el kell végezni a ráerősítő és egyben beteljesítő mágiát. Fontos: 06 90 633 931 (485 Ft/p)!

Pénzre van szükséged? Akkor itt az ideje, hogy olyan gyertyamágiát végezz el a pénzért, amelynek segítségével rövid időn belül nagyobb összeghez is juthatsz! A mágiáért hívd Zeusz vagy Edit jósokat a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc)!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Lájkolj minket!

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét