Leszokás a dohányzásról energiák segítségével

Leszokás a dohányzásról energiák segítségével

Már mindent kipróbáltál, de nem sikerült leszoknod a dohányzásról?
A dohányzásról egyáltalán nem nehéz leszokni, főleg akkor nem, ha van mágikus segítséged, és egy szakértői csapat áll a hátad mögött!

Olvasd el a tibeti horoszkópod ITT , hogy megtudd, milyen titkokat rejt a csillagjegyed! Lehet, hogy az is kiderül, miért dohányzol és miért olyan nehéz leszoknod róla!

Mit kell tenned, ha le akarsz szokni a dohányzásról?

Az első lépés, hogy vásárolsz egy doboz cigarettát, majd felhívod Xalent a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc)! Megkéred, hogy végezzen el rá egy mágikus szertartást. A cigarettáidat olyan energiával fogja feltölteni, hogy miközben szívod, ne leld benne semmilyen örömöd.
A cigaretta nem fog ízleni és nem fogod kívánni, hogy rágyújts a következőre. Fontos, hogy csakis abból a dobozból szívj, amire az energiát küldte a szakemberünk.

Tudd, mi mindent rejt a kínai horoszkópod? Akkor IDE kattints!

A második lépés, hogy meggyújtasz egy fehér gyertyát és ezt beleállítod a hamutálba. Az összes hamut ide kell gyűjtened a gyertya köré.
Egy olyan napot válassz a leszokásra, amikor sehova sem kell menned. Csak otthon dohányozz, csakis abból a dobozból, amelyet Xalen úgy energetizált, hogy biztosan leszokhass a dohányzásról!
Ha elszívtad az egész doboz cigit, az összegyűjtött hamut éjfélkor dobd ki az ablakon és mormold hozzá azt a leszoktató mantrát, amit személyre szólóan szintén Xalentől fogsz megkapni.

Ha a párod nem támogat és nem segít a leszokásban, akkor lehet, hogy nem a megfelelő emberrel élsz együtt. IDE kattintva megtudhatod, hogy összeilletek-e egyáltalán!

Kattints és nézd meg a többi elérhető tarot kártyajóst!

Tudni szeretnéd, hogyan alakul az egészségi állapotod? Kamilla vagy Marcus Mágus a kártyák segítségével elmondhatják, hogy mit látnak, mi vár rád egészség terén, és gyógyító energiát is küldhetnek, a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc)!
Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

lajk-vilag_animated_CS

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét